2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tomriscim senin bu hızına bayılıyorum ben mi beceremiyorum araştırma yapmayı anlamadım gitti çocuk doktorunu bile bulmuşsun ben daha yeni yeni öğrendiğim için buraları pek araştırmadım kim bu çok övülen doktor merak ettim hangi hastanede

Kızlar günaydın moralim çok bozuk iki kedim var belki hatırlarsınız bahsetmiştim dişi olanı kısırlaştırdık bir kaç gün önce bir hafta

:) yazdığımı okudum da tabletten yazıyorum okuduğumu ben anlamadım. Ramazan Öztürk çocuk doktoru özel, var sadece eşimin kuzeni çok hassas bu kınuda aydındaki çocuk doktorları yüzünden başlarına gelmeyen kalmamış sadece bu doktoru beğeniyorlar canım. Olur olmaz anitibiyotik vermeyen iyi bir hekimmiş.

hımm az önce araştırırken gördüm ismini tamam canım teşekkür ederim not alayım bi kenara

çok güzel arka arkaya doğum yapmanız canım. beraber kardeş gibi büyürler.
Evet canim,beraber buyucekler insallah.diger kiz kardesimin ogluyla benim ilk oglumun arasida 6 aydi.Biraraya gelince okadar iyi anlasiyorlardiki,onlari izlemek buyuk keyif veriyodu bana.Simdi insallah sira miniklerde.

Canim hadi gozunaydin cok sevindim.Rabbim herkesin bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah...

Geçmiş Olsun canım bol bol C vitamini al dikakt et kendine

Canım Testinin sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Mrb kizlar..dun detayli ulrasonum vardi..bebek buyumus..iyi dedi..cok eselemek istemiyorum ama beyninde 7 mm kist varmis..doktor gecer dedi ;( ama uzuldum..korktum.yine sükur tabi..Kizimi cok seviyorum bahti sansi acik olsun..her seyin hayirlisi..Memlekete gidiyoruz attalara..

J jasminka83 itiraf et nesquike mi calisiyorsunnn valla saka bi yana eger gercekten ondan boyle ilerlediyae allah razi olsun senden.ki ben etkisinin buyuk oldugunu düşünüyorum
Anladim tatlim allah sifa versin sen morali hep yuksek tut ins tez zamanda kapatir arayi meleginnnn:)

Doktor geçer derse geçer canım sen kalbini bozma üzülme dua et bol bol İyi Yolculuklar Canım.

Geçmiş olsun canim inşallah hersey normale döner Allahım lütfen bize ve bebeklerimizi sağlık ver

Selam kizlarrr. Tatile girdik izmire geldim çok iyiyim. Bugün hem kendi doktoruma gittim hem de başka doktora gidip ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı organları eli yüzü :) kilosu 361 gram çıktı. Ben az buldum kilosunu doktor kızdı gayet normal çocuğun, kurtul şu pimpirikli halinden dedi :) çoğu değeri 20+5 le uyumlu bazı değerleri 20+3 çıktı gayet normal dedi doktor.cok şükür bunu da atlattık bi kare fotosunu çekmistim. onu da ekleyeyim birçok foto ve videosu var ama hep elini yüzüne koymuş bi rahat durmuyo :)

Canım hiç korkma kistten. Çoğu bebekte oluyor bu zamanlarda ve geçiyor doktor da aynı şeyi söylemiş zaten. Hiç takma kafana iyi tatiller

oy o tatlı ayakları ısıram beeenn...
maşaallah cnm güzel haberler almışsın...
çok şükür

Allah bagislasin cnm valla o ayaklardan bol bol tekme yersin ins:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…