- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.261
Tatlim evet hurma da cok faydali ama hamileyken tuketmemek gerek. Çünkü dogumu kolaylastran bi meyve oldugu icin rahim agzini gevsetebiliyor. Onu aon sy tuketirsek ins rahat kolay dogumlar gerceklestiririz:)Her gün olmuyor benim ama bu gün dediğin gibi ne temizlik yaptım ne başka bir şey bir saatten fazla yürüdüm o kadarla da yorulmaz yani insan. Yorgunlukla alakası oluğunu ben de sanmıyorum. Magnezyum vermişti bana doktor ama kasılmam olmasıkça içmiyordum bu aynı kasılma değil ama bir deneyim.
Ay ne gına getirdiler ben bir de genel müdürlükteydim ankarada. İmkanları çok güzel işte sadece :)) dayan biraz bence ben de diyorum bırakmasaydım giderdim özel hastaneye :))
Hayır o değil toz olan canım süte karıştırıyorsun içiyorsun.
Sütle ilaçları yanyana almamaya çok özen göster ama bir faydası olmuyor sonra. Hurma ve ceviz de omega3 bkımından bebeğe çok faydalı ve kilo yspıyormuş. Hatta günde iki mandina iki kivi aynı fydayı veriyor folik asit falan.
Canim allah sifa versin ins kasilmalari gecer dualardasindün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.
çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun insallah hersey yoluna girer
inşallah canım teşekkür ederimCanim allah sifa versin ins kasilmalari gecer dualardasin
Ben öyle bişey yasamadım canım ama kalbimize yük bindi normal diye düşünüyorumKızlar ara ara çarpıntım olan varmi
evet canım, ara ara nefesim daralıyor gibi oluyor, deriiiin bir nefes alma ihtiyaci hissediyorum. kan dolaşım hızı ve dolaşan kan miktarı arttığı için oluyormuş. ama artarsa doktorun görüş. bol bol su iç canım.Kızlar ara ara çarpıntım olan varmi
Kızlar ara ara çarpıntım olan varmi
benım afp degerım yuksek cıkmıstı uclu teste doktor bebekte bı noral tup defektı olmadıgını soylemıstı detaylıda ama ıkıncı sebep de erken dogum ve gec gelişim ola bılır afp ın yuksek cıkması.O yuzden subatta tekrar cagırdı acıgı kapatmazsa takıpte kalmalı dedı bugune kadar hep gununde gıtmıstı cunkı,kapatmazsa demek kı bebek ıyı beslenemıyor ve dısarıya almamız gereke bılır demıstıIns kapatr seninde cnm benim ama beslenme cok onemli. Hem Aten bu icinde bulunduğumuz ay bebeklerin en hizli gelistgi aymis. Ondan genelde bu ay kapatiolarmis arayi. Tabi gelecek ay da gelisim yavasliyormus ins duraklamazlar:) hem seninde gec dollenme olduysa geriden gelmesi sikinti degilkii. Detaylida ne çıktı da erken sogum riski taşıyor peki cnm?
ayy tomriscim ilahi sen de beni güldürdün :) keyifli anne..bebiş şanslı ne güzel, neşeli keyifli bir annesi olacak... :)
Haklisin canim daha oncede yazmistim gerci isten cikis icin ik ya gidicem gun hamile oldugumu ogrendim u donusu yaptim cikmaktan vazgectim :)))) sirf dogum parasi alabilmek ve ozel sigortadan faydalanmak icin. bende istanbulda gen mud deyim ama maglum maasim cok az bnm maasimla sadece kiramizi ve bi kredimizi karsiliyoruz. kayinvalidemlerin satilmayi bekleyen bi yazliklari var o satilirsa ev alicaz insallah o zaman bebegime kendim bakabilicem en azindan bebegim buyuyene kdr calismam tabi hepsi kismet isi ve hersey bebegimizin sansina bagli :))))
ayy tomriscim sen aydında mısın..biz de doğumdan sonra aydına taşınmayı düşünüyoruz..napıcam, hangi hastaneye çocuğumu götürücem şimdiden kara kara düşünmeye başladım.
dün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.
Ay hiç öyle düşünmemiştin çok haklısın.Tatlim evet hurma da cok faydali ama hamileyken tuketmemek gerek. Çünkü dogumu kolaylastran bi meyve oldugu icin rahim agzini gevsetebiliyor. Onu aon sy tuketirsek ins rahat kolay dogumlar gerceklestiririz:)
Merhaba kizlar,belim cok agriyor benim ya sabah kalktigimdan beri agri var belimde normalmidir acaba?
Kızlar ara ara çarpıntım olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?