2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anne adayları :) bugün kontrolümüz vardi satımla uyumlu çıkmadı geç yumurtlama olabilirsin dedi doktor tam 6 haftalik çıktı ve muhtemel doğum tarihim 13 haziran imiş burdaki takvim ilerde gidiyor biraz..veeee kalp atıslarıni duydum kalbi attıkça kıpirdiodu yavrum pit pit nasıl bir atışti öyle duyduğum en güzel sesti o an yaşlar boşaldı gözlerimden yavrumu içimde gerçek anlamda ilk kez hissettim.doktor da küçük evlat kendini gösterdi hayat şimdi başlıyor sizin için dedi evet gerçekten hayat daha yeni başlıyor eşim de ben de çok mutluyuz yavrum bizimle.hepiniz bu güzel sesi duyacaksınız allahın izniyle

Kizlar birde facedede hamilelerle ilgili gruplarda uyeyim orda sole bisey okudum sok oldum. Genelde doktorlarin yazdigi elevit isimli vitamin hapinin jelatini domuzdan yapiliuormus sok oldum bi doktor bana vermisti multivitamin die tam biraz kullanmistim baska bi doktor daha erken bunun icin demisti birakmistim. Aranizda yada cevrenide bole bisey duyan bilen varmi ?:KK57::KK64:

Aaaa :KK57::KK57::KK57: bana da ondan verdi doktor birtek bende ondan içiyorum :KK64:

Selam annişleeerrr !!!:KK25::KK25: Nasılsınız bakalım bugün? ben iştahsız bir güne daha merhaba dedim.. ama olsun çok şükür bulantım yok ve kendimi çok iyi hissediyorum. umarım bebişim de öyledir hepiinize mutlu günleeerrrrrr :KK45::KK45:
Ahh ahh kahvaltiyi aksam yemeklerini esim hazirladigi halde bile yerken zorlaniyorum yemek yemek artik izdiraba donustu resmen canim bu haftadan sonra 2.ayida doldurmus oluyorum sanirim ins ilerki haftalarda duzelir midelerimiz :KK42:

Merhaba güzel anne adayları :) bugün kontrolümüz vardi satımla uyumlu çıkmadı geç yumurtlama olabilirsin dedi doktor tam 6 haftalik çıktı ve muhtemel doğum tarihim 13 haziran imiş burdaki takvim ilerde gidiyor biraz..veeee kalp atıslarıni duydum kalbi attıkça kıpirdiodu yavrum pit pit nasıl bir atışti öyle duyduğum en güzel sesti o an yaşlar boşaldı gözlerimden yavrumu içimde gerçek anlamda ilk kez hissettim.doktor da küçük evlat kendini gösterdi hayat şimdi başlıyor sizin için dedi evet gerçekten hayat daha yeni başlıyor eşim de ben de çok mutluyuz yavrum bizimle.hepiniz bu güzel sesi duyacaksınız allahın izniyle

inşallah canım çok sevindim senin adına allah hepimize nasip etsin o minik kalbin pıt pıtlarını duymayıı :KK36:

Senin adina cok sevindim canim yavas yavas kalp atislarini duymaya basladik hepimiz bide sole bi durum var bebegimle ilgili cok mutlu bir haber aldigimda genelde herkes agladim diyor ya normalde o kdr sulugoz bi insanimki kusa kopege bile aglarim ama cok sevinince bianda saflasiyorum duygularim donuklasiyor saf saf guluyorum sadece soka giriyorum o an aglama olmuyo bende cok garip bi durum hamilelik haberimi aldigimdada ole olmustum herseye aglayan o duygusal hassas kiz gidiyor yerine donuk saskin biri geliyor soktan oluyor galiba o an kendime zor geliyorum zaten kalbim yerinden cikacak gibi oluyor :confused::KK57:

Ozmn liste buraya alininca sen sole bize bilgilerimizi yazalim sana takip acisindan ozeline atariz istersen bilgileri

Cnm bende gordum yazini cvp ta yazdim gecmis sayfalara bi bak istersen
Elbette canım... ben bilgileri gördüm o sıkıntı değil... tatlikedi arkadaşımız da sağ olsun yardımcı olmuş onda da problem yok... fakat ben her gün konuyu takip ediyordum , o gün çok yoğundum...ben doktora gittim, annemden lokal anesteziyle parça alındı ve ben eve geldiğimde akşam olmuştu... 2 kere girmiş olmam lazım kk 'ya miniği gördüm diye yazdım size , amaelbette geçmişi okumadım... bana özel mesaj yazılsaydı veyahut bir iki gün sabredilseydi toparlardım elbette listeyi... olsun tatlikedi arkadaşımızdan cevap geldiği gibi hallederiz umarım...

