- 4 Eylül 2014
- 880
- 568
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.621
Çok güzelmiş cnm ben çok beğendim renk uyumunu beyazlada bütünleşmiş ferah olur miniğinizin odası sağlıkla kullansınEki Görüntüle 1389783 Eki Görüntüle 1389783 kızlar biz de bu takımı alıcaz oğluma...yatak başlığı ayrılıp komidin oluyormuş..yatağı da tek kişilk yatak boyutunda oluyor.. halısıyla lambasını da veriyorlar...13-14 yaşına kadar kullansın istiyorum.. ayıcık resmi de çıkıyormuş, büyüdüğünde oğlum istemezse onu da çıkartırım...sürekli oda takımı da alıp durmam diye düşünüyorum..
Ben de oyle yapayim canim bilmiyordum cok tesekkurlercnm ben de daha önce bu günlük pedlerden dolayı mantar olmuştum...meğersem hava aldırmaması ve içindeki beyazlatıcılar mantar yapıyormuş..doktorum kuru tutmam gerektiğini söyledi..eskiyen atletlerimden günlük ped yaptım kendime doktor tavsiyesiyle..günde birkaç kez değiştiriyorum..sürekli kuru kalıyor...yıka mis gibi ütüle..ben artık hazır günlük ped hiç kullanmıyorum..
kızlar, simdi annem yavas yavas tekstil ürünlerini almaya basladi ama ben asıl hazırlıklara nisan ayı gibi başlamayı düşünüyorum. mayıs başı bitsin, 6 hafta huzurlu bebeğimi bekliyim gibi düşündüm. geç mi sizce?
Canim bende girdigimde 20+1dim ama okuyorumda en uygun zaman 23.haftaymis.bekleme sansin varsa bekle istersen.kızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
ben varım canımKızlarr Günaydınnağaşı yukarı herkes cinsiyetini öğrenmiş net olarak bir ben kaldım sanırım aranızda 4 ayrı dokora gittim hepsi kız gibi diyor şu GİBİ kelimesi kalkmadı gitti bizim hınzırda göstermiyor kendini kız eşimde bende çok istiyoruz çok fazla adapte olduk kız fikrine ismini bile bulduk ancak içimden ya erkek derlerse ilerleyen zamanlarda diye tedirgin oluyorum ve haliyle alışveriş vs yapamıyorum benim gibi kız gibi denip cinsiyeti değişen varmı aranızda ?
eşimle konusayım da değiştireyim bari.bu sekilde içim rahat etmiycekCanim bende girdigimde 20+1dim ama okuyorumda en uygun zaman 23.haftaymis.bekleme sansin varsa bekle istersen.
hayırlı olsun canım buyuyen besık bu ,ben de dıvan formasında cılekten begendım 5000 tl cıvarındaydı sen kaca aldınSelam annişler
bi kaç gundur giremedim nete. anca işyerimdeki pc den girme fırsatım oldu. haftasonumuz beşik araştırmakla gecti, gerçi sadece beşik yeter odasını sonra alırız derken eşim mobilyacılardaki bebek odalarını gorunce heveslendi jet hızıyla aklımızda hiç yokken bebek odası yapmaya karar verdik hemen bi odamızı boşalttık ve resimdeki takımı aldık kısmetse yarın felan gelicek odamızyerleşince tekrar son haliyle atarım fotosunu. bu arada aklınızda bulunsun yeni mobilyalarda mobilya/boya vb. kokuları oluyormuş ,mümkünse 2 ay onceden alıp kurun bebek doğana kadar kokusu kalmasın bebeğe dokunur dediler
Eki Görüntüle 1389268
Hayır geç değil canım ben daha erken almaya başladım çünkü çok borcumuz var ve kocam aşırı müsrif bir insan ben de çalışmıyorum sıkışmayalım iyice diye düşümdüm durumun iyiyse tek seferde almak daha mantıklı zaten. Ama bir liste yapmanı tavsiye ederim ve bu gerçekten lazım mı ne zaman lazım olacak diye bir öncelik sıralaması yapmalısın. Ben mesela göğüs pompasını hemen almayı sülünüyordum ama belki ihtiyacım hiç olmayacak ya da bebeğim hep emecek sütüm çok olacak bilemiyorum yani ona göre alıcam.
eşimle konusayım da değiştireyim bari.bu sekilde içim rahat etmiycek
hamıle oldugunu bılerek nasıl cagırır ya anlamadım kı ,ben kendı evıme bıle dokunmuyorum korkudan esım yardım edıyor,temızlıkcı alıyorum.Valla bence hıc kendını suclama bu kadar dusuncesız ınsanlara goreKizlar mrb canm cok sıkkın kayinvalidem temizlige cagirdi gtmedim bnde snra tartistik cunku bn hamileyim ve onlar bana hic bi zaman yardima gelmediler hep benden beklediler szce yanlis mi yaptm benm agrilarm cok oluyo cunku o yuzden gtmedim allah korusun kuzuma bsey olmasnd n korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?