- 26 Temmuz 2010
- 74
- 55
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.281
Canim cok gecmis olsun ben de sali gunu tekrar gidecem doktora Rabbim acil sifalar versincanım dün gittim doktora bebekte gerilik yok ama enfeksiyon giç geçmemiş ilaçlara rağmen.yatış yapıldı serumlarla geçicek inşallah.sormuştun haber vereyim dedim
tomriscim senin bu hızına bayılıyorum ben mi beceremiyorum araştırma yapmayı anlamadım gitti çocuk doktorunu bile bulmuşsun ben daha yeni yeni öğrendiğim için buraları pek araştırmadım kim bu çok övülen doktor merak ettim hangi hastanedeDi mi amaya hocaya ne benim doğumumdan allah akınabi herkes işini yapsın. Gel gel aydın ismir kada olmasa da çok güzel ben de yanız kalmam buralarda :))) çocuk doktoru ayarladım ben çok övülen iyi bir hekim. Özeline gidicez biz de çocuk için.
tomriscim senin bu hızına bayılıyorum ben mi beceremiyorum araştırma yapmayı anlamadım gitti çocuk doktorunu bile bulmuşsun ben daha yeni yeni öğrendiğim için buraları pek araştırmadım kim bu çok övülen doktor merak ettim hangi hastanede
Kızlar günaydın moralim çok bozuk iki kedim var belki hatırlarsınız bahsetmiştim dişi olanı kısırlaştırdık bir kaç gün önce bir hafta
:) yazdığımı okudum da tabletten yazıyorum okuduğumu ben anlamadım. Ramazan Öztürk çocuk doktoru özel, var sadece eşimin kuzeni çok hassas bu kınuda aydındaki çocuk doktorları yüzünden başlarına gelmeyen kalmamış sadece bu doktoru beğeniyorlar canım. Olur olmaz anitibiyotik vermeyen iyi bir hekimmiş.
Merhaba canimmmMerhabalar hanimlarr
Evet canim,beraber buyucekler insallah.diger kiz kardesimin ogluyla benim ilk oglumun arasida 6 aydi.Biraraya gelince okadar iyi anlasiyorlardiki,onlari izlemek buyuk keyif veriyodu bana.Simdi insallah sira miniklerde.çok güzel arka arkaya doğum yapmanız canım. beraber kardeş gibi büyürler.
Canim hadi gozunaydin cok sevindim.Rabbim herkesin bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah...iyi günler kızlar 3lü testim riskli çıkmıştı harmony test yaptırmıştım çok şükür sonucum iyi çıkmış allahım hepimizin yavrusunu korusun. sonucu eşim telefonda söyledi kalbim yerinden çıkacaktı. herkese sağlıklı günler diliyorum
Geçmiş Olsun canım bol bol C vitamini al dikakt et kendineselam kızlar herkese iyi haftasonları burda hava çok güzel ama dışarı çıkamıyorum çok fena üşütmüşüm grip oldumyataktan kalkacak halim yok boğazım tüm kaslarım ağrıyor ilaç da kullanamıyorum Allahtan haftasonu pazartesiye kadar iyileşirim inşallah
iyi günler kızlar 3lü testim riskli çıkmıştı harmony test yaptırmıştım çok şükür sonucum iyi çıkmış allahım hepimizin yavrusunu korusun. sonucu eşim telefonda söyledi kalbim yerinden çıkacaktı. herkese sağlıklı günler diliyorum
J jasminka83 itiraf et nesquike mi calisiyorsunnnbu degıl canım benım dedıgım doktor soyledıgı toz nesguık sute katıp ıcılen bebegın gelişimi gerıde benım ona yazmıstı,burda paylastım ıkı arkadas uygulamıs bebıslerı arayı kapatmıs ,benımkınde suan degısıklık yok ama .Bu arada nesguıkın reklamcısı gıbı oldum
