- 3 Haziran 2014
- 255
- 339
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.641
Ay cok tatlii yaAyni seyi dun yasadim. Mecburi katilmak zorunda oldugum bi düğün vardi.gitmesem cok ayip yoksa yatiyorum evde bilirsinizz. Dugune davul da gelmesin mi. Davul basladi beniimkide basladiiii. Anammmm sanki kaynimda halay cekip durduuu hahahha
canm harika seyler almissin kuzun bunlari gule gule kullansn iyi gunlerde kullansn ins
Hepsi cok ciciler ne guzel.Yavrun guzel gunlerde giysin insallah canim.
selam canım. bandırmada hangi doktora gidiyorsun ben de erdekteyim.
Canim ben bursada toptancidan aldim fiyatlarida cook ekonomik alt acmayi 13 tlye aldimbuna bayıldım nerden aldınız?
Canim ben bursada toptancidan aldim fiyatlarida cook ekonomik alt acmayi 13 tlye aldim
Bunlarda dun oglusuma.aldigimiz cicileri:) resim.eklemeyi pek beceremedim ama :)
FIYATLARINIDA YAZICAM ALACAK.OLAN ARKADASLARA FIKIR OLUR
TAVSANLI ALT ACMA: 13 tl
Kundak set: 22 tl
Hastane cikisi :39 tl
Papyonlu smokin :16 tl
mevlut takimi 37 tl
Mavi battaniye 14 tl
Canta 56 tl
Organik battaniye 15 tl
Kirmizi tulum 3lu 17 tl
Ari desenli battaniye 12 tl
Krem rengi sac orgusu battaniye 16tl
Coraplar 2 tl
Eki Görüntüle 1389783 Eki Görüntüle 1389783 kızlar biz de bu takımı alıcaz oğluma...yatak başlığı ayrılıp komidin oluyormuş..yatağı da tek kişilk yatak boyutunda oluyor.. halısıyla lambasını da veriyorlar...13-14 yaşına kadar kullansın istiyorum.. ayıcık resmi de çıkıyormuş, büyüdüğünde oğlum istemezse onu da çıkartırım...sürekli oda takımı da alıp durmam diye düşünüyorum..
Çok güzeller Cnm paşamız güle güle sağlıkla kullansın mesela bu alt açmayı ne kadara aldın fiyatlarını yazarsan sevinirim bizde karşılaştırma yaparız burdan
Hepsi cok ciciler ne guzel.Yavrun guzel gunlerde giysin insallah canim.
aynen canm bnde yapmiyorum kendi evimde dogru duzgun bi temizlik benm kayinvalidem braz dusunceszdr benmde isim var evde dedim bana inanmams evime gelmis bakmaya is yapiyomuyum dyehamıle oldugunu bılerek nasıl cagırır ya anlamadım kı ,ben kendı evıme bıle dokunmuyorum korkudan esım yardım edıyor,temızlıkcı alıyorum.Valla bence hıc kendını suclama bu kadar dusuncesız ınsanlara gore
papyonlu miniworld 16 tlmi ben kravatlı olanını 28 dediler 25 den aldım işte o yüzden bursa dan yapıcam alışverişi içinde eldiven önlük şapkası
falan var dimi canım çok iyi almışsın güle güle giydirmek nasip etsin ALLAH ım[/QUO
Aymen.canim hepsi var.yanliz bursada visne cad. git tamami toptanci ama hepsi parakende satis yapmiyo jojomama ya git kutulu olanlardan alicam.dersen ancak.oyle veriyolar.battaniyerde sorun yok onlarida veriyolar.sadece alt ust takimlari posetlemisler icinde iki tane var seti bozmuyoruz diyolar ben oyle hic almadim
18-24 arası yapılıyor canım.ben 17+3 te yaptırdım her yerıde gozuktu yanıkızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
Çok güzeller Cnm paşamız güle güle sağlıkla kullansın mesela bu alt açmayı ne kadara aldın fiyatlarını yazarsan sevinirim bizde karşılaştırma yaparız burdan
Yaparlar cnm bende 20+3 haftayim birazdan ayrintiliya giricemKizlar haftaya 20 haftalik oluyorum hastaneye gtsem ayrintili ultrasonu yaparlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?