2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok güzelmiş cnm ben çok beğendim renk uyumunu beyazlada bütünleşmiş ferah olur miniğinizin odası sağlıkla kullansın

Kızlarr Günaydınn ağaşı yukarı herkes cinsiyetini öğrenmiş net olarak bir ben kaldım sanırım aranızda 4 ayrı dokora gittim hepsi kız gibi diyor şu GİBİ kelimesi kalkmadı gitti bizim hınzırda göstermiyor kendini kız eşimde bende çok istiyoruz çok fazla adapte olduk kız fikrine ismini bile bulduk ancak içimden ya erkek derlerse ilerleyen zamanlarda diye tedirgin oluyorum ve haliyle alışveriş vs yapamıyorum benim gibi kız gibi denip cinsiyeti değişen varmı aranızda ?

Ben de oyle yapayim canim bilmiyordum cok tesekkurler

Hayır geç değil canım ben daha erken almaya başladım çünkü çok borcumuz var ve kocam aşırı müsrif bir insan ben de çalışmıyorum sıkışmayalım iyice diye düşümdüm durumun iyiyse tek seferde almak daha mantıklı zaten. Ama bir liste yapmanı tavsiye ederim ve bu gerçekten lazım mı ne zaman lazım olacak diye bir öncelik sıralaması yapmalısın. Ben mesela göğüs pompasını hemen almayı sülünüyordum ama belki ihtiyacım hiç olmayacak ya da bebeğim hep emecek sütüm çok olacak bilemiyorum yani ona göre alıcam.

kızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
Canim bende girdigimde 20+1dim ama okuyorumda en uygun zaman 23.haftaymis.bekleme sansin varsa bekle istersen.

ben varım canım
ama biz erken öğrenmiştik 12+2'de ve 'gibi' dememişti doktor 'kız bebek' dedi biz uçtuk sevinçten. o kadar tatlı görünüyodu ki ağzı burnu cinsiyet sadece taçlandırdı diyoduk. şartlandık tabi isimler düşündük iki isme kadar indirdik. ciciler aldık bebişimize. 16 haftalık kontrole gittiğimizde erkek dedi şok olduk eşim daha çabuk adapte oldu ama ben bir iki gün bocaladım. hamilelik psikolojisiyle cok farklı duygular içine girdim bebeğime haksızlık etmişim gibi falan. ama alıştım artık hayırlı sağlıklı olsun farketmez cinsiyeti. tavsiyem kız olduğu kesinleşmeden çok fazla hayal kurma ve bişeyler alma insanın elinde kaldı mı daha kötü oluyo

hayırlı olsun canım buyuyen besık bu ,ben de dıvan formasında cılekten begendım 5000 tl cıvarındaydı sen kaca aldın

canım haklısın, bütün alisiverisi yapmak mantıklı değil zaten, bazı şeyler de bebek doğunca alınır. cok duydum 0-3 ay badileri alip bebeğine küçük gelenler. bazı ihtiyacları zaman gösterecek. bir de dogum yapanlardan fikir almak da iyi olur, ben düşünüyorum bir kaç arkadaşımdan ne alayim ne almiyim diye sormak.

eşimle konusayım da değiştireyim bari.bu sekilde içim rahat etmiycek

canım 21-23. haftalarda en uygunmus detaylı için.

hamıle oldugunu bılerek nasıl cagırır ya anlamadım kı ,ben kendı evıme bıle dokunmuyorum korkudan esım yardım edıyor,temızlıkcı alıyorum.Valla bence hıc kendını suclama bu kadar dusuncesız ınsanlara gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…