- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.521
Ah canim soyledim esime zaten esim de abisine soyledi bakamz o diye takan yokki bizi bana sormadan planda yapmislar simdi abisi dusman kesildi basima neden bakmiyo neden bakmiyo diye her kese kotu gosteriyo beni cok dusuncesizler gercekten tiksindim hepsindencanım aynını gorumcemle ben yasıyordum hamıle kalmadan once ama yınede haftada bır bırakması rahatsız edıyordu esımle konustum olay cozuldu esıne ac durumu hıc canını bıle sıkma kımse ne dusunurse dusunsun
bende bugun başladım cnm osteocare'e. yanı kullanmak durumundamıyım dıye sordum doktorum 3 öğünde yoğurt yada süt yiyorsan gerekmeyebilir ama kullansan zararı olmaz faydası olur dedi.canım bana doktorum kalsiyum ve magnezyum içeren bir tablet verdi. adı osteocare
ayy canım benim senin yaşın küçük, bir de yurt dışındasın değil mi? yaa ben şu çocuklarını bırakıp gezenlari anlayamıyorum. küçücük yaa daha. kaynanan baksın canım. o niye bakmıyor kiMeraba canm benzeri simdi benim canimi sikiyor eltim 4 yasindaki oglunu benim yanima birakip ulkesine gidecek ben de once hayir ben kucuk cocuga bakamam bel agrim falan var dedim kimse takmadi cok dusuncesizler zaten nefret ediyrm kiskanc eltimden hepsi ustume geldi bakicaksin diye mecburen simdi getirecekler bakicam off o yuzden benim de canim cok sikkin kabul etmesem kayinvalide falan dusman kesilecek basima
cnm şart mutlaka yaptır. doktorun bakıyordur ama detaylı konusunda uzman doktorların bakması gerek her açıdan değerlendirebilmesi için. peritinalog araştır git cnm şansa bırakma.Merhaba kızlarr. Ya bu detaylı ultrason sart miiii? Ben doktoruma sordum gerek yok okadar para dokmeye ben zaten herşeyine bakiyorum kontrol ediyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım
Ah canim soyledim esime zaten esim de abisine soyledi bakamz o diye takan yokki bizi bana sormadan planda yapmislar simdi abisi dusman kesildi basima neden bakmiyo neden bakmiyo diye her kese kotu gosteriyo beni cok dusuncesizler gercekten tiksindim hepsinden
canım arkadaşıma da vermişti doktorumuz. o benden önde. düzenli kullanmamış. 6 dişi şişti, diş eti kanaması oluyordu. bir gece bacağına saplanan krampla uyanmış. ihmal etmemek lazım vitaminleri. eksikliği kötü oluyor çünkü. ben yarısını bitirdim.bende bugun başladım cnm osteocare'e. yanı kullanmak durumundamıyım dıye sordum doktorum 3 öğünde yoğurt yada süt yiyorsan gerekmeyebilir ama kullansan zararı olmaz faydası olur dedi.
benımde eksiğim var zaten hem öğlen hem akşam yoğurt yemiyordum başladım.
evet canım aynen öyle oldu hatta yoktan var ediyor insan en iyisi onun olsun istiyor :)güle güle kullanın canım. ilk çocuk insangerçekten heves ediyor. bende yapacağım valla
çok saol canım tşk ederimm amin inş :)Cok guzel gule gule kullanin insallah
canım seni doldurmak istemem ama tabiki sen haklısın. ama biliyosun eşimizi seçme sansımız var ama eşimizin ailesini seçme şansımız yok mecbur katlanıyoruz bizlerde sıkıştığımız daraldığımız durumlarda içimize atıp susuyoruz. tartışsak eşimizle aramız açılcak yine biz üzülücez. allah sana sabır dayanma gucu, kayınvalidene de akıl fikir vicdan duygusu versin inş...Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
geçmiş olsun canım dikket et kendine.Meraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
olmuyo bebegim ya hc Anlamiyolar benm kendi evimde isim var evime tgelmis bde is yapiyomuyum dye ütüayy allahım bu kayınvalıdelerı anlamıyorum hıc yaa hamılesın yaa hamıleeeeeeee kendı ewını bıle zor temızlıyo ınsan bu halde ıken canı yemek bıle yapmak ıstemıyor ınsanın cok uzuluyorum ınankı uygun dılle teklıfı cewırın valla o halde olack ısmı :S
çok güzel canım. Bebişinle güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Selam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler
Eki Görüntüle 1389268
allah akıl fıkır versın yaaa :S uzuluyorumolmuyo bebegim ya hc Anlamiyolar benm kendi evimde isim var evime tgelmis bde is yapiyomuyum dye ütü
amin inşallah canım çok saolçok güzel canım. Bebişinle güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
22. hafta canımPeki kacinci haftada gitmwliyim 20 mıydı?
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineMeraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
BbEn yarin gidicem ayrintiliya 472lira istediler cnmkızlar detaylı ultrasona girenler paylaşabilir mi ne kadar ödediler ve kaçıncı hafta yaptırdılar ben yarın kontrole gidicem doktora soracağım
Hayırlısı olsun canım çok güzelmiş. Bebişin sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında inşallah :) Bizde de Teyzemiz bu konuda çok hevesli ve istekli bebek odasını tamamiyle kendi yapacakmış kendi zevkine göre (ki benden 100 kat zevklidir) Muhtemelen şubatın ortasında taşınacağım o zamandan sonra teyzemiz hazırlayacak odamızı :))))Selam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler
Eki Görüntüle 1389268
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineMeraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
Canım kafaya takmamaya çalış ne yazıkki eski nezil insanlar anlamamıyor hamileniş iş yapmasın dinlensin diye düşünmüyorlar sen sakin ol canımKizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
Meraba canm benzeri simdi benim canimi sikiyor eltim 4 yasindaki oglunu benim yanima birakip ulkesine gidecek ben de once hayir ben kucuk cocuga bakamam bel agrim falan var dedim kimse takmadi cok dusuncesizler zaten nefret ediyrm kiskanc eltimden hepsi ustume geldi bakicaksin diye mecburen simdi getirecekler bakicam off o yuzden benim de canim cok sikkin kabul etmesem kayinvalide falan dusman kesilecek basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?