- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.561
Gule gule kullanin insallah)Kizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz
Canim uzulme calisiyomu esin? gun daha bitmedi kutlarsiniz sikma canini)bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun
Güle güle kullansın canımKizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz
Güle güle kullanmayı nasip etsin AllahimKizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz
neden canım yanında yok?bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun
Ayyyy ne guzel.Insan cok mutlu oluyor bebegine aldigi herseyde.Gule gule kullanin insallah.Kizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz
güle güle kullanın canım. gerçekten çok uygun bir fiyata tamamlamışsın eksiklerini. nereden aldın peki?Kizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz
güle güle kullanın canım. gerçekten çok uygun bir fiyata tamamlamışsın eksiklerini. nereden aldın peki?
çok güzel canım güle güle kullancanım bende ilk aylarda ondan kullanacağım. daha şık oluyor sanki. benim kullanacağım model aşağıdaki resimdekine çok benziyor
Eki Görüntüle 1388699
kızlar selam,
oglumun odasına mobilya yatak alacağım fakat ilk zamanlar yanımızda yatak odasına bundan almayı düşünüyorum daha kullanışlı diye sonrasında salona vs götürülebiliyor ve oturtup mama yedirilebiliyor siz ne düşünüyorsunuz? Çok güzel canım bende alcam oturma odasındamutfakta felan yanımda yatsın die, Odan küçükse en iyisi bu olur bence de başucun için
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-mavi_TLO-45392
Kızlar bundan isteyen vardı bakın bir yarı fiyatına. Aynı şehirde olanlar özellikle gidip bakma şansı var ben bebeğin bir kaç ay kullanacağı şeyleri buradan almayı planlıyorum.
Hijyen açısından kafama takılıyor canım, yoksa benimde çok hoşuma giden şeyler denk geliyo ama tereddütte kalıp alamadım hiçbirini. Eşim de kendine 2. El bişey alıyomusun deyip iyice vicdan yaptırdı bana :) ama den sıfır ürünler de oluyodeyince tekrar inceleme kararı aldım, saol
https://tutumluanne.com/Urunler/Det...-love-3-u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-kirmizi
Selam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler Çok güzel canım, ağız tadiyla kullanın inş
Eki Görüntüle 1389268
hiç de takma kafana canım, hiçbirşey senden bebeğinden değerli deil. Ben kendimi iyi hissetmeyince kendi evimi bile temizlemiyorum, salla gitsinKizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
çok uyguna almışsın canım, güle güle kullansın inşKizlar bugun bebisimim tum kiyafetlerini aldiik cok mutlu oldum toptan satilan bi yere gittik ve inanilmaz uygun fiyatlarla aldik magazada begendigim bebek cantasi 100 tl bizim aldigimiz magazada 56 tl markasi falan hep ayni.battaniyeler hastane cikisi alt acma falan gayet guzel fiyatlarla aldik.396 tl tuttu herseyimiz
çoook tatlıymış canımEki Görüntüle 1389588
Kizlar oglusumun nevresim takimi.cok hosuma gitti internetten siparis vermistim bugun geldi
Canim ben bilmiyordum bunlari yaa günlük ped asiri akintidan dolayi kullaniyodum bundan sonra dikkat edeyim ins gecer cok sinir bozucu bise ya cok tesekkurler canimCanım oranı sabunla ya da başka hiçbir şeyle ayıkama sadece su ama duş da tutma sakın o da çok zarar veriyor ph değerine. Günlük ped kullanma çamaşırın pamuklu olsun ve ütüle. Bir de çok su iç
Çok guzelllllEki Görüntüle 1389588
Kizlar oglusumun nevresim takimi.cok hosuma gitti internetten siparis vermistim bugun geldi
Meraba kizlar..Makinenin yikamadigi bardaklari elden yıkim dedim bardak elimde parçalandı parmagim derinden kesildi durdurulamayan bir kan ve şişen bi parmak hemen sağlık ocağına inip pansuman yaptırdım o elle bide yemek yapım derken yine bi bıçak darbesi aldık elimize ama allahtan onda ucuz atlattık bgn var biseyler ama inş bu son olur allahım beterinden korusun...
bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun
Selam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler
Eki Görüntüle 1389268
Kizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?