- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.481
Yaaa âllah korusun dogru diyosun ben yaptrayimCanım bu konuda içini karartmak istemem ama daha dün haberlerde seyrettim. Kadının bir tanesine kendi doktoru ısrarla detaylı ultrason istemiş fakat sonra devlet hastanesine gitmiş ordaki doktorda gerek olmadığını bebeğin sapasağlam olduğunu hiçbir sıkıntı olmadığını söylemiş bebek doğduktan sonra akciğeri yokmuş organları da tam gelişmemiş normal zamanında doğmasına rağmen bir hafta yaşamış. Çok kötü bir durum Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın böyle bir acıyı ama bence yaptırıp da içimizin rahat etmesi daha iyi çünkü onların makinaları daha farklı normal ultrason makinaları gibi değil herşeyini daha detaylı ölçüp biçiyorlar.
Dogru cnm bende oyle dusundum. Hastane cikisi onlu iki tane. Fakat baaka ne lazim olur gerckten bi fikrim yok:) en cok citcitli badi gerekir herldeBen 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım Cnm içinde dediğin gibi tulumu alt üst takımı çıtçıtlısı var ayrı olarakta bikaçtane daha alırız yeterli olur
Canım bence yapılamsı gerekyor mesala benim bebeğimde kalp atısında ritimde blok olarak indi tekrar normale döndü bunun için gitmem gerekiyor kesinlkle orada belli olacakmış yani önemli onun dışında anne karnında tedavi de renkli ultrason sayesinde belli oluyorMerhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
Ewet cnm çıtçıtlı badilerden sıfır kol ve uzun kol al 4 er tane bi beden büyükleri de olsun yazda olsa iki tane penye yelek tulumda 2 tane yeterli olur 4 adet pijama tk :) şimdilik bunlar çok gerekliDogru cnm bende oyle dusundum. Hastane cikisi onlu iki tane. Fakat baaka ne lazim olur gerckten bi fikrim yok:) en cok citcitli badi gerekir herlde
Ewet cnm çıtçıtlı badilerden sıfır kol ve uzun kol al 4 er tane bi beden büyükleri de olsun yazda olsa iki tane penye yelek tulumda 2 tane yeterli olur 4 adet pijama tk :) şimdilik bunlar çok gerekliDogru cnm bende oyle dusundum. Hastane cikisi onlu iki tane. Fakat baaka ne lazim olur gerckten bi fikrim yok:) en cok citcitli badi gerekir herlde
canım bana doktorum kalsiyum ve magnezyum içeren bir tablet verdi. adı osteocareKizlar magnezyum kullananlar ismini yazabilirmi rica etsem.
Peki:) tecrübesiz olunca insannnn. Aynen desigin gibi alayim en iyisiiiiiii tsk cnmEwet cnm çıtçıtlı badilerden sıfır kol ve uzun kol al 4 er tane bi beden büyükleri de olsun yazda olsa iki tane penye yelek tulumda 2 tane yeterli olur 4 adet pijama tk :) şimdilik bunlar çok gerekli
Tsk cnm verdiği n bilgi iciñnCanım bence yapılamsı gerekyor mesala benim bebeğimde kalp atısında ritimde blok olarak indi tekrar normale döndü bunun için gitmem gerekiyor kesinlkle orada belli olacakmış yani önemli onun dışında anne karnında tedavi de renkli ultrason sayesinde belli oluyor
Tabi hepsi allahın takdiri o ayrı
geçmiş olsun canım. bebişler büyüdüğü için ve ağırlık merkezimiz değiştiği için oluyormuş bu ağrılar. doktorun dediğin gibi ilaç yazar da hafifler ağrıların.günaydın güzel anneler benimde akındım aşırı derecede ve rahim kemiğim acayip ağrıyor 2 aydır çekiyorum resmen bebek çok aşağıda olduğu içinde son günlerde belimde ağrımaya başladı bu halde işe gelmek apayrı bir işkence biran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum 3 şubatta ayrıntılı ultrasyonum var bakalım doktora soracağım bende umarım ilaç yazarda ağrılarım biraz hafifler...
