- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.541
anladm cnım cok saol bne begendım dgerlendırıcem buryı
Evet canim yurtdisindayiz sadece eltimle ben variz burda o da simdi kucuk oglunu goturup gidecek 3 gunluk ben bakicam o cocuga napim razi oldum bi kere Allah bana kolaylik versin de anasi cabucak donup alsin cocugunu ama bu sonayy canım benim senin yaşın küçük, bir de yurt dışındasın değil mi? yaa ben şu çocuklarını bırakıp gezenlari anlayamıyorum. küçücük yaa daha. kaynanan baksın canım. o niye bakmıyor ki
Artik cok gec razi oldum 3 gunluk dedi sanmam 3 gun olacagini ama neyse idare edicezaaa esınlede konustu ısen kım ne twır gosterırse kendı tawrını koy canım ıs basa dusmus onların bı planı varsa snınde planın var kesınlıkle musammaha gosterme hem anlayıssız hem dusuncesızler canını hıc kendı ellerınle sıkma esınde senle ıse koy twrını
Evet canim zaten cocugu ben cok seviyorum o da beni ama ben bakamam aynen dedigin gibi emanet dusup bi yerini kirsa benden bilecekler o yuzden neyse anlamadilar bi sey olmaz dediler ben de artik dedigin gibi oyalicam artik insallah sag salim bunu da atlatirimAy böyle kaynanalar bir bende benim şansıma sanardım yalnız değilmişim. Hamile bir kadından ne bekliyorlar ya? Yemin ederim insanlardan ben de senin gibi tiksindim evim 4+1 iki banyo ve ben iki günde dip bucak ayrıntılı temizlik yapabiliyorum kendi başıma yavaş yavaş dinlene dinlene. Görümcen kaynanan işten güçten anlamayıp üstüne senden nasıl yardım istiyorlar. Belini incitsen allah korusun bebeğine bşr şey olsa ellerinden ne gelecek. Tabii ki temizlik yapmakla incilerimiz dökülmüyor ama o yorgunluk ve bel ağrsını çeken bilir, kaynanan hamileliğinde sıkıntı yaşamamış olabilir ama herkesin hamileliği bir olmuyor.
Eşine bahsetsen bile sakin sakin anlat sakın eşinle kavga etme canım bak kaynanamla görüşmüyorum ben benzer şeyler yüzünden hastanede yattı 4 tane kız kardeşi olmasına rağmen ve ben hamileliğimin kustuğum dönemindeyim. Bana dedi ki sen varken kimseye yakışmaz sen gelip bakacaksın.. Yani insan parayla adam tutsa allah razı olsun der bana öyle dedi. Hadi dedim insanlık bende kalsın gittim hastanede yanında kalmaya sürekli kustu durdu en son elime kustu ben de çıktım geldim kalmadım yanında çünkü bir o kusuyordu bir ben kusuyordum artık.
Bu konuları eşine öyle bir yansıt ki eşin hep senin yanında dursun. Biraz sinsice davranmak gerekiyor çünkü başka yoldan anlamıyor kimse. Bu yüzden kaynanana söylediğin lafları söylemeden önce eşine yapacağın açıklamayı da düşün. Anlattığın herkes sen ühaklısın demeli.
Ah canım ya valla sizin yerinize ben sinir oluyorum burada. Eltinin salaklığı ama çocuğun hiç günahı yok. İnşallah akıllı bir çocuktur. Bol bol oyun oyna müzik aç dans ettir oyala Surat asma annesi yüzünden o yaştaki çocuklar yabancıdan söz dinlerler ben hamileyim ve çabuk yoruluyorum bana yardım et de. Oyuncaklarını kendi toplasın falan.
Bir de yalnız bırakma ne de olsa emanet. Şahsen çocğumu kocama bırakıp bakkala gitmem ne rahatlık insanlarsaki pes.
Canım hormonlardan kaynaklanıyor bence bende de oluyor aynısıKızlar ya bende bazen özellikle hasta olduğum zamanlarda çok moral bozukluğu anksiyete gibi bir şey oluyor.
Bu sabah da baş ağrısıyla uyandım yataktan çıkamadım sonra. Çocuk doğucak bakamıycam temizlij yemek yetişemiycem evden hiç çıkamıycam beceremem ben olmayacak gibi. Sürekli kendimi saç baş yağ içinde şişko mahalle karısı gibi hayal ediyorum.
Ama kendimi iyi hissettiğim zaman da böyke süperman gibi oluyorum. Fırıl fırıl temizliği yemeği bitirip kendi hobilerimin başına geçiyorum falan, çok dengesizim yani.
Size de oluyor mu?
Canım bende suan öyleyim ağladım AğlıyacamKızlar ya bende bazen özellikle hasta olduğum zamanlarda çok moral bozukluğu anksiyete gibi bir şey oluyor.
Bu sabah da baş ağrısıyla uyandım yataktan çıkamadım sonra. Çocuk doğucak bakamıycam temizlij yemek yetişemiycem evden hiç çıkamıycam beceremem ben olmayacak gibi. Sürekli kendimi saç baş yağ içinde şişko mahalle karısı gibi hayal ediyorum.
Ama kendimi iyi hissettiğim zaman da böyke süperman gibi oluyorum. Fırıl fırıl temizliği yemeği bitirip kendi hobilerimin başına geçiyorum falan, çok dengesizim yani.
Size de oluyor mu?
Suan çok kötü hissediyorum kendimi bende sanki bu çocuğu sağ salim doguramiyacakmisim gibi geliyo çok bunaliyorum bazenCanım bende suan öyleyim ağladım Ağlıyacam
Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
Ya kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti kidans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de
Sıfır satanlar da var canım baya. Misal kendilri yürüteç almış bir de hediye gelmiş kullanmamışlar satıyorlar falan hijyen meselesi olmadıkça alırım yai bebek sonuçta hemen büyüyen bir şey.
sorma canım yaa. bir de çalışıyorum. bebek, ev, iş...Kızlar ya bende bazen özellikle hasta olduğum zamanlarda çok moral bozukluğu anksiyete gibi bir şey oluyor.
Size de oluyor mu?
Kızlar ya bende bazen özellikle hasta olduğum zamanlarda çok moral bozukluğu anksiyete gibi bir şey oluyor.
Size de oluyor mu?
teşekkür ederim canım amin inş daha guzelleri sizlerin olsun :) ohh ne guzel marifetli bir teyzemiz çıktıHayırlısı olsun canım çok güzelmiş. Bebişin sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında inşallah :) Bizde de Teyzemiz bu konuda çok hevesli ve istekli bebek odasını tamamiyle kendi yapacakmış kendi zevkine göre (ki benden 100 kat zevklidir) Muhtemelen şubatın ortasında taşınacağım o zamandan sonra teyzemiz hazırlayacak odamızı :))))
Insallah dene canim dimi ya o oyle oynayinca bi gulmeSüpermiş ya çok hoşuma gitti benimki birazdaha büyüsün deniyeceğim ah biz çıtır anneler çocuğa anne karında bile şaklabanlık yaptırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?