- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.241
Gözünaydın canım ne güzel çok sevindim adınaKizlarrr cok mutluyum pzt gitmistim ikinci doktoruma. Bugun yani dört gün gecti kendi doktoruma gittim. Ne goreyim. Benim fistik arayi kapadi artikkkkkkkk. Bilenleriniz vardı iki hafta bi gerilik vardi gec dollenmeden dolayi gecen gun bi hafta atlattik simdi bi hafta daha:) sonunda sat.la uyumlu hale geldik Elhamdulillah:))
canım bende evlendikten tam bir yıl sonra 11 kilo aldım ve 62 kiloyla hamile kaldım. 20 hafta da 7,5 kilo aldım. karar verdim yürüyüş yapıyorum. anlamadığım tek nokta eskisinden daha az yiyorum çünkü tıkanıyorum ama bu kadar kilo aldım
P
doktor bana kabizlik var mi diye sordu canim. Evet olabilir ama bende kabizlikta yok. Benimde gecmiyor dinlenince.doktor yoruldun mu son zamanlarda diye de sordu. Dinlen bir sure dedi. Ama ben yorulmadim da. Bizde iliskiye girmiyoruz hamileligi ogrendigimden beri. Popoda ki zonklama iyice ilginc. Doktor onde ve arkada baglar var rahim buyudukce oluyor dedi. Bakalim gecicekmi. Dinlenicem haftasonu
Aa tesadufe bak canim ayni bankadaymisiz :) bnmde gidisat belli degil dogum iznim bitince duruma gore devam edicem
Hayır o değil toz olan canım süte karıştırıyorsun içiyorsun.Canim bnde nesquik aldim iki gundur kullaniyorum ama ben resimdekinden kullaniyorum toz olaniyla fark edermi ?Eki Görüntüle 1386484
Aynen oyle cnm muz nesquik yumurta yoğurt. Demir vitamin ztn aliyorum:)
Ay pofuduk hiç güleceğim yoktu. Yani kendince iyi bir şey yapıyorsun evet keşke herkes sağlıkla huzurla ve isteyerek kolayca normal doğum yapsın da. Doğum hakkında jinokolog olmayan bir erkek konuşmasın. Buna başbakan cumhurbaşkanı din hocaları komşunun hemşire oğlu çok bilmiş emekli amca kocam kayınbabam vs herkes dahil..
Bence bu konularda artık sen de çok birbşey paylaşma çünkü gördüğüme göre iyi niyetli paylaşsan da yanlış anlaşılıyorsun kyrduğun cümleler yüzünden.
Kaba tarifle doğururken benim kıçım yırtılcak ya da pırt diye doğurcam o yüzden bu konuda insanların ne tavsiyesi umurumda ne önerisi ne eleştirisi ne fikri. Sen de öyle yapminşallah kolayca normal doğurursun ama herkes aynı değil ve herkesin karakteri korkuları farklı ben de sezeryandan korkuyorum normal olan o olsaydı ben de onu kabul etmezdim. İlle de normal istiyorum derdim :))
Haklisin canim daha oncede yazmistim gerci isten cikis icin ik ya gidicem gun hamile oldugumu ogrendim u donusu yaptim cikmaktan vazgectim :)))) sirf dogum parasi alabilmek ve ozel sigortadan faydalanmak icin. bende istanbulda gen mud deyim ama maglum maasim cok az bnm maasimla sadece kiramizi ve bi kredimizi karsiliyoruz. kayinvalidemlerin satilmayi bekleyen bi yazliklari var o satilirsa ev alicaz insallah o zaman bebegime kendim bakabilicem en azindan bebegim buyuyene kdr calismam tabi hepsi kismet isi ve hersey bebegimizin sansina bagli :))))Her gün olmuyor benim ama bu gün dediğin gibi ne temizlik yaptım ne başka bir şey bir saatten fazla yürüdüm o kadarla da yorulmaz yani insan. Yorgunlukla alakası oluğunu ben de sanmıyorum. Magnezyum vermişti bana doktor ama kasılmam olmasıkça içmiyordum bu aynı kasılma değil ama bir deneyim.
Ay ne gına getirdiler ben bir de genel müdürlükteydim ankarada. İmkanları çok güzel işte sadece :)) dayan biraz bence ben de diyorum bırakmasaydım giderdim özel hastaneye :))
Hayır o değil toz olan canım süte karıştırıyorsun içiyorsun.
Sütle ilaçları yanyana almamaya çok özen göster ama bir faydası olmuyor sonra. Hurma ve ceviz de omega3 bkımından bebeğe çok faydalı ve kilo yspıyormuş. Hatta günde iki mandina iki kivi aynı fydayı veriyor folik asit falan.
Hamileliğin riskli mi canım?mçok ciddi paralar bunlar bahsettiğin gibi özel sigortan varsa çok iyi doktorlar ve çok yüksek kalitede hastaneler seni karşılıyor olacaklar. Gittiğin doktorlar işini çok iyi yapan insanlar olabilir ama hepsi aynı işlemi yapıyorlar yani bu sadece doğum ve biri bin lira alırken emin ol ne kadar riskin olursa olsun aynı işlemi yapacak olan doktorun o kadar para alması hak değil. Çünkü o doğumu sana herkes yaptırabilir ama sen doğum yaptıktan sonra bebeğine ve sana bakamazlar özel bakımını onlar üstlenemezler,.
Araştırmalarına şu yöndenkarar ver en iyi yoğun bakım ünitesi hangi hastanede yenidoğan yoğun bakım servisindeki hemşireler yüksek lisansını bu bölüm hakkında mı yapmışlar? Yetişkin yoğum bakım nasıl? Anestezi ekibinin başarısı doktordan daha önemli misal beş kez iğne olup uyuşmayan kadınlar da var. Bir de doğum sonrası hizmet çok önemli. Ona da bak. Gelip saçını yapsınlar kuaförleri, mesela acıbadem eşinle sana romantik bir masa hazırlıyor :)
Ben finansbank exclusive mt dim ve segmentim yüksek gelir doktorlardı, girmediğim hastane yoğun bakım prof diş hekimi kalmadı. O güler yüzlü doktorların ne kadar para avcısı ve insanları nasıl aşağıladığına inanamazsın.
Ben artık aydında yaşıyorum ve öze sigortam da bitti, burada bi tane özel hastane var ve yoğun bakımının yetersiz olduğunu öğrendim bu yüzden kadın doğum hastanesinde doğum yapmaya karar verdim hatta doğum servisini gidip gezdim ebelerle konuştum. Biraz samimi olduk tnışınca böyle olunca daha iyi davranıyorlar.
kızlar, kaban sorunu yaşıyorum :) bu haftaya kadar giydiğim kabanımın önü kapandı ama artık kapanmıyor :))
1-2 ay için de yeni kaban almak istemiyorum, sonra nasılsa giyemeceğim diye.
sizler bu kış gününde nasıl bir çözüm buldunuz?
Kizlar vajinanizda zonklama oluyor mu hic. Bazen popo tarafina da vuruyor. Doktora gittim sabah sikinti yok rahim buyuyor dedi ama icim rahat etmedi genede. Sizde hic oluyor mu. Serviks uzunlugu 4.13 tu , 3.92 ye düşmüş doktor normal dedi ama neden azaldi acaba zonklamayla ilgilimidir daha da kisalirmi diye kafam karisti.
Canim vala benim kabanlarimda olmuyor ben pancolar varya onlardan giyiyorum kalin olanlarindan al cok rahat tavsiye ederim tum hamile arkadaslarima..kızlar, kaban olarak ne giyiyorsunuz?
benim artık kabanım kapanmıyor
cok sevındım canım ıyı bakmıssın bebişe ınsallah benımkı de kapatır yoksa erken dogumdan suphelendı detaylıda doktorKizlarrr cok mutluyum pzt gitmistim ikinci doktoruma. Bugun yani dört gün gecti kendi doktoruma gittim. Ne goreyim. Benim fistik arayi kapadi artikkkkkkkk. Bilenleriniz vardı iki hafta bi gerilik vardi gec dollenmeden dolayi gecen gun bi hafta atlattik simdi bi hafta daha:) sonunda sat.la uyumlu hale geldik Elhamdulillah:))
dün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.Benim kaslmam böyle koşarsın dalağın şişer ya öyle bir ağrı yapıyordu ve bacağım çekiliyordu doktorum magnezyum verdi ama karnımdaki sertleşme tek bölgede oluyordu o da bebekmiş dönüyormuş.
bu degıl canım benım dedıgım doktor soyledıgı toz nesguık sute katıp ıcılen bebegın gelişimi gerıde benım ona yazmıstı,burda paylastım ıkı arkadas uygulamıs bebıslerı arayı kapatmıs ,benımkınde suan degısıklık yok ama .Bu arada nesguıkın reklamcısı gıbı oldumCanim bnde nesquik aldim iki gundur kullaniyorum ama ben resimdekinden kullaniyorum toz olaniyla fark edermi ?Eki Görüntüle 1386484
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz ikinizde...dün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.
çok güzel arka arkaya doğum yapmanız canım. beraber kardeş gibi büyürler.Gunaydinnnnn kizlarrrr
Nasilsiniz bakalimDun aksam kizkardesim dogum yapti,bebegi cok tatli minnos,mis kokulu bisey yaaa Bi an artik 9 aylik olmak bir an once bebegimi kucagima almak istedim o guzelligi gorunce,pamuk gibiydi kuzum yaaaa
canım dün gittim doktora bebekte gerilik yok ama enfeksiyon giç geçmemiş ilaçlara rağmen.yatış yapıldı serumlarla geçicek inşallah.sormuştun haber vereyim dedimInsallah canim ya bol su icmemiz gerekiyomus hatta benim bebegim geriledi enfeksiyondan yani 10 gun gelismedi sonra 5 gune düştü bakalim ins kapatir arayi sende ole bir sikinti oldu mu
înşallah canım.teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz ikinizde...
Çok geçmiş olsun insallah hersey yoluna girercanım dün gittim doktora bebekte gerilik yok ama enfeksiyon giç geçmemiş ilaçlara rağmen.yatış yapıldı serumlarla geçicek inşallah.sormuştun haber vereyim dedim
Ins kapatr seninde cnm benim ama beslenme cok onemli. Hem Aten bu icinde bulunduğumuz ay bebeklerin en hizli gelistgi aymis. Ondan genelde bu ay kapatiolarmis arayi. Tabi gelecek ay da gelisim yavasliyormus ins duraklamazlar:) hem seninde gec dollenme olduysa geriden gelmesi sikinti degilkii. Detaylida ne çıktı da erken sogum riski taşıyor peki cnm?cok sevındım canım ıyı bakmıssın bebişe ınsallah benımkı de kapatır yoksa erken dogumdan suphelendı detaylıda doktor
Gec yumurtlamami cnm? Oyle ise nekadar geri gelsede sikinti olmuyormus.Darisi bana bizimkide bir hafta geriden geliyor.ilk oglumda iki hafta geriden geliyordu. Sonra farki kapatmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?