- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.781
Ayy ben istiyorum yaa ama doktorum izin verirmi bilmiyorumGerçekten güzel anlatmış.
Bu arada dinleyince aklıma geldi eşinin doğuma girmesini isteyen var mı?
Ayy ben istiyorum yaa ama doktorum izin verirmi bilmiyorum
Selamın kızlarrrçok mutluyum son 2 kaldı tatile ayrıca cumartesi hem kendi doktoruma muayene olcam hem de başka bi hastanede başka doktora muayene olup detaylı ultrason yaptırcam. Napıyım yaptırma diyo kendi doktorum ben bakarım diyor ama içim rahat etmedi radyoloji uzmanına baktirmakta fayda var dıye düşündüm
ECD75 cnm ne diyorsun...
İkinci dogum daha kisa surede ise demek ben 10 dk dogurcam
Ilkinde gece 10 biz gezmedeydik ...
11 gibi eve geldik 5 kat çıktım yukari kapida suyum geldi...
Babami aldik ayri yerden annemi aldik hadtaneye gittik lagman yaptilar 12:05 oglumun dogum saati kayıtlarda...
Yarim saat surmemistiay bu habere coook sevindim insaallah hadi cumlemize
çok terbiyesiz bir kadınmış canım. nasıl böyle davranır sana. bence şikayet etmelisin. doktorlar daha saygılı davranıyor gerçekten. bende bugün gittim sağlık ocağına. 19+5 oldum. 20. haftada yapıyoruz dedi. ben daha öncede geldiğimi söyledim. zorla bana aşı yap diyoruz resmen. burada arkadaşlar bahsediyorlar çok ilgililer diye. bize denk gelmedi demek ki. ilgilenmelerini beklemiyorum zaten ama zorunlu bir şeyi yapın en azından. yanlarına gittiğimizde sanırım rahatsız ediyoruz canımKızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle
canım hemen üzülme. büyük olasılıkla bir rahatsızlığı olmuyormuş zaten. inşallah sağlıkla göreceksin bebeğini.Kızlar Merhaba
Dün doktora gittiğimden hiç giremedim kadınalr kulübüne Hem gribim baya ağır ama bugün işe gelmek zorunda kaldım hem dün endileşelendim ağladım oturup bu da böyle devam edecek renkli ultrasona kadar galiba
Aşımı oldum su an çok az kolumda ağrım var onun dışında sıkıntım yok çok şükür
Doktoruma gidince Yeliz hanım gayet yoğunluğu az olan doktorken ciddi yoğun br doktor olmuş sen gideli çok değişti dedi her gün doğuma giriyorum çok yoğunum dedi.
58.500 olmusum çok hızlı gitnisşin dedi ben vucud yatkın ne yazıkki almaya
İşte her şet iyiken bebeğin kalp atışını dinlemey ebaşladı normal şidetteyken birden hızıı yavaşladı kızlar blok olarak tekrar normal haline döndü ama doktorum kalp atısına renkli ultraosna gittiğinde baktırmamız lazım dedi ben hemen ağlamaya başaldım 4 beş defa dinledi aynısı olmadı böyle olup yüzde doksan iyi çıkabiliyormuş renkli uktrasona gititğimde söyleyecem.Hayırlısı teselli etti beni sağolsun ama taktım kafaya kızlar
bizede aynı şey oldu :)) eşimin babası yaptırmayın dedi eşimde doktora sordu oda kesinlikle yapılması şart deyince baska bi prof doktorda neden gerekli olduğunu acıklayınca onunda aklına yattı tmm yaptıralım dedi babasına söledi oda bişey demedi eşim yaptırcaz gerekliymiş şu nedenden dolayı deyinceEşimin babası tutturmuş sakın yaptırma diye. Eşim de doktora sorarız diyo da yaptırma taraftarı değil.
