2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayy canım ne güzel şeyler almışsın rabbim sağlıkla kucağımıza alıp güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah bende hiç bir şey almadım daha nisanda izne ayrılacağım o zaman annemle eminönüne inip herşeyini alırım diye düşünüyorum oğlumdada öyle yapmıştım ama sizleri görünce insan heyecanlanıyor değil hani :)))

Bunlarda dun oglusuma.aldigimiz cicileri:) resim.eklemeyi pek beceremedim ama :)
FIYATLARINIDA YAZICAM ALACAK.OLAN ARKADASLARA FIKIR OLUR
TAVSANLI ALT ACMA: 13 tl
Kundak set: 22 tl
Hastane cikisi :39 tl
Papyonlu smokin :16 tl
mevlut takimi 37 tl
Mavi battaniye 14 tl
Canta 56 tl
Organik battaniye 15 tl
Kirmizi tulum 3lu 17 tl
Ari desenli battaniye 12 tl
Krem rengi sac orgusu battaniye 16tl
Coraplar 2 tl

papyonlu miniworld 16 tlmi ben kravatlı olanını 28 dediler 25 den aldım işte o yüzden bursa dan yapıcam alışverişi içinde eldiven önlük şapkası falan var dimi canım çok iyi almışsın güle güle giydirmek nasip etsin ALLAH ım

Çok güzeller Cnm paşamız güle güle sağlıkla kullansın mesela bu alt açmayı ne kadara aldın fiyatlarını yazarsan sevinirim bizde karşılaştırma yaparız burdan

Hepsi cok ciciler ne guzel.Yavrun guzel gunlerde giysin insallah canim.

Cok sagol canimsize tavsiyem normal magazalrdan almamaniz imkaniniz varsa arastirin toptancilsrdan alin.magalardaki urunleri cok uygun fiyata aldigimiz icin dafa fazla urun.alabiliyoruz.hastane cikisim n11.com da 99 tl ben 39 tlye aldim bence,aradaki fark.ucurum

aynen canm bnde yapmiyorum kendi evimde dogru duzgun bi temizlik benm kayinvalidem braz dusunceszdr benmde isim var evde dedim bana inanmams evime gelmis bakmaya is yapiyomuyum dye

sağol canım ordan alamadıklarımı da kapalı çarşıdan alırım en azından bizim buraya göre uygundur yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…