- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.681
Kizlar haftaya 20 haftalik oluyorum hastaneye gtsem ayrintili ultrasonu yaparlar mi
Merhaba güzel anneler, size bir sorum olacak.
Mart ayinda esimle birlikte istanbula gelecez, yurtdisinda yasiyoruz.
Bebek alis veris icin önerdiginiz magzalar varmi? Havuzlu Hana gitmeyi düsünüyorum.
amin inşallah canım çok tşk ederimmgüle güle uyusun , sevgiyle büyüsün odasında..bol gülücükleri şen kahkahaları doldursun odasını...
teşekkür ederim canım :))) ben yanlış resmi koymuşum canım bizimkisi normalde buyuyen beşik yani yanında bi dolabı daha var sonradan cıkartabiliyosun. çilek markasını bizde araştırdık ama mallarının çok farkı yokmuş markasız bir takımdan sadece isimden dolayı hava parası alıyorlarmış. biz çok uyguna aldık kampanyadaydı 1000 liraya felan geldi bide biz kiracıyız daha sonra kısmet olurda kendi evimize cıkarsak o zamanın şartlarına gore bebek buyuyunce değiştiririz dedik :)hayırlı olsun canım buyuyen besık bu ,ben de dıvan formasında cılekten begendım 5000 tl cıvarındaydı sen kaca aldın
benimde başıma geldi böyle birşey canım yuksek seste bebeğim hareketlendi bugunde hamilelik takvmine baktım boyle yazıyor :))Bence de simdi yuksek bi ses duysa hemen bi tekme geliyor korkuyo yavrum herhalde
Ben arada içiyorum ama daha çok çay açık içmeye çalışıyorum daha önce hiç içmemeye çalışıyodum ama olmuyo onlarda lazımkızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?
Ben cok kahve falan icmiyorum canim da cekmiyo hani ama kizlarla kafeye falan gittigimizde bi espresso icerim o kadarkızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?
Evet canim hosuma gidiyor benimbenimde başıma geldi böyle birşey canım yuksek seste bebeğim hareketlendi bugunde hamilelik takvmine baktım boyle yazıyor :))
Sadece ses şideti bebeğiniz tarafından dikkate alınır çünkü yüksek sesler bebeğinizin irkilme refleksini tetikler.
hiç saçma bir soru değil canım. bende tam bir türk kahvesi hastayım. bebek için çok çok çok zararlı değil aşırı tüketilmemesi daha iyi olan birsey. çikolata yiyorsan onda da kafein var sonuçta. bana da doktorum her gün bir tane içebilirsin dedi. ama ben iki günde ya da 3 günde bir tüketiyorum. yeri geliyor her gün içtiğimde oluyor tabi. ama kahve içtiğin gün kafeinli başka birsey tüketmemeye çalış. bu arada internette kafein oranlarına bak istersen canım türk kahvesi çokta fazla değil diğer kahve çeşitlerine göre.kızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?
Şu hastane çıkışı için mecbur alacağım ana kucağındanmı bahsediyorsun cnm foto koyabilirsen sevinirim buda baya uygun 130 lira idareten kullanırım diye düşündümCanım ilk aylar için ev tipi anakucağı daha iyi oluyor beşikden ziyade arkadaşım temmuzda doğum yaptı ucuz olan anakucaklarından almış halen onda yatıyor diyor.
Canım bende her gün bir bardak içerim doktorumu şlk sorduğum soru ararasunda hatta pazralık yaptım az değilmi diye doktorumda on ikinci haftadan sonra konusuruz o zman belki ikiye çıkartırız dedi Ben ona sormadan ara sıra haftada bir yada istina duurmlarda iki bardak da içiyorumkızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?
ben de öyle gitmiştim cnm..20 haftadan sonra gidersen daha iyi..bebek daha büyümüş oluyor ağzı burnu daha yerinde...bazı şeyler iyileşmiş oluyor..kızlar herkese günaydın,
ben cuma günü detaylı ultrasona gidicem 19+6 olucam sizce tarih uygun mu erken mi randevu aldım ama içim gıcık oldu
Sagol teyzesi benim oglum dogar dogmaz kravat da takicak papyonyon takip smokin de giyicek buyuk adam olucak ins :)))hafizzeyneb ayyy bayıldım aldıklarına yaaa
kızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?
Esimde guluyo bana saskin bana atacagin msji ablama attin nasil becerdin die :) ama hakli degilmiyim halasi.olarak insan bisey demezmi benim ilk cocugum yani.esime ablasini kotuluyo gibi.oldum ama napiyim oda oyle davranmasaydi. valla 5 aylik hamileyim bu halimle dun kaynanamin evini dip kose temizledim benim gibi gelini zor bulurlar hemde kimse bise demedi eltim hastanede kaynanam evle ilgilenemiyo diye yaptim.
Ay gene sana yardım eden var benim eşim burda söyleyince yapıyor başka kimse yok ysrdım eden her şey bana bakıyor :)) ben de bahsedeyim gerçi doktora kontrole gittiğimizde onlar da farkeder herhalde.
eşim de söyleyince yapıyor ama yapıyor ikiletmiyor sağolsun..halimi gördükçe acıyor napsın...oturduğum yerden kalkamıyorum..en son temizlik yaptığımda sancıdan acile gittik...eee bir de düştü en son biliyorsun bebek riske girdi..elinden geleni yapıyor yine..evi süpürmesi için 10 dk yalvarıyorum yalnız :)))
Nasıl kulaklık canım bi gösterir misin?
cnm şu bildiğimiz kocaman kulaklı olanlardan..akşam resmi çeker gönderirim sana..
Çok beğendim ben de bunu fiyatı nedir bunun? Ben parça parça almayı düşünüyorum ama bunu da değerlendirebilirim.
cnm 2100 dedi..biraz daha pazarlık yapmayı planlıyorum alırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?