- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.501
Hayirlisi olsun cnm inşallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsinKesenin sekli bozuk ve kese kucuk oldugu icin ilaclari kestiler canim dusuk yapacakmisim
Saol canim tesekkur ederim hayirlisi allahtanGecmiş olsun canım inşallah trkrr hamile kalır aramıza hızlıca dönersin inşallah..
Saol canim tesekkur ederim benim 2 yasinda bir kizim var bu minik supriz gibi geldi ama kismet boyleymisHayirlisi olsun cnm inşallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsin
canım sağlık ocağında hemen kan aldılar demişsin ya ne için test yaptılar canım merak ettim. pazartesi ben de sağlık ocağına gidicem de.Evet canim ztn biz ozelde felan muayene olunca saglik bakanligi hamile oldugumuzu saglik ocagina bildiriyormus bana bi ark solemisti bende gittim bildirmeye hemsire dediki hatta bende sizi aricaktim testler kayit icin cagircaktim dedi. Bi kac soru sordu not aldi hamilelik takibi olusturuyorlar orda hemen kanimi aldi test yapcaklarini soledi ve duzenli olarakta cagircaklarmis bisey gerek oldukca test asi felan. Ben test sonuclarimi netten aldim calistigim icin ozeldeki doktoruma gostercem haftaya. Sizlerde mutlaka gidin bagli bulundugunuz saglik ocaklarina ilerde baya ilgilenecekler cunku isimize yarayacak
Ne tür bir liste canim göremedim ben...:)kBu arada kizlar bi liste hazirlanmis ama baska topik acilmis bunun icin o listeyi admin arkadas sirrieyvan ilk sayfaya tasisa daha iyi olmazmi ? Bizim eski topikte oleydi ve takibi daha kolaydi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-anneleri-listesi.762053/page-2#post-37339102Ne tür bir liste canim göremedim ben...:)k
Tatlım benim böyle bir listeden haberim olmadı... tatlikedi arkadaşımıza ulaştım.. olmadı buraya tekrar açarız, konu bütünlüğü açısından daha sağlıklı olacaktır..
Hayırlı olsun , çok sevindiiim :)Ben upuzun bi yazi yazmistim neden iletilmedi ?
Sabah doktora gittik kizlar. Bugun tam 7+1 misim bebegime göre.
Sat 30 agustos.
Ustden sadece kese ve yolkkeseyi ve hafif bebegi gordu. Ben de kalp duymaya gittigim icin gozlerm dolunca altan bakalm dedi veeee evetttttttt kalbini duyduk saniyeler surdu sadeceeeeee ama bu bile yeter. Dunyalar benim oldu.
Allahim hepimiz kucagimiza alalm bebiklerimizi.
Ben gordum canim yazini hatta cevap bile yazdim ama gerilerde kalmis olabilirBen upuzun bi yazi yazmistim neden iletilmedi ?
Sat 30 agustos.
Ustden sadece kese ve yolkkeseyi ve hafif bebegi gordu. Ben de kalp duymaya gittigim icin gozlerm dolunca altan bakalm dedi veeee evetttttttt kalbini duyduk saniyeler surdu sadeceeeeee ama bu bile yeter. Dunyalar benim oldu.
Canim sana ulasmaya calistik ama ses gelmeyinceTatlım benim böyle bir listeden haberim olmadı... tatlikedi arkadaşımıza ulaştım.. olmadı buraya tekrar açarız, konu bütünlüğü açısından daha sağlıklı olacaktır..
Ozmn liste buraya alininca sen sole bize bilgilerimizi yazalim sana takip acisindan ozeline atariz istersen bilgileriTatlım benim böyle bir listeden haberim olmadı... tatlikedi arkadaşımıza ulaştım.. olmadı buraya tekrar açarız, konu bütünlüğü açısından daha sağlıklı olacaktır..
Cnm bende gordum yazini cvp ta yazdim gecmis sayfalara bi bak istersenBen upuzun bi yazi yazmistim neden iletilmedi ?
Sat 30 agustos.
Tatlım özel mesaj gelmedi sizden bana ? Nerden ulaşmaya çalıştınız merak ettim...Canim sana ulasmaya calistik ama ses gelmeyincetatlikedi arkadasimizda saolsun emek verip ugrasti liste yapti bize aralarda kaybolmasin diede baska sayfa acti ama liste zaten tamamlandi gibi istersen bu topigin basina tasiyabiliriz burdan devam ederiz
Cnm yinede bisiler ye peynir ekmek favorim :)Selam annişleeerrr !!!Nasılsınız bakalım bugün? ben iştahsız bir güne daha merhaba dedim.. ama olsun çok şükür bulantım yok ve kendimi çok iyi hissediyorum. umarım bebişim de öyledir hepiinize mutlu günleeerrrrrr
Benim bilgim yok canım... ama böyle bir şey varsa bu ilaç piyasadan kalkmalı , bu ciddi bir sorun..Kizlar birde facedede hamilelerle ilgili gruplarda uyeyim orda sole bisey okudum sok oldum. Genelde doktorlarin yazdigi elevit isimli vitamin hapinin jelatini domuzdan yapiliuormus sok oldum bi doktor bana vermisti multivitamin die tam biraz kullanmistim baska bi doktor daha erken bunun icin demisti birakmistim. Aranizda yada cevrenide bole bisey duyan bilen varmi ?
Cnm yinede bisiler ye peynir ekmek favorim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?