2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yaaa âllah korusun dogru diyosun ben yaptrayim

Ben 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım Cnm içinde dediğin gibi tulumu alt üst takımı çıtçıtlısı var ayrı olarakta bikaçtane daha alırız yeterli olur
Dogru cnm bende oyle dusundum. Hastane cikisi onlu iki tane. Fakat baaka ne lazim olur gerckten bi fikrim yok:) en cok citcitli badi gerekir herlde

Merhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
Canım bence yapılamsı gerekyor mesala benim bebeğimde kalp atısında ritimde blok olarak indi tekrar normale döndü bunun için gitmem gerekiyor kesinlkle orada belli olacakmış yani önemli onun dışında anne karnında tedavi de renkli ultrason sayesinde belli oluyor
Tabi hepsi allahın takdiri o ayrı

Dogru cnm bende oyle dusundum. Hastane cikisi onlu iki tane. Fakat baaka ne lazim olur gerckten bi fikrim yok:) en cok citcitli badi gerekir herlde
Ewet cnm çıtçıtlı badilerden sıfır kol ve uzun kol al 4 er tane bi beden büyükleri de olsun yazda olsa iki tane penye yelek tulumda 2 tane yeterli olur 4 adet pijama tk :) şimdilik bunlar çok gerekli

Ewet cnm çıtçıtlı badilerden sıfır kol ve uzun kol al 4 er tane bi beden büyükleri de olsun yazda olsa iki tane penye yelek tulumda 2 tane yeterli olur 4 adet pijama tk :) şimdilik bunlar çok gerekli

Peki:) tecrübesiz olunca insannnn. Aynen desigin gibi alayim en iyisiiiiiii tsk cnm

Tsk cnm verdiği n bilgi iciñn

geçmiş olsun canım. bebişler büyüdüğü için ve ağırlık merkezimiz değiştiği için oluyormuş bu ağrılar. doktorun dediğin gibi ilaç yazar da hafifler ağrıların.
geçmiş olsun canım. maalesef enfeksiyonlara çok çabuk yenik düşüyor vücudumuz. bağışıklığımız zayıflıyor çünkü.

Peki kacinci haftada gitmwliyim 20 mıydı?

Canım verdiğim linke bak aynısı ben de bu siteyi takip ediyorum buntür şeyler şeyler için.

sevindim senin adına canım ne guzel :) bizim gecen sene acıbademle anlaşmamız vardı bu sene florence la doğum anlaşması yapıldı ama bende çok memnunum detayları bir sonraki kontrolümde konuşucam 24.haftada kontrolüm var sanırım 6 aylık oluyorum artık hastaemin doğum şartlarını araştırma vakti geldi :)

Meraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...

aynı fıyata 100?tl pahasına park yataklar var alt acma bezı yatagı olan ıcınde ondan dusunuyorum ben bıraz buyuyunce sıgmaz buna o yuzden.Tatıle gıdınce de park yatagı yanıma alırım hem ırelıde cocuk buyuyunce ıcınde yatagı cıkarıp oyun oynaması ıcın ıdeal.Abımın kızına almıstık park yatak cok kullanıslı

canım ben aldım ve gayet güzel gözüküyor. bende kullanışlı olur diye düşünüyorum. beşik pozisyonuna gelebiliyor, içinde uyur. ilk aldıklarımdan. bir arkadaşıma da söyledim. şubatta doğum yapacak. o da aldı aynısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…