2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım onu hiç takma beim bebeğimde de vardı hiç düşünmedm bile doktoruma inandım son gittiğimde kalmamıştı eminim senin de geçicektir.

geçmiş olsun cnm..aman dikkat edin kendinize...ne kasılması acaba merak ettim hepimizde oluyor kasılmalar..demek dikkate almak lazım

Gunaydinnnnn kizlarrrr
Nasilsiniz bakalim Dun aksam kizkardesim dogum yapti,bebegi cok tatli minnos,mis kokulu bisey yaaaBi an artik 9 aylik olmak bir an once bebegimi kucagima almak istedim o guzelligi gorunce,pamuk gibiydi kuzum yaaaa
allah analı babalı büyütsün cnm..darısı haziranda bize olsun inş :))

oyy oyy yesinler o bacakları, ayakları..maşallah.kilosu gayet iyi annesi üzme bebişimizi :))

Ayyyyy masallah senin o minnak ayaklarini seveyim ben.Rabbim ne guzel mucizeler veriyor bize hamdolsun su tatliliga bak hele masallah subhanallah.

Canim cok gecmis olsun ins bisey olmayacak bebegune bende sali gidicem bakalim nolcak

Iyiaksamlar kizlar belagrisi yasayan varmi Cok fena agriyi yatinca biraz geciyo
Gunaydin canim.Ben bel agrisini fazlasiyla cekiyorum azcik ayakta durmam yeterli bi supurge bile yapsam agriyo hemen.Gayet normal canim cunku vucudumuz buyuyo ve agirlik merkezimiz degisiyo kemiklere ek baski geliyo telaslanma insallah hepsi bebeklerimizi kucagimiza alinca gececek:)))

Canım onu hiç takma beim bebeğimde de vardı hiç düşünmedm bile doktoruma inandım son gittiğimde kalmamıştı eminim senin de geçicektir.
Sagol be canim insallah..kacinci haftada gecmisti hatirliyo musun..genelde 28 yada 30.haftalarda kayboluyormus..bu arada herkese gunaydin deli gibi erkenden uyandim

selam canım geçmişi okurken gördümde arastırma hastanesinde hangi doktora gideceksin bende nerdeyse 15 günde 1 endokrine gidiyorum da memnun kalırsan bi ihtiyacım oldugunda orada da muayene olabılırım dıye dusundum malum hergun özele gıdılmıyor

selamlar annecikler keyifler nasil...

biz 5 aylik mi olduk 4.5 aylik mi herkes bi yorum yapiyo size danisayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…