- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.461
kızlar detaylı ultrasona girenler paylaşabilir mi ne kadar ödediler ve kaçıncı hafta yaptırdılar ben yarın kontrole gidicem doktora soracağım
Gecmis olsun canim ne illet sey su enfeksiyon yaa 2 aydir kurtulamadim simdi de sanirim mantar basladi asiri kasintim var yarin dr a gidecem ben de cok dikkat ediyorum hijyene neden oluyo anlamiyorumGünaydın Anneler ve Bebişler Dün akşam bizde acile gittik. Akşam üzeri saat 5'ten sonra sağ tarafımda bir ağrı akşama doğru dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittik doktorumuz ordaymış allahtan hemen muayene etti çok şükür bebişlerde bir sıkıntı bir sorun yokmuş. İdrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi. Bir kurutamadılar şu enfeksiyonu deli olucam. Antibiyotik vermiyor, iğne verdi 5 günlük (sabah akşam olmak üzere) onlarda kar etmedi. O kadar titiz davranıp dikkat etmeme rağmen offf yaaaaa
dıasparol tadı cok ıyı degıl magvıtala degısmek ıstedım doktorum ızn vermedı dıasparolun ıcınde ne oldugunu bılıyoruz dedıKizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
cnm malesef devlet hastaneleri hala eski kafada..geçen ben acile gittiğimde de öyle yaptı doktor..alttan gerek var mı dedim..bizim uygulamamız böyle dedi..işine gelirse diyorsa yanii.mecburen o pis yatağa yattım alttan baktı ..parmağını sokmasına razıydım o pis metal şeyi soktu onunla baktı...bebeğemi üzüleyim gördüğüm muameleye mi bilemedim..aman salla dedim sonra evet gider duş alırım geçer gider...
ıslaklık da idrar olabilir cnm..ben hissetmeden çişim oluyor bazen..bu hamilelik garip bir durum...sinirin için de 10-15 derin nefes alıp ver, emin ol iyi gelir...eşine kusur bakma sinirliydim haksızlık yaptım sana de, bu hamilelik böyle birşey işte sinir duygusallık felan diyip kıvır....özür dile..bir öpücük..inan bana mahcup olacak..ben napıyorum bu hamile kadına diye üzülür...hem daha fazla üzme kendini..
geçmiş olsun canım zaten acile gittiğinde hep alttan muayene yapıyorlar kanamam varken banada hep aynısı yapmıslardı ama ultrasondada bakmıslardı sana neden ultrasonda bakmadı kı rica etseydin keske hayır bıde madem doktor bakacak ebe neden alttan bakıyor kı açılman yok dımı canım bekleyebılırsen bekle ama sıkıntın artarsa tekrar gıt bence
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş olumsuzluklar.aynı muayeneyi banada yaptı hatta iki farkli doktor yaptı.açıklık olup olmadığına bakıyolarmış.malesef çok acı verici
canım çok geçmiş olsun öncelikle. maalesef devlette böyle doktorlar olabiliyor. insanın içinde biraz vicdan olacak. hiç acımıyor bazıları. sancıların artarsa başka bir yere git canım. yakınlarda özel varsa özele de gidebilirsin. en azından daha iyi ilgilenirler
ya elinı neden sokuyor kı salak mı ne devlet hastanesınden nefret edıyorum bu yuzden bılerek can yakıyorlar her halde
Tomriscim gunaydin..memlekete gidince cepten bakiyorum buraya.gecmis olsun.birseyin yoktur umarim.doktorda olsa adamin okuzlugune engel olamiyorsun..canini skma..benim bebkte kist diye birsey yoktu bilmiyorum diger kontrollerde doktor hicbir sey demedi.dusunsene 20.haftadayim ben.detaylida dedi doktor 7mm kist var diye.detwyliya bakan farkli biriydi o zamanla gecer dedi.kendi doktorumda onlari yorunlwrken dediki kendimizi kandirmayalim bu hamilelikte gecmez dedi.ben soru sormalara baslayinca esimde konuyu kapattirdi bunu dusunmekten sen kafayi yersin diye..ve bende bir sey yokmus gibi rabbime guvendim ve dusunmemeye calisiyorum..
geçmiş olsun canım ciddi birsey oldugunu sanmıyorum. benimde zonklama vardı, o da bir ağrı çeşidiymiş. bir de hafif kaşıntıda başlamştı doktor krem verdı geçti hepsi belki seninde aynı şeyle alakalıdır. ayrıca ıslaklık idrardır büyük ihtimalle geçen hafta aynı sıkıntıyla doktoruma gittim o da idrar oldugunu söyledi bir terslik yoktu çünkü. umarım seninde en kısa zamanda geçer.
Magvetal canımKizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
çok geçmiş olsun canım önmeli bşy yoktur inşallah.
