- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.341
Canim cok guzelmis ama guzellik goreceli..sen begendiysen bosver.ama ben olsam sanki biraz daha mavi tonlarina agirlik verirdimKızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
Canım benimde kafam karışıyo, 19. Haftadayım, yada 5. Aydayız deyip geçiyorumselamlar annecikler keyifler nasil...
biz 5 aylik mi olduk 4.5 aylik mi herkes bi yorum yapiyo size danisayim dedim
Hayirli olsun canim iyi hall etmissin7zMerhaba minnaklar ve anneleriiiinasılsınız bakalımmm? Biz geçen perşembe taşındık. Bahsediyordum zaten biliyosunuz çoğunuz. Şükür yerleştik. Herşey yolunda. Yeni evimiz içimize çok sindi. Bebek büyütmek için ideal . Siz napıyosunuz bakayımmm ben yokken yaramaslık yapan oldu mu?
Bu arada hala internetimiz yok. Telefondan bağlandım. Bir süre çok aktif olamayacağım.
esekkurler canimCanım 17 hafta 3 günlükken 4 ay tamamlanmış oluyor. 21 hafta 3 günlükken de 5 aylık oluyosun. 20 haftalıkken 5 aylık hamileyim diyor çoğu arkadaşımız ama o hesaba göre gebelik 10 ay. O yüzden en mantıklısı 5. ayın içindeyim demek
tesekkur cnm cevabin icin17.haftayida dahil ediyorlar dördüncü aya dört ayin bitti 19.haftada olduğun için 4bucuk oluyorsun canim
tsk cnm cevap icin doktorlar 10 ay hesap ediyo ama biz genelde 9 ay 10 gun gibi bakiyoruzBenim onceki doktorum 20 haftalikken 5 ay bitti 24 ken 6 ay bitti diyodu bu sefer gittigim dr 17 hafta bitince 4 ay bitti dedi bence bu daha mantikli gerci dogumlar genelde 40 haftayi beklemiyor 36dan sonra her an olabiliyor belki oyzden yuvarliyolardir
en iyisi tatlimCanım benimde kafam karışıyo, 19. Haftadayım, yada 5. Aydayız deyip geçiyorum
Evet zaten doktorum geriden gelmeyi umursamiyormus. Masallah iyi diyorGec yumurtlamami cnm? Oyle ise nekadar geri gelsede sikinti olmuyormus.
Canım giydirirsin degistirme zaten 3.ay sonra olmaz bende mavi yelek aldım giydirecem yaniKızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
Yaa parca parca zibin falan alacagimiza haatane cikisi mi ili uc takim alsam diyorum. Mantikli mi:)Canım giydirirsin degistirme zaten 3.ay sonra olmaz bende mavi yelek aldım giydirecem yani
Kızlar güneşli bir pazar gunu..insanin içine mutluluk saçıyor..
Badanacı girecek eşim toparliyor evi.bebislerime bi adim daha yakin hissediyorum sanki..siz bi çok cici aldınız maşallah..ben baslamadim daha..ama temizlik arkası mobilya ve hali kaldı.perde avize duvar kağıdı tmm:)
Kızlar 1 haftada 1 kilo aldım.çok mu alıyorum yine ya..gecen hafta gece yarıları açlıktan uyaniyordum onun sonucu sanırım.7 kilo aldım..
Kızlar eşim ve benim ailelerimizle ayni sehirdeyiz.ve kısmet olursa bebisler doğunca çok gelen olur.napicsm ben? K.valdem yok.annemde ne kadar gelebilir bilmiyorum: ( yap buzluga at diyeceğimiz alternatif birşeylerden bahsetmistiniz? Bana yardımcı olun.
merhaba güzel anneler ve kuzuları
nasılsınız...5-6 gündür giremedim sayfaya aman allahım ne kadar hızlı ilerlemişsiniz..yakalayamıyorum sizleri.. konu kaçırmak da istemiyorum ama o kadar çok sayfa var ki hepsini tek tek incelemek çok zor ...
ne güzel hafta sonu herkes gezmiş eğlenmiş ben tüm h.sonumu acillerde geçirdim(( eşimle hamile kıyafeti almaya çıkmıştık...yürüyen merdivenlerden çıkarken önümüzdeki amca dengesini kaybetti aman düşmesin tutayım derken üstüme devrildi..tabii ben de dengemi kaybedip merdivenlerden aşağı yuvarlanıp kapaklandım...nasıl oldu anlamadım herşey saniyeler içinde..baktım merdivenlerde 2.80 yukarı doğru çıkıyorum, kalkmak namümkün zaten...kalktım şok içindeyim ağlayamıyorum içimde bişey koptu sanki..2 dk sonra kendime gelip bastım feryadı bebeğimmmmm diye...allahtan eşim yanımdaydı...apar topar acile gittik..dizlerim bacaklarım parçalanmış yürüyen merdivenin basamaklarında...karnımda çizgi çizgi izler...hemen bebeğe baktılar kalbi atıyor ama 48 saat risk varmış..plasentanın ayrılma durumu olursa bebeği alıcaz dediler...allahım ölüp ölüp dirildik..çok şükür atlattık hepsini..iyiyiz şimdi herşey yolunda..aman dikkat dışarda gözünüzü dört açın..allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?