- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.301
Amin canim cok sagol..haftalarin ilerlemesini bekleyecegiz artikGeçmiş olsun canim inşallah hersey normale döner Allahım lütfen bize ve bebeklerimizi sağlık ver
Insallah canim zamanla gorup bekliycez bakalimCanım hiç korkma kistten. Çoğu bebekte oluyor bu zamanlarda ve geçiyor doktor da aynı şeyi söylemiş zaten. Hiç takma kafana iyi tatiller
Mrb kizlar..dun detayli ulrasonum vardi..bebek buyumus..iyi dedi..cok eselemek istemiyorum ama beyninde 7 mm kist varmis..doktor gecer dedi ;( ama uzuldum..korktum.yine sükur tabi..Kizimi cok seviyorum bahti sansi acik olsun..her seyin hayirlisi..Memlekete gidiyoruzattalara..
dün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.
allah analı babalı büyütsün cnm..darısı haziranda bize olsun inş :))Gunaydinnnnn kizlarrrr
Nasilsiniz bakalimDun aksam kizkardesim dogum yapti,bebegi cok tatli minnos,mis kokulu bisey yaaa Bi an artik 9 aylik olmak bir an once bebegimi kucagima almak istedim o guzelligi gorunce,pamuk gibiydi kuzum yaaaa
Selam kizlarrr. Tatile girdik izmire geldim çok iyiyim. Bugün hem kendi doktoruma gittim hem de başka doktora gidip ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı organları eli yüzü :) kilosu 361 gram çıktı. Ben az buldum kilosunu doktor kızdı gayet normal çocuğun, kurtul şu pimpirikli halinden dedi :) çoğu değeri 20+5 le uyumlu bazı değerleri 20+3 çıktı gayet normal dedi doktor.cok şükür bunu da atlattık bi kare fotosunu çekmistim. onu da ekleyeyim birçok foto ve videosu var ama hep elini yüzüne koymuş bi rahat durmuyo :)Eki Görüntüle 1387313
Aminnnnn insallah canim valla dort gozle hazirani bekliyorumallah analı babalı büyütsün cnm..darısı haziranda bize olsun inş :))
Ayyyyy masallah senin o minnak ayaklarini seveyim ben.Rabbim ne guzel mucizeler veriyor bize hamdolsun su tatliliga bak hele masallah subhanallah.Selam kizlarrr. Tatile girdik izmire geldim çok iyiyim. Bugün hem kendi doktoruma gittim hem de başka doktora gidip ayrıntılı ultrason yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı organları eli yüzü :) kilosu 361 gram çıktı. Ben az buldum kilosunu doktor kızdı gayet normal çocuğun, kurtul şu pimpirikli halinden dedi :) çoğu değeri 20+5 le uyumlu bazı değerleri 20+3 çıktı gayet normal dedi doktor.cok şükür bunu da atlattık bi kare fotosunu çekmistim. onu da ekleyeyim birçok foto ve videosu var ama hep elini yüzüne koymuş bi rahat durmuyo :)Eki Görüntüle 1387313
Canim cok gecmis olsun ins bisey olmayacak bebegune bende sali gidicem bakalim nolcakdün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.
Gunaydin canim.Ben bel agrisini fazlasiyla cekiyorum azcik ayakta durmam yeterli bi supurge bile yapsam agriyo hemen.Gayet normal canim cunku vucudumuz buyuyo ve agirlik merkezimiz degisiyo kemiklere ek baski geliyo telaslanma insallah hepsi bebeklerimizi kucagimiza alinca gececek:)))Iyiaksamlar kizlar belagrisi yasayan varmi Cok fena agriyi yatinca biraz geciyo
Sagol be canim insallah..kacinci haftada gecmisti hatirliyo musun..genelde 28 yada 30.haftalarda kayboluyormus..bu arada herkese gunaydin deli gibi erkenden uyandimCanım onu hiç takma beim bebeğimde de vardı hiç düşünmedm bile doktoruma inandım son gittiğimde kalmamıştı eminim senin de geçicektir.
Gunaydin canimm hosgeldin aramiza:))Gunaydin herkese ben araniza yeni katildim insallah haziran ayinda anne olacaklardanim. 1632 sayfalik bi konu gorunce sok oldum :)
selam canım geçmişi okurken gördümde arastırma hastanesinde hangi doktora gideceksin bende nerdeyse 15 günde 1 endokrine gidiyorum da memnun kalırsan bi ihtiyacım oldugunda orada da muayene olabılırım dıye dusundum malum hergun özele gıdılmıyorbugün için araştırma hastanesinden randevu aldım. bize çok yakın. doğumum kendi doktorumda olsun istiyorum ama aniden doğum başlarsa diye bilgilerim devlet hastanesinde de olsun istiyorum. hem minki kuzumu da görürüm
Gunaydin herkese ben araniza yeni katildim insallah haziran ayinda anne olacaklardanim. 1632 sayfalik bi konu gorunce sok oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?