2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
anladm cnım cok saol bne begendım dgerlendırıcem buryı

Sıfır satanlar da var canım baya. Misal kendilri yürüteç almış bir de hediye gelmiş kullanmamışlar satıyorlar falan hijyen meselesi olmadıkça alırım yai bebek sonuçta hemen büyüyen bir şey.

Evet canim yurtdisindayiz sadece eltimle ben variz burda o da simdi kucuk oglunu goturup gidecek 3 gunluk ben bakicam o cocuga napim razi oldum bi kere Allah bana kolaylik versin de anasi cabucak donup alsin cocugunu ama bu son

Artik cok gec razi oldum 3 gunluk dedi sanmam 3 gun olacagini ama neyse idare edicez

Kızlar ya bende bazen özellikle hasta olduğum zamanlarda çok moral bozukluğu anksiyete gibi bir şey oluyor.

Bu sabah da baş ağrısıyla uyandım yataktan çıkamadım sonra. Çocuk doğucak bakamıycam temizlij yemek yetişemiycem evden hiç çıkamıycam beceremem ben olmayacak gibi. Sürekli kendimi saç baş yağ içinde şişko mahalle karısı gibi hayal ediyorum.

Ama kendimi iyi hissettiğim zaman da böyke süperman gibi oluyorum. Fırıl fırıl temizliği yemeği bitirip kendi hobilerimin başına geçiyorum falan, çok dengesizim yani.

Size de oluyor mu?

Evet canim zaten cocugu ben cok seviyorum o da beni ama ben bakamam aynen dedigin gibi emanet dusup bi yerini kirsa benden bilecekler o yuzden neyse anlamadilar bi sey olmaz dediler ben de artik dedigin gibi oyalicam artik insallah sag salim bunu da atlatirim

Canım hormonlardan kaynaklanıyor bence bende de oluyor aynısı

Ya kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti ki dans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de

Canım bende suan öyleyim ağladım Ağlıyacam

Beni kayinvalidemde uyarmamiza ragmen ilk duydugundan beri herkese yaydi gebeligi. Biz yine uyardik. Bu sefer akraba degil, arkadas degil, luzumsuz ellere soyleyince esim cok sinirlendi ve soylendi.o da cok piskince cevaplar verdi. 3 ay oldu gorusmuyoruz. Cenazeme gelmesinler die haber yolluyormus sagolsun.. oylede deli damarlari var iste

Ya kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti ki dans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de

Süpermiş ya çok hoşuma gitti benimki birazdaha büyüsün deniyeceğim ah biz çıtır anneler çocuğa anne karında bile şaklabanlık yaptırıyoruz

Sıfır satanlar da var canım baya. Misal kendilri yürüteç almış bir de hediye gelmiş kullanmamışlar satıyorlar falan hijyen meselesi olmadıkça alırım yai bebek sonuçta hemen büyüyen bir şey.

anladım cnım cok saol sen ole sayfalar var ıse haberdar et en azından ınceleyelım :)

sorma canım yaa. bir de çalışıyorum. bebek, ev, iş... hepsi nasıl hallolur diyorum. hepsine yetişebilirim inşallah...

bende cok oluyor canım hmen eş danısma hattına baswuruyorum esıme aksam delı delı sorular soruyorum guzelım dımı kılo almadım dımı bebek olunca sac bas dagıtsam benle pasaklı olursun demı fln dıe oda saolsun hep olumlu konusuyor rahatlıyorum ozamn ani duygu değşimleri işte oluyor ole
bıde ole oldugunda hemen odana gıt suslen kas bıyık al azıcık makyaj yap sac bas tara oda azıcık vehameti atmaaya yardım edıyor

teşekkür ederim canım amin inş daha guzelleri sizlerin olsun :) ohh ne guzel marifetli bir teyzemiz çıktı gerçi ablamın bebişinin hastanesi odasınıda biz süslemiştik baya destek olmuştuk yine ne varsa teyzelerde var yaşasın kız kardeşlerrrr

Süpermiş ya çok hoşuma gitti benimki birazdaha büyüsün deniyeceğim ah biz çıtır anneler çocuğa anne karında bile şaklabanlık yaptırıyoruz
Insallah dene canim dimi ya o oyle oynayinca bi gulme geldi bana tekmelere daha alisamadim hala ilginc geliyosag salim kucagimiza da aliriz insallah

bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun

bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun

Kizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…