2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar haftaya 20 haftalik oluyorum hastaneye gtsem ayrintili ultrasonu yaparlar mi

Ben de 20 haftlıkken yaptırdım canım genellikle öyle yaptırdı burdaki çoğu anne.

Merhaba güzel anneler, size bir sorum olacak.
Mart ayinda esimle birlikte istanbula gelecez, yurtdisinda yasiyoruz.
Bebek alis veris icin önerdiginiz magzalar varmi? Havuzlu Hana gitmeyi düsünüyorum.

Canım havuzlu hana gitme imkanın varsa başka bir yere gitme bile. Her markayı en ucuza başka yerde bulamazsın.

güle güle uyusun , sevgiyle büyüsün odasında..bol gülücükleri şen kahkahaları doldursun odasını...
amin inşallah canım çok tşk ederimm

hayırlı olsun canım buyuyen besık bu ,ben de dıvan formasında cılekten begendım 5000 tl cıvarındaydı sen kaca aldın
teşekkür ederim canım :))) ben yanlış resmi koymuşum canım bizimkisi normalde buyuyen beşik yani yanında bi dolabı daha var sonradan cıkartabiliyosun. çilek markasını bizde araştırdık ama mallarının çok farkı yokmuş markasız bir takımdan sadece isimden dolayı hava parası alıyorlarmış. biz çok uyguna aldık kampanyadaydı 1000 liraya felan geldi bide biz kiracıyız daha sonra kısmet olurda kendi evimize cıkarsak o zamanın şartlarına gore bebek buyuyunce değiştiririz dedik :)

kızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?

Bence de simdi yuksek bi ses duysa hemen bi tekme geliyor korkuyo yavrum herhalde
benimde başıma geldi böyle birşey canım yuksek seste bebeğim hareketlendi bugunde hamilelik takvmine baktım boyle yazıyor :))
Sadece ses şideti bebeğiniz tarafından dikkate alınır çünkü yüksek sesler bebeğinizin irkilme refleksini tetikler.

Ben arada içiyorum ama daha çok çay açık içmeye çalışıyorum daha önce hiç içmemeye çalışıyodum ama olmuyo onlarda lazım

Ben cok kahve falan icmiyorum canim da cekmiyo hani ama kizlarla kafeye falan gittigimizde bi espresso icerim o kadar

ben hergun nescafe ıcıyorum doktor bı zararı olmaz dozuna dıkkt et dedı sadece

aman bugunde ne sıkkın bı gun yaa ne ıs kaldı nede ızlenecek dızı

hiç saçma bir soru değil canım. bende tam bir türk kahvesi hastayım. bebek için çok çok çok zararlı değil aşırı tüketilmemesi daha iyi olan birsey. çikolata yiyorsan onda da kafein var sonuçta. bana da doktorum her gün bir tane içebilirsin dedi. ama ben iki günde ya da 3 günde bir tüketiyorum. yeri geliyor her gün içtiğimde oluyor tabi. ama kahve içtiğin gün kafeinli başka birsey tüketmemeye çalış. bu arada internette kafein oranlarına bak istersen canım türk kahvesi çokta fazla değil diğer kahve çeşitlerine göre.

Canım ilk aylar için ev tipi anakucağı daha iyi oluyor beşikden ziyade arkadaşım temmuzda doğum yaptı ucuz olan anakucaklarından almış halen onda yatıyor diyor.
Şu hastane çıkışı için mecbur alacağım ana kucağındanmı bahsediyorsun cnm foto koyabilirsen sevinirim buda baya uygun 130 lira idareten kullanırım diye düşündüm

Canım bende her gün bir bardak içerim doktorumu şlk sorduğum soru ararasunda hatta pazralık yaptım az değilmi diye doktorumda on ikinci haftadan sonra konusuruz o zman belki ikiye çıkartırız dedi Ben ona sormadan ara sıra haftada bir yada istina duurmlarda iki bardak da içiyorum

Başka bir doktor arkadaşıma günde iki bardak içebilirsin demiş di Yani abartmadan içilebiliyor.

