- 17 Kasım 2014
- 149
- 77
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.501
aynı fıyata 100?tl pahasına park yataklar var alt acma bezı yatagı olan ıcınde ondan dusunuyorum ben bıraz buyuyunce sıgmaz buna o yuzden.Tatıle gıdınce de park yatagı yanıma alırım hem ırelıde cocuk buyuyunce ıcınde yatagı cıkarıp oyun oynaması ıcın ıdeal.Abımın kızına almıstık park yatak cok kullanıslı
gecmıs olsun canım ben de yemek yapmaya hazırlanıyordum korktum baya mutfaka gırmeye sımdıMeraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
canım ben aldım ve gayet güzel gözüküyor. bende kullanışlı olur diye düşünüyorum. beşik pozisyonuna gelebiliyor, içinde uyur. ilk aldıklarımdan. bir arkadaşıma da söyledim. şubatta doğum yapacak. o da aldı aynısından
anladım canım kucuk park yatak al dıyecem oda kullanıssız oluyor ,o zaman bu tur bı sey alcaksın mecburcanım yatak odamda park yatak sıgacak kadar yer yok.
o yüzden mobilya beşik bile almıcam.
odasına mobilya yatak alıcam oda 4-5 yaşına kadar kullanabileceği birşey düşünüyorum.
yatak odama da tiny love ana kucağı düşündüm. mağazada baktım oldukca kücüktü yer kaplamıyor anca bu sıgacak kdr boşlugum var oyüzden bundan almayı düşünüyorum.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bugün çok üstüste gelmiş. Allah beterinden korusun...Meraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
TomrisHatun canım bu sıteden aldıgın herhangı bır urun vrmı memnunmusun nasıllar ?
canım internetten araştırırken bir sitede 250 liraya buldum. diğerlerine göre ucuzdu o yüzden tercih ettim. bilindik sitelerden değildi. aklıma gelirse yazarım sana. ben yazın annemlere ve kayınvalideme giderken yanımda götüreceğim. içine ince bir yatak yaptırmayı düşünüyorum. seninde aklında olsun. içindeki çok kalın değil çünkü...nerden ne kadara aldın canım.
güle güle kullanın canım. ilk çocuk insangerçekten heves ediyor. bende yapacağım vallaSelam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler
Eki Görüntüle 1389268
anladm cnım cok saol bne begendım dgerlendırıcem buryıHayr ben henüz almadım ama takip ettiğim blogerların çok övdüğü bir site. Çoğu yerde güvenilir diyor. Alıcıyla satıcı mıuhatap olabiliyor soru soraniliyorsun. Ben burdan baya bir şey almayı planlıyorum.
Cok guzel gule gule kullanin insallahSelam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler
Eki Görüntüle 1389268
Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
Meraba canm benzeri simdi benim canimi sikiyor eltim 4 yasindaki oglunu benim yanima birakip ulkesine gidecek ben de once hayir ben kucuk cocuga bakamam bel agrim falan var dedim kimse takmadi cok dusuncesizler zaten nefret ediyrm kiskanc eltimden hepsi ustume geldi bakicaksin diye mecburen simdi getirecekler bakicam off o yuzden benim de canim cok sikkin kabul etmesem kayinvalide falan dusman kesilecek basimaKizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
Geçmiş olsun canim dua et ayetler kursiyerlerin oku vardır herseyden bi Hayır içini ferah tutMeraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
canım gerçekten gel temizlik yapalım mı dedi? yaklaşım çok önemli. insanın yapacağı varsa da yapmaz. tabi ki yardım edilebilir ama üslup çok önemli. ayy kolaylık versin valla. gerçekten yaşanması zor olan kaynanalarımız var, buradan öğrendim.Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
Meraba canm benzeri simdi benim canimi sikiyor eltim 4 yasindaki oglunu benim yanima birakip ulkesine gidecek ben de once hayir ben kucuk cocuga bakamam bel agrim falan var dedim kimse takmadi cok dusuncesizler zaten nefret ediyrm kiskanc eltimden hepsi ustume geldi bakicaksin diye mecburen simdi getirecekler bakicam off o yuzden benim de canim cok sikkin kabul etmesem kayinvalide falan dusman kesilecek basima
mahvettiler butun hamileligimi isleri olunca cagiriyolar hepCanım boşuna Canını sıkma hatta hiç yaşanmamış say düşünme bile, çok iyi yapmışsın gitmemekle, senin değil onların sana gelmesi gerekir bu durumda, bebeğin daha önemli, o yüzden boşver....
Canım üzülme sakin insanlar biraz anlayışlı olsunlar yeni nesil daha zor geçiriyorum işte hamileligi anlamıyolar işte eğer gerçekten ihtiyacı olduğunu dusunuyosun üzülme biz kendi evimizin temizliğini yapamıyoruz yeri geliyoKizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?