- Konu Sahibi SirriEyvan
- #1.561
Evde stok yapmak lazım![]()
aman boşver canım lazım değil hep zararlı şeyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde stok yapmak lazım![]()
Öyle tabii kuzum..ama bazen çok canımız çekiyor...aman boşver canım lazım değil hep zararlı şeyler![]()
Sana daaHerkese merhaba
Öyle tabii kuzum..ama bazen çok canımız çekiyor...![]()
Herkese merhaba
Aynen canım , elimizden geldiğince dikkat edeceğiz artık...zaten hamile kaldım bir şeyi yemeden 2 kere düşünür oldum... Rabbim dedim illa ki bir sebep gerekiyor, canından çok sevdiğin bir can olması gerekiyor ki zararlı şeylere yaklaşmayasın.. Şimdiye kadar bu kadar düşünmüyordum.. Biz insanoğlu ne garibiz...evet evet... içinde ne varsa işte bağımlı gibi yapıyor insanı..
merhaba![]()
Aynen canım , elimizden geldiğince dikkat edeceğiz artık...zaten hamile kaldım bir şeyi yemeden 2 kere düşünür oldum... Rabbim dedim illa ki bir sebep gerekiyor, canından çok sevdiğin bir can olması gerekiyor ki zararlı şeylere yaklaşmayasın.. Şimdiye kadar bu kadar düşünmüyordum.. Biz insanoğlu ne garibiz...![]()
ayy xanim yaa bulanti kotudurr cubuk kraker ye olmadi sen . bende geneldd evdeyim yatiyorum idrar bendede cok ve surekli bas donmesi gozumun onune perde iniyo resmen olsun ama insallah kalp atisini duyunca rahatlicamSağol kuşumm... Var var... Mide bulantısı hafiften...tiksiniyorum çoğu şeyden...sık idrsr...göğüslerim çok büyüdü ve bazen öyle sızlıyor ki içim çekiliyor... En önemli bunlar var kuzum...sen nasılsın... :)
hayırlı olsun canımMerhaba hanimlar bende artik bi haziran annesiyim. 20aylik bir kizim var ikinci cocugumu bekliyorum. Kizimda cok guzel bir grubumuz oldu sonra facebooktan arkadasligimiz devam etti ve ediyor. Umarim sizlerlede guzel dostluklarimiz olur. Herkese simdiden hayirli olsun
Daha onceki gebeligimde bende kullandim eleviti yani uc sene once.ama simdi dr. Decavit verdi, folic plus i biraktirdiKizlar birde facedede hamilelerle ilgili gruplarda uyeyim orda sole bisey okudum sok oldum. Genelde doktorlarin yazdigi elevit isimli vitamin hapinin jelatini domuzdan yapiliuormus sok oldum bi doktor bana vermisti multivitamin die tam biraz kullanmistim baska bi doktor daha erken bunun icin demisti birakmistim. Aranizda yada cevrenide bole bisey duyan bilen varmi ?![]()
Inc canim hepimiz bu guzel sesi duyar.hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alirizMerhaba güzel anne adayları :) bugün kontrolümüz vardi satımla uyumlu çıkmadı geç yumurtlama olabilirsin dedi doktor tam 6 haftalik çıktı ve muhtemel doğum tarihim 13 haziran imiş burdaki takvim ilerde gidiyor biraz..veeee kalp atıslarıni duydum kalbi attıkça kıpirdiodu yavrum pit pit nasıl bir atışti öyle duyduğum en güzel sesti o an yaşlar boşaldı gözlerimden yavrumu içimde gerçek anlamda ilk kez hissettim.doktor da küçük evlat kendini gösterdi hayat şimdi başlıyor sizin için dedi evet gerçekten hayat daha yeni başlıyor eşim de ben de çok mutluyuz yavrum bizimle.hepiniz bu güzel sesi duyacaksınız allahın izniyle
o işi eşim hallediyo saolsun markete gidiyo abur cuburla dönuyo :)) bi kola içirmiyo bana arada çok nadir izin varbenimde canım az önce televizyonda görünce cips çekmişti ama üşengeçliğim aşermemi şimdi kim gidecek bakkala da alacaaakkk![]()
Canim bi arkadasim soyledi ve daha sonra nettende okudum dogruymus. Cipsler hamilelere cok zararli icerigindeki kullanilan yagdan dolayi. Allah korusun normal insani bile kanser yapma etkisi varken bize ne cok zararlidir kimbilirbenimde canım az önce televizyonda görünce cips çekmişti ama üşengeçliğim aşermemi bastırıyor şimdi kim gidecek bakkala da alacaaakkk![]()
Oyy kıyamam , evet daha var sabırla bekle atacak kalbi inşaAllah pıt pıt :) canım benim... vallahi hafif şükür mide bulantım , beni asıl rahatsız eden tiksinme... ama o da geçer yakında inşaAllahayy xanim yaa bulanti kotudurr cubuk kraker ye olmadi sen . bende geneldd evdeyim yatiyorum idrar bendede cok ve surekli bas donmesi gozumun onune perde iniyo resmen olsun ama insallah kalp atisini duyunca rahatlicam
OOOO süper bir haber , inşaAllah babası da bırakırheheh evet canım bende bu vesilede sigarayı bıraktım artık tiksiniyorum.. eşime de bıraktırmaya çalışıyorumm çenem sayesinde oda bırakıcak yakında![]()
Sezenay2010 5 / 6 / 2015 2.Haziran 2015 ANNELERİ
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Kaçıncı[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Denizyildizi2014[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım tatlikediden mesaj bekliyorum.. sonra inşaAllah listeyi oluşturacağım...Sezenay2010 5 / 6 / 2015 2.
o işi eşim hallediyo saolsun markete gidiyo abur cuburla dönuyo :)) bi kola içirmiyo bana arada çok nadir izin var
Canim bi arkadasim soyledi ve daha sonra nettende okudum dogruymus. Cipsler hamilelere cok zararli icerigindeki kullanilan yagdan dolayi. Allah korusun normal insani bile kanser yapma etkisi varken bize ne cok zararlidir kimbilir![]()
OOOO süper bir haber , inşaAllah babası da bırakır![]()