- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.401
çok sağol canım inşallahAnladim canim duacinim insallah normale donersin.
ben hala hissetmiyorum tekmeleri(
canım aşağıda ekli resimlerdeki gibi pasta yaptırabilirsin. tabi ki bebiş figürü ekleyerek. gece 12 de pastayı çıkarabilirsin. hediye konusunda da özel baskı yapan yerlere bebişin ismi belliyse onun adını çıkartabilirsin.kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım var...
haftaya eşimin doğum günü...sürpriz bişeyler yapmak ve almak istiyorum (kıyafet dışında)..şehir dışında eşim..işyerine gidip sürpriz bişeyler yapayım diyorum ama hediyeyi hala bulamadım..var mı aklınıza gelen bir fikir lütfen paylaşn benimle..oğluşumu nasıl dahil etsem bu süprize bilemedim
canım çok geçmiş olsun öncelikle. maalesef devlette böyle doktorlar olabiliyor. insanın içinde biraz vicdan olacak. hiç acımıyor bazıları. sancıların artarsa başka bir yere git canım. yakınlarda özel varsa özele de gidebilirsin. en azından daha iyi ilgilenirlerKozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.
ahh cnm ultrasonda görüyorum yumrukları tekmeleri..ama ben de tık yok...bayağı hareketli diyor doktor..inş en yakın zamanda hissederim...Hissedersin Cnm hic endiselenme kişiden kişiye değişiyormuşben 18.haftada hissettim baya eerken oldu normalde 20 21.haftalarda ve sonrasında hissediliirmis bnmki yaramaz teyzesi seninki uslu demekki endiselenme :)
ayyyyy harikaymış ben de kendim yapayım diyordum pasta..ama bu çok güzelmiş..tşkler hemen aldım gündeme :)canım aşağıda ekli resimlerdeki gibi pasta yaptırabilirsin. tabi ki bebiş figürü ekleyerek. gece 12 de pastayı çıkarabilirsin. hediye konusunda da özel baskı yapan yerlere bebişin ismi belliyse onun adını çıkartabilirsin.
Eki Görüntüle 1388577 Eki Görüntüle 1388578
benimki öyle demedi ama gelecek ay tekrar bakalım dedi ya unutursa bakmazsa diye bende eray beye mi gitsem diye düşündüm evet canım devletin cihazları kötü oluyor ama üniversitenin iyidir diye düşünmüştüm özellerinki çok güzel zaten valla bende çok kararsızım zaten eray beye bi kaç hafta sonrasına anca randevu bulunuyormuş doktorumun randevusundan sonra gıdersem cok gec olacak peki sen ayrıntılıya nereye gideceksin?canım benim doktorum da baktı ama üniversite de baktırabilirsin dedi. bilmiyorum bende kararsızım. ultrason yalnız kötü. kafasını, omuriliğini filan seçebiliyorsun, o kadar.
Sağol canım. İnşallah.canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..
ahh cnm ultrasonda görüyorum yumrukları tekmeleri..ama ben de tık yok...bayağı hareketli diyor doktor..inş en yakın zamanda hissederim...
canım ben sımdı baktım cogu ıngılızce olark grdum lınk atarmısın acabaKizlar pintereste bakiyor musunuz? Bence sahane diy fikirleri var. Ornegin bebek islak mendili yapma yahut fonksiyonel ortu dikisleri.
saol canım sen de olmasan cvp atan yok hiç :)) haklısın bizde annemle izledik şimdi, küçük galiba, üstüne yorgan bile atılmaz, ben yine başucuma bambu alcam galiba, en azından 7-8 ay kullanırız, içeri odalarda da tiny love ana kucağını kullanırımcanım mesajını gördükten sonra baktım. en ucuz 559 lira sanırım. dediğin gibi ilk 5-6 ay için gereksiz gibi geldi bana. ben almam şahsen. zaten önümüzdeki 4-5 ay içinde masraflarımız olacak. başka bir yere harcarız sanki
canım bende hissetmiyorum, dün bi kaç kere pıtırtılar hissettim sanki ama tekme deildi. Bence sen bgn yarın hissedersin.. Bizim sıpalar azıcık Nazlı heralde, ağırdan satıyorlar kendilerini :)ahh cnm ultrasonda görüyorum yumrukları tekmeleri..ama ben de tık yok...bayağı hareketli diyor doktor..inş en yakın zamanda hissederim...
canım bende karar vermedim daha. eray beyi duymadım. o nerede peki?benimki öyle demedi ama gelecek ay tekrar bakalım dedi ya unutursa bakmazsa diye bende eray beye mi gitsem diye düşündüm evet canım devletin cihazları kötü oluyor ama üniversitenin iyidir diye düşünmüştüm özellerinki çok güzel zaten valla bende çok kararsızım zaten eray beye bi kaç hafta sonrasına anca randevu bulunuyormuş doktorumun randevusundan sonra gıdersem cok gec olacak peki sen ayrıntılıya nereye gideceksin?
canım benim sorduğum herkes ona gittiğini söyledi kadın doğum uzmanı ve perinatologmuş dolphin deymiş muayenehanesi arastırma hastanesinde kadın doğumcular mı radyologlar mı yapıyor acabacanım bende karar vermedim daha. eray beyi duymadım. o nerede peki?
canım bende ilk aylarda ondan kullanacağım. daha şık oluyor sanki. benim kullanacağım model aşağıdaki resimdekine çok benziyorsaol canım sen de olmasan cvp atan yok hiç :)) haklısın bizde annemle izledik şimdi, küçük galiba, üstüne yorgan bile atılmaz, ben yine başucuma bambu alcam galiba, en azından 7-8 ay kullanırız, içeri odalarda da tiny love ana kucağını kullanırım
canım bende hissetmiyorum, dün bi kaç kere pıtırtılar hissettim sanki ama tekme deildi. Bence sen bgn yarın hissedersin.. Bizim sıpalar azıcık Nazlı heralde, ağırdan satıyorlar kendilerini :)
arkadaşımda ayrıntılı için ona gitti. hatırladım şimdi canım. bana hiç gerek yok zaten pek ilgili konuşmuyor demişti. soru sorduğumda zorla cevaplıyor filan dedi.canım benim sorduğum herkes ona gittiğini söyledi kadın doğum uzmanı ve perinatologmuş dolphin deymiş muayenehanesi arastırma hastanesinde kadın doğumcular mı radyologlar mı yapıyor acaba
iyi günler kızlar 3lü testim riskli çıkmıştı harmony test yaptırmıştım çok şükür sonucum iyi çıkmış allahım hepimizin yavrusunu korusun. sonucu eşim telefonda söyledi kalbim yerinden çıkacaktı. herkese sağlıklı günler diliyorum
ne yapsam acaba ya sen kime gitmeyi düşünüyorsun peki canımmarkadaşımda ayrıntılı için ona gitti. hatırladım şimdi canım. bana hiç gerek yok zaten pek ilgili konuşmuyor demişti. soru sorduğumda zorla cevaplıyor filan dedi.
canım gidersem üniversiteye giderim ama oradan da randevu almak sıkıntılı olur diye düşünüyorum. 21 in içindeyim zatenne yapsam acaba ya sen kime gitmeyi düşünüyorsun peki canımm
ya elinı neden sokuyor kı salak mı ne devlet hastanesınden nefret edıyorum bu yuzden bılerek can yakıyorlar her haldeKozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?