2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benim sorduğum herkes ona gittiğini söyledi kadın doğum uzmanı ve perinatologmuş dolphin deymiş muayenehanesi arastırma hastanesinde kadın doğumcular mı radyologlar mı yapıyor acaba
Canim bahsettigin doktor doc.dr.eray caliskan mi?

gunaydın herkese uyudum mu kavga mı ettım anlamadım kı kabus kabus ustune gordum,yakında korku dızısı cekıcem
Gunaydin canim bende ayni durumdayim,hatta gece kac kere uyandim sabahta uyuyamadim erken uyandim.Hayirlisiyla bi bitseydi su hamileligimiz.yavrularimizi alsaydik kucagimiza

Hayırlı sabahlar hamiş bayanlar :)
Ben de Haziran annesi olacağım Allah nasip ederse , muhtemel tarih 18/06/2014 görünüyor.
Günaydın canım hoş geldin başlığa Benim de 19 haziran görünüyor. Ayrıca 18 haziran doğum günüm sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

20. Haftanın sonunda geçmişti.
Tomriscim gunaydin..memlekete gidince cepten bakiyorum buraya.gecmis olsun.birseyin yoktur umarim.doktorda olsa adamin okuzlugune engel olamiyorsun..canini skma..benim bebkte kist diye birsey yoktu bilmiyorum diger kontrollerde doktor hicbir sey demedi.dusunsene 20.haftadayim ben.detaylida dedi doktor 7mm kist var diye.detwyliya bakan farkli biriydi o zamanla gecer dedi.kendi doktorumda onlari yorunlwrken dediki kendimizi kandirmayalim bu hamilelikte gecmez dedi.ben soru sormalara baslayinca esimde konuyu kapattirdi bunu dusunmekten sen kafayi yersin diye..ve bende bir sey yokmus gibi rabbime guvendim ve dusunmemeye calisiyorum..

geçmiş olsun canım ciddi birsey oldugunu sanmıyorum. benimde zonklama vardı, o da bir ağrı çeşidiymiş. bir de hafif kaşıntıda başlamştı doktor krem verdı geçti hepsi belki seninde aynı şeyle alakalıdır. ayrıca ıslaklık idrardır büyük ihtimalle geçen hafta aynı sıkıntıyla doktoruma gittim o da idrar oldugunu söyledi bir terslik yoktu çünkü. umarım seninde en kısa zamanda geçer.

günaydın güzel anneler benimde akındım aşırı derecede ve rahim kemiğim acayip ağrıyor 2 aydır çekiyorum resmen bebek çok aşağıda olduğu içinde son günlerde belimde ağrımaya başladı bu halde işe gelmek apayrı bir işkence biran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum 3 şubatta ayrıntılı ultrasyonum var bakalım doktora soracağım bende umarım ilaç yazarda ağrılarım biraz hafifler...

Günaydın Anneler ve Bebişler Dün akşam bizde acile gittik. Akşam üzeri saat 5'ten sonra sağ tarafımda bir ağrı akşama doğru dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittik doktorumuz ordaymış allahtan hemen muayene etti çok şükür bebişlerde bir sıkıntı bir sorun yokmuş. İdrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi. Bir kurutamadılar şu enfeksiyonu deli olucam. Antibiyotik vermiyor, iğne verdi 5 günlük (sabah akşam olmak üzere) onlarda kar etmedi. O kadar titiz davranıp dikkat etmeme rağmen offf yaaaaa

Geçmiş olsun canım benim. günde 3 litreden fazla su içmek gerekiyormuş enfeksiyon için.sen de biliyosundur da yine de hatırlatmak istedim

Güle güle oturun canım bebişinizle

şimdiden kolay gelsin canım Allah bebişlerinizle güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

olabilir cnm..ben de bişeyler duyuyor gibiyim ama tekmeye benzetemiyorum...şöyle kocaman bir tekme yesem kendime gelicem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…