- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.381
Aynen cancazim gelsin biran once haziran da yavrularimiza kavusalim saglicakla insallah:)))Tesekkur ederiz teyzesi,cicimizi begenmene sevindikVallahi dort gozle hazirani bekliyorum artik
benim yoğun idrar enfeksiyonum olduğu için doktorum risk görmüş olabilir canım. hem kendi doktorum hem yönlendirdiği riskli gebelik uzmanı normal olmadığını söyledi ama enfeksiyonla bağdaştırdılar. bi doktoruna söyle istersen inşallah seninki normal olandırCanim ayni durum bende de var gun icinde 3-4 kez bebegimi semsert hissediyorum o an hafif agrim oluyo,elimi koydugumda karnima bariz belli sertligi,bi dakka surmeden kendi kendine yumusayip agrim geciyo.ben normal bir durumdur saniyodum.gideyim doktoruma,endiselwndim simdi.
anladım canım bende enfeksiyon yoktu çok şükür ama yine de doktora danışmak lazım belkide normaldir umarım açılaman olmaz da bi an önce çıkarsın hastaneden rabbim seni ve bebeğini korur inşallah canım çok dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyorumyok canım çıkmadım malesef idrar yolu enfeksiyonu sebep olabilirmiş.erken doğum oluyomuş bu tür kasılmalarda.çok şükür açılma olmadığından doktorum korkma dedi.açılma durumu da takip ediliyo.farklı gibi ikimizdeki bende gün içinde çok oluyodu.bide sancı yapıyodu.dışardan belli oluyodu.ama yine de doktoruna danış istersen canım
tamam canım sağol ihtiyaç olursa giderim bende arastırmadakı doktorları hıc bılmıyorum cunkucanım ben ünal türkay a gittim. bu hafta içi tekrar gidecektim ama sanırım izinli randevu çıkmadı. bir sonraki haftaya aldım bende.
Insallah canim.insallah sende normale donersin daha olmaz.peki gun icindeki skligi neydi senin.3-4 kezden fazlamiydi?benim yoğun idrar enfeksiyonum olduğu için doktorum risk görmüş olabilir canım. hem kendi doktorum hem yönlendirdiği riskli gebelik uzmanı normal olmadığını söyledi ama enfeksiyonla bağdaştırdılar. bi doktoruna söyle istersen inşallah seninki normal olandır
tatlım benımde ocagın basında eşimin doğum günü vardı kıyafet aldım ama erekekler ıcın hep klasık seyler alınıyor saat cüzdan kemer kazak gömlek vs. bende bebeğimi dahil etmek istedim ve bebeğimin ağzından eşime mektup yazdım tabi o zaman cinsiyeti de belli degildi biraz zorlandım ama sonunda çok farklı bi hediye oldu yazarken nasıl duygulandım kac kez agladım mutluluktankızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım var...
haftaya eşimin doğum günü...sürpriz bişeyler yapmak ve almak istiyorum (kıyafet dışında)..şehir dışında eşim..işyerine gidip sürpriz bişeyler yapayım diyorum ama hediyeyi hala bulamadım..var mı aklınıza gelen bir fikir lütfen paylaşn benimle..oğluşumu nasıl dahil etsem bu süprize bilemedim
inşallah canım çok çok teşekkür ederim ederim çıktığım an yazıcamanladım canım bende enfeksiyon yoktu çok şükür ama yine de doktora danışmak lazım belkide normaldir umarım açılaman olmaz da bi an önce çıkarsın hastaneden rabbim seni ve bebeğini korur inşallah canım çok dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyorum
inşallah canım.fazlaydı 10dan fazla oluyodu art arda oluyodu bazenInsallah canim.insallah sende normale donersin daha olmaz.peki gun icindeki skligi neydi senin.3-4 kezden fazlamiydi?
Kozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.
geçmiş olsun canım zaten acile gittiğinde hep alttan muayene yapıyorlar kanamam varken banada hep aynısı yapmıslardı ama ultrasondada bakmıslardı sana neden ultrasonda bakmadı kı rica etseydin keske hayır bıde madem doktor bakacak ebe neden alttan bakıyor kı açılman yok dımı canım bekleyebılırsen bekle ama sıkıntın artarsa tekrar gıt benceKozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.
tatlım benımde ocagın basında eşimin doğum günü vardı kıyafet aldım ama erekekler ıcın hep klasık seyler alınıyor saat cüzdan kemer kazak gömlek vs. bende bebeğimi dahil etmek istedim ve bebeğimin ağzından eşime mektup yazdım tabi o zaman cinsiyeti de belli degildi biraz zorlandım ama sonunda çok farklı bi hediye oldu yazarken nasıl duygulandım kac kez agladım mutluluktansonra esım bunu doğum gününde seslı okudu o bile duygulandı ve en güzel hediye bu oldu benim için dedi ve saklayacağını söyledi inşallah nasip olurda ilerde kızım da okur bu mektubu bence farklı düşünebilirsin bunuda canım
Sağol canım benim. Döndük evimizdeyiz şükür.başınız sağolsun pofudukumAllah mekanını cennet eylesin.
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş olumsuzluklar.aynı muayeneyi banada yaptı hatta iki farkli doktor yaptı.açıklık olup olmadığına bakıyolarmış.malesef çok acı vericiYani tamam doktor da elimi şeyime sokarak bir şeyimin olmadığını nasıl anladı merak içindeyim gerçekten.
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..Sağol canım benim. Döndük evimizdeyiz şükür.
bi kaç örnek mektup var internette onlardan kopya çekebilirsin canım doğmamış bebekten mektup diye aramıştım sanırım ben birazcık da onlardan katkı yaptım emin ol çok hoşuna gidecek bende yazamam diyordum ama sonra baktım 2 sayfa mektup yazmışımayyy bayıldım bu fikre hiç aklıma gelmemişti cnm..çok teşekkür ederim...eminim o da duygulanacak...pek de iyi değilim bu konularda ama bi deneyeyim mektup yazmayı...
Anladim canim duacinim insallah normale donersin.inşallah canım.fazlaydı 10dan fazla oluyodu art arda oluyodu bazen
canım mesajını gördükten sonra baktım. en ucuz 559 lira sanırım. dediğin gibi ilk 5-6 ay için gereksiz gibi geldi bana. ben almam şahsen. zaten önümüzdeki 4-5 ay içinde masraflarımız olacak. başka bir yere harcarız sankiKızlar KRAFT DONGY 5 hakkında bilgisi olan var mı? Bi bakarmısınız? Sizce 5-6 ay başucumuz için ideal mi? Öne ve geriye sallandığı için bebeğin gazını alıyomuş, birde otomatik sallanması annenin çok işine yarıyomuş, ama 5-6 ay için 450-500 tl biraz yüksek mi sanki??
canım benim doktorum da baktı ama üniversite de baktırabilirsin dedi. bilmiyorum bende kararsızım. ultrason yalnız kötü. kafasını, omuriliğini filan seçebiliyorsun, o kadar.tamam canım sağol ihtiyaç olursa giderim bende arastırmadakı doktorları hıc bılmıyorum cunkubide ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsin senin doktorun bakmıstı sanırım tekrar yaptıracak mısın benimde doktor baktı ama bazı seylerı net goremedı pozısyonundan dolayı bende ayrıntılı ıcın eray beye gıtsem mı acaba çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?