- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.601
Ben memnun kaldim canim,ayrintiliyi yaparken tek tek anlatti,gosterdi banada.Sonra dort boyutluda oglusumu gosterdi.Oylesine yapilan bir ultrason degildi,baya inceledi.Zaten bizim bagirsakta parlaklik cikti,banada anlatti ne demek oldugunu.neler olabilecegini,hatta diger tum olcumler normaldi diye bu durumu cok fazla onemsememek gerektigini,ilerde kaybolma ihtimali oldugunu soyledi.Arastirdigimda herkes cok iyi seyler soyledi eray hoca icin gozunden bisey kacmaz ve cok tecrubeli bi doktordur dediler.Bide soyle bir durum var ayrintilida bi sorun cikarsa riskli gebelik uzmanina gorunmemizi istiyor doktorlar.Ama ultrasonu yapan xaten riskli gebelik uzmaniysa bastan cozume kavusuyo akildaki sorular.canım sanırım izmitte de muayenehanesi varmış bende gidip görmedim de arkadaslardan duydum peki sen memnun kaldın mı?
Ayni seyi dun yasadim. Mecburi katilmak zorunda oldugum bi düğün vardi.gitmesem cok ayip yoksa yatiyorum evde bilirsinizz. Dugune davul da gelmesin mi. Davul basladi beniimkide basladiiii. Anammmm sanki kaynimda halay cekip durduuu hahahhaYa kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti kidans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de
Benim bebegiminde bagirsaginda parlaklik var canim.down sendromlu bebeklerde gorulurmus bu durum,ama diger olcumleri normal oldugu icin cok sukurki cok dusuk bi ihtimal,insallah ilerki haftalarda kaybolna ihtimali var,kaybolur,dualarim hep bebisimle insallah.Evet canim brnim kendi doktorumda stres yapma brbege iylikten cok kotuluk etmis olursun annesi dedi.ama iste insanin elinde degil
Insallah canim dualarim bebegimle insallah.canım benim gorumcemede hamilyeken bebegin bagirsaklarinda parlaklik var dediler.
Oglu suan 5 yasinda ve gayet sağlıklı sen gonlunu ferah tut. inşallah bebegin saglicakla kucagina alacan
cnm hormonlar ruh halimizi alt üst etti...normaldir..hiç nedenini sorgulama..böyle olması gerekiyor diyip geçmeli..şimdi neyse ama doğumdan sonra devamederse mutlaka doktor kontrolünde olmalıısn..ben eşimi şimdiden doğum sonrası sendrom hakkında bilgilendiricem..hiç duymadı bilmiyor..allah korusun kendimizin farkına varamayız, birilerinin durumlarımızın farkında olması gerekiyor...
bu arada ben iyice tembelleştim, pek ehlikeyifim. eşim 20 günde bir geliyor bütün işleri yapıyor gelince sağolsun yemek dışında, o yokken de annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelecekler..şimdi annem burda, kayınvalidem gelince çok rahat olmuyorum, işler çoğunluk bana kalıyor yine, bir de o gezmeyi çok seviyor sürekli onu gezdiriyorum sağa sola.. ama bu halimle artık bayağı zor...inş gezme talepleri olmaz artık...görümcemde evden dışarı çıkmıyor iş yapıcam diye, bana gelince de eve girmiyor :))))
kızlar ben kulaklık aldım...takıyorum göbüşüme..bir gün klasik müzik dinletisi, bir gün kuranı kerim dinletiyorum...ilk başta anlamadım ama galiba benimki tekme atıyor ben kulaklığı takınca :))) doğduktan sonra uyuturken de aynı müzikleri dinleticem ki anne karnındaki rahatı aklına gelsin, hemen uyusun tatlı oğluşum...
