2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dünden az yemeğim kalmıştı. Makarna yaptım. Çorba da var. Yeter sanırım başımın ağrısı anca geçti sabahtan beri delirdim.

yemek yapmayı hiç sevmiyorum ama kızım için mecburen yapıyorum, kızım geliyor 20 dk. sonra da eşim. peşpeşe 2 aç geliyor eve.

en zor doğumlardan birini yaşamışsın. inş. bu sıkıntısız ve kolay olur.

o zaman girmemesi en iyisi seni de telaşlandırır.

benim eşim çoook yufka yürekli, girse de geri çıkar eminim.

HERKES İZLEYENE KADAR PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR...

canım çok güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim kendi adıma. ben sezeryan düşünmüyordum fakat dogumdan da çok çok korkuyordum. korkuma yenilirsem sezeryan oluveririm nolcak diyordum. izledikten sonra öyle hafifledim ki. artık kesinlikle sonuna kadar normal doğumu denemeyi düşünüyorum.

Doğuma giderken fotoğraf makinanızı da götürebilirsiniz, eşiniz doğuma girmese de ilk doğum anını , göbek kordonu kesilme anını, hasta bakıcıya rica edilirse çekilebilir. Hem bebeğinizde tescillenir, karıştırılma korkusuna karşı. (made in x kızı/oğlu)
Bana kısmet oldu, çok güzel çekmiş yardımcı olan sağ olsun. Bebeği havada tutarken benimde başım gözüküyor. (tescillendi yani). Ama makine daha anlaşılır olsaydı, video da çekebilirdi. Çocuğumu kordunu kesildikten sonra gördüm, sonrasında 10 bebek arasında sesinden de tanıdım ama insan yine de şok geçiriyor. Bu benim mi bebeğim mi diye.Benim kuzuda simsiyah sırtına kadar ulaşan saçıyla şaşırtmıştı da beni. Bir arkadaş da doğum lekesine dikkat etmişti. Sonra açıp bakmış kucağına getirdiklerinde aynı bebek mi diye.

Çok sevindim canım. Bende Epiduralli istiyordum fakat bu videodan sonra tamamen hiç müdahalesiz normal doğuma karar verdim (tabi gerekli olmadıkça) Allahıma çok şükür bize bu gücü vermiş içgüdüsel olarak. Sağlık problemi olmayan herkes yapabilir bence. Tek yapmamız gereken o korkuyu yenmek.

AHh canm benim sorma ancak alisabildim saatlerdir erkek bebek resim kiyafet anneler ne warsa bakip duruyorum . Kimseye soyleyemedim daha
Mirac75 cnm sende 2 erkek annesi olucaksin sen tecrubelisin . . meger kiz annesi olma fikri daha kolaymis daha simdiden bi kiza kapilcak anacini birakip gitcek hissine kapildim ayy ne sacma sapan oldum been yaa
PaytiPo hayırlı olsun cnm benim...
oy paşa geliyormuş ne güzel maşaallah...

gittiğim hastanenin doğum fotoğrafçısı var, gece de olsa geliyormuş.

piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama konuşup çağırmayı düşünüyorum.

amaaa kızım zamanında yoktu, ilk kızıma da haksızlık olmaması adına 10 poz doğumhanede kalanı kızımla isteyeceğim.

10*15 ebatlarında 40 resim,

10*15 fotoğraf albümü,

1 adet fotoğrafın 30*40 baskısı,

1 adet hastane tulumu,

küçük çerçeve,

ve bütün resimlerin cd de verilmesi ve video klip 250 tl.

benim doğum yapacağım hastanede.

benim doğum yaptığım saatte hastanede tek ben doğum yapmıştım. :)

zaten doğuma girmeden 2,300 dediler 2,310 gram doğdu. kilosundan da olsa anlardım. :)

İlk doğumumda eşim değilde doğumhanede annemi istedim, doktorum ne annesi bebek doğdu bile dedi, bir dak. sonra kızımı gösterdi:)

Şimdi yine aynı doktora gidiyorum. :)
Aaaaa ne guzelmis insallah bu sefer de oyle olur dogumun canimm ve hepimizin tabii:))

