2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum

Eklentiler

• IMG_20150124_200742.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 113
Iyiaksamlar kizlar belagrisi yasayan varmi Cok fena agriyi yatinca biraz geciyo
Canım seni korkutmak istemem ama 2 hafta önce benim de belim çok fena ağrıyordu. Doktora gittim bebeğin biraz aşağıda olduğunu yatarken ayaklarımı yükseğe koymam gerektiğini söyledi.

canım senin ayrıntılı ultrasonu doktorun yapmamış mıydı tekrar mı yaptıracaksın bide gittiğin doktorun adını söyleyebilir misin?

Kızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
Canim cok guzelmis ama guzellik goreceli..sen begendiysen bosver.ama ben olsam sanki biraz daha mavi tonlarina agirlik verirdim )

Bercestes bence gayet guzel. Sonucta o bir melek resmi. Yanlis anlamadiysamda islemesi kahve,sari gibi. erkeklere illaki mavi giydirilmesi gerektigine de inanmiyorum. Zaten hastane cikisi en az giydirebilecegin sey. 2 sefer sonra kucuk gelecek.

Canim cok guzelmis ama guzellik goreceli..sen begendiysen bosver.ama ben olsam sanki biraz daha mavi tonlarina agirlik verirdim )

Bi tanede mavi hastane çıkışı almıştım o yüzden bunu böyle krem kahve tonlarında aldım herşeyi mavi oluyor çünkü. Kısa süre kullanacağım için değiştirmeyeyim o zaman

Tesekkurler canim insallah hayirlisiyla kucagimiza alalimda unutulur bu gnler ins

mutlu pazarlarrrrrrr :) dün tüm günümüz ev bakmakla geçti çok şükür gönlüme göre bir ev buldum. Hayırlısıyla şubatın son haftasında taşınacağım şimdiden taşınma heyecanı sardı içimi :)))) Umarım herkes sağlıklı ve sıhhatlidir. Öpüyoruz hepinizi koccamannnnnn :)))))

Merhaba minnaklar ve anneleriiii nasılsınız bakalımmm? Biz geçen perşembe taşındık. Bahsediyordum zaten biliyosunuz çoğunuz. Şükür yerleştik. Herşey yolunda. Yeni evimiz içimize çok sindi. Bebek büyütmek için ideal . Siz napıyosunuz bakayımmm ben yokken yaramaslık yapan oldu mu?
Bu arada hala internetimiz yok. Telefondan bağlandım. Bir süre çok aktif olamayacağım.

selamlar annecikler keyifler nasil...

biz 5 aylik mi olduk 4.5 aylik mi herkes bi yorum yapiyo size danisayim dedim
Canım 17 hafta 3 günlükken 4 ay tamamlanmış oluyor. 21 hafta 3 günlükken de 5 aylık oluyosun. 20 haftalıkken 5 aylık hamileyim diyor çoğu arkadaşımız ama o hesaba göre gebelik 10 ay. O yüzden en mantıklısı 5. ayın içindeyim demek

Hayirli olsun canimm gule gule oturun:))

selamlar annecikler keyifler nasil...

biz 5 aylik mi olduk 4.5 aylik mi herkes bi yorum yapiyo size danisayim dedim
Benim onceki doktorum 20 haftalikken 5 ay bitti 24 ken 6 ay bitti diyodu bu sefer gittigim dr 17 hafta bitince 4 ay bitti dedi bence bu daha mantikli gerci dogumlar genelde 40 haftayi beklemiyor 36dan sonra her an olabiliyor belki oyzden yuvarliyolardir

başınız sağolsun pofudukum Allah mekanını cennet eylesin.

Hayırlı olsun yeni eviniz ay benim çok tembel hamile hamile iyi uğramıştı taşınmak Zoe is masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…