- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.361
20. Haftanın sonunda geçmişti.Sagol be canim insallah..kacinci haftada gecmisti hatirliyo musun..genelde 28 yada 30.haftalarda kayboluyormus..bu arada herkese gunaydin deli gibi erkenden uyandim
Cok guzelll canimm bayildim:)) bian once gecsin zaman da giydirelim yavruslarimiza aldiklarimizi :))Eki Görüntüle 1388387 Kizlar hayirli aksamlar oglusuma bu hastane cikisini aldim bugun.Dogsada giyse minigimCok sabirsizlaniyorum artik
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın rabbim şifa versin senin kasılmaların nasıl oluyordu kı canım sancın da mı oluyordu benimde arada oluyor da tedirgin oldum bide malesef grip oldum şimdi hapşırınca yada öksürünce de bi kaç saniye kasılıyor geçiyor normal mi acaba korktum şimdidün doktora gittim canım o da riskli gebelik uZmanına yönlendirdi.benim kasılmalarım bebek diilmiş hatta doktorlar çok riskli buldu kadılmaları.enfeksiyonda geçmemiş.şuan yatışım yapıldı şuan hastanedeyim.demekli farklı kasılmalarmış canım ikimizdeki.tek tesellim bebeğin iyi olması etkilenmemesi.
teşekkür ederim canım.benim kasılmalarım bianda karnımda yumruk gibi bişey semsert oluyo dışardan o sertlik görünüyo hatta.ellediğimde taş gibi oluyo ama ymuşamıyo.iki dakika sonra kendiliğinden gevşiyo. bu sırada sancım oluyo. sabah kasılmalarla uyanıyodum sık oluyodu canım benim.umarım seninki farklıdırgeçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın rabbim şifa versin senin kasılmaların nasıl oluyordu kı canım sancın da mı oluyordu benimde arada oluyor da tedirgin oldum bide malesef grip oldum şimdi hapşırınca yada öksürünce de bi kaç saniye kasılıyor geçiyor normal mi acaba korktum şimdi
canım çıktın mı hastaneden peki sebebi neymiş bu kasılmaların benimde sabah uyandığımda bazen karnımda kasılma hissediyorum ama gün içinde olmuyor dışarıdan da belli olmuyor sancım da yok sadece grip olduğumdan beri öksürünce oluyor umarım önemli bişey değildirteşekkür ederim canım.benim kasılmalarım bianda karnımda yumruk gibi bişey semsert oluyo dışardan o sertlik görünüyo hatta.ellediğimde taş gibi oluyo ama ymuşamıyo.iki dakika sonra kendiliğinden gevşiyo. bu sırada sancım oluyo. sabah kasılmalarla uyanıyodum sık oluyodu canım benim.umarım seninki farklıdır
tşk ederim cnm allahım hepimizi ve miniklerimizi korusun...babişleri de korusun tabii :)Ayyy çok gecmis olsun Cnm
Kızlar bu hastane çıkışını aldımda eve getirip açtım üstünde böyle bi resim var bizim cinsiyetimiz erkek acaba kız zıbınımı dedim sizin fikrinizi almak istiyorum
yok canım çıkmadım malesef idrar yolu enfeksiyonu sebep olabilirmiş.erken doğum oluyomuş bu tür kasılmalarda.çok şükür açılma olmadığından doktorum korkma dedi.açılma durumu da takip ediliyo.farklı gibi ikimizdeki bende gün içinde çok oluyodu.bide sancı yapıyodu.dışardan belli oluyodu.ama yine de doktoruna danış istersen canımcanım çıktın mı hastaneden peki sebebi neymiş bu kasılmaların benimde sabah uyandığımda bazen karnımda kasılma hissediyorum ama gün içinde olmuyor dışarıdan da belli olmuyor sancım da yok sadece grip olduğumdan beri öksürünce oluyor umarım önemli bişey değildir
ben hala hissetmiyorum tekmeleriSelaaaammmmm anneler ve minnaklariiiiiinasılsınız bakalım bnm minnak her gün her gün ben burdayim anne deyip tepikleri atıyor maşallah Sizinkiler ne durumda
