2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlarrrr; benm bugn 7+5 daha önce lekelenme olmuştu 10 gün boyunca ,yaklşık 15 gündür de hiç bişey yoktu ama bugün öğlen yine kahverengi leke geldi kontrolm çarşamba günü, yine yattım dinleneceğim çünkü doktorum şehir dışında eüer artarsa hemen gideceğim ama diğer hiç iyi değil hiç kimse memnun değil ne yapacağım bilmiyorum. devlet hast. doktorlar afedersinizde insaı köpek gibi dalıyor ,özelde de 2 tane var ama denm doktorumda şehir dışında diğer doktor hem iyi değil hemde adamda sapıklık var,benm tanıdıklarım o doktora gidiyordu sapıklıklarını görmüş benm doktoruma geldiler. İnş. lekelenmem kanamam olmaz doktorum gelene kadar ve daha sonrası dua edin. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın !!!

çok geçmiş olsun canım inşallah bir problem çıkmaz çarşambaya kadar... aynen devlet hastanesindeki kadın doğumcular muayenehanelerine gidipte onlara yüzlerce lira yedirmediğin sürece insandan saymıyorlar! sanki onların aldıkları maaşı biz vermiyoruz. haram olsun! sen yat dinlen bol bol mümkün olduğunca az hareket et. umarım sana yardım edecek biri vardır yanında...

Var çok şükür annem burda değil de en azından kayınvalidem var Allah razı olsun çok iyi bakıyor daha önce de o bakmıştı 10gün , en önemlisi 1. derece Eşim Allahım iyi ki o var iyi ki onunla evlenmişim. İnş. hepimiz sağsağlim bebişlerimize kavuşuruz.

merhaba kızlar progestan ve coraspırını dun bıraktım kanamam hala baslamadı ne zaman başlıyor acaba

Kizlar insallahhh ben de haziran annesi olucam 30 haziran tahmini doğum tarihi beta hcg çarşamba 27 perşembe 33 bugün 123 su an için iyi gidiyor bat im bugundu kan pihtilasmasi olduğu için iğne olmam gerek ona da basladim bbugün insallah temmuz 2015 te anne oluruz hepimiz

Hamişdaşlarım MÜJDEEEM VAR MÜJDEEEEEE:))))
Doktorum yanıldı kesem küçük değilmiş.İçindeki mercimek tanemi de gördüm pıtpıtlarını da duydum.Nasıl da korktum 1 hafta boyunca umutsuzluğa kapılmıştım neredeyse.İnşallah bebeğim hissetmemiştir.Darısı göremeyen tüm arkadaşlara.İkinci bebek olmasına rağmen inanılmaz duygular.Allah 'ım bize bugünleri yaşattığın için bin şükür.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle.

Cok sevindim canimm ins benimkidende sikinti yoktur daha kanamam ve lekenmem yok

Merhabalar hepinize..

16 ekimde ikinci bebegime hamile oldugumu ogrendim..hic beklemiyorduk ve sok olduk. Aralik 2011 dogumlu bir oglum var biraz hareketli oldugumdan 2 yilsonraya birakmistik 2.bebegi ama kaza ile yola cikmis bile minik..bben ilk hamileligimise surekli burda gecirdim ve cok iyi dostluklar kazandim..hepinize simdiden hayirli olsun..ankarada yasayan varmi aranizda

selamlar kizlarr bende grldim araniza daha yeni hamisim ilk bebisim olacak insallah bu arada adet gexikmesinin ikinci gunundde degerim >1000,00 cikti bir daha da olculmedi niyr ki acaba sizin dr lar hep olcmus okudugum kadariyla. vajinadan kesemizi de gorduk 0.36 mm cikti degerler nasil

Allahimm cokkkk sükür :)
Doktordan geldik.
Girdikkkk iceri karnimdan bakti once
Sadece keseyi ve yolk saci gordu. Bebegide hafif gördü.
Bende morelm bozuldu ama kalbi dedm.
Sonra altan bakalimmi dedi ? Evet lutfen dedm.
Altan bakti kocaman olmus kese bebek icinde cok net goruldu 1 cm suan :)
Kalp atislarini gorduk duyamayiz cok erken dedi. Ben aglicak gibi oldm.
Snra biseyler yapti ekranda yakinlastirdi falan filan derken 4 5 saniye de olsa kalp atisini duyduk ve an dünyalara bedeldi.
Cok kisa oldugu icin kayit edemwdm ona uzuldm ama birdahkine insallah.

Ve cok uyumluymusum sat tarihimle.
Sat :30 agustos
Bugun 7+1 oldukkkk...

Odadan cikti ve arabaya binenene kadar esim sacim basim ne varsa optu.
Galiba biz bugun anladik anne baba olucahimizi

kızlar günaydın aranızda clexane yada progestan kullanıp yan etkilerini göre varmı
beni bildiğiniz perişan etti bu iki ilaçtan biri(hangisi tam olarak kestiremiyorum ama) ayağa kalkınca bayılcak gibi hissediyorum elim ayağım buz gibi oluyor üstelik gece yatarken alıyorum ama tüm geçmiyor

Kızlar aranızda sağlıkocağına giden var mı?oraya da bildirmek istiyorum hamileliğini ama hiç gitmedim.Orda muayene falan etmiyorlardır herhalde.

Hayirli olsun canim evet bizde kalp atisini duycaz die gitmemistik hesaplarimiza gore daha erkendi ama doktor kendisi soledi bak buda kalp atislari die nee dedim o an tekrar tekrar sordum hemen esime seslendim yanima geldi oda duydu cikar cikmazda agzimiz kulaklarimizda ailelerimizi aradik o an biliyosunki icinde bi canli var ve hayat daha farkli geliyor ondan sonra dualari bile onun icin ediyorsun baska seyleri gozun gormuyor rabbim tez zamanda mide bulantilarimizida duzene koyarsa daha bi neseli keyifli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…