- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.441
çok geçmiş olsun canım önmeli bşy yoktur inşallah.Kozlar moralim çok bozuk iki gündür şiddetli ağrım vardı makatta ve orada bir de kilodum su gibi ıslanıyordu idrar mı akıntı mı su mu anlayamıyordum. Kendi doktorumu aradım kolumu incittim kadın doğuma git dedi devlet hastanesine gittim mecbur önce ebe sonra doktor alttan baktı hatta doktor cart diye parmağını sokup elini itti içime doğru canım zaten yanıyordu iyice kötü olsum eve geldim o sinirle eşimle de kavga ettim salak gibi yatıyorum şimdi ağrım artıyor. Bir şey yok dediler yarın normal muaneye gidecekmişim.. Çok asabım bozuldu ya. Ultrasonla bile bakmasılar bi aletle kalbini dinledi ebe o kadar.
Ben de öyleyim canım ya tekme gibi bşy hissetmiyorum daha. Buradaki arkadaşları okuyunca özeniyorum. Bi yandan da korkuyorum niye hissetmiyorum diye. Gerçi herkesin bir olmuyomuş kimileri geç hissediyomuş. Bir an önce bol tekmeli günler gelsin yaa :)))olabilir cnm..ben de bişeyler duyuyor gibiyim ama tekmeye benzetemiyorum...şöyle kocaman bir tekme yesem kendime gelicem :))))
Benim kullandığım magvital canımKizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
cnm sucuk dedın de bende ilk ondan tiksindim eve sokmuyorum 4 aydır :)) her zaman gittiğimiz bir afyon kahvaltıcımız var kokusundan oraya bıle gitmeyı kestim. bi tek bundan iğrendim bir de turk kahvesinden.sucukları kasabımız özel yaptı kendimiz kuruttuk katkı maddesi yok ve tost makınesinde pişiriyorum ve kendimi sucuk yemekten alıkoyamıyorumama zararı varsa yememeliyim demi. pazartesi doktoruma soracam .
Ben magvital kullaniyorum cnmKizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
devrim öktem bayan doktor canım :)) evet canım ordaki şb side iymiş baya ne demek canım rica ederim yazarım yine :)
Ayy bende smdi hatirladm bak kalanini bende oyle seyelr gordum sonra bebek aglaamsi duydum cok onla uyandimm. Ayyy havada kapali bugun icim karardi yawınsallah ya ölmüş gıtmıs kım varsa su sıralar hep ruyalarımda ,
BANA MAVİGATAL VERDİ DOKTOR CANIMKizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
Sağol canım ya ama işte keşke içebilsemGeçmiş olsun canım benim. günde 3 litreden fazla su içmek gerekiyormuş enfeksiyon için.sen de biliyosundur da yine de hatırlatmak istedim
Afyonlu musun canım?cnm sucuk dedın de bende ilk ondan tiksindim eve sokmuyorum 4 aydır :)) her zaman gittiğimiz bir afyon kahvaltıcımız var kokusundan oraya bıle gitmeyı kestim. bi tek bundan iğrendim bir de turk kahvesinden.
sucuk yemekte sakınca yok iice pişirilmesi lazım tabi. afiyet olsuun
Afyonlu musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?