- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.321
Canım seni korkutmak istemem ama 2 hafta önce benim de belim çok fena ağrıyordu. Doktora gittim bebeğin biraz aşağıda olduğunu yatarken ayaklarımı yükseğe koymam gerektiğini söyledi.Iyiaksamlar kizlar belagrisi yasayan varmi Cok fena agriyi yatinca biraz geciyo
canım senin ayrıntılı ultrasonu doktorun yapmamış mıydı tekrar mı yaptıracaksın bide gittiğin doktorun adını söyleyebilir misin?kızlar araştırma hastanesine gittim bugün. çok beyefendi ve kibardı. 4 lü testin neden gerekli olduğundan bahsetti. yapalım dedi, bende yaptırdım. ayrıntılı ultrasonda doğum sonrasında hemen bebeğe müdahale edilmesi açısından iyi dedi. bu da kafama yattı. haftaya tekrar gidiyorum kontrole. normal doğum yapmak istersen gebelik eğitimi var katılabilirsin dedi. katılmayı düşünüyorum. sizinde aklınızda olsun. devlet hastanelerinde de eğitim varmış. öğrenmiş oldum bende...
Canim cok guzelmis ama guzellik goreceli..sen begendiysen bosver.ama ben olsam sanki biraz daha mavi tonlarina agirlik verirdimKızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
Canim cok guzelmis ama guzellik goreceli..sen begendiysen bosver.ama ben olsam sanki biraz daha mavi tonlarina agirlik verirdim)
Bi tanede mavi hastane çıkışı almıştım o yüzden bunu böyle krem kahve tonlarında aldım herşeyi mavi oluyor çünkü. Kısa süre kullanacağım için değiştirmeyeyim o zamanBercestes bence gayet guzel. Sonucta o bir melek resmi. Yanlis anlamadiysamda islemesi kahve,sari gibi. erkeklere illaki mavi giydirilmesi gerektigine de inanmiyorum. Zaten hastane cikisi en az giydirebilecegin sey. 2 sefer sonra kucuk gelecek.
kız gıbı duruyor canımKızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
17.haftayida dahil ediyorlar dördüncü aya dört ayin bitti 19.haftada olduğun için 4bucuk oluyorsun canimselamlar annecikler keyifler nasil...
biz 5 aylik mi olduk 4.5 aylik mi herkes bi yorum yapiyo size danisayim dedim
Tesekkurler canim insallah hayirlisiyla kucagimiza alalimda unutulur bu gnler insGunaydin canim.Ben bel agrisini fazlasiyla cekiyorum azcik ayakta durmam yeterli bi supurge bile yapsam agriyo hemen.Gayet normal canim cunku vucudumuz buyuyo ve agirlik merkezimiz degisiyo kemiklere ek baski geliyo telaslanma insallah hepsi bebeklerimizi kucagimiza alinca gececek:)))
Canım 17 hafta 3 günlükken 4 ay tamamlanmış oluyor. 21 hafta 3 günlükken de 5 aylık oluyosun. 20 haftalıkken 5 aylık hamileyim diyor çoğu arkadaşımız ama o hesaba göre gebelik 10 ay. O yüzden en mantıklısı 5. ayın içindeyim demekselamlar annecikler keyifler nasil...
Hayirli olsun canimm gule gule oturun:))Merhaba minnaklar ve anneleriiiinasılsınız bakalımmm? Biz geçen perşembe taşındık. Bahsediyordum zaten biliyosunuz çoğunuz. Şükür yerleştik. Herşey yolunda. Yeni evimiz içimize çok sindi. Bebek büyütmek için ideal . Siz napıyosunuz bakayımmm ben yokken yaramaslık yapan oldu mu?
Bu arada hala internetimiz yok. Telefondan bağlandım. Bir süre çok aktif olamayacağım.
Benim onceki doktorum 20 haftalikken 5 ay bitti 24 ken 6 ay bitti diyodu bu sefer gittigim dr 17 hafta bitince 4 ay bitti dedi bence bu daha mantikli gerci dogumlar genelde 40 haftayi beklemiyor 36dan sonra her an olabiliyor belki oyzden yuvarliyolardirselamlar annecikler keyifler nasil...
başınız sağolsun pofudukumKızlar misafirim gelecekti yarına erteledi. Derken eşimin babaannesi vefat etmiş anlayacağınız daha büyük iş var başımda bütün evimi güzel temizlemem bol bol yemek yapmam ve hazırlanmam lazım artvin'e gidicez akşam
teşekkür ederiz canımHayirli olsun canimm gule gule oturun:))
Hayırlı olsun yeni eviniz ay benim çok tembel hamile hamile iyi uğramıştı taşınmak Zoe is masallahMerhaba minnaklar ve anneleriiiinasılsınız bakalımmm? Biz geçen perşembe taşındık. Bahsediyordum zaten biliyosunuz çoğunuz. Şükür yerleştik. Herşey yolunda. Yeni evimiz içimize çok sindi. Bebek büyütmek için ideal . Siz napıyosunuz bakayımmm ben yokken yaramaslık yapan oldu mu?
Bu arada hala internetimiz yok. Telefondan bağlandım. Bir süre çok aktif olamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?