maşallah canım kızına. büyümüş de annesine yardım ediyor. çok da tatlıymış, dediğin gibi kardeşi de benzer kızına inşallah. bizde görebiliriz inşallah bu günlerini kuzularımızınBuda benim küçük küçük kuzım inş.kardeşi de bu cimcimeye benzer :)
bizede aynı şey oldu :)) eşimin babası yaptırmayın dedi eşimde doktora sordu oda kesinlikle yapılması şart deyince baska bi prof doktorda neden gerekli olduğunu acıklayınca onunda aklına yattı tmm yaptıralım dedi babasına söledi oda bişey demedi eşim yaptırcaz gerekliymiş şu nedenden dolayı deyinceumarım seninkiler sorun cıkarmaz canım gerci doktoruna guven o herseyin en iyisini bilir :)))
Nerde yasiyorsun canim? Eger istanbulsa bir yer var 100 tl detayli ultrason ve o kadar ilgili ki ben cok memnun kaldim. Istanbulda kac hastane aradim en ucuzu bu 100 tlKızlar detaylı konusunda ve doktor konusunda çok kafam karışık hala. Ozelde yaptırsam mı bir daha diyorum ama bu ara durumlar sıkışık o kadar para vermek istemiyorum. Devlette yaptırdım ondan bişey anlamadım. Doktor konusunda da kuzen var bizim benim doktoruma gitmişti o; doğumda anlarsın o doktorun iyi olduğunu değiştirme dedi. Ama bende ilgi istiyorum sohbet muhabbet istiyorum doktorumla. İstediklerimi rahat rahat söyleyebilmek istiyorum uuf çıkamadım işin içinden
Nerde yasiyorsun canim? Eger istanbulsa bir yer var 100 tl detayli ultrason ve o kadar ilgili ki ben cok memnun kaldim. Istanbulda kac hastane aradim en ucuzu bu 100 tl
Canım senin şu şehir hakkındaki görüşün yattı kafama ekledim bendebizede aynı şey oldu :)) eşimin babası yaptırmayın dedi eşimde doktora sordu oda kesinlikle yapılması şart deyince baska bi prof doktorda neden gerekli olduğunu acıklayınca onunda aklına yattı tmm yaptıralım dedi babasına söledi oda bişey demedi eşim yaptırcaz gerekliymiş şu nedenden dolayı deyinceumarım seninkiler sorun cıkarmaz canım gerci doktoruna guven o herseyin en iyisini bilir :)))
Gerçekten güzel anlatmış.
Bu arada dinleyince aklıma geldi eşinin doğuma girmesini isteyen var mı?
Ben kesinlikle istiyorum ama burasi devlet hastanesi calisan tanidiklari araya sokup girdirttiricem esimi.bende eskiden gormesin beni oyle tiksinir diodum amavesi dogumuna girmis bibarkadas dediki oyle karsida durupta bakmiyo bas ucunda durup elini tutuyo.ben rahim.filmi cekildigimde esimi almadilar insan o an aciyla bi el tutmak istiyo hemsirenin eline yapismisim farkinda olmadan kadinda sagolsun gikini cikarmadi tabi ben agliyodum hem.acidan hem korkudan.oyuzden kesinlikle esimin girmesini isterim hem gorsun nekadar zorlukla doguyo o can.
Canim sana zahmet bana da ozelden yazar misin olcerin adini..belki takip edemeyebilirim yazilari.esiniz doktorsa eminim en iyisi ve uygun olanini secmistir.[/QUOTE]Canim esim doktor ates olcerimizi o aldi 75tl ye almis her zamanki medikalcisinden markayi hatirlamiyotum eve gidince bakar yazarim sana
sağol canım bu ay alıyorum artık ateş ölçeri ama ilk olarak markaya karar vermem lazımCanim esim doktor ates olcerimizi o aldi 75tl ye almis her zamanki medikalcisinden markayi hatirlamiyotum eve gidince bakar yazarim sana
Eşim giremez dayanamaz. kendisi öyle söylüyor.
Bide bu dogumlarin anneye cekme olayi ins dogrudur ins anneme cekmisindir.okadar kolay olmuski ayakta dogmusum ben hemde kapinin onundeadet sancisi gibiydi diyo annem.hatta dogum.oldugunu anlamamis ocagin.uzerinde tugla isitip ustune oturmus usuttum herhalde diye.yasida kucukmus biseyde bilmiyo haliyle.esimde hastane kapisinda dogmus oda kayinvalidem ayakta dogurmus ben ins hastaneye yetiseyimde dogumum onlar gibi kolay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?