2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm hormonlar ruh halimizi alt üst etti...normaldir..hiç nedenini sorgulama..böyle olması gerekiyor diyip geçmeli..şimdi neyse ama doğumdan sonra devamederse mutlaka doktor kontrolünde olmalıısn..ben eşimi şimdiden doğum sonrası sendrom hakkında bilgilendiricem..hiç duymadı bilmiyor..allah korusun kendimizin farkına varamayız, birilerinin durumlarımızın farkında olması gerekiyor...
bu arada ben iyice tembelleştim, pek ehlikeyifim. eşim 20 günde bir geliyor bütün işleri yapıyor gelince sağolsun yemek dışında, o yokken de annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelecekler..şimdi annem burda, kayınvalidem gelince çok rahat olmuyorum, işler çoğunluk bana kalıyor yine, bir de o gezmeyi çok seviyor sürekli onu gezdiriyorum sağa sola.. ama bu halimle artık bayağı zor...inş gezme talepleri olmaz artık...görümcemde evden dışarı çıkmıyor iş yapıcam diye, bana gelince de eve girmiyor :))))

bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun

cnm öyle düşünme..mutlaka bir gerekçesi vardır.. telafi etmek için elinden geleni yapacaktır..yada gecen,n sonunda bir süpriz...eğer hiç biri olmazsa bir sene boyunca bebeğinle bir olup burnundan getir :)))))))

Canim ben bilmiyordum bunlari yaa günlük ped asiri akintidan dolayi kullaniyodum bundan sonra dikkat edeyim ins gecer cok sinir bozucu bise ya cok tesekkurler canim

cnm ben de daha önce bu günlük pedlerden dolayı mantar olmuştum...meğersem hava aldırmaması ve içindeki beyazlatıcılar mantar yapıyormuş..doktorum kuru tutmam gerektiğini söyledi..eskiyen atletlerimden günlük ped yaptım kendime doktor tavsiyesiyle..günde birkaç kez değiştiriyorum..sürekli kuru kalıyor...yıka mis gibi ütüle..ben artık hazır günlük ped hiç kullanmıyorum..

kızlar ben kulaklık aldım...takıyorum göbüşüme..bir gün klasik müzik dinletisi, bir gün kuranı kerim dinletiyorum...ilk başta anlamadım ama galiba benimki tekme atıyor ben kulaklığı takınca :))) doğduktan sonra uyuturken de aynı müzikleri dinleticem ki anne karnındaki rahatı aklına gelsin, hemen uyusun tatlı oğluşum...

kızlar biz de bu takımı alıcaz oğluma...yatak başlığı ayrılıp komidin oluyormuş..yatağı da tek kişilk yatak boyutunda oluyor.. halısıyla lambasını da veriyorlar...13-14 yaşına kadar kullansın istiyorum.. ayıcık resmi de çıkıyormuş, büyüdüğünde oğlum istemezse onu da çıkartırım...sürekli oda takımı da alıp durmam diye düşünüyorum..

Cok guzel canim gul gule kullanin insallah,baya kullanisliya benziyor.

günaydın anneler,
bebeğini hisseden anneler bu kıpırtılar en çok karında hangi noktalarda oluyor acaba ?
ben henüz birşey hissedemiyorum :/
doktorum ilk gebeliklerde 20. haftayı bulur diyordu ama, internette kadınların çoğu 16, haftadan hissettiğini belirtmiş..
hissetmek istiyorum bir an önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…