2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hissedersin Cnm hic endiselenme kişiden kişiye değişiyormuşben 18.haftada hissettim baya eerken oldu normalde 20 21.haftalarda ve sonrasında hissediliirmis bnmki yaramaz teyzesi seninki uslu demekki endiselenme :)
ben hala hissetmiyorum tekmeleri (

canım aşağıda ekli resimlerdeki gibi pasta yaptırabilirsin. tabi ki bebiş figürü ekleyerek. gece 12 de pastayı çıkarabilirsin. hediye konusunda da özel baskı yapan yerlere bebişin ismi belliyse onun adını çıkartabilirsin.

canım çok geçmiş olsun öncelikle. maalesef devlette böyle doktorlar olabiliyor. insanın içinde biraz vicdan olacak. hiç acımıyor bazıları. sancıların artarsa başka bir yere git canım. yakınlarda özel varsa özele de gidebilirsin. en azından daha iyi ilgilenirler

Hissedersin Cnm hic endiselenme kişiden kişiye değişiyormuşben 18.haftada hissettim baya eerken oldu normalde 20 21.haftalarda ve sonrasında hissediliirmis bnmki yaramaz teyzesi seninki uslu demekki endiselenme :)
ahh cnm ultrasonda görüyorum yumrukları tekmeleri..ama ben de tık yok...bayağı hareketli diyor doktor..inş en yakın zamanda hissederim...

Kizlar pintereste bakiyor musunuz? Bence sahane diy fikirleri var. Ornegin bebek islak mendili yapma yahut fonksiyonel ortu dikisleri.

canım benim doktorum da baktı ama üniversite de baktırabilirsin dedi. bilmiyorum bende kararsızım. ultrason yalnız kötü. kafasını, omuriliğini filan seçebiliyorsun, o kadar.
benimki öyle demedi ama gelecek ay tekrar bakalım dedi ya unutursa bakmazsa diye bende eray beye mi gitsem diye düşündüm evet canım devletin cihazları kötü oluyor ama üniversitenin iyidir diye düşünmüştüm özellerinki çok güzel zaten valla bende çok kararsızım zaten eray beye bi kaç hafta sonrasına anca randevu bulunuyormuş doktorumun randevusundan sonra gıdersem cok gec olacak peki sen ayrıntılıya nereye gideceksin?

saol canım sen de olmasan cvp atan yok hiç :)) haklısın bizde annemle izledik şimdi, küçük galiba, üstüne yorgan bile atılmaz, ben yine başucuma bambu alcam galiba, en azından 7-8 ay kullanırız, içeri odalarda da tiny love ana kucağını kullanırım

ahh cnm ultrasonda görüyorum yumrukları tekmeleri..ama ben de tık yok...bayağı hareketli diyor doktor..inş en yakın zamanda hissederim...
canım bende hissetmiyorum, dün bi kaç kere pıtırtılar hissettim sanki ama tekme deildi. Bence sen bgn yarın hissedersin.. Bizim sıpalar azıcık Nazlı heralde, ağırdan satıyorlar kendilerini :)

canım bende karar vermedim daha. eray beyi duymadım. o nerede peki?

canım bende ilk aylarda ondan kullanacağım. daha şık oluyor sanki. benim kullanacağım model aşağıdaki resimdekine çok benziyor

canım benim sorduğum herkes ona gittiğini söyledi kadın doğum uzmanı ve perinatologmuş dolphin deymiş muayenehanesi arastırma hastanesinde kadın doğumcular mı radyologlar mı yapıyor acaba
arkadaşımda ayrıntılı için ona gitti. hatırladım şimdi canım. bana hiç gerek yok zaten pek ilgili konuşmuyor demişti. soru sorduğumda zorla cevaplıyor filan dedi.

canım geçmiş olsun. o testi ben de yaptırmıstım. sonucu beklerken içim içimi yedi. cok sukur temiz cıkmıstı bizim de. şimdi hamileliğinin tadını çıkar.

ya elinı neden sokuyor kı salak mı ne devlet hastanesınden nefret edıyorum bu yuzden bılerek can yakıyorlar her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…