2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ah canim soyledim esime zaten esim de abisine soyledi bakamz o diye takan yokki bizi bana sormadan planda yapmislar simdi abisi dusman kesildi basima neden bakmiyo neden bakmiyo diye her kese kotu gosteriyo beni cok dusuncesizler gercekten tiksindim hepsinden

canım bana doktorum kalsiyum ve magnezyum içeren bir tablet verdi. adı osteocare
bende bugun başladım cnm osteocare'e. yanı kullanmak durumundamıyım dıye sordum doktorum 3 öğünde yoğurt yada süt yiyorsan gerekmeyebilir ama kullansan zararı olmaz faydası olur dedi.
benımde eksiğim var zaten hem öğlen hem akşam yoğurt yemiyordum başladım.

ayy canım benim senin yaşın küçük, bir de yurt dışındasın değil mi? yaa ben şu çocuklarını bırakıp gezenlari anlayamıyorum. küçücük yaa daha. kaynanan baksın canım. o niye bakmıyor ki

Merhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
cnm şart mutlaka yaptır. doktorun bakıyordur ama detaylı konusunda uzman doktorların bakması gerek her açıdan değerlendirebilmesi için. peritinalog araştır git cnm şansa bırakma.

aaa esınlede konustu ısen kım ne twır gosterırse kendı tawrını koy canım ıs basa dusmus onların bı planı varsa snınde planın var kesınlıkle musammaha gosterme hem anlayıssız hem dusuncesızler canını hıc kendı ellerınle sıkma esınde senle ıse koy twrını

canım arkadaşıma da vermişti doktorumuz. o benden önde. düzenli kullanmamış. 6 dişi şişti, diş eti kanaması oluyordu. bir gece bacağına saplanan krampla uyanmış. ihmal etmemek lazım vitaminleri. eksikliği kötü oluyor çünkü. ben yarısını bitirdim.

güle güle kullanın canım. ilk çocuk insangerçekten heves ediyor. bende yapacağım valla
evet canım aynen öyle oldu hatta yoktan var ediyor insan en iyisi onun olsun istiyor :)

Cok guzel gule gule kullanin insallah
çok saol canım tşk ederimm amin inş :)
canım seni doldurmak istemem ama tabiki sen haklısın. ama biliyosun eşimizi seçme sansımız var ama eşimizin ailesini seçme şansımız yok mecbur katlanıyoruz bizlerde sıkıştığımız daraldığımız durumlarda içimize atıp susuyoruz. tartışsak eşimizle aramız açılcak yine biz üzülücez. allah sana sabır dayanma gucu, kayınvalidene de akıl fikir vicdan duygusu versin inş...

geçmiş olsun canım dikket et kendine.

olmuyo bebegim ya hc Anlamiyolar benm kendi evimde isim var evime tgelmis bde is yapiyomuyum dye ütü

çok güzel canım. Bebişinle güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Hayırlısı olsun canım çok güzelmiş. Bebişin sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında inşallah :) Bizde de Teyzemiz bu konuda çok hevesli ve istekli bebek odasını tamamiyle kendi yapacakmış kendi zevkine göre (ki benden 100 kat zevklidir) Muhtemelen şubatın ortasında taşınacağım o zamandan sonra teyzemiz hazırlayacak odamızı :))))

Anammmm herkes ne kadar dertliymiş kavınvalidesinden, eltisinden, görümcesinden :)))) Rabbime bin şükür yok öyle bir sıkıntımız gerçi zaten hepimiz bir yerdeyiz, Kayınvalidem Şehir dışında 5 saatlik mesafede, Görümcem desen Amerikada senede sadece 20 gün gelebiliyor ama keşke daha sık gelse çünkü çok seviyorum elti desen yok :) Azıcık aşım kaygısız başım :))))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canım kafaya takmamaya çalış ne yazıkki eski nezil insanlar anlamamıyor hamileniş iş yapmasın dinlensin diye düşünmüyorlar sen sakin ol canım

Ay böyle kaynanalar bir bende benim şansıma sanardım yalnız değilmişim. Hamile bir kadından ne bekliyorlar ya? Yemin ederim insanlardan ben de senin gibi tiksindim evim 4+1 iki banyo ve ben iki günde dip bucak ayrıntılı temizlik yapabiliyorum kendi başıma yavaş yavaş dinlene dinlene. Görümcen kaynanan işten güçten anlamayıp üstüne senden nasıl yardım istiyorlar. Belini incitsen allah korusun bebeğine bşr şey olsa ellerinden ne gelecek. Tabii ki temizlik yapmakla incilerimiz dökülmüyor ama o yorgunluk ve bel ağrsını çeken bilir, kaynanan hamileliğinde sıkıntı yaşamamış olabilir ama herkesin hamileliği bir olmuyor.

Eşine bahsetsen bile sakin sakin anlat sakın eşinle kavga etme canım bak kaynanamla görüşmüyorum ben benzer şeyler yüzünden hastanede yattı 4 tane kız kardeşi olmasına rağmen ve ben hamileliğimin kustuğum dönemindeyim. Bana dedi ki sen varken kimseye yakışmaz sen gelip bakacaksın.. Yani insan parayla adam tutsa allah razı olsun der bana öyle dedi. Hadi dedim insanlık bende kalsın gittim hastanede yanında kalmaya sürekli kustu durdu en son elime kustu ben de çıktım geldim kalmadım yanında çünkü bir o kusuyordu bir ben kusuyordum artık.

Bu konuları eşine öyle bir yansıt ki eşin hep senin yanında dursun. Biraz sinsice davranmak gerekiyor çünkü başka yoldan anlamıyor kimse. Bu yüzden kaynanana söylediğin lafları söylemeden önce eşine yapacağın açıklamayı da düşün. Anlattığın herkes sen ühaklısın demeli.

Ah canım ya valla sizin yerinize ben sinir oluyorum burada. Eltinin salaklığı ama çocuğun hiç günahı yok. İnşallah akıllı bir çocuktur. Bol bol oyun oyna müzik aç dans ettir oyala Surat asma annesi yüzünden o yaştaki çocuklar yabancıdan söz dinlerler ben hamileyim ve çabuk yoruluyorum bana yardım et de. Oyuncaklarını kendi toplasın falan.

Bir de yalnız bırakma ne de olsa emanet. Şahsen çocğumu kocama bırakıp bakkala gitmem ne rahatlık insanlarsaki pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…