Çok paraymış ama profesyonel birilerin çekmesi de daha güzel olur mutlaka.
benim doğum yaptığım saatte hastanede tek ben doğum yapmıştım. :)
zaten doğuma girmeden 2,300 dediler 2,310 gram doğdu. kilosundan da olsa anlardım. :)
Benim bir iş arkadaşım, erkek bebek bekliyorlardı. Doğumdan sonra buyurun kızınız deyip pembe bir battaniyenin içinde kız bebek vermişler kucaklarına. Bir karışıklık mı oldu acaba dediklerinde sizden başka doğum yapan yok demişlerde adamcağız öyle inanmış. Tam teşekküllü Amerikan hastanesi, başka doğum olmuş olsa insanın kaç gün içi içini yer.

ben şeker yuklemesinin nasıl bişey oldugunu ve nasıl yapıldığını arastırdım bu konuda aklımda hiç bir tereddüt yok. canan karatayla ilgili haberide aynen alta ekliyorum, daha da bunu baska yone cekip bu doktora hak veremiyorum maalesef olumlu yorumlayabileceğim bi yanını göremiyorum. ve de burda birbirimize seker yuklemesi yaptır yaptırma derken çoğu arkadaslarımızın aklı karıstı sonucta hiçbirimiz kadın dogum uzmanı değiliz, bu yuzden kararsız kalan arkadasıma doktoruna danış o bizden daha iyi bilir demek istedim.

“Son dönemde takip ettiğimiz hamilelerden bize ulaşan geri bildirimler son derece hayati bir konu olan “gebelik şekeri” ile ilgili bu açıklamamızı zorunlu hale getirmiştir. Son günlerde çeşitli televizyonlarda açıklamalarda bulunan ve aslında kardiyoloji uzmanı olan Sn. Prof. Dr. Canan Karatay’ın gebelikte yapılan “şeker yükleme testi”nin bebeğe zarar verdiği iddialarında bulunmaktadır. Bu yayınları izleyen anne adaylarımızın bir kısmı kendilerini takip eden kadın doğum uzmanlarının “şeker yükleme testi” taleplerine şüphe ile yaklaşabilmekte hatta kimi zaman bu testi yaptırmaktan çekinmektedirler.
Şeker yükleme testi uzun yıllardan bu yana güvenle yapılan ve hem anne adayı hem de bebek için hayati önem taşıyan bir testtir. Hamile bir kadın bir dilim pasta ya da tatlı yediği takdirde bile neredeyse şeker yükleme testindeki ile aynı miktarda şeker vücuduna girmektedir. Uzmanlığı kardiyoloji olan saygıdeğer bir profesör hanımefendinin televizyonlarda bu asılsız iddialarda bulunurken “kadın doğumcuların neredeyse hepsi erkek, onlar için bu testi istemek kolay, anne olmadıkları için bebeğe verilebilecek zararı göz ardı ediyorlar, önemsemiyorlar” gibi cümleler sarf etmesi de abesle iştigaldir. Kadın doğumcuya kadın ya da erkek değil hipokrat yemini etmiş hekim gözü ile bakmalıyız, bu tür ucuz kahramanlıklar gelip geçici olsa da anne ve bebek sağlığına dolayısı ile toplum sağlığına verdiği zararlar maalesef kalıcıdır.

Başta Sn. Canan Karatay olmak üzere medyanın değerli çalışanlarını bu tür konularda sorumlu ve duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Söz konusu anne ve /veya bebek sağlığı olduğu takdirde Türkiye’nin en büyük ve çatı derneği olan Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği ( TJOD)’nin görüşlerine itibar edilmesi gerektiğini önemle hatırlatırız.”
Saygılarımızla,
PROF. DR. S. CANSUN DEMİR
TJOD YÖNETİM KURULU BAŞKANI

piyasayı hiç bilmiyorum canım.

araştıran arkadaşlar fiyat hakkında fikir verirlerse sevinirim.

Kiz gelll... istersen bende gelirim yanina hastane bi kac sokak altinda evimin... hicbi kaybin yok avantaj olur senin icin...
Inan iyiki gelmisim diceksin...
Guzelde bi resim cekiliriz senle gebis gebis
Ablacim bu sefer böyle oldu hemen ızmire gitmiyorum zaman geçirmeden yaptırmak istedim detaylıyi. .. ama nisan dan itibaren izmirde olcam mutlaka gitcem aysel hanima seni de haberdar edicem mutlaka inşallah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…