2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bagcilar esenler tarafda oturanlar yardimci olabilirmi?
Ben medipol mega ya gidiyordm bagcilarda ama fiyatlar tavan yapmis.
Isdende cikartldim.
Esenler de medipol acilmis uzman doktor bile bedava. Dogum 300 400 civari.
Benim icin onemli olan tek kisilik sanci odalari ve dogumodalari.
Ama orasida oyleymis ama fazla bilgi yok internette. Sayfasi bile yok.
Haftaya cumartesine randevu aldim.
Doktor degistirmek kotu oluyo ama napiyim operator doktor bile 45 tl oldu dogum fiyatlari tavan yapti.
Altindan kalkamayiz.

Siz hangi hastanelere gidiosunuz bagcilar civarinda ?

Ayy ben istiyorum yaa ama doktorum izin verirmi bilmiyorum

İlk doğumumda eşim değilde doğumhanede annemi istedim, doktorum ne annesi bebek doğdu bile dedi, bir dak. sonra kızımı gösterdi:)

Şimdi yine aynı doktora gidiyorum. :)

ECD75 cnm ne diyorsun...
İkinci dogum daha kisa surede ise demek ben 10 dk dogurcam
Ilkinde gece 10 biz gezmedeydik ...
11 gibi eve geldik 5 kat çıktım yukari kapida suyum geldi...
Babami aldik ayri yerden annemi aldik hadtaneye gittik lagman yaptilar 12:05 oglumun dogum saati kayıtlarda...
Yarim saat surmemistiay bu habere coook sevindim insaallah hadi cumlemize

Kiz gelll... istersen bende gelirim yanina hastane bi kac sokak altinda evimin... hicbi kaybin yok avantaj olur senin icin...
Inan iyiki gelmisim diceksin...
Guzelde bi resim cekiliriz senle gebis gebis

Doktorum da dahil olmak üzere herkes ten duyduğum 2. doğumların daha kısa sürede olduğu.

:)

Sen benden de hızlıymışsın maşallah valla.

çok terbiyesiz bir kadınmış canım. nasıl böyle davranır sana. bence şikayet etmelisin. doktorlar daha saygılı davranıyor gerçekten. bende bugün gittim sağlık ocağına. 19+5 oldum. 20. haftada yapıyoruz dedi. ben daha öncede geldiğimi söyledim. zorla bana aşı yap diyoruz resmen. burada arkadaşlar bahsediyorlar çok ilgililer diye. bize denk gelmedi demek ki. ilgilenmelerini beklemiyorum zaten ama zorunlu bir şeyi yapın en azından. yanlarına gittiğimizde sanırım rahatsız ediyoruz canım

canım hemen üzülme. büyük olasılıkla bir rahatsızlığı olmuyormuş zaten. inşallah sağlıkla göreceksin bebeğini.

Eşimin babası tutturmuş sakın yaptırma diye. Eşim de doktora sorarız diyo da yaptırma taraftarı değil.
bizede aynı şey oldu :)) eşimin babası yaptırmayın dedi eşimde doktora sordu oda kesinlikle yapılması şart deyince baska bi prof doktorda neden gerekli olduğunu acıklayınca onunda aklına yattı tmm yaptıralım dedi babasına söledi oda bişey demedi eşim yaptırcaz gerekliymiş şu nedenden dolayı deyince umarım seninkiler sorun cıkarmaz canım gerci doktoruna guven o herseyin en iyisini bilir :)))

İnşaAllah canım benim. Zaten her kontrole beraber gidiyoruz. babası biraz dediğim dediktir ama eşim de öyledir hani kendi ikna olursa başkasını pek umursamaz. o yüzden eşime kaldı top

Nerde yasiyorsun canim? Eger istanbulsa bir yer var 100 tl detayli ultrason ve o kadar ilgili ki ben cok memnun kaldim. Istanbulda kac hastane aradim en ucuzu bu 100 tl

Canım senin şu şehir hakkındaki görüşün yattı kafama ekledim bende

Gerçekten güzel anlatmış.

Bu arada dinleyince aklıma geldi eşinin doğuma girmesini isteyen var mı?

Ben kesinlikle istiyorum ama burasi devlet hastanesi calisan tanidiklari araya sokup girdirttiricem esimi.bende eskiden gormesin beni oyle tiksinir diodum amavesi dogumuna girmis bibarkadas dediki oyle karsida durupta bakmiyo bas ucunda durup elini tutuyo.ben rahim.filmi cekildigimde esimi almadilar insan o an aciyla bi el tutmak istiyo hemsirenin eline yapismisim farkinda olmadan kadinda sagolsun gikini cikarmadi tabi ben agliyodum hem.acidan hem korkudan.oyuzden kesinlikle esimin girmesini isterim hem gorsun nekadar zorlukla doguyo o can.

Eşim giremez dayanamaz. kendisi öyle söylüyor.

Bide bu dogumlarin anneye cekme olayi ins dogrudur ins anneme cekmisindir.okadar kolay olmuski ayakta dogmusum ben hemde kapinin onunde adet sancisi gibiydi diyo annem.hatta dogum.oldugunu anlamamis ocagin.uzerinde tugla isitip ustune oturmus usuttum herhalde diye.yasida kucukmus biseyde bilmiyo haliyle.esimde hastane kapisinda dogmus oda kayinvalidem ayakta dogurmus ben ins hastaneye yetiseyimde dogumum onlar gibi kolay olsun

Canim esim doktor ates olcerimizi o aldi 75tl ye almis her zamanki medikalcisinden markayi hatirlamiyotum eve gidince bakar yazarim sana
Canim sana zahmet bana da ozelden yazar misin olcerin adini..belki takip edemeyebilirim yazilari.esiniz doktorsa eminim en iyisi ve uygun olanini secmistir.[/QUOTE]
Canim esim doktor ates olcerimizi o aldi 75tl ye almis her zamanki medikalcisinden markayi hatirlamiyotum eve gidince bakar yazarim sana
sağol canım bu ay alıyorum artık ateş ölçeri ama ilk olarak markaya karar vermem lazım [/QUOTE]
Bizimki mesitaş türk malı eylül den beri kullanıyorum memnunuz 75tl ye aldik

Eşim giremez dayanamaz. kendisi öyle söylüyor.

Benimki de öyle diyordu ama ben de girmesinden yanayım iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta dedik. Ben orda yalnız başıma bilmediğim insanların arasında stres içerisinde doğum yapamam gelip elimi tutmalı destek vermeli bana.

Valla annem çok kolay sıfır sancısız doğum yaparmış.

Ablamın 2 kızı var ve her iki doğumu da kolaydı.

Ben de ilk doğumumu kolay yaptım bakalım bunda nasıl olacak.

Allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…