2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gecmis olsun canim ne illet sey su enfeksiyon yaa 2 aydir kurtulamadim simdi de sanirim mantar basladi asiri kasintim var yarin dr a gidecem ben de cok dikkat ediyorum hijyene neden oluyo anlamiyorum

geçmiş olsun canım üst üste gelmiş olumsuzluklar.aynı muayeneyi banada yaptı hatta iki farkli doktor yaptı.açıklık olup olmadığına bakıyolarmış.malesef çok acı verici

ya elinı neden sokuyor kı salak mı ne devlet hastanesınden nefret edıyorum bu yuzden bılerek can yakıyorlar her halde

Canım kistinin adını biliyor musun üç çeşit var benimkisini yaşayıp geçmeyenini görmedim bazılarınçocuk doğunca da kalabiliyormuş ama çocuk büyüdükçe geçiyormuş hiç bir sakınca hastalık zeka gerisliği belirtisi değil üzülme boşuna.

Kizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
Magvetal canım
çok geçmiş olsun canım önmeli bşy yoktur inşallah.

Kızlar çok sağolun valla dün hem sancım çoktu hem de çok sinirliydim hiç cevap veremedim açıklığım yok sanırım yani bir şey söylemedikleri için bilemiyorum adamın elini soktuğunu hissettiğim her yer sızlıyor halen. Ne kadar öküzler ya bir de kadın doğumcu yani kuru eldivenli parmağını soktu basket potası değil yani bizimki de. Bir daha asla gitmem oraya eşime de annemin ynaına gidicem orda doğurucam dedim ondan kavga ettik kendi gelemeyeceği için sinirlendi o da ben herkes gördükten sonra mı çocuğumu görcem dedi. Şimdi bir sürü doktır listesi çıkarmış tek tek gezicekmişim hangisi beğenirsen ona gidermişim öyle diyor.

Gecmis olsun canim ne illet sey su enfeksiyon yaa 2 aydir kurtulamadim simdi de sanirim mantar basladi asiri kasintim var yarin dr a gidecem ben de cok dikkat ediyorum hijyene neden oluyo anlamiyorum

Canım oranı sabunla ya da başka hiçbir şeyle ayıkama sadece su ama duş da tutma sakın o da çok zarar veriyor ph değerine. Günlük ped kullanma çamaşırın pamuklu olsun ve ütüle. Bir de çok su iç

17 bın mı ucmuslar valla bunlar benım de aksı gıbı ozel sıgortam ay olarak dolmuyor ıkı ay farkla odemıyor sıgorta dogum temınatını

kızlar detaylı ultrasona girenler paylaşabilir mi ne kadar ödediler ve kaçıncı hafta yaptırdılar ben yarın kontrole gidicem doktora soracağım
benım rısklı oldugu ıcın 17+4 te gırdım.Devlette daha ucuz bılıyorum,ama ozeller mesela memorıal,florance 600 tl.Ben Atıl Yucelde 700 tl verdım,her seyıne bakıyor adam bebişin bakmadık yerı kalnadı,sonda plasenta durumu amnıyon sıvı hakkında yorum yapıyor ve cd,rapor verıyor.Benım rıskten dolayı subatta tekrar cagırdı kontrola

Kızlar sizin bacağınıza da kramp giriyor mu? 3 gecedir sağ bacağımla krampla uyanıyorum. Çok uzun sürmüyo ama ağrısı çok şiddetli. Belimde hep ağrıyo. Magnezyum da kullanıyorum. Daha 5.aydayım bu ağrılarla hamilelik süreci nasıl geçecek bilmiyorum.

Canım yediklrine çok dikkat et muz ye mutlaka krampa iyi geliyor hem de bebeğe kşlo da yapıyor. Meyveyi ve suyu çok tüket.

Herkese selam, bizden kocaman öpücüklerrr
2 gündür çok yoğundum girememiştim, ilk işim gecmişi okumak oldu,
sıkıntı yaşayan arkadaslar olmuş, cabucak hepsi geçsin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi

Bebeğimi bi kaç gündür daha net hissediyorum artık şükürler olsun ki ama daha minik minik pıt pıtlar seklinde, güçlü bi tekme yiyeceğim günü iple çekiyorum resmen
10 gün sonra ayrıntılı ultrasonumuz var, zaman çabucak gecse de hemen görsem Hazal'ımı sağlıkla inşallahh

Merhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım

Merhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
bence hamılelıkte en onemlı sey detaylı ultrason canım,bı daha hamıle kalırsam hormony test ılk haftada verılen ve detaylı yaptırırım.Artık ıkılı ucluye para asla vermem.Kendı doktorun da bakıyor ama ıyı bır radyolojı uzmanının,perıantologun bakması sart bana gore,ama bır az pahalı ıslem canım.Sonucsa 98% dogruluk payı var.Helekı rısklı bır gebelık gecırmıssenız mesela kanama sıvı kaybı ve s benım gıbı yapılmadı gereklı dusunuyorum

Canım bu konuda içini karartmak istemem ama daha dün haberlerde seyrettim. Kadının bir tanesine kendi doktoru ısrarla detaylı ultrason istemiş fakat sonra devlet hastanesine gitmiş ordaki doktorda gerek olmadığını bebeğin sapasağlam olduğunu hiçbir sıkıntı olmadığını söylemiş bebek doğduktan sonra akciğeri yokmuş organları da tam gelişmemiş normal zamanında doğmasına rağmen bir hafta yaşamış. Çok kötü bir durum Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın böyle bir acıyı ama bence yaptırıp da içimizin rahat etmesi daha iyi çünkü onların makinaları daha farklı normal ultrason makinaları gibi değil herşeyini daha detaylı ölçüp biçiyorlar.

17 bın mı ucmuslar valla bunlar benım de aksı gıbı ozel sıgortam ay olarak dolmuyor ıkı ay farkla odemıyor sıgorta dogum temınatını

derinsuuu Her ile farkli muamele demekki.zira eskisehir acibadem de hersey dahil paket 3.500 tl. 17000 olunca boncuk mu buluyorlarmis diye sormadan edemiyor insan

2 ay mıı tüh ama cnm herşeyde hayır var derler, bebğin erken gelmek istemiş sigortayı falan tkmamış:))
sağlıkla kucağımıza aalılım da. evet acıbadem firyatları uçuk baya özel sağlık sıgortası olmayan için özellikle..

E b
Yaptirayim bari baska bi hastanedee:) tsk cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…