hjKat3awp

Buda benim takvimim hazirana kadar isaretlicem hergun gectikce isyerimde ciktisini alip masama koydum ordan takip ediyorum :p

Elbette canım... ben bilgileri gördüm o sıkıntı değil... tatlikedi arkadaşımız da sağ olsun yardımcı olmuş onda da problem yok... fakat ben her gün konuyu takip ediyordum , o gün çok yoğundum...ben doktora gittim, annemden lokal anesteziyle parça alındı ve ben eve geldiğimde akşam olmuştu... 2 kere girmiş olmam lazım kk 'ya miniği gördüm diye yazdım size , amaelbette geçmişi okumadım... bana özel mesaj yazılsaydı veyahut bir iki gün sabredilseydi toparlardım elbette listeyi... olsun tatlikedi arkadaşımızdan cevap geldiği gibi hallederiz umarım...
Cok gecmis olsun canim bende zaten senin surekli buralarda oldugunu biliyorum ama ogun gormemene bende sasirmistim kesin isi vardi giremedi demekki dedim hatta. Benimde yakinlarda net paketim bitebilir bende giremeyebilirim belki ama ins bitmez zor olur benim icin :KK64:

Maş. maş. Allah'ım sağlklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. bizde çarşamba günü gideceğiz inş. 2 hafta önce kalp harketleri vardı ama sesini duymadık inş. bu sefer kalbinin sesini duyabilirz bebişimin :D

Cok gecmis olsun canim bende zaten senin surekli buralarda oldugunu biliyorum ama ogun gormemene bende sasirmistim kesin isi vardi giremedi demekki dedim hatta. Benimde yakinlarda net paketim bitebilir bende giremeyebilirim belki ama ins bitmez zor olur benim icin :KK64:
Evet bende ona şaşırdım işte canım...fikir senden çıkmış , biz tanışıyoruz , bana özel mesajla ulaşmanı isterdim ama ne yapalım karışmış bile her şey çoktan :) 2 konumuz var şimdi bakalım nasıl toparlayacağız...

foli,k asidi ac mı tok mu gündüz mü gece mi almalıyız?
Cnm ben sabah uyaninca iciyorum hemen unutmim die ac tok farketmiyo die biliyorum
Kizlar birde facedede hamilelerle ilgili gruplarda uyeyim orda sole bisey okudum sok oldum. Genelde doktorlarin yazdigi elevit isimli vitamin hapinin jelatini domuzdan yapiliuormus sok oldum bi doktor bana vermisti multivitamin die tam biraz kullanmistim baska bi doktor daha erken bunun icin demisti birakmistim. Aranizda yada cevrenide bole bisey duyan bilen varmi ?:KK57::KK64:
Cnm bende kullandim ama hicduymadim bole bisi
Hayirli olsun cnm cok sevindim benimde ayni senin gibi bir hafta geriden geliyoruz oglumdada ole olmuştu saglikli olsunda kuzular hic onemli diil

Folic asiti akşama doğru alıyorum genelde tok çünkü açken mide bulantısını tetikleyebiliyor canlarım :)

Hayirli olsun canim evet bizde kalp atisini duycaz die gitmemistik hesaplarimiza gore daha erkendi ama doktor kendisi soledi bak buda kalp atislari die nee dedim o an tekrar tekrar sordum hemen esime seslendim yanima geldi oda duydu cikar cikmazda agzimiz kulaklarimizda ailelerimizi aradik o an biliyosunki icinde bi canli var ve hayat daha farkli geliyor ondan sonra dualari bile onun icin ediyorsun baska seyleri gozun gormuyor rabbim tez zamanda mide bulantilarimizida duzene koyarsa daha bi neseli keyifli olucam :KK49::KK73::KK9:
masallah canim yaa ne guzel darisi bize insallah

canim va
progestandandir canim bide isyerimdeyken almistim eve gelene kdr oluyorum sandim bayilcaktim nerdeyse gozlerim karardi ve kapanmaya basladi doktorumu aradim dediki vajinadanda alabilirsin agizdan sart deil hatta vajinadan daha cabuk fayda ediyormus o gunden sonra hep vajinadan aldim ama yan etkileri dedigin icin felaketti oluyorum sandim
cnm vajinadan nasil aliyorsun cikmiyor mu yani

canim va

cnm vajinadan nasil aliyorsun cikmiyor mu yani
Evet canim biraz zor oluyor ama yerlestirmeye calis iceriye dogru bide ben yatarken kullaniyorum cunku ayaga kalkinca cikiyormus yada sabah uyanmadan 1-2saat once koyarsin o arada yerlesir zaten ilac

Back
X