Gecmis olsun canim ne illet sey su enfeksiyon yaa 2 aydir kurtulamadim simdi de sanirim mantar basladi asiri kasintim var yarin dr a gidecem ben de cok dikkat ediyorum hijyene neden oluyo anlamiyorum
17 bın mı ucmuslar valla bunlar benım de aksı gıbı ozel sıgortam ay olarak dolmuyor ıkı ay farkla odemıyor sıgorta dogum temınatınıcnm ben acıbademde habibe seyisoğlu'na gittim cmtesi gunü. kadına bayıldım. o kadar sevecen güler yuzlu ilgili ki.. muhasebeyle konuştum doğum fiyatlarımı, benim bankama özel indirimle ve sigortanın da katkı payı düştüğünde en fazla 2 bin ödicem hastaneye. içinde bebekle ilgili her şey mevcut.
artı gelip fön cekiyorlarmış, doğum gecesi eşle yemek için özel bir masa hazırlıyorlarmış odaya. bunları da yeni öğrendim.
doktorum şahane kararımı verdim içim de rahat. tavsiye ederim özel sağlık sigortası olan herkese. olmayanlar için 17 bin liraymış doğum.
benım rısklı oldugu ıcın 17+4 te gırdım.Devlette daha ucuz bılıyorum,ama ozeller mesela memorıal,florance 600 tl.Ben Atıl Yucelde 700 tl verdım,her seyıne bakıyor adam bebişin bakmadık yerı kalnadı,sonda plasenta durumu amnıyon sıvı hakkında yorum yapıyor ve cd,rapor verıyor.Benım rıskten dolayı subatta tekrar cagırdı kontrolakızlar detaylı ultrasona girenler paylaşabilir mi ne kadar ödediler ve kaçıncı hafta yaptırdılar ben yarın kontrole gidicem doktora soracağım
Kızlar sizin bacağınıza da kramp giriyor mu? 3 gecedir sağ bacağımla krampla uyanıyorum. Çok uzun sürmüyo ama ağrısı çok şiddetli. Belimde hep ağrıyo. Magnezyum da kullanıyorum. Daha 5.aydayım bu ağrılarla hamilelik süreci nasıl geçecek bilmiyorum.
günaydın sana da kuzucukkGünaydın canlarım :) nasılsınız?
S suveyde cim pıntereesttekı patıklerı cok begendım hemen basladım bırıne yahutesekur ettım fıkır oldu banada
http://www.pinterest.com/pin/341007003009228377/
http://www.pinterest.com/pin/460070918156294482/
yapıcam bugun
Canım yediklrine çok dikkat et muz ye mutlaka krampa iyi geliyor hem de bebeğe kşlo da yapıyor. Meyveyi ve suyu çok tüket.
bence hamılelıkte en onemlı sey detaylı ultrason canım,bı daha hamıle kalırsam hormony test ılk haftada verılen ve detaylı yaptırırım.Artık ıkılı ucluye para asla vermem.Kendı doktorun da bakıyor ama ıyı bır radyolojı uzmanının,perıantologun bakması sart bana gore,ama bır az pahalı ıslem canım.Sonucsa 98% dogruluk payı var.Helekı rısklı bır gebelık gecırmıssenız mesela kanama sıvı kaybı ve s benım gıbı yapılmadı gereklı dusunuyorumMerhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
Canım bu konuda içini karartmak istemem ama daha dün haberlerde seyrettim. Kadının bir tanesine kendi doktoru ısrarla detaylı ultrason istemiş fakat sonra devlet hastanesine gitmiş ordaki doktorda gerek olmadığını bebeğin sapasağlam olduğunu hiçbir sıkıntı olmadığını söylemiş bebek doğduktan sonra akciğeri yokmuş organları da tam gelişmemiş normal zamanında doğmasına rağmen bir hafta yaşamış. Çok kötü bir durum Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın böyle bir acıyı ama bence yaptırıp da içimizin rahat etmesi daha iyi çünkü onların makinaları daha farklı normal ultrason makinaları gibi değil herşeyini daha detaylı ölçüp biçiyorlar.Merhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
17 bın mı ucmuslar valla bunlar benım de aksı gıbı ozel sıgortam ay olarak dolmuyor ıkı ay farkla odemıyor sıgorta dogum temınatını
Ben 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım Cnm içinde dediğin gibi tulumu alt üst takımı çıtçıtlısı var ayrı olarakta bikaçtane daha alırız yeterli olurYaa parca parca zibin falan alacagimiza haatane cikisi mi ili uc takim alsam diyorum. Mantikli mi:)
17 bın mı ucmuslar valla bunlar benım de aksı gıbı ozel sıgortam ay olarak dolmuyor ıkı ay farkla odemıyor sıgorta dogum temınatını
Yaptirayim bari baska bi hastanedee:) tsk cnmbence hamılelıkte en onemlı sey detaylı ultrason canım,bı daha hamıle kalırsam hormony test ılk haftada verılen ve detaylı yaptırırım.Artık ıkılı ucluye para asla vermem.Kendı doktorun da bakıyor ama ıyı bır radyolojı uzmanının,perıantologun bakması sart bana gore,ama bır az pahalı ıslem canım.Sonucsa 98% dogruluk payı var.Helekı rısklı bır gebelık gecırmıssenız mesela kanama sıvı kaybı ve s benım gıbı yapılmadı gereklı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?