2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
Canim cok guzelmis ama guzellik goreceli..sen begendiysen bosver.ama ben olsam sanki biraz daha mavi tonlarina agirlik verirdim )

Kızlar güneşli bir pazar gunu..insanin içine mutluluk saçıyor..

Badanacı girecek eşim toparliyor evi.bebislerime bi adim daha yakin hissediyorum sanki..siz bi çok cici aldınız maşallah..ben baslamadim daha..ama temizlik arkası mobilya ve hali kaldı.perde avize duvar kağıdı tmm:)

Kızlar 1 haftada 1 kilo aldım.çok mu alıyorum yine ya..gecen hafta gece yarıları açlıktan uyaniyordum onun sonucu sanırım.7 kilo aldım..

Kızlar eşim ve benim ailelerimizle ayni sehirdeyiz.ve kısmet olursa bebisler doğunca çok gelen olur.napicsm ben? K.valdem yok.annemde ne kadar gelebilir bilmiyorum: ( yap buzluga at diyeceğimiz alternatif birşeylerden bahsetmistiniz? Bana yardımcı olun.

Hayirli olsun canim iyi hall etmissin7z

t
esekkurler canim

tsk cnm cevap icin doktorlar 10 ay hesap ediyo ama biz genelde 9 ay 10 gun gibi bakiyoruz

Ben de aldım.hastane.çıkışı haricinde o.tarz takım ve bol bol citcitli kolsuz.badi.aldım

Ben bu konularda biraz beceriksizim ama ilk aklima gelen un kurabiyeleri. Onlar 1 ay bozulmuyor zaten. Dondurucuda pismemis sigara boregi, dolma, pogaca saklamisligim coktur. Ozellikle tencereye az su koyup ustune buharda pisirici meretiyle cok cesit pogaca ikram ettim. Hem sicak hem yumusak olurdu hep. 6 ayda gideri var buzlukta. Dolmayida cikardigim gibi pisiririm hep yokluk zamanlarimin en kolay yemegi

Selaaaammmmm anneler ve minnaklariiiiii nasılsınız bakalım bnm minnak her gün her gün ben burdayim anne deyip tepikleri atıyor maşallah Sizinkiler ne durumda

Ayyy çok gecmis olsun Cnm

Selam kızlar bugün Babamız bizi hiç aramadi partide seçim var sabahtan beri orda kaçta gelir kimbilir içten içe kızıyorum biz daha önemli degilmiyiz

Merhaba herkese bugün hava çok güzeldi kizlar esinle yürüyüş yaptık sahilde güzel gündü ve çabuk bitti

Kızlar KRAFT DONGY 5 hakkında bilgisi olan var mı? Bi bakarmısınız? Sizce 5-6 ay başucumuz için ideal mi? Öne ve geriye sallandığı için bebeğin gazını alıyomuş, birde otomatik sallanması annenin çok işine yarıyomuş, ama 5-6 ay için 450-500 tl biraz yüksek mi sanki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…