2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gule gule kullanin insallah)

Güle güle kullansın canım

Güle güle kullanmayı nasip etsin Allahim

Ayyyy ne guzel.Insan cok mutlu oluyor bebegine aldigi herseyde.Gule gule kullanin insallah.

güle güle kullanın canım. gerçekten çok uygun bir fiyata tamamlamışsın eksiklerini. nereden aldın peki?

canım bende ilk aylarda ondan kullanacağım. daha şık oluyor sanki. benim kullanacağım model aşağıdaki resimdekine çok benziyor
Eki Görüntüle 1388699
çok güzel canım güle güle kullan

hiç de takma kafana canım, hiçbirşey senden bebeğinden değerli deil. Ben kendimi iyi hissetmeyince kendi evimi bile temizlemiyorum, salla gitsin

çok uyguna almışsın canım, güle güle kullansın inş

Eki Görüntüle 1389588
Kizlar oglusumun nevresim takimi.cok hosuma gitti internetten siparis vermistim bugun geldi
çoook tatlıymış canım

Canim ben bilmiyordum bunlari yaa günlük ped asiri akintidan dolayi kullaniyodum bundan sonra dikkat edeyim ins gecer cok sinir bozucu bise ya cok tesekkurler canim

çok geçmiş olsun cnm...aman dikkat..vücutlar her zamankinden daha hassas..

bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun

Hic canini sikma. Kim bilir o da ne kadar uzulmustur yaninda olmadigi icin. Ici gitmistir nasil. Ama bu patron milletine anlatamazsin ki. Onlar hep is ister. Is Yapmasan nasil bakarim karima bebegime die arada kalmistir. Siz birlik olduktan sonra tek bir gunun nedir ki anlami? Koca bir hic..

Itiraf edeyim biz nisan ve evlilik tarihimixi hatirlamiyoruz. Oyle ki bi sene hangi gun evlendik diye nufustan kayit cikarmistim. Gunun ne anlami var sadece sen varsin bende,dedigimiz icin alyansada yazdirmadik. Hala nisan gunumuzu bilmem. Suan ayri koltuklarda o futbolla ben sizle ilgileniyorum ama biliyorum o benim ESİM. Oyleyse muyluyum.

Dun kafasini kirmak istedigimi simdilik anlatmiyim. Arada giciktir sonucta. Ay ne cok yazdim kusuruma bakma.

Siz beraber mutlumusunuz salla gitsin. Yarin daha coskulu kutlarsiniz

güle güle uyusun , sevgiyle büyüsün odasında..bol gülücükleri şen kahkahaları doldursun odasını...

bence iyi yapmışsın cnm..onlar sana yardım edeceğine, bir de seni yardıma mı çağırıyor..ne ayıp..şimdi hayır demezsen, ilerde bebeğinle bile seni temizliğe çağırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…