geçmiş olsun canım. maalesef enfeksiyonlara çok çabuk yenik düşüyor vücudumuz. bağışıklığımız zayıflıyor çünkü.Günaydın Anneler ve Bebişler Dün akşam bizde acile gittik. Akşam üzeri saat 5'ten sonra sağ tarafımda bir ağrı akşama doğru dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittik doktorumuz ordaymış allahtan hemen muayene etti çok şükür bebişlerde bir sıkıntı bir sorun yokmuş. İdrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi. Bir kurutamadılar şu enfeksiyonu deli olucam. Antibiyotik vermiyor, iğne verdi 5 günlük (sabah akşam olmak üzere) onlarda kar etmedi. O kadar titiz davranıp dikkat etmeme rağmen offf yaaaaa
Peki kacinci haftada gitmwliyim 20 mıydı?Canım bence yapılamsı gerekyor mesala benim bebeğimde kalp atısında ritimde blok olarak indi tekrar normale döndü bunun için gitmem gerekiyor kesinlkle orada belli olacakmış yani önemli onun dışında anne karnında tedavi de renkli ultrason sayesinde belli oluyor
Tabi hepsi allahın takdiri o ayrı
Buna bayildim bende almayi düşünüyorum canimkızlar selam,
oglumun odasına mobilya yatak alacağım fakat ilk zamanlar yanımızda yatak odasına bundan almayı düşünüyorum daha kullanışlı diye sonrasında salona vs götürülebiliyor ve oturtup mama yedirilebiliyor siz ne düşünüyorsunuz?
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-mavi_TLO-45392
kızlar selam,
oglumun odasına mobilya yatak alacağım fakat ilk zamanlar yanımızda yatak odasına bundan almayı düşünüyorum daha kullanışlı diye sonrasında salona vs götürülebiliyor ve oturtup mama yedirilebiliyor siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bundan isteyen vardı bakın bir yarı fiyatına. Aynı şehirde olanlar özellikle gidip bakma şansı var ben bebeğin bir kaç ay kullanacağı şeyleri buradan almayı planlıyorum.
https://tutumluanne.com/Urunler/Det...-love-3-u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-kirmizi
kızlar selam,
Bana doktorum 22. hafta dedi ısrarla o zaman daha net her şey belli oluyor geliba yoksa kalbin dendolayı daha erken deerdiPeki kacinci haftada gitmwliyim 20 mıydı?
sevindim senin adına canım ne guzel :) bizim gecen sene acıbademle anlaşmamız vardı bu sene florence la doğum anlaşması yapıldı ama bende çok memnunum detayları bir sonraki kontrolümde konuşucam 24.haftada kontrolüm var sanırım 6 aylık oluyorum artık hastaemin doğum şartlarını araştırma vakti geldi :)cnm ben acıbademde habibe seyisoğlu'na gittim cmtesi gunü. kadına bayıldım. o kadar sevecen güler yuzlu ilgili ki.. muhasebeyle konuştum doğum fiyatlarımı, benim bankama özel indirimle ve sigortanın da katkı payı düştüğünde en fazla 2 bin ödicem hastaneye. içinde bebekle ilgili her şey mevcut.
artı gelip fön cekiyorlarmış, doğum gecesi eşle yemek için özel bir masa hazırlıyorlarmış odaya. bunları da yeni öğrendim.
doktorum şahane kararımı verdim içim de rahat. tavsiye ederim özel sağlık sigortası olan herkese. olmayanlar için 17 bin liraymış doğum.
aynı fıyata 100?tl pahasına park yataklar var alt acma bezı yatagı olan ıcınde ondan dusunuyorum ben bıraz buyuyunce sıgmaz buna o yuzden.Tatıle gıdınce de park yatagı yanıma alırım hem ırelıde cocuk buyuyunce ıcınde yatagı cıkarıp oyun oynaması ıcın ıdeal.Abımın kızına almıstık park yatak cok kullanıslıkızlar selam,
canım ben aldım ve gayet güzel gözüküyor. bende kullanışlı olur diye düşünüyorum. beşik pozisyonuna gelebiliyor, içinde uyur. ilk aldıklarımdan. bir arkadaşıma da söyledim. şubatta doğum yapacak. o da aldı aynısındankızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?