2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anneler, size bir sorum olacak.
Mart ayinda esimle birlikte istanbula gelecez, yurtdisinda yasiyoruz.
Bebek alis veris icin önerdiginiz magzalar varmi? Havuzlu Hana gitmeyi düsünüyorum.

hepsi çok güzel canım. Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah canım.

Mrb kizlar bugun yurtdisina gonderdigimbgenetik testinin sonucu geldi temiz cikmis birazdanda ayrintiliya giricem ins oda temiz cikarda rahatlarim biraz hepinize saglikli evlatlar diliyorum Allah kimseyi korktuyla karsilastirmasin ins
Gözünaydın canım ne güzel temiz çıkmış. içini ferah tut ayrıntılıda da bşycik çıkmaz hayırlısıyla...

Güzel günlerde giysin bebişin canım çok güzeller :)

aynen benim gibisin canım.. bizim de kız gibi dedi doktorumuz. erkek olsaydı çoktan belli olurdu dediler ama ben yine de emin olamıyorum Ece diye seviyoruz göbeğimi erkekse artık özür dileriz

merhabalar hanımlar. genellikle hepimiz aynı belirtileri eş zamanlı olarak yaşıyoruz. bu donem korkulu rüyalar görme modundayız sanırım. ne diyelim hayırlısıı :))

allah aldıklarınızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Merhaba
Ya kizlar benim imzamin altinda bebeginiz ani seslere harektlilik gostere bilir diye yazmis ben de muzigi yuksek ses actim uzandim bir anda bebisim oyle bi tekme atti ki dans ediyo sanki cok tatliydi deneye bilirsiniz siz de
canım bebekler yuksek seslerden pek hoşlanmazmış.sana sesini kıs diye tekme atmıştır:)

Kızlar mobilya beşiğe geçene kadar böyle bi portatif beşik almayı düşünüyorum odalarda rahatlıkla taşınır diye tiny love bana biraz alçak geldi bunu daha kullanışlı buldum nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-27-13-27-41-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
Mrb kizlar bugun yurtdisina gonderdigimbgenetik testinin sonucu geldi temiz cikmis birazdanda ayrintiliya giricem ins oda temiz cikarda rahatlarim biraz hepinize saglikli evlatlar diliyorum Allah kimseyi korktuyla karsilastirmasin ins
o testi ben de yaptırmıstım canım, allah kimseye yaşatmasın o bekleme sürecini. bizim de cok sukur temiz cıktı. o test temizse ayrıntılı da temiz cıkar canım. icini ferah tut.

Merhaba güzel anneler, size bir sorum olacak.
Mart ayinda esimle birlikte istanbula gelecez, yurtdisinda yasiyoruz.
Bebek alis veris icin önerdiginiz magzalar varmi? Havuzlu Hana gitmeyi düsünüyorum.
kozyatağı-bostancı arasında hello baby diye kocaman bir yer var canım.

Kızlar mobilya beşiğe geçene kadar böyle bi portatif beşik almayı düşünüyorum odalarda rahatlıkla taşınır diye tiny love bana biraz alçak geldi bunu daha kullanışlı buldum nasıl sizce
çok hoş.

3-6-9 aylık için ayrı beşik yaşı için ayrı büyük için ayrı. tabiki senin zevkin ve kararın ama okuyunca aklıma geldi o sebeple yazıyorum. tek dokunuşla katlanabilen yaşa kadar yüksek kademsi daha sonrası için aradaki katmanı kaldirabileceğin park yataklar mevcut. ailen şehir dışındaysa tek hareketle katlayabilir ve yanında rahatlıkla taşıyabilirsin. tepesinde cibinliği olan o üç aylık yataklar hoşuma gitti ama anladımki sadece görüntüden ibaret ve yerinden kıpırdadığı andan itibaren kullanım dışı.

Canım ilk aylar için ev tipi anakucağı daha iyi oluyor beşikden ziyade arkadaşım temmuzda doğum yaptı ucuz olan anakucaklarından almış halen onda yatıyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…