2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım sanırım izmitte de muayenehanesi varmış bende gidip görmedim de arkadaslardan duydum peki sen memnun kaldın mı?
Ben memnun kaldim canim,ayrintiliyi yaparken tek tek anlatti,gosterdi banada.Sonra dort boyutluda oglusumu gosterdi.Oylesine yapilan bir ultrason degildi,baya inceledi.Zaten bizim bagirsakta parlaklik cikti,banada anlatti ne demek oldugunu.neler olabilecegini,hatta diger tum olcumler normaldi diye bu durumu cok fazla onemsememek gerektigini,ilerde kaybolma ihtimali oldugunu soyledi.Arastirdigimda herkes cok iyi seyler soyledi eray hoca icin gozunden bisey kacmaz ve cok tecrubeli bi doktordur dediler.Bide soyle bir durum var ayrintilida bi sorun cikarsa riskli gebelik uzmanina gorunmemizi istiyor doktorlar.Ama ultrasonu yapan xaten riskli gebelik uzmaniysa bastan cozume kavusuyo akildaki sorular.

Ya kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti ki dans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de
Ayni seyi dun yasadim. Mecburi katilmak zorunda oldugum bi düğün vardi.gitmesem cok ayip yoksa yatiyorum evde bilirsinizz. Dugune davul da gelmesin mi. Davul basladi beniimkide basladiiii. Anammmm sanki kaynimda halay cekip durduuu hahahha

canım benim gorumcemede hamilyeken bebegin bagirsaklarinda parlaklik var dediler.
Oglu suan 5 yasinda ve gayet sağlıklı sen gonlunu ferah tut. inşallah bebegin saglicakla kucagina alacan

Ay gene sana yardım eden var benim eşim burda söyleyince yapıyor başka kimse yok ysrdım eden her şey bana bakıyor :)) ben de bahsedeyim gerçi doktora kontrole gittiğimizde onlar da farkeder herhalde.

Nasıl kulaklık canım bi gösterir misin?

Çok beğendim ben de bunu fiyatı nedir bunun? Ben parça parça almayı düşünüyorum ama bunu da değerlendirebilirim.

Canım senin haftanda gissetmeye başladım ben de göbek deliğimden geldi tekmeler. 16 haftada ilk gebeliklerini gissedenlere ben inanmıyorum açıkcası gaz hareketini pıt pıt sanıyorlar. 150 gramlık kemiği olmayan şey nasıl hissedilir ki? Bir kaç güne hissedersin bence

ben 17.haftadan itibaran, içime mısır patlıyormus gibi hissetmeye baslamistim. ama plasentanın yerleşim yeri, annenin bünyesine göre değişiyormus canım. sen de çok yakında hissedersin.
su anda göbek deliğimin civarında, sağında solunda, altında, tekmelerini hissediyorum.

Ben bursadayim canim burda visne cad. Die bi yer var tum.o bebek markalarinin toptancisi orda bi magazadan.aldik a dan z ye hersey var.

Canım selam ben de bandırmadayım ama kısmetse bebeğimiz için alışverişi bursa dan yapmayı düşünüyoruz tam adres tarif edebilirmisin bana yazayım da aklım da bulunsun

kızlar, simdi annem yavas yavas tekstil ürünlerini almaya basladi ama ben asıl hazırlıklara nisan ayı gibi başlamayı düşünüyorum. mayıs başı bitsin, 6 hafta huzurlu bebeğimi bekliyim gibi düşündüm. geç mi sizce?

kızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu

kızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
Seninle doğum tarihlerimiz yakın benim doktorum 22. Haftada çağırdı sen bi görüş istersen doktorunla eğer randevuyu kendi verdiyse öyle uygun görmüştür

Seninle doğum tarihlerimiz yakın benim doktorum 22. Haftada çağırdı sen bi görüş istersen doktorunla eğer randevuyu kendi verdiyse öyle uygun görmüştür
canım doktorum son randevuda 15 gün sonra detaylı ultrasona git dedi ama baska bi radyoloji uzmanını önerdi kendisi yapmıycak. doktoruma çok güvenemediğim için aklım karıştı

canım doktorum son randevuda 15 gün sonra detaylı ultrasona git dedi ama baska bi radyoloji uzmanını önerdi kendisi yapmıycak. doktoruma çok güvenemediğim için aklım karıştı
Hmm anladım cnm burada genelde 22. Haftada yaptırdılar eğer sende randevunu alabiliyosan o haftaya al çünkü ben daha bu cuma gittim doktoruma 22 dedi

çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun

Canım selam ben de bandırmadayım ama kısmetse bebeğimiz için alışverişi bursa dan yapmayı düşünüyoruz tam adres tarif edebilirmisin bana yazayım da aklım da bulunsun
selam canım. bandırmada hangi doktora gidiyorsun ben de erdekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…