Anladim tatlim allah sifa versin sen morali hep yuksek tut ins tez zamanda kapatir arayi meleginnnn:)benım afp degerım yuksek cıkmıstı uclu teste doktor bebekte bı noral tup defektı olmadıgını soylemıstı detaylıda ama ıkıncı sebep de erken dogum ve gec gelişim ola bılır afp ın yuksek cıkması.O yuzden subatta tekrar cagırdı acıgı kapatmazsa takıpte kalmalı dedı bugune kadar hep gununde gıtmıstı cunkı,kapatmazsa demek kı bebek ıyı beslenemıyor ve dısarıya almamız gereke bılır demıstı
sağol canım teşekkür ederim umarım bi an önce iyileşirimGeçmiş Olsun canım bol bol C vitamini al dikakt et kendine
Canım Testinin sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Doktor geçer derse geçer canım sen kalbini bozma üzülme dua et bol bol İyi Yolculuklar Canım.Mrb kizlar..dun detayli ulrasonum vardi..bebek buyumus..iyi dedi..cok eselemek istemiyorum ama beyninde 7 mm kist varmis..doktor gecer dedi ;( ama uzuldum..korktum.yine sükur tabi..Kizimi cok seviyorum bahti sansi acik olsun..her seyin hayirlisi..Memlekete gidiyoruzattalara..
Geçmiş olsun canim inşallah hersey normale döner Allahım lütfen bize ve bebeklerimizi sağlık verMrb kizlar..dun detayli ulrasonum vardi..bebek buyumus..iyi dedi..cok eselemek istemiyorum ama beyninde 7 mm kist varmis..doktor gecer dedi ;( ama uzuldum..korktum.yine sükur tabi..Kizimi cok seviyorum bahti sansi acik olsun..her seyin hayirlisi..Memlekete gidiyoruzattalara..
Canım hiç korkma kistten. Çoğu bebekte oluyor bu zamanlarda ve geçiyor doktor da aynı şeyi söylemiş zaten. Hiç takma kafana iyi tatillerMrb kizlar..dun detayli ulrasonum vardi..bebek buyumus..iyi dedi..cok eselemek istemiyorum ama beyninde 7 mm kist varmis..doktor gecer dedi ;( ama uzuldum..korktum.yine sükur tabi..Kizimi cok seviyorum bahti sansi acik olsun..her seyin hayirlisi..Memlekete gidiyoruzattalara..
oy o tatlı ayakları ısıram beeenn...Selam kizlarrr. Tatile girdik izmire geldim çok iyiyim. Bugün hem kendi doktoruma gittim hem de başka doktora gidip ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı organları eli yüzü :) kilosu 361 gram çıktı. Ben az buldum kilosunu doktor kızdı gayet normal çocuğun, kurtul şu pimpirikli halinden dedi :) çoğu değeri 20+5 le uyumlu bazı değerleri 20+3 çıktı gayet normal dedi doktor.cok şükür bunu da atlattık bi kare fotosunu çekmistim. onu da ekleyeyim birçok foto ve videosu var ama hep elini yüzüne koymuş bi rahat durmuyo :)Eki Görüntüle 1387313
Allah bagislasin cnm valla o ayaklardan bol bol tekme yersin ins:)))Selam kizlarrr. Tatile girdik izmire geldim çok iyiyim. Bugün hem kendi doktoruma gittim hem de başka doktora gidip ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı organları eli yüzü :) kilosu 361 gram çıktı. Ben az buldum kilosunu doktor kızdı gayet normal çocuğun, kurtul şu pimpirikli halinden dedi :) çoğu değeri 20+5 le uyumlu bazı değerleri 20+3 çıktı gayet normal dedi doktor.cok şükür bunu da atlattık bi kare fotosunu çekmistim. onu da ekleyeyim birçok foto ve videosu var ama hep elini yüzüne koymuş bi rahat durmuyo :)Eki Görüntüle 1387313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?