- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.421
Canim bahsettigin doktor doc.dr.eray caliskan mi?canım benim sorduğum herkes ona gittiğini söyledi kadın doğum uzmanı ve perinatologmuş dolphin deymiş muayenehanesi arastırma hastanesinde kadın doğumcular mı radyologlar mı yapıyor acaba
Gunaydin canim bende ayni durumdayim,hatta gece kac kere uyandim sabahta uyuyamadim erken uyandim.Hayirlisiyla bi bitseydi su hamileligimiz.yavrularimizi alsaydik kucagimizagunaydın herkese uyudum mu kavga mı ettım anlamadım kıkabus kabus ustune gordum,yakında korku dızısı cekıcem
Günaydın canım hoş geldin başlığaHayırlı sabahlar hamiş bayanlar :)
Ben de Haziran annesi olacağım Allah nasip ederse , muhtemel tarih 18/06/2014 görünüyor.
ınsallah ya ölmüş gıtmıs kım varsa su sıralar hep ruyalarımda ,Gunaydin canim bende ayni durumdayim,hatta gece kac kere uyandim sabahta uyuyamadim erken uyandim.Hayirlisiyla bi bitseydi su hamileligimiz.yavrularimizi alsaydik kucagimiza
Tomriscim gunaydin..memlekete gidince cepten bakiyorum buraya.gecmis olsun.birseyin yoktur umarim.doktorda olsa adamin okuzlugune engel olamiyorsun..canini skma..benim bebkte kist diye birsey yoktu bilmiyorum diger kontrollerde doktor hicbir sey demedi.dusunsene 20.haftadayim ben.detaylida dedi doktor 7mm kist var diye.detwyliya bakan farkli biriydi o zamanla gecer dedi.kendi doktorumda onlari yorunlwrken dediki kendimizi kandirmayalim bu hamilelikte gecmez dedi.ben soru sormalara baslayinca esimde konuyu kapattirdi bunu dusunmekten sen kafayi yersin diye..ve bende bir sey yokmus gibi rabbime guvendim ve dusunmemeye calisiyorum..20. Haftanın sonunda geçmişti.
Hsgeldin canim aramizaHayırlı sabahlar hamiş bayanlar :)
Ben de Haziran annesi olacağım Allah nasip ederse , muhtemel tarih 18/06/2014 görünüyor.
geçmiş olsun canım ciddi birsey oldugunu sanmıyorum. benimde zonklama vardı, o da bir ağrı çeşidiymiş. bir de hafif kaşıntıda başlamştı doktor krem verdı geçti hepsi belki seninde aynı şeyle alakalıdır. ayrıca ıslaklık idrardır büyük ihtimalle geçen hafta aynı sıkıntıyla doktoruma gittim o da idrar oldugunu söyledi bir terslik yoktu çünkü. umarım seninde en kısa zamanda geçer.Kozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.
gunaydın herkese uyudum mu kavga mı ettım anlamadım kıkabus kabus ustune gordum,yakında korku dızısı cekıcem
Geçmiş olsun canım benim. günde 3 litreden fazla su içmek gerekiyormuş enfeksiyon için.sen de biliyosundur da yine de hatırlatmak istedimGünaydın Anneler ve Bebişler Dün akşam bizde acile gittik. Akşam üzeri saat 5'ten sonra sağ tarafımda bir ağrı akşama doğru dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittik doktorumuz ordaymış allahtan hemen muayene etti çok şükür bebişlerde bir sıkıntı bir sorun yokmuş. İdrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi. Bir kurutamadılar şu enfeksiyonu deli olucam. Antibiyotik vermiyor, iğne verdi 5 günlük (sabah akşam olmak üzere) onlarda kar etmedi. O kadar titiz davranıp dikkat etmeme rağmen offf yaaaaa
Güle güle oturun canım bebişinizleMerhaba minnaklar ve anneleriiiinasılsınız bakalımmm? Biz geçen perşembe taşındık. Bahsediyordum zaten biliyosunuz çoğunuz. Şükür yerleştik. Herşey yolunda. Yeni evimiz içimize çok sindi. Bebek büyütmek için ideal . Siz napıyosunuz bakayımmm ben yokken yaramaslık yapan oldu mu?
Bu arada hala internetimiz yok. Telefondan bağlandım. Bir süre çok aktif olamayacağım.
şimdiden kolay gelsin canım Allah bebişlerinizle güle güle oturmayı nasip etsin inşallahmutlu pazarlarrrrrrr :) dün tüm günümüz ev bakmakla geçti çok şükür gönlüme göre bir ev buldum. Hayırlısıyla şubatın son haftasında taşınacağım şimdiden taşınma heyecanı sardı içimi :)))) Umarım herkes sağlıklı ve sıhhatlidir. Öpüyoruz hepinizi koccamannnnnn :)))))
saol canım sen de olmasan cvp atan yok hiç :)) haklısın bizde annemle izledik şimdi, küçük galiba, üstüne yorgan bile atılmaz, ben yine başucuma bambu alcam galiba, en azından 7-8 ay kullanırız, içeri odalarda da tiny love ana kucağını kullanırım
canım bende hissetmiyorum, dün bi kaç kere pıtırtılar hissettim sanki ama tekme deildi. Bence sen bgn yarın hissedersin.. Bizim sıpalar azıcık Nazlı heralde, ağırdan satıyorlar kendilerini :)
canım ben sımdı baktım cogu ıngılızce olark grdum lınk atarmısın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?