- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.661
hayirli guzel haberlerni bekliyoruz o zaman canm bnde gideym bari haftayaYaparlar cnm bende 20+3 haftayim birazdan ayrintiliya giricem
hepsi çok güzel canım. Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah canım.Bunlarda dun oglusuma.aldigimiz cicileri:) resim.eklemeyi pek beceremedim ama :)
FIYATLARINIDA YAZICAM ALACAK.OLAN ARKADASLARA FIKIR OLUR
TAVSANLI ALT ACMA: 13 tl
Kundak set: 22 tl
Hastane cikisi :39 tl
Papyonlu smokin :16 tl
mevlut takimi 37 tl
Mavi battaniye 14 tl
Canta 56 tl
Organik battaniye 15 tl
Kirmizi tulum 3lu 17 tl
Ari desenli battaniye 12 tl
Krem rengi sac orgusu battaniye 16tl
Coraplar 2 tl
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım..Mrb kizlar bugun yurtdisina gonderdigimbgenetik testinin sonucu geldi temiz cikmis birazdanda ayrintiliya giricem ins oda temiz cikarda rahatlarim biraz hepinize saglikli evlatlar diliyorum Allah kimseyi korktuyla karsilastirmasin ins
Merhaba canımMerhaba herkese ve bebeklerimize
Evet duymuştum canım çok ilgili bir doktormuş. Allah hepimize sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallah.özel Erkan Coşkun canım duymuşsundur belki bandırma da doğum yaptırmıyo ama doktorluğu çok iyi kendisi de çok iyi tabi
Gözünaydın canım ne güzel temiz çıkmış. içini ferah tut ayrıntılıda da bşycik çıkmaz hayırlısıyla...Mrb kizlar bugun yurtdisina gonderdigimbgenetik testinin sonucu geldi temiz cikmis birazdanda ayrintiliya giricem ins oda temiz cikarda rahatlarim biraz hepinize saglikli evlatlar diliyorum Allah kimseyi korktuyla karsilastirmasin ins
Güzel günlerde giysin bebişin canım çok güzeller :)Bunlarda dun oglusuma.aldigimiz cicileri:) resim.eklemeyi pek beceremedim ama :)
FIYATLARINIDA YAZICAM ALACAK.OLAN ARKADASLARA FIKIR OLUR
TAVSANLI ALT ACMA: 13 tl
Kundak set: 22 tl
Hastane cikisi :39 tl
Papyonlu smokin :16 tl
mevlut takimi 37 tl
Mavi battaniye 14 tl
Canta 56 tl
Organik battaniye 15 tl
Kirmizi tulum 3lu 17 tl
Ari desenli battaniye 12 tl
Krem rengi sac orgusu battaniye 16tl
Coraplar 2 tl
Kızlarr Günaydınnağaşı yukarı herkes cinsiyetini öğrenmiş net olarak bir ben kaldım sanırım aranızda 4 ayrı dokora gittim hepsi kız gibi diyor şu GİBİ kelimesi kalkmadı gitti bizim hınzırda göstermiyor kendini kız eşimde bende çok istiyoruz çok fazla adapte olduk kız fikrine ismini bile bulduk ancak içimden ya erkek derlerse ilerleyen zamanlarda diye tedirgin oluyorum ve haliyle alışveriş vs yapamıyorum benim gibi kız gibi denip cinsiyeti değişen varmı aranızda ?
canım bebekler yuksek seslerden pek hoşlanmazmış.sana sesini kıs diye tekme atmıştır:)Ya kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti kidans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de
o testi ben de yaptırmıstım canım, allah kimseye yaşatmasın o bekleme sürecini. bizim de cok sukur temiz cıktı. o test temizse ayrıntılı da temiz cıkar canım. icini ferah tut.Mrb kizlar bugun yurtdisina gonderdigimbgenetik testinin sonucu geldi temiz cikmis birazdanda ayrintiliya giricem ins oda temiz cikarda rahatlarim biraz hepinize saglikli evlatlar diliyorum Allah kimseyi korktuyla karsilastirmasin ins
kozyatağı-bostancı arasında hello baby diye kocaman bir yer var canım.Merhaba güzel anneler, size bir sorum olacak.
Mart ayinda esimle birlikte istanbula gelecez, yurtdisinda yasiyoruz.
Bebek alis veris icin önerdiginiz magzalar varmi? Havuzlu Hana gitmeyi düsünüyorum.
çok hoş.Kızlar mobilya beşiğe geçene kadar böyle bi portatif beşik almayı düşünüyorum odalarda rahatlıkla taşınır diye tiny love bana biraz alçak geldi bunu daha kullanışlı buldum nasıl sizce
Kızlar mobilya beşiğe geçene kadar böyle bi portatif beşik almayı düşünüyorum odalarda rahatlıkla taşınır diye tiny love bana biraz alçak geldi bunu daha kullanışlı buldum nasıl sizce
Kızlar mobilya beşiğe geçene kadar böyle bi portatif beşik almayı düşünüyorum odalarda rahatlıkla taşınır diye tiny love bana biraz alçak geldi bunu daha kullanışlı buldum nasıl sizce
Bence de simdi yuksek bi ses duysa hemen bi tekme geliyor korkuyo yavrum herhaldeMerhaba
canım bebekler yuksek seslerden pek hoşlanmazmış.sana sesini kıs diye tekme atmıştır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?