- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.101
günde üç kere oluyo canım şuanda.karnımda bişey yumruk gibi sertleşiyo dışardan bile görülüyo iki dakika sonra gevşiyo.hafif bi sanci yapıyo.dikkat ediyorum bakalım.sana da çok geçmiş olsun
ben de 7 kilo aldım 20 hafta oldu..bugün bir teyze gelinin 6 aylık olduğunu, sadece 2 kilo aldığını, benim kilolu olduğumu söyledi moralim bozuldu önce, sonra aman dedim ben bu göbüş için senelerce bekledim hiçççç umrumda değil kilolar...keyfinize bakın anneler hamilelik çok güzel bir süreç..dibine kadar tadını çıkartın..
benim eşim de senden canım.. bebek var diye en başından beri yaklaşmıyor bana..en son yaptığında 10 gün konuşmadım..şimdi artık reddetmiyor ama çok dikkatli...ben de biraz daha anlayış gösteriyorum ona..ben daha doğuma girme konusunu açmadım bakalım tepki ne olacak..
Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu?
Benimde zorunlu olacak. Ama hala cevremde anlamakta direnen insanlar oluyor. Neyse idare etmek lazım:) oyle yada boyle olsun. Benim tek isteğim bu defa bebegimi kucaagima alabilmak. Kilolar umrumda degil vallllaaa 3bucuk kg aldim:) ayrica eltim iki sezeryan oldu ve su an tig gibi masaallah ebru salli vucudu var kizda:)inan sadece burada değil sezeryanı kötüleyen insanlar. hepimizin çevresinde vardır. arkadaşım 2. çocuğuna hamile. ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. onun yanında bir arkadaşımız sezeryanı kötülüyor. bazılarımız maalesef istese de normal doğum yapamayacak. sezeryandan sonra göbeği de kalmadı. hamilelikte 25 kilo almasına rağmen 1 yıl sonra hiçbir fazlalık yoktu vücudunda. göbek kalma olayı da kişiye göre değişiyor yani. sadece sezeryan olacaksa iyi bir doktor bulmak lazım. arkadaşım çok memnun kalmıştı doktorundan. şimdi bende ona devam ediyorum. her ihtimali düşünmek lazım sonuçta. sağlamcıyım ben birazbir arkadaşım da 36. haftayı bitirdi ve kesinlikle normal doğum istiyor. o da aynı doktorda. sezeryan olacaklar yani iyi bir doktor bulmak önemli olan...
Sagol cnmgünde üç kere oluyo canım şuanda.karnımda bişey yumruk gibi sertleşiyo dışardan bile görülüyo iki dakika sonra gevşiyo.hafif bi sanci yapıyo.dikkat ediyorum bakalım.sana da çok geçmiş olsun
Bende bugun kurban oldugumu gorecegimmm:)) ins tombik olmusturrbugün için araştırma hastanesinden randevu aldım. bize çok yakın. doğumum kendi doktorumda olsun istiyorum ama aniden doğum başlarsa diye bilgilerim devlet hastanesinde de olsun istiyorum. hem minki kuzumu da görürüm
Insallah canim ya bol su icmemiz gerekiyomus hatta benim bebegim geriledi enfeksiyondan yani 10 gun gelismedi sonra 5 gune düştü bakalim ins kapatir arayi sende ole bir sikinti oldu muçok zor bişeymiş idrar enfeksiyonu.allah yardımcımız olaun.tam 7gün oldu hala tam geçmedi ağrılarım.doktorum enfeksiyon da yapar bu kasılmaları dedi.önemli olan rahmin açılmamasıymış tabi.inşallah hepsi geçicek bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımıza
hissediyorum canım minik minik vuruşlar yapıyo.benim yaşAdığım kasılma bebek hareketi gibi değil ama doktoruma sorayim bakalım bugünBebeğin tekmelerini hissediyor musun canım ben o haftada hissettim o sertleşme bebekmiş çünkü.
İnsanları anlamıyorum az alsan beslemiyorsun derler çok alsan az alanla kıyaslarlar. Daha şimdiden karnındaki bebeğin boyunu kilosunu kıyas yapanlar var benimki şu kadar benimkisi bu kadar diye. Doğduktan sonrayı düşünemiyorum bile. Hiç kimse benim bebeğimi kıyas ölçüsü yapamayacak asla izin vermem buna. Ne kadar cahilce ve bencilce geliyor anlatamam. Kayınvalidem ve sinirimi bozan önceden tahammül ettiğim hiçkimse ile görüşmüyorum mesela. İlk üç ay kusmaktan hastanelik oluyor serum yiyordum kilo da vermiştim. Kaynanam bi patetes haşlayacağına aman bebek eksik kalacak ben kusuyorsam bebek beslenmez bebeğe bakamıycam dİye alttan alttan konuşup beni delirtiyordu. Ben baya kilo vermiştim ama bebeğin geşimi iki hafta ilerdeydi. Onda çenesini kapattık bu sefer de eşimi 4,5 kilo doğurduğuyla övünmeye başladı. Kayınbabam da 32 yıl önce kaçakçılardan aldığımız balık haplarını içtiğinden çocuğun süt dişi bile ortaokulda düştü dedi. Ben artık görüşmüyorum ve çok aptalca buluyorum bu övünmeleri. Hayattaki tek başarısı 4 5 kilo çocuk doğurup hemen eski kilosuna dönmek olmamalı bir kadının.
Ay aynı şekilde ben de küsmüştüm uzun süre ama çok saçma düşünceleri var orada çocuk var diyor bi de bizim bebek kız kafası iyice bulanıyor. Biraz da beni düşünmeli yani resmen hamileyken ilk kez ben yaklaşıyorum onda da soğuk karşılanmak iyice moral bozuyor. Bizim doktor ilişki ben söyleyene kadar yok demişti sonra serbest dedi ama eşim benle birlikte kilo alan babalardan bazen bakıyorum sanki o hamile gibi davranıyor.
Bana 24 dedi doktorum sen de bir sor bence canım
şimdilik olmadı canım ama bi haftadır doktora gitmiyorum en son gittiğimde olmamıştı. üzüldüm bebeğinin gelişimini etkilemesineInsallah canim ya bol su icmemiz gerekiyomus hatta benim bebegim geriledi enfeksiyondan yani 10 gun gelismedi sonra 5 gune düştü bakalim ins kapatir arayi sende ole bir sikinti oldu mu
çok teşekkür ederim canım sakaryadayım ben ama buralarda ayaz oluyor.geçmiş olsun canım. soğuğa sıcağa dikkat et. tırakyadaydın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. soğuk da olur oralar, dikkat et canım...
Yok artık Teyze yanlış görmüştür. 6 ayda 2 kilo nedir ya. O işte bir yanlışlık var. Takma kafana senben de 7 kilo aldım 20 hafta oldu..bugün bir teyze gelinin 6 aylık olduğunu, sadece 2 kilo aldığını, benim kilolu olduğumu söyledi moralim bozuldu önce, sonra aman dedim ben bu göbüş için senelerce bekledim hiçççç umrumda değil kilolar...keyfinize bakın anneler hamilelik çok güzel bir süreç..dibine kadar tadını çıkartın..
hissediyorum canım minik minik vuruşlar yapıyo.benim yaşAdığım kasılma bebek hareketi gibi değil ama doktoruma sorayim bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?