- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.721
kızlar biraz saçma bir soru ama turk kahvesini ne sıklıkla tuketiyorsunuz. ben daha once kafeinin bebek gelişimi için çok zararlı oldugunu okumuştum. haftada bir kez kahve içiyordum. sonra doktoruma sordum gunde bir kez içebilirsin dedi. işyerimde hergun kızlar kahve içiyor bende içmek istiyorum ama okuduklarımdan dolayı yinede hergun içmeye cesaret edemiyorum. sizin fikriniz nedir bu konuda ?[/Q
kahve gunde bır bardak ıce bılırız canım ,cay da fazla ıcmemeye ozen gosterıyorum
Kızlar bebek bakım ürnlerini araştırıyordum da johnsons baby şampuanlarından herkes çok şikayetçi gözleri yakıyormuş ve bir kaç anne de gözü mikrop kaptı çocuğumun demiş. Valla ben bunu kaliteli sanırdım ama fiyatlarını görünce de şaşırmıştım nşye ucuz diye bu yüzdenmiş aman almayın sakın.
Cnm ben ilk bebegimde onu hic kullanmadım sebamed kullandım onun icinde de kimyasal var denilince onu da bıraktım şu an ben de araştırıyorum en çok tavsiye edilen markalar trukid, earth mama & angel baby, Organicare. Belki fikir olur sana ve arkadaslara.
@baldamlam çıktım canım hastaneden haber vercem demiştim:) çok şükür herşey yolunda
Canim ben de haftaya yaptiracamKizlar haftaya 20 haftalik oluyorum hastaneye gtsem ayrintili ultrasonu yaparlar mi
Hiç duymamıştım teşekkür ederim. Ben bebek için ayrıca çamaşır deterjanı almak istemiyorum siz ne yaptınız? Çamaşır makinesinde bebek kıyafetleri ayarı var ve istediğim kadar durlama yaptırabiliyorum. O yüzden kullanmıycam.
Yaklaşık bir yıldır hem kızıma hem de kendimize yesil anne ürünlerini kullanıyorum kızım şuanda 2 buçuk yaşında biraz geç oldu bu ekolojik ürünle tanışmam ama şimdi içim rahat çamaşır ve bulasik deterjanları var onları kullanıