- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.221
evt canım arkadas da sormus doktor kım bı de ıyımı orası ben de orda dogurmayı dusunuyorum da senın doktor kım acaba ,benım doktor bazı gunler orda kabul edıyor genelde muayınesıne gedıyorum o yuzden hıc bı fıkrım yok hastane hakkındaselam kızlar ben de kısmetse (kadıkoy)kızıltopraktaki florence da doğurcam şimdiye kdr hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum hastane hizmetinden ve doktorumdan. bankamın anlaşması var direk doğum ücretimi karşılıyor sadece ekstra uygulamalara ücret odicem mesela epidural istersem 250 lira fark alacaklar. ama aklınızda bulunsun doğumunuzu hangi özel hastanede yaparsanız yapın bütün uygulamaları gösteren detaylı fatura alın ve daha sonra faturanızla beraber bağlı bulunduğunuz hakem heyetine başvuruda bulunun eğerki hastaneniz gereğinden fazla haksız ücret aldıysa kalan farkı geri oduyorlar biraz uzun sürüyor ama olsun sonucta paranız kalmasın hiçbiyerde :)
Doktorun yeterli görmüş canı. Kimse doktorundan daha iyi bilemez ilaç mevzusunu ama suyu çok iç çünkü o da enfeksiyona öok iyi geliyor ilk aylarda yasak ilaç biliyorsun ben tüm enfeksiyonumunsu içerek atlattım mesela. Ama bu aylarda ilaçsı üz suyla atlatman tehlikeli ilacını ve su içmeyi ihmal etme.Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı oğlumuz çok şükür iyiydi ama daha fazla su içmem gerekiyomuş suyu azmış bide vitamin yazmak için tahlil yaptı kan ve idrar. İdrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık suya katılan toz vermiş yeterli olurmu acaba ? Detaylı ultrasonuda sordum ücretsiz yapılıyo dedi burda 200 tlye yaptıran arkadaşlar vardı hastaneye göre değişiyo demekki 22.
haftada yapıcaz onuda
Önünü kapatmıyorum şık olanların bir de skiden kalma büyük bir şey var ama soğuk değil burası öyle kat kat hırka giyiyorum bazen dışarı çıkarken.kızlar, kaban olarak ne giyiyorsunuz?
benim artık kabanım kapanmıyor
Tebrik ederim canım :)merhaba kızlar sonunda cinsiyeti öğrendik 22 haftalık olduk :)) nazlı bi kızım olucak bir oğlum var ve bir kızım olucak çok mutluyum içim içime sıgmıyo bugun Allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı da nasip etsin inşallah
Bendede oluyor canim rahim cok hizli buyuyor ondandr. Ama dinlende. Ben agri olunca dinleniyorum iyi geliyorKizlar vajinanizda zonklama oluyor mu hic. Bazen popo tarafina da vuruyor. Doktora gittim sabah sikinti yok rahim buyuyor dedi ama icim rahat etmedi genede. Sizde hic oluyor mu. Serviks uzunlugu 4.13 tu , 3.92 ye düşmüş doktor normal dedi ama neden azaldi acaba zonklamayla ilgilimidir daha da kisalirmi diye kafam karisti.
Kizlar vajinanizda zonklama oluyor mu hic. Bazen popo tarafina da vuruyor. Doktora gittim sabah sikinti yok rahim buyuyor dedi ama icim rahat etmedi genede. Sizde hic oluyor mu. Serviks uzunlugu 4.13 tu , 3.92 ye düşmüş doktor normal dedi ama neden azaldi acaba zonklamayla ilgilimidir daha da kisalirmi diye kafam karisti.
Sağol canım iyiyim çok şükür bi problem yok. Tatile de girdik :) Sen nasılsın? Bebişin maşallah kapatmış arayı. Sen de mi nesquik içtin?almila000 cnm nasil gidiyor iyimisin?
Kizlarrr cok mutluyum pzt gitmistim ikinci doktoruma. Bugun yani dört gün gecti kendi doktoruma gittim. Ne goreyim. Benim fistik arayi kapadi artikkkkkkkk. Bilenleriniz vardı iki hafta bi gerilik vardi gec dollenmeden dolayi gecen gun bi hafta atlattik simdi bi hafta daha:) sonunda sat.la uyumlu hale geldik Elhamdulillah:))
sucukları kasabımız özel yaptı kendimiz kuruttuk katkı maddesi yok ve tost makınesinde pişiriyorum ve kendimi sucuk yemekten alıkoyamıyorumSalam sucuk pastirma cig tuketildiginde yasak. Pisirildiginde yemek serbest. Hatta cig yumurta oldugu icin mayonez yasak ama iyi pismis yumurta hergun yenmeli..
doktor bana kabizlik var mi diye sordu canim. Evet olabilir ama bende kabizlikta yok. Benimde gecmiyor dinlenince.doktor yoruldun mu son zamanlarda diye de sordu. Dinlen bir sure dedi. Ama ben yorulmadim da. Bizde iliskiye girmiyoruz hamileligi ogrendigimden beri. Popoda ki zonklama iyice ilginc. Doktor onde ve arkada baglar var rahim buyudukce oluyor dedi. Bakalim gecicekmi. Dinlenicem haftasonuAy inanır mısın sabahtandır zonklıyor ben de bu yüzden doktora gittim aynı ölçülerimiz. İlişkiye de girmiyoruz bayadır hani ondan desem yalnız kabızlıklıkla alakası var gibi geliyor emin olamıyorum takip edicem onu bir. Benim uzanınca da geçmiyor.
Dinlenicem haftasonu canim gecer umarim.Bendede oluyor canim rahim cok hizli buyuyor ondandr. Ama dinlende. Ben agri olunca dinleniyorum iyi geliyor
Cok sevindim canim. Nesquik ictin mi sende. Baya ilerleme gostermis bebegin maşallahKizlarrr cok mutluyum pzt gitmistim ikinci doktoruma. Bugun yani dört gün gecti kendi doktoruma gittim. Ne goreyim. Benim fistik arayi kapadi artikkkkkkkk. Bilenleriniz vardı iki hafta bi gerilik vardi gec dollenmeden dolayi gecen gun bi hafta atlattik simdi bi hafta daha:) sonunda sat.la uyumlu hale geldik Elhamdulillah:))
Hastaneden cok memnunum canim son teknoloji hersey tam tesekkullu. Doktorumda dr.devrim hanim canim tavsiye ederim :)evt canım arkadas da sormus doktor kım bı de ıyımı orası ben de orda dogurmayı dusunuyorum da senın doktor kım acaba ,benım doktor bazı gunler orda kabul edıyor genelde muayınesıne gedıyorum o yuzden hıc bı fıkrım yok hastane hakkında
Aa tesadufe bak canim ayni bankadaymisiz :) bnmde gidisat belli degil dogum iznim bitince duruma gore devam edicemDoktorun yeterli görmüş canı. Kimse doktorundan daha iyi bilemez ilaç mevzusunu ama suyu çok iç çünkü o da enfeksiyona öok iyi geliyor ilk aylarda yasak ilaç biliyorsun ben tüm enfeksiyonumunsu içerek atlattım mesela. Ama bu aylarda ilaçsı üz suyla atlatman tehlikeli ilacını ve su içmeyi ihmal etme.
Önünü kapatmıyorum şık olanların bir de skiden kalma büyük bir şey var ama soğuk değil burası öyle kat kat hırka giyiyorum bazen dışarı çıkarken.
Tebrik ederim canım :)
E Esra_Babiesderinsuuu ya siz de mi bankacısınız kızlar ben de öyleydim istifa edene kadar siz hangi bankadasınız? Ben finansbanktaydım
pofuduk18 başınız sağolsun canım.
Canim bnde nesquik aldim iki gundur kullaniyorum ama ben resimdekinden kullaniyorum toz olaniyla fark edermi ?Çok sevindim canım muzlu nesquikli süt iç olur mu günde bir bardak ve demir hapı ya da balık hapı içiyorsan sütü onlardan iki saat önce ya da iki saat sonra iç.
Valla iciyordum canim da acaba ondanmidir bisey diyemiyorum. Muz da hergun yedim. Mutlaka azda olsa etkileri vardr herhaldeDinlenicem haftasonu canim gecer umarim.
Cok sevindim canim. Nesquik ictin mi sende. Baya ilerleme gostermis bebegin maşallah
Aynen oyle cnm muz nesquik yumurta yoğurt. Demir vitamin ztn aliyorum:)Çok sevindim canım muzlu nesquikli süt iç olur mu günde bir bardak ve demir hapı ya da balık hapı içiyorsan sütü onlardan iki saat önce ya da iki saat sonra iç.
Cok sukur bndede yok bi problem ins olmazda. Tatilde bol bol dinlenirsin ina iyi gelir. Valla yeme icmenin cok faydasi vae demekki. Onceleri hic onemsemezdim son 3 haftadir fln cok dikkat ediyorumSağol canım iyiyim çok şükür bi problem yok. Tatile de girdik :) Sen nasılsın? Bebişin maşallah kapatmış arayı. Sen de mi nesquik içtin?
Amin sagolasin canim:)Hayırlı olsun canım :) Saglıkla gelsin prensesin :)
Darisi bana bizimkide bir hafta geriden geliyor.ilk oglumda iki hafta geriden geliyordu. Sonra farki kapatmistiKizlarrr cok mutluyum pzt gitmistim ikinci doktoruma. Bugun yani dört gün gecti kendi doktoruma gittim. Ne goreyim. Benim fistik arayi kapadi artikkkkkkkk. Bilenleriniz vardı iki hafta bi gerilik vardi gec dollenmeden dolayi gecen gun bi hafta atlattik simdi bi hafta daha:) sonunda sat.la uyumlu hale geldik Elhamdulillah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?