TomrisHatun
Hatuncum inan inan...
Benim ikinci gebelik belji ondan ama 16+5 de dr gittim giderken yolda cikolata goturdum...
Gerci 18+3 dedi dr ogun 12 gun ilerdeydi...
Sira bekliyorum amanin nasıl hareketliydi masaallah...
O gun bugundur artik ben diyeyim mac yapio sen he halay cekio...
Dun akşamüstü parmaklariyla gidi gidi yapiodu veled gobis deligimin altini...

kızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
ben de öyle gitmiştim cnm..20 haftadan sonra gidersen daha iyi..bebek daha büyümüş oluyor ağzı burnu daha yerinde...bazı şeyler iyileşmiş oluyor..

Kizlar dun aksam.basima.ne geldi.guleyimmi aglayayimmi bilemedim.malum dun yusuf cinarin esyalarini aldik kayinvalidemlere geldik normal olarak ben cok heycanliyim mutluyum.istiyorumki etrafimdakilerde ay cok guzeller falan bisey desin.bide benim esim ailenin son erkegi e bebekte tedavi sonucu oldu daha bi farkli yani.neyse gorumcem geldi aksam bende bi hevesle gosterdim kadinda hic tepki yok odaya giripte aldiklarimi gorur girmez naptin boyle zeynep dedi saskin saskin hani cok almissin manasinda.alisverise gitmeden.oncede cok almayin yok pahali almayin diye soylenip duruyodu.bende uzuldum tabi hic yorum yapmadi gyzel demedi die.bende esime msj yazdim biz bebegin kitafetlerini bile seviyoruz ablan hic bise demedi yazdim ama msji gorumceme gonderdim gorumcemde yan.odada.esimde yanindaydi.bakmis msja eltime gostermis fisir fisir konusmuslar.bende odaya gidince hic bozuntuya vermedim esimede dedim ablan sorarsa ahmet sordu ablam bisey dedimi die bende ona cvp yazdim diycem dedim.

Esimde guluyo bana saskin bana atacagin msji ablama attin nasil becerdin die :) ama hakli degilmiyim halasi.olarak insan bisey demezmi benim ilk cocugum yani.esime ablasini kotuluyo gibi.oldum ama napiyim oda oyle davranmasaydi. valla 5 aylik hamileyim bu halimle dun kaynanamin evini dip kose temizledim benim gibi gelini zor bulurlar hemde kimse bise demedi eltim hastanede kaynanam evle ilgilenemiyo diye yaptim.

cnm ben hergün 1 tane içiyorum..doktorum içebilirsin dedi..türk kahvesinin telvesi dibe çöktüğü için zararlı kısmı orda kalıyormuş..çay çok fazla tüketmiyorum..ama içince de şöyle demli demli 4-5 bardak götürüyorum valla..

cnm bebişin eşyaları çok güzel..sağlıkla sevgiyle giysin hepsini..
temizlikle felan da yorma kendini..zaten kıymetini bilmez nasılsa..yapıp kötü olacağına, yapmadan kötü ol daha iyi...biz de bebek haberini kayınvalidemlere verdiğimizde, kayınvalidem birkaç gün sonra beni aradı..görümcemi arayıp "gözün aydın cnm, hala oluyorsun "diyecekmişim...pardonnnnn oldum ne münasebet, o beni arayıp hayırlı olsun diyeceğine, ben mi diyeceğim gözün aydın diye...ama o öyle yaptı diyor bana bütün kardeşlerine kendisi tek tek haber verdi, bana söyletmedi diyor..olabilir dedim ben söylemeyeceğim de aramayacağım da...bu ne pişkinlik, ne işgüzarlık yaa anlamadım...sonra eşimi aramış ablanı ara haber ver diye, o da size söyledik kimseyi aramam demiş...görümcem sonra lütfedip beni aramadı ama, eşimi aramış hayırlı olsun diye...ne yazık ki çekememezlik çok oluyor...hayırlı olsun dememesi normal...hiç bekleme..tadını çıkar bebeğinin , aldıklarının..ben hergün çıkarıp seviyorum..benimle mutluluğumu paylaşabilecek insanlara gösteriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…