- 25 Kasım 2011
- 126
- 98
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.481
hadi gözün aydın darısı başımıza ben zaten akşamdan beri gsm operotorlerinin reklamlarına bile ağlayan ben senin yazdıklarını görünce düşün nasıl oldumAllahimm cokkkk sükür :)
Doktordan geldik.
Girdikkkk iceri karnimdan bakti once
Sadece keseyi ve yolk saci gordu. Bebegide hafif gördü.
Bende morelm bozuldu ama kalbi dedm.
Sonra altan bakalimmi dedi ? Evet lutfen dedm.
Altan bakti kocaman olmus kese bebek icinde cok net goruldu 1 cm suan :)
Kalp atislarini gorduk duyamayiz cok erken dedi. Ben aglicak gibi oldm.
Snra biseyler yapti ekranda yakinlastirdi falan filan derken 4 5 saniye de olsa kalp atisini duyduk ve an dünyalara bedeldi.
Cok kisa oldugu icin kayit edemwdm ona uzuldm ama birdahkine insallah.
Ve cok uyumluymusum sat tarihimle.
Sat :30 agustos
Bugun 7+1 oldukkkk...
Odadan cikti ve arabaya binenene kadar esim sacim basim ne varsa optu.
Galiba biz bugun anladik anne baba olucahimizi
Evet canim ztn biz ozelde felan muayene olunca saglik bakanligi hamile oldugumuzu saglik ocagina bildiriyormus bana bi ark solemisti bende gittim bildirmeye hemsire dediki hatta bende sizi aricaktim testler kayit icin cagircaktim dedi. Bi kac soru sordu not aldi hamilelik takibi olusturuyorlar orda hemen kanimi aldi test yapcaklarini soledi ve duzenli olarakta cagircaklarmis bisey gerek oldukca test asi felan. Ben test sonuclarimi netten aldim calistigim icin ozeldeki doktoruma gostercem haftaya. Sizlerde mutlaka gidin bagli bulundugunuz saglik ocaklarina ilerde baya ilgilenecekler cunku isimize yarayacakKızlar aranızda sağlıkocağına giden var mı?oraya da bildirmek istiyorum hamileliğini ama hiç gitmedim.Orda muayene falan etmiyorlardır herhalde.
progestandandir canim bide isyerimdeyken almistim eve gelene kdr oluyorum sandim bayilcaktim nerdeyse gozlerim karardi ve kapanmaya basladi doktorumu aradim dediki vajinadanda alabilirsin agizdan sart deil hatta vajinadan daha cabuk fayda ediyormus o gunden sonra hep vajinadan aldim ama yan etkileri dedigin icin felaketti oluyorum sandimkızlar günaydın aranızda clexane yada progestan kullanıp yan etkilerini göre varmı
beni bildiğiniz perişan etti bu iki ilaçtan biri(hangisi tam olarak kestiremiyorum ama) ayağa kalkınca bayılcak gibi hissediyorum elim ayağım buz gibi oluyor üstelik gece yatarken alıyorum ama tüm geçmiyor
teşekkür ederim denizyizi2014progestandandir canim bide isyerimdeyken almistim eve gelene kdr oluyorum sandim bayilcaktim nerdeyse gozlerim karardi ve kapanmaya basladi doktorumu aradim dediki vajinadanda alabilirsin agizdan sart deil hatta vajinadan daha cabuk fayda ediyormus o gunden sonra hep vajinadan aldim ama yan etkileri dedigin icin felaketti oluyorum sandim
canım benımle aynı senın tarıhler ben gecen salı keseyı gordum bıle onumuzdekı salı da kalp atısları ıcın cagırdı ınsallah duyarım.Ama kalp sesını duyana kadar doktorlar daha net olsun dıye alttan bakmayı tercıh edıyorlarteşekkür ederim... ben de korkuyorum karından baktırmak istiyorum.
şimdi inanamıyorum gerçekten bebeğimiz mi olacak :) çok sevinmek istemiyordum kan sonucunu almadan. inşallah sağlıkla kavuşalım birbirimize....
Benimkini dusuk olsun diye biraktirdilar drlar canim
Cokk sevindim cnm herseyin yolunda olmasina ilk pit pit larda insan inanamiyo hep bole guzel haberlerle gel inşallahAllahimm cokkkk sükür :)
Doktordan geldik.
Girdikkkk iceri karnimdan bakti once
Sadece keseyi ve yolk saci gordu. Bebegide hafif gördü.
Bende morelm bozuldu ama kalbi dedm.
Sonra altan bakalimmi dedi ? Evet lutfen dedm.
Altan bakti kocaman olmus kese bebek icinde cok net goruldu 1 cm suan :)
Kalp atislarini gorduk duyamayiz cok erken dedi. Ben aglicak gibi oldm.
Snra biseyler yapti ekranda yakinlastirdi falan filan derken 4 5 saniye de olsa kalp atisini duyduk ve an dünyalara bedeldi.
Cok kisa oldugu icin kayit edemwdm ona uzuldm ama birdahkine insallah.
Ve cok uyumluymusum sat tarihimle.
Sat :30 agustos
Bugun 7+1 oldukkkk...
Odadan cikti ve arabaya binenene kadar esim sacim basim ne varsa optu.
Galiba biz bugun anladik anne baba olucahimizi
Cnm progestan o halsixligi yapan cok agir bi ilackızlar günaydın aranızda clexane yada progestan kullanıp yan etkilerini göre varmı
beni bildiğiniz perişan etti bu iki ilaçtan biri(hangisi tam olarak kestiremiyorum ama) ayağa kalkınca bayılcak gibi hissediyorum elim ayağım buz gibi oluyor üstelik gece yatarken alıyorum ama tüm geçmiyor
Gecen hafta gidip kayit yaptirdim belli tarihlerde cagiriyolar ilerki haftalarrda kalp atisini bile dinletiyolar tetanoz asisi var yaptiklari ayricaKızlar aranızda sağlıkocağına giden var mı?oraya da bildirmek istiyorum hamileliğini ama hiç gitmedim.Orda muayene falan etmiyorlardır herhalde.
Canım aramızda bir gün var hamişligin nasıl gidiyor ..Merhaba kızlar doktordan geldik minigim cok iyi kalp atislarimizida tekrar gorduk cok şükür hersey yolunda bi sonraki randevumuz 22 kasim 2 li test yapilicak ve cinsiyete bakacak cok heyecanliyim 5 hafta var daha sizler nasilsiniz bugun doktora gidicek arkadaslar inşallah sizde kalp atislarinizi gorup gelirsiniz
Cok sukur cnm uyku halim var surekli ama uyuyamiyorum kucuk kuzum yuzunden aksam olmasini dort gozle bekliyorum uyuyim die :)) bide agzimin tadi yok okadar cok sukur mide bulantim falan yok suan hersey iyi :)) bide galiba benim kuzum gec dollenme normalde bugun 7+4 olmam gerekirken 6+5 Cikti doktor ultrasona gore takip edicez dedi oglumda da oyleydi gec yumurtluyorum galiba :))Canım aramızda bir gün var hamişligin nasıl gidiyor ..
Benimde öyle canım mide bulantım yok cok şükür 2.ayı bitirmemize az kaldı saglıkla inşallah cok şişkinim sadece fazla ymk yiyorum bugun ilk kez aserdim bide benim gaz sorunım var off hic rahat uyayamıyorum bide gunde 3 sefer yatıyorum allahım inşallah bıdıklarımızı sagsalim alırız..Cok sukur cnm uyku halim var surekli ama uyuyamiyorum kucuk kuzum yuzunden aksam olmasini dort gozle bekliyorum uyuyim die :)) bide agzimin tadi yok okadar cok sukur mide bulantim falan yok suan hersey iyi :)) bide galiba benim kuzum gec dollenme normalde bugun 7+4 olmam gerekirken 6+5 Cikti doktor ultrasona gore takip edicez dedi oglumda da oyleydi gec yumurtluyorum galiba :))
Sen nasilsin senin nasil gidiyo hamislik
Kesenin sekli bozuk ve kese kucuk oldugu icin ilaclari kestiler canim dusuk yapacakmisimNe kanamasi cnm sen hamile degilmisin ?
Gecmiş olsun canım inşallah trkrr hamile kalır aramıza hızlıca dönersin inşallah..Kesenin sekli bozuk ve kese kucuk oldugu icin ilaclari kestiler canim dusuk yapacakmisim
Benimde gaz sancim oluyo özellikle akşamlari ve aynenn cok feci yemek yiyorum peynir manyagiydim dahada beter peynirci oldum :)) oh ne guzel yatiyosun ben anca efe uyuyunca uyuyorumBenimde öyle canım mide bulantım yok cok şükür 2.ayı bitirmemize az kaldı saglıkla inşallah cok şişkinim sadece fazla ymk yiyorum bugun ilk kez aserdim bide benim gaz sorunım var off hic rahat uyayamıyorum bide gunde 3 sefer yatıyorum allahım inşallah bıdıklarımızı sagsalim alırız..
Keseyi ve bebegi buyuk ihtimalle gorursunuz ama kalp atisi vajinal ultrasonda daha net gorulur sanirim bu haftadaben daha doktora gitmedim. sali gününe randevu aldik ama 6.haftaya yeni girmiş olacagiz. 7. haftaya kadar beklesek ki acaba? kararsız kaldım. siz ilk ne zaman gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?