teşekkür ederim canım bi üst mesajda yazdım nasıl olduğunu.sitede yeni olduğumdan tam bilmiyorum yeni gördüm mesajınıgeçmiş olsun cnm..aman dikkat edin kendinize...ne kasılması acaba merak ettim hepimizde oluyor kasılmalar..demek dikkate almak lazım
Eki Görüntüle 1388387 Kizlar hayirli aksamlar oglusuma bu hastane cikisini aldim bugun.Dogsada giyse minigimCok sabirsizlaniyorum artik
çok geçmiş olsun..allah şifalar versin bir an önce....teşekkür ederim canım bi üst mesajda yazdım nasıl olduğunu.sitede yeni olduğumdan tam bilmiyorum yeni gördüm mesajını
Tesekkur ederiz teyzesi,cicimizi begenmene sevindikCok guzelll canimm bayildim:)) bian once gecsin zaman da giydirelim yavruslarimiza aldiklarimizi :))
Bende de oluyor aynısı karnımda yumruk gibi bi şey görünüyor hatta. Bebek sol tarafta hala benim. Sırtüstü yattığımda sol tarafım şiş görünüyor. Korktum bak şimdi. Doktor randevuma da 2 gün varteşekkür ederim canım.benim kasılmalarım bianda karnımda yumruk gibi bişey semsert oluyo dışardan o sertlik görünüyo hatta.ellediğimde taş gibi oluyo ama ymuşamıyo.iki dakika sonra kendiliğinden gevşiyo. bu sırada sancım oluyo. sabah kasılmalarla uyanıyodum sık oluyodu canım benim.umarım seninki farklıdır
Tesekkur ederiz canimgüle güle sağlıkla giysin annesi...
Biraz sarma sarayım diyorum. sigara böreği hic aklıma gelmemişti:) kurabiyeler e birşey olmuyor sanırım buzlukta.yalnızca peynirli şeyler koyun diyorlar. Patates bozuluyormuş.Rabbim sağlık versin önceleri kle..bebisler iyi olsunlar da..bi de bunları düşünüyoruz.Ben bu konularda biraz beceriksizim ama ilk aklima gelen un kurabiyeleri. Onlar 1 ay bozulmuyor zaten. Dondurucuda pismemis sigara boregi, dolma, pogaca saklamisligim coktur. Ozellikle tencereye az su koyup ustune buharda pisirici meretiyle cok cesit pogaca ikram ettim. Hem sicak hem yumusak olurdu hep. 6 ayda gideri var buzlukta. Dolmayida cikardigim gibi pisiririm hep yokluk zamanlarimin en kolay yemegi
Canim ayni durum bende de var gun icinde 3-4 kez bebegimi semsert hissediyorum o an hafif agrim oluyo,elimi koydugumda karnima bariz belli sertligi,bi dakka surmeden kendi kendine yumusayip agrim geciyo.ben normal bir durumdur saniyodum.gideyim doktoruma,endiselwndim simdi.teşekkür ederim canım.benim kasılmalarım bianda karnımda yumruk gibi bişey semsert oluyo dışardan o sertlik görünüyo hatta.ellediğimde taş gibi oluyo ama ymuşamıyo.iki dakika sonra kendiliğinden gevşiyo. bu sırada sancım oluyo. sabah kasılmalarla uyanıyodum sık oluyodu canım benim.umarım seninki farklıdır
Çok araştırdım canım bazı durumlarda normal oluyomuş inşallah seninki öyledir. ama doktoruna bi sor. benim sancılı ve çok sık oluyoduBende de oluyor aynısı karnımda yumruk gibi bi şey görünüyor hatta. Bebek sol tarafta hala benim. Sırtüstü yattığımda sol tarafım şiş görünüyor. Korktum bak şimdi. Doktor randevuma da 2 gün var
canım ben ünal türkay a gittim. bu hafta içi tekrar gidecektim ama sanırım izinli randevu çıkmadı. bir sonraki haftaya aldım bende.selam canım geçmişi okurken gördümde arastırma hastanesinde hangi doktora gideceksin bende nerdeyse 15 günde 1 endokrine gidiyorum da memnun kalırsan bi ihtiyacım oldugunda orada da muayene olabılırım dıye dusundum malum hergun özele gıdılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?