Eki Görüntüle 1389783 Eki Görüntüle 1389783 kızlar biz de bu takımı alıcaz oğluma...yatak başlığı ayrılıp komidin oluyormuş..yatağı da tek kişilk yatak boyutunda oluyor.. halısıyla lambasını da veriyorlar...13-14 yaşına kadar kullansın istiyorum.. ayıcık resmi de çıkıyormuş, büyüdüğünde oğlum istemezse onu da çıkartırım...sürekli oda takımı da alıp durmam diye düşünüyorum..
günaydın anneler,
bebeğini hisseden anneler bu kıpırtılar en çok karında hangi noktalarda oluyor acaba ?
ben henüz birşey hissedemiyorum :/
doktorum ilk gebeliklerde 20. haftayı bulur diyordu ama, internette kadınların çoğu 16, haftadan hissettiğini belirtmiş..
hissetmek istiyorum bir an önce :)
günaydın anneler,
bebeğini hisseden anneler bu kıpırtılar en çok karında hangi noktalarda oluyor acaba ?
ben henüz birşey hissedemiyorum :/
doktorum ilk gebeliklerde 20. haftayı bulur diyordu ama, internette kadınların çoğu 16, haftadan hissettiğini belirtmiş..
hissetmek istiyorum bir an önce :)
Ben bursadayim canim burda visne cad. Die bi yer var tum.o bebek markalarinin toptancisi orda bi magazadan.aldik a dan z ye hersey var.
Cnm bu siteyi ilk paylaştığında bende bakıp birşeyler almıştım çokta memnun kaldım sayende bornoz seti eşofman takımı ve el örgüsü hırkamız oldu çok uygun fiyataCanım verdiğim linke bak aynısı ben de bu siteyi takip ediyorum buntür şeyler şeyler için.
Gunaydinnn kizlarrrrr ve minik pitirciklar
Insallah bebegimizi kucagimiza alipta gunaydin yazdigimiz gunler gelir bir an once...
Günaydın size de minnaklar ve anneleriGunaydinnnnguzel anne ve minik kuzularina
Heyecanla bekliyoruz cnmResimlerini cekince koyucam.ins
Seninle doğum tarihlerimiz yakın benim doktorum 22. Haftada çağırdı sen bi görüş istersen doktorunla eğer randevuyu kendi verdiyse öyle uygun görmüştürkızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
canım doktorum son randevuda 15 gün sonra detaylı ultrasona git dedi ama baska bi radyoloji uzmanını önerdi kendisi yapmıycak. doktoruma çok güvenemediğim için aklım karıştıSeninle doğum tarihlerimiz yakın benim doktorum 22. Haftada çağırdı sen bi görüş istersen doktorunla eğer randevuyu kendi verdiyse öyle uygun görmüştür
Hmm anladım cnm burada genelde 22. Haftada yaptırdılar eğer sende randevunu alabiliyosan o haftaya al çünkü ben daha bu cuma gittim doktoruma 22 dedicanım doktorum son randevuda 15 gün sonra detaylı ultrasona git dedi ama baska bi radyoloji uzmanını önerdi kendisi yapmıycak. doktoruma çok güvenemediğim için aklım karıştı
çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsunEki Görüntüle 1389783 Eki Görüntüle 1389783 kızlar biz de bu takımı alıcaz oğluma...yatak başlığı ayrılıp komidin oluyormuş..yatağı da tek kişilk yatak boyutunda oluyor.. halısıyla lambasını da veriyorlar...13-14 yaşına kadar kullansın istiyorum.. ayıcık resmi de çıkıyormuş, büyüdüğünde oğlum istemezse onu da çıkartırım...sürekli oda takımı da alıp durmam diye düşünüyorum..
Canım selam ben de bandırmadayım ama kısmetse bebeğimiz için alışverişi bursa dan yapmayı düşünüyoruz tam adres tarif edebilirmisin bana yazayım da aklım da bulunsun
selam canım. bandırmada hangi doktora gidiyorsun ben de erdekteyim.Canım selam ben de bandırmadayım ama kısmetse bebeğimiz için alışverişi bursa dan yapmayı düşünüyoruz tam adres tarif edebilirmisin bana yazayım da aklım da bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?