- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.581
BbEn yarin gidicem ayrintiliya 472lira istediler cnm
Kızlar ya bende bazen özellikle hasta olduğum zamanlarda çok moral bozukluğu anksiyete gibi bir şey oluyor.
Bu sabah da baş ağrısıyla uyandım yataktan çıkamadım sonra. Çocuk doğucak bakamıycam temizlij yemek yetişemiycem evden hiç çıkamıycam beceremem ben olmayacak gibi. Sürekli kendimi saç baş yağ içinde şişko mahalle karısı gibi hayal ediyorum.
Ama kendimi iyi hissettiğim zaman da böyke süperman gibi oluyorum. Fırıl fırıl temizliği yemeği bitirip kendi hobilerimin başına geçiyorum falan, çok dengesizim yani.
Size de oluyor mu?
evet canım eray çalışkan dan bahsediyorumCanim bahsettigin doktor doc.dr.eray caliskan mi?
tamam canım bakıcaz artık duruma göre ben yaptırmayı düşünürsem özele giderim sanırımcanım gidersem üniversiteye giderim ama oradan da randevu almak sıkıntılı olur diye düşünüyorum. 21 in içindeyim zaten
bu gun evlilik yildonunumuz ve ilk senemiz ama esim yanimda yok onu hic affetmeyecegim bu gun butun skintilar beni buldu bu gun
harika.. güle güle kullansın annesi..çok şekermiş...Eki Görüntüle 1389588
Kizlar oglusumun nevresim takimi.cok hosuma gitti internetten siparis vermistim bugun geldi
Canim eray hoca gebze medikalpark hastanesinde.Benim ayrintili ultrasonumu 10gun once o yapti.evet canım eray çalışkan dan bahsediyorum
Tesekkur ederiz canimharika.. güle güle kullansın annesi..çok şekermiş...
Canim ben bilmiyordum bunlari yaa günlük ped asiri akintidan dolayi kullaniyodum bundan sonra dikkat edeyim ins gecer cok sinir bozucu bise ya cok tesekkurler canim
Cok guzel canim gul gule kullanin insallah,baya kullanisliya benziyor.Eki Görüntüle 1389783 Eki Görüntüle 1389783 kızlar biz de bu takımı alıcaz oğluma...yatak başlığı ayrılıp komidin oluyormuş..yatağı da tek kişilk yatak boyutunda oluyor.. halısıyla lambasını da veriyorlar...13-14 yaşına kadar kullansın istiyorum.. ayıcık resmi de çıkıyormuş, büyüdüğünde oğlum istemezse onu da çıkartırım...sürekli oda takımı da alıp durmam diye düşünüyorum..
Cok guzel canim gul gule kullanin insallah,baya kullanisliya benziyor.
Günaydın Anneler ve Bebişler Dün akşam bizde acile gittik. Akşam üzeri saat 5'ten sonra sağ tarafımda bir ağrı akşama doğru dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittik doktorumuz ordaymış allahtan hemen muayene etti çok şükür bebişlerde bir sıkıntı bir sorun yokmuş. İdrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi. Bir kurutamadılar şu enfeksiyonu deli olucam. Antibiyotik vermiyor, iğne verdi 5 günlük (sabah akşam olmak üzere) onlarda kar etmedi. O kadar titiz davranıp dikkat etmeme rağmen offf yaaaaa[/QUOT
Gecmis olsun canim ya ben hamileligimin basindan beri hic oyle bi sorun yasamadim oyle gunluk pedde kullanmiyorum bi zarari varmi bilmiyorum ama ben.pecete koyuyorum.birde gun icinde cok fazla su iciyorum esim dalga geciyo musluk baglayalik sana die :)
canım sanırım izmitte de muayenehanesi varmış bende gidip görmedim de arkadaslardan duydum peki sen memnun kaldın mı?Canim eray hoca gebze medikalpark hastanesinde.Benim ayrintili ultrasonumu 10gun once o yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?