2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günde üç kere oluyo canım şuanda.karnımda bişey yumruk gibi sertleşiyo dışardan bile görülüyo iki dakika sonra gevşiyo.hafif bi sanci yapıyo.dikkat ediyorum bakalım.sana da çok geçmiş olsun

Bebeğin tekmelerini hissediyor musun canım ben o haftada hissettim o sertleşme bebekmiş çünkü.

İnsanları anlamıyorum az alsan beslemiyorsun derler çok alsan az alanla kıyaslarlar. Daha şimdiden karnındaki bebeğin boyunu kilosunu kıyas yapanlar var benimki şu kadar benimkisi bu kadar diye. Doğduktan sonrayı düşünemiyorum bile. Hiç kimse benim bebeğimi kıyas ölçüsü yapamayacak asla izin vermem buna. Ne kadar cahilce ve bencilce geliyor anlatamam. Kayınvalidem ve sinirimi bozan önceden tahammül ettiğim hiçkimse ile görüşmüyorum mesela. İlk üç ay kusmaktan hastanelik oluyor serum yiyordum kilo da vermiştim. Kaynanam bi patetes haşlayacağına aman bebek eksik kalacak ben kusuyorsam bebek beslenmez bebeğe bakamıycam dİye alttan alttan konuşup beni delirtiyordu. Ben baya kilo vermiştim ama bebeğin geşimi iki hafta ilerdeydi. Onda çenesini kapattık bu sefer de eşimi 4,5 kilo doğurduğuyla övünmeye başladı. Kayınbabam da 32 yıl önce kaçakçılardan aldığımız balık haplarını içtiğinden çocuğun süt dişi bile ortaokulda düştü dedi. Ben artık görüşmüyorum ve çok aptalca buluyorum bu övünmeleri. Hayattaki tek başarısı 4 5 kilo çocuk doğurup hemen eski kilosuna dönmek olmamalı bir kadının.

Ay aynı şekilde ben de küsmüştüm uzun süre ama çok saçma düşünceleri var orada çocuk var diyor bi de bizim bebek kız kafası iyice bulanıyor. Biraz da beni düşünmeli yani resmen hamileyken ilk kez ben yaklaşıyorum onda da soğuk karşılanmak iyice moral bozuyor. Bizim doktor ilişki ben söyleyene kadar yok demişti sonra serbest dedi ama eşim benle birlikte kilo alan babalardan bazen bakıyorum sanki o hamile gibi davranıyor.

Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu?

Bana 24 dedi doktorum sen de bir sor bence canım

Benimde zorunlu olacak. Ama hala cevremde anlamakta direnen insanlar oluyor. Neyse idare etmek lazım:) oyle yada boyle olsun. Benim tek isteğim bu defa bebegimi kucaagima alabilmak. Kilolar umrumda degil vallllaaa 3bucuk kg aldim:) ayrica eltim iki sezeryan oldu ve su an tig gibi masaallah ebru salli vucudu var kizda:)

Insallah canim ya bol su icmemiz gerekiyomus hatta benim bebegim geriledi enfeksiyondan yani 10 gun gelismedi sonra 5 gune düştü bakalim ins kapatir arayi sende ole bir sikinti oldu mu

hissediyorum canım minik minik vuruşlar yapıyo.benim yaşAdığım kasılma bebek hareketi gibi değil ama doktoruma sorayim bakalım bugün

Insallah canim ya bol su icmemiz gerekiyomus hatta benim bebegim geriledi enfeksiyondan yani 10 gun gelismedi sonra 5 gune düştü bakalim ins kapatir arayi sende ole bir sikinti oldu mu
şimdilik olmadı canım ama bi haftadır doktora gitmiyorum en son gittiğimde olmamıştı. üzüldüm bebeğinin gelişimini etkilemesine .bugun gitcem doktora yazarım yine sana. inşallah tekrarlamaz enfeksiyonlar

günaydın arkadaşlarr
dün gece 12 yi geçiyordu uyudum 2 de uyandım gözüme bir damla uyku girmedi bütün gece. uykusuzluk yorgunluk derken şimdi işteyim. oğlumunda kreşte karne töreni var 11..30 da oraya geçeceğim. ve günün bombası kayınvaldem ve kayınpederim fransadalardı dün gece sürpriz yapıp gelmişler. gelsinler tabide bende önümüzdeki hafta 5 gün yıllık iznimden aldım istanbula annemlere gidecektim. şimdi kara kara düşünüyorum problem olmaz inşallah. bu arada kayınvaldem hala bebeğim için hayırlı olsun bile demedi sormuyor bile . hoş kendi bilir tabi bakalım neler olacak.
yarında aöf sınavlarım var ikinci ünv. bu akşam çalışırım diyordum oda kalacak bu gidişle. Allah yardımcımız olsun.

kilo konusunada takılmayın derim arkadaşlar. iki gece önce saat 1 de ankarada yaşayan görümcem msj atmış uyudun mu nasılsın. kilo almaya başladın mı merak ettim:) şaka gibi dedimya cvp bile yazmadım. kendisi doğum yapalı 4 ay oldu. hamileliğinde 35 kilo aldı ben ağzımı açıpta hiçbirşey söylemedim söylememde beni ilgilendirmez ki ister alır ister verir.

sezeryan olursam doğuma aldırmak isterim kocamı, ama normal doğumda kımseyı gözüm görmez sanırım :)
zaten bebekte aklım kalır benden aldıklarında sezeryanda içini temizlerlerken 10 dk falan uyutuyolarmış fılm kopacak yani :))
bebişi takıp etsin bi işe yarasın o gün :) bebek nereye o oraya şeklinde görevler vericem kendisine :)

Yok artık Teyze yanlış görmüştür. 6 ayda 2 kilo nedir ya. O işte bir yanlışlık var. Takma kafana sen

Her eylemin ders oldugunu dusunuyorum kizlar. Tum bu konusmalardan cikardigim ders: insan oglu beser sasar, bazen iyiniyetli bazen kotu niyetli kiyaslama yapiyor,ama karsisindaki ne hisseder dusunmuyor. Bu rahatsizliklarimizi unutmamali gelecekte bir baska gebeye, herhangi bir insana ona gore davranmaliyiz. Yoksa ne farkiniz kalir elestirdiklerimizden

hissediyorum canım minik minik vuruşlar yapıyo.benim yaşAdığım kasılma bebek hareketi gibi değil ama doktoruma sorayim bakalım bugün

Benim kaslmam böyle koşarsın dalağın şişer ya öyle bir ağrı yapıyordu ve bacağım çekiliyordu doktorum magnezyum verdi ama karnımdaki sertleşme tek bölgede oluyordu o da bebekmiş dönüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…