2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben günde bir tane içiyorum canım. türk kahvesi katkısız ve işlenmemiş olduğu için günde 10 tane içmediğimiz süreci bir zararı yokmuş. neskafe gibi hazır kahveler zararlı, hem bizim için hem de hamile olmayanlar için. çay içersem de çok açık bir bardak içiyorum.
doktorum günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin, her şeyi abartmadığın sürece sorun yok demişti.

Ben de kahve içiyor musunuz diye soracaktım valla ben sigarayı bile bıraktım ama kahveyi her gün içiyorum çay içmemeye çalışıyorum daha çok bu gün bir bardak çay içtim sidik renginde :))

Şu hastane çıkışı için mecbur alacağım ana kucağındanmı bahsediyorsun cnm foto koyabilirsen sevinirim buda baya uygun 130 lira idareten kullanırım diye düşündüm
Tamam canım ekliycem

Dediğin gibi ikinci gebeliğin ve bebeğin haftası 19...orda da dediğim gibi ilk gebeliği olanlar gaz ve bağırsak hareketini karıştırıyorlar doktorumun dediği bana da çok mantıklı geliyor 16. Haftada 150 gram olan bir şeyi hissetmek tıbben mümkün değil. Teninde de değil yani karnının içinde bir de.

Ahahahha benim de kaynanam bebeği duyunca hııımmm belli olmaz daha o demişti evde test yapmıştım ve benim reglim saatini geçmez yani. Gene de sevinmedi öyle yani soğuk nevale bir kadın sevimsiz ilk torunu bir de hiç kızı yok iki oğlu var. Bu sefer erkek bu erkek keşke kız olsaydı neyse demeye başladı. Daha cinsiyeti bile belli değilken. Kız olduğunu duymuştur ama artık görüşmüyorum işte :)

Ahahahha benim de kaynanam bebeği duyunca hııımmm belli olmaz daha o demişti evde test yapmıştım ve benim reglim saatini geçmez yani. Gene de sevinmedi öyle yani soğuk nevale bir kadın sevimsiz ilk torunu bir de hiç kızı yok iki oğlu var. Bu sefer erkek bu erkek keşke kız olsaydı neyse demeye başladı. Daha cinsiyeti bile belli değilken. Kız olduğunu duymuştur ama artık görüşmüyorum işte :)[/QUOTE]

kaynana canım..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın..benimkinin 3 çocuğu var..ama aslında sadece kızı var diğer çocukları yok :))

cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar gördüğüm kadarıyla kahve konusunda yalnız değilim iyi bari sizlerde seviyor guvenle içiyorsanız ve bu konuda aksini düşünen yoksa bende içim rahat bir şekilde işlerden dolayı hergun içemesemde canım cektiği zaman en azından gunasırı içebilirim
Ben arada içiyorum ama daha çok çay açık içmeye çalışıyorum daha önce hiç içmemeye çalışıyodum ama olmuyo onlarda lazım

Ben cok kahve falan icmiyorum canim da cekmiyo hani ama kizlarla kafeye falan gittigimizde bi espresso icerim o kadar

ben hergun nescafe ıcıyorum doktor bı zararı olmaz dozuna dıkkt et dedı sadece

aman bugunde ne sıkkın bı gun yaa ne ıs kaldı nede ızlenecek dızı

Ben de kahve içiyor musunuz diye soracaktım valla ben sigarayı bile bıraktım ama kahveyi her gün içiyorum çay içmemeye çalışıyorum daha çok bu gün bir bardak çay içtim sidik renginde :))

Rica ederim canııım....

çok sağol canım ne güzel anlatmışsın artık gidersemde kafamda soru işareti olmadan giderim eray beye benim doktorum kendisi baktığı için kararsız kaldım gidip gitmemekte umarım seninde bi sıkıntı yoktur canım peki kaçıncı haftada baktırdın ayrıntılı ultrasona ve ücreti ne kadardı

Kızlar bebek bakım ürnlerini araştırıyordum da johnsons baby şampuanlarından herkes çok şikayetçi gözleri yakıyormuş ve bir kaç anne de gözü mikrop kaptı çocuğumun demiş. Valla ben bunu kaliteli sanırdım ama fiyatlarını görünce de şaşırmıştım nşye ucuz diye bu yüzdenmiş aman almayın sakın.

Ben gittigimde 20+ haftaliktim canim.fiyatida 250 liraydi.

cnm bu konuda önerilen en iyi ürün mustela...ben yavaş yavaş almaya başlayacağım bebeğime..

bübchen bebek bakım setilerini de iyi diyorlar. internette fiyatı magazalardan daha uygun gibi.

cnm bu konuda önerilen en iyi ürün mustela...ben yavaş yavaş almaya başlayacağım bebeğime..

Bence biraz daha bekle canım kozmetik için zaten beklemiş ürün satıyorlar ve bebek de uzun süre kullanacak onu. Ben bu tür şeyleri son ay almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…