2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın rabbim şifa versin senin kasılmaların nasıl oluyordu kı canım sancın da mı oluyordu benimde arada oluyor da tedirgin oldum bide malesef grip oldum şimdi hapşırınca yada öksürünce de bi kaç saniye kasılıyor geçiyor normal mi acaba korktum şimdi

teşekkür ederim canım.benim kasılmalarım bianda karnımda yumruk gibi bişey semsert oluyo dışardan o sertlik görünüyo hatta.ellediğimde taş gibi oluyo ama ymuşamıyo.iki dakika sonra kendiliğinden gevşiyo. bu sırada sancım oluyo. sabah kasılmalarla uyanıyodum sık oluyodu canım benim.umarım seninki farklıdır

canım çıktın mı hastaneden peki sebebi neymiş bu kasılmaların benimde sabah uyandığımda bazen karnımda kasılma hissediyorum ama gün içinde olmuyor dışarıdan da belli olmuyor sancım da yok sadece grip olduğumdan beri öksürünce oluyor umarım önemli bişey değildir

Kızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum

yok cnm kız erkek ikisi de giyer..gayet cici..rabbim korusun, meleklerini vesile etsin..

yok canım çıkmadım malesef idrar yolu enfeksiyonu sebep olabilirmiş.erken doğum oluyomuş bu tür kasılmalarda.çok şükür açılma olmadığından doktorum korkma dedi.açılma durumu da takip ediliyo.farklı gibi ikimizdeki bende gün içinde çok oluyodu.bide sancı yapıyodu.dışardan belli oluyodu.ama yine de doktoruna danış istersen canım

geçmiş olsun cnm..aman dikkat edin kendinize...ne kasılması acaba merak ettim hepimizde oluyor kasılmalar..demek dikkate almak lazım
teşekkür ederim canım bi üst mesajda yazdım nasıl olduğunu.sitede yeni olduğumdan tam bilmiyorum yeni gördüm mesajını

kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım var...
haftaya eşimin doğum günü...sürpriz bişeyler yapmak ve almak istiyorum (kıyafet dışında)..şehir dışında eşim..işyerine gidip sürpriz bişeyler yapayım diyorum ama hediyeyi hala bulamadım..var mı aklınıza gelen bir fikir lütfen paylaşn benimle..oğluşumu nasıl dahil etsem bu süprize bilemedim

Bende de oluyor aynısı karnımda yumruk gibi bi şey görünüyor hatta. Bebek sol tarafta hala benim. Sırtüstü yattığımda sol tarafım şiş görünüyor. Korktum bak şimdi. Doktor randevuma da 2 gün var

Biraz sarma sarayım diyorum. sigara böreği hic aklıma gelmemişti:) kurabiyeler e birşey olmuyor sanırım buzlukta.yalnızca peynirli şeyler koyun diyorlar. Patates bozuluyormuş.Rabbim sağlık versin önceleri kle..bebisler iyi olsunlar da..bi de bunları düşünüyoruz.

Canim ayni durum bende de var gun icinde 3-4 kez bebegimi semsert hissediyorum o an hafif agrim oluyo,elimi koydugumda karnima bariz belli sertligi,bi dakka surmeden kendi kendine yumusayip agrim geciyo.ben normal bir durumdur saniyodum.gideyim doktoruma,endiselwndim simdi.

Çok araştırdım canım bazı durumlarda normal oluyomuş inşallah seninki öyledir. ama doktoruna bi sor. benim sancılı ve çok sık oluyodu

canım ben ünal türkay a gittim. bu hafta içi tekrar gidecektim ama sanırım izinli randevu çıkmadı. bir sonraki haftaya aldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…