2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tatlim evet hurma da cok faydali ama hamileyken tuketmemek gerek. Çünkü dogumu kolaylastran bi meyve oldugu icin rahim agzini gevsetebiliyor. Onu aon sy tuketirsek ins rahat kolay dogumlar gerceklestiririz:)

Canim allah sifa versin ins kasilmalari gecer dualardasin

herkese günaydın tatlı annişler
ay sonu olduğu için biz oğluşla çalışmaya geldik, biraz çalışmamız lazım.
bizim 4'lü tarama sonuçlarımız geldi az önce Rabb'im e cok şükür temiz çıktı.
Allah hepimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

benım afp degerım yuksek cıkmıstı uclu teste doktor bebekte bı noral tup defektı olmadıgını soylemıstı detaylıda ama ıkıncı sebep de erken dogum ve gec gelişim ola bılır afp ın yuksek cıkması.O yuzden subatta tekrar cagırdı acıgı kapatmazsa takıpte kalmalı dedı bugune kadar hep gununde gıtmıstı cunkı,kapatmazsa demek kı bebek ıyı beslenemıyor ve dısarıya almamız gereke bılır demıstı

ayy tomriscim ilahi sen de beni güldürdün :) keyifli anne..bebiş şanslı ne güzel, neşeli keyifli bir annesi olacak... :)

Di mi amaya hocaya ne benim doğumumdan allah akınabi herkes işini yapsın. Gel gel aydın ismir kada olmasa da çok güzel ben de yanız kalmam buralarda :))) çocuk doktoru ayarladım ben çok övülen iyi bir hekim. Özeline gidicez biz de çocuk için.

Kesinlikle inşallah bir an önce ev alırsınız canım çok sevinirim.

ayy tomriscim sen aydında mısın..biz de doğumdan sonra aydına taşınmayı düşünüyoruz..napıcam, hangi hastaneye çocuğumu götürücem şimdiden kara kara düşünmeye başladım.

Ben de gitmeyi düşünüyorum şu an doktora çok ciddi rahim ağzımda sprı var anlatılacak gibi değil sabaha kadar ağrıdı eşimin üstüne attım bacaklarımı.

Tatlim evet hurma da cok faydali ama hamileyken tuketmemek gerek. Çünkü dogumu kolaylastran bi meyve oldugu icin rahim agzini gevsetebiliyor. Onu aon sy tuketirsek ins rahat kolay dogumlar gerceklestiririz:)
Ay hiç öyle düşünmemiştin çok haklısın.
Merhaba kizlar,belim cok agriyor benim ya sabah kalktigimdan beri agri var belimde normalmidir acaba?

Ağırlık merkezi değiştiğindn bel sğrısı çok oluyor tatlım ya bence bu gün sadece dinlen iş yapma ayakta sait durma yürü yarım saat kadar iyi geliyor.

Kızlar ara ara çarpıntım olan varmi

Sadece merdiven çıkınca oluyor canım çarpıntı o da ben çok kilo aldım normal diye düşünüyorum.

selam kızlar herkese iyi haftasonları burda hava çok güzel ama dışarı çıkamıyorum çok fena üşütmüşüm grip oldumyataktan kalkacak halim yok boğazım tüm kaslarım ağrıyor ilaç da kullanamıyorum Allahtan haftasonu pazartesiye kadar iyileşirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…