2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim yoğun idrar enfeksiyonum olduğu için doktorum risk görmüş olabilir canım. hem kendi doktorum hem yönlendirdiği riskli gebelik uzmanı normal olmadığını söyledi ama enfeksiyonla bağdaştırdılar. bi doktoruna söyle istersen inşallah seninki normal olandır

anladım canım bende enfeksiyon yoktu çok şükür ama yine de doktora danışmak lazım belkide normaldir umarım açılaman olmaz da bi an önce çıkarsın hastaneden rabbim seni ve bebeğini korur inşallah canım çok dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyorum

canım ben ünal türkay a gittim. bu hafta içi tekrar gidecektim ama sanırım izinli randevu çıkmadı. bir sonraki haftaya aldım bende.
tamam canım sağol ihtiyaç olursa giderim bende arastırmadakı doktorları hıc bılmıyorum cunkubide ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsin senin doktorun bakmıstı sanırım tekrar yaptıracak mısın benimde doktor baktı ama bazı seylerı net goremedı pozısyonundan dolayı bende ayrıntılı ıcın eray beye gıtsem mı acaba çok kararsız kaldım

Kozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.

Yani tamam doktor da elimi şeyime sokarak bir şeyimin olmadığını nasıl anladı merak içindeyim gerçekten.

Insallah canim.insallah sende normale donersin daha olmaz.peki gun icindeki skligi neydi senin.3-4 kezden fazlamiydi?

tatlım benımde ocagın basında eşimin doğum günü vardı kıyafet aldım ama erekekler ıcın hep klasık seyler alınıyor saat cüzdan kemer kazak gömlek vs. bende bebeğimi dahil etmek istedim ve bebeğimin ağzından eşime mektup yazdım tabi o zaman cinsiyeti de belli degildi biraz zorlandım ama sonunda çok farklı bi hediye oldu yazarken nasıl duygulandım kac kez agladım mutluluktan sonra esım bunu doğum gününde seslı okudu o bile duygulandı ve en güzel hediye bu oldu benim için dedi ve saklayacağını söyledi inşallah nasip olurda ilerde kızım da okur bu mektubu bence farklı düşünebilirsin bunuda canım

inşallah canım çok çok teşekkür ederim ederim çıktığım an yazıcam

cnm malesef devlet hastaneleri hala eski kafada..geçen ben acile gittiğimde de öyle yaptı doktor..alttan gerek var mı dedim..bizim uygulamamız böyle dedi..işine gelirse diyorsa yanii.mecburen o pis yatağa yattım alttan baktı ..parmağını sokmasına razıydım o pis metal şeyi soktu onunla baktı...bebeğemi üzüleyim gördüğüm muameleye mi bilemedim..aman salla dedim sonra evet gider duş alırım geçer gider...
ıslaklık da idrar olabilir cnm..ben hissetmeden çişim oluyor bazen..bu hamilelik garip bir durum...sinirin için de 10-15 derin nefes alıp ver, emin ol iyi gelir...eşine kusur bakma sinirliydim haksızlık yaptım sana de, bu hamilelik böyle birşey işte sinir duygusallık felan diyip kıvır....özür dile..bir öpücük..inan bana mahcup olacak..ben napıyorum bu hamile kadına diye üzülür...hem daha fazla üzme kendini..

geçmiş olsun canım zaten acile gittiğinde hep alttan muayene yapıyorlar kanamam varken banada hep aynısı yapmıslardı ama ultrasondada bakmıslardı sana neden ultrasonda bakmadı kı rica etseydin keske hayır bıde madem doktor bakacak ebe neden alttan bakıyor kı açılman yok dımı canım bekleyebılırsen bekle ama sıkıntın artarsa tekrar gıt bence

ayyy bayıldım bu fikre hiç aklıma gelmemişti cnm..çok teşekkür ederim...eminim o da duygulanacak...pek de iyi değilim bu konularda ama bi deneyeyim mektup yazmayı...

Yani tamam doktor da elimi şeyime sokarak bir şeyimin olmadığını nasıl anladı merak içindeyim gerçekten.
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş olumsuzluklar.aynı muayeneyi banada yaptı hatta iki farkli doktor yaptı.açıklık olup olmadığına bakıyolarmış.malesef çok acı verici

ayyy bayıldım bu fikre hiç aklıma gelmemişti cnm..çok teşekkür ederim...eminim o da duygulanacak...pek de iyi değilim bu konularda ama bi deneyeyim mektup yazmayı...
bi kaç örnek mektup var internette onlardan kopya çekebilirsin canım doğmamış bebekten mektup diye aramıştım sanırım ben birazcık da onlardan katkı yaptım emin ol çok hoşuna gidecek bende yazamam diyordum ama sonra baktım 2 sayfa mektup yazmışım

canım mesajını gördükten sonra baktım. en ucuz 559 lira sanırım. dediğin gibi ilk 5-6 ay için gereksiz gibi geldi bana. ben almam şahsen. zaten önümüzdeki 4-5 ay içinde masraflarımız olacak. başka bir yere harcarız sanki

canım benim doktorum da baktı ama üniversite de baktırabilirsin dedi. bilmiyorum bende kararsızım. ultrason yalnız kötü. kafasını, omuriliğini filan seçebiliyorsun, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…