- 22 Haziran 2014
- 87
- 87
- 18
- 30
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.461
Arkadaşlarrrr; benm bugn 7+5 daha önce lekelenme olmuştu 10 gün boyunca ,yaklşık 15 gündür de hiç bişey yoktu ama bugün öğlen yine kahverengi leke geldi kontrolm çarşamba günü, yine yattım dinleneceğim çünkü doktorum şehir dışında eüer artarsa hemen gideceğim ama diğer hiç iyi değil hiç kimse memnun değil ne yapacağım bilmiyorum. devlet hast. doktorlar afedersinizde insaı köpek gibi dalıyor ,özelde de 2 tane var ama denm doktorumda şehir dışında diğer doktor hem iyi değil hemde adamda sapıklık var,benm tanıdıklarım o doktora gidiyordu sapıklıklarını görmüş benm doktoruma geldiler. İnş. lekelenmem kanamam olmaz doktorum gelene kadar ve daha sonrası dua edin. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın !!!
çok geçmiş olsun canım inşallah bir problem çıkmaz çarşambaya kadar... aynen devlet hastanesindeki kadın doğumcular muayenehanelerine gidipte onlara yüzlerce lira yedirmediğin sürece insandan saymıyorlar! sanki onların aldıkları maaşı biz vermiyoruz. haram olsun! sen yat dinlen bol bol mümkün olduğunca az hareket et. umarım sana yardım edecek biri vardır yanında...
merhaba kızlar progestan ve coraspırını dun bıraktım kanamam hala baslamadı ne zaman başlıyor acaba
Benim abi sebeb söylemedi cnm 3 aya kadar oluormus boyle düşükler..dün kont vardı tam temızlenmems rahmım ama bugun kahveye dondu kanamam ve bıtıor gıbı..senın ne kadr sürdü parçalar kanama oldunmu
Cok sevindim canimm ins benimkidende sikinti yoktur daha kanamam ve lekenmem yokHamişdaşlarım MÜJDEEEM VAR MÜJDEEEEEE:))))
Doktorum yanıldı kesem küçük değilmiş.İçindeki mercimek tanemi de gördüm pıtpıtlarını da duydum.Nasıl da korktum 1 hafta boyunca umutsuzluğa kapılmıştım neredeyse.İnşallah bebeğim hissetmemiştir.Darısı göremeyen tüm arkadaşlara.İkinci bebek olmasına rağmen inanılmaz duygular.Allah 'ım bize bugünleri yaşattığın için bin şükür.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle.
Benimkini dusuk olsun diye biraktirdilar drlar canim25 gündür bende kullanıyorum çarşamba kontrolm var. doktorun bırak demeden bırakmamalısın bence.
Ne kanamasi cnm sen hamile degilmisin ?merhaba kızlar progestan ve coraspırını dun bıraktım kanamam hala baslamadı ne zaman başlıyor acaba
Hayirli olsun canim evet bizde kalp atisini duycaz die gitmemistik hesaplarimiza gore daha erkendi ama doktor kendisi soledi bak buda kalp atislari die nee dedim o an tekrar tekrar sordum hemen esime seslendim yanima geldi oda duydu cikar cikmazda agzimiz kulaklarimizda ailelerimizi aradik o an biliyosunki icinde bi canli var ve hayat daha farkli geliyor ondan sonra dualari bile onun icin ediyorsun baska seyleri gozun gormuyor rabbim tez zamanda mide bulantilarimizida duzene koyarsa daha bi neseli keyifli olucamAllahimm cokkkk sükür :)
Doktordan geldik.
Girdikkkk iceri karnimdan bakti once
Sadece keseyi ve yolk saci gordu. Bebegide hafif gördü.
Bende morelm bozuldu ama kalbi dedm.
Sonra altan bakalimmi dedi ? Evet lutfen dedm.
Altan bakti kocaman olmus kese bebek icinde cok net goruldu 1 cm suan :)
Kalp atislarini gorduk duyamayiz cok erken dedi. Ben aglicak gibi oldm.
Snra biseyler yapti ekranda yakinlastirdi falan filan derken 4 5 saniye de olsa kalp atisini duyduk ve an dünyalara bedeldi.
Cok kisa oldugu icin kayit edemwdm ona uzuldm ama birdahkine insallah.
Ve cok uyumluymusum sat tarihimle.
Sat :30 agustos
Bugun 7+1 oldukkkk...
Odadan cikti ve arabaya binenene kadar esim sacim basim ne varsa optu.
Galiba biz bugun anladik anne baba olucahimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?