2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun canım önmeli bşy yoktur inşallah.

olabilir cnm..ben de bişeyler duyuyor gibiyim ama tekmeye benzetemiyorum...şöyle kocaman bir tekme yesem kendime gelicem :))))
Ben de öyleyim canım ya tekme gibi bşy hissetmiyorum daha. Buradaki arkadaşları okuyunca özeniyorum. Bi yandan da korkuyorum niye hissetmiyorum diye. Gerçi herkesin bir olmuyomuş kimileri geç hissediyomuş. Bir an önce bol tekmeli günler gelsin yaa :)))

sucukları kasabımız özel yaptı kendimiz kuruttuk katkı maddesi yok ve tost makınesinde pişiriyorum ve kendimi sucuk yemekten alıkoyamıyorum ama zararı varsa yememeliyim demi.pazartesi doktoruma soracam .
cnm sucuk dedın de bende ilk ondan tiksindim eve sokmuyorum 4 aydır :)) her zaman gittiğimiz bir afyon kahvaltıcımız var kokusundan oraya bıle gitmeyı kestim. bi tek bundan iğrendim bir de turk kahvesinden.
sucuk yemekte sakınca yok iice pişirilmesi lazım tabi. afiyet olsuun

devrim öktem bayan doktor canım :)) evet canım ordaki şb side iymiş baya ne demek canım rica ederim yazarım yine :)

cnm ben acıbademde habibe seyisoğlu'na gittim cmtesi gunü. kadına bayıldım. o kadar sevecen güler yuzlu ilgili ki.. muhasebeyle konuştum doğum fiyatlarımı, benim bankama özel indirimle ve sigortanın da katkı payı düştüğünde en fazla 2 bin ödicem hastaneye. içinde bebekle ilgili her şey mevcut.
artı gelip fön cekiyorlarmış, doğum gecesi eşle yemek için özel bir masa hazırlıyorlarmış odaya. bunları da yeni öğrendim.
doktorum şahane kararımı verdim içim de rahat. tavsiye ederim özel sağlık sigortası olan herkese. olmayanlar için 17 bin liraymış doğum.

kızlar içinizde antalya'da olan yok sanırım ama ben yine de şansımı deniyim. ofm'de güray hanıma gidiyorum ama memnun değilim değiştiricem kimi önerirsiniz

Geçmiş olsun canım benim. günde 3 litreden fazla su içmek gerekiyormuş enfeksiyon için.sen de biliyosundur da yine de hatırlatmak istedim
Sağol canım ya ama işte keşke içebilsem günde iki bardak su içersem şükrediyorum normalde eskiden de haftada bir bardak su ya içiyorum ya içmiyordum

TomrisHatun tatlim gecmis olsun uzulme ama hemen kendi doktoruna da gorun. Elle muayeneyi bana da yapti doktor. Mecburen tabi. CÇünkü rahim agzinda yumusama varmi diye bakıyorlar oda ancak elle mmuayene ile anlasiliyor. Hani yumusama varsa düşük riskin oluyor. Evet çok aciyor ama ne yapacaksin işte. guzel haberlerini bekliyorum.

Afyonlu musun canım?

kızlar detaylı ultrasona girenler paylaşabilir mi ne kadar ödediler ve kaçıncı hafta yaptırdılar ben yarın kontrole gidicem doktora soracağım

Merhaba kizlar iyisinizdir insallah,ben de cok kotu ruyalar goruyorum ya hormonlar yuzundenmis hem bu aralar canim da sikkin onun da etkisi vardir, TomrisHatun canim gecmis olsun oluyo boyle agrilar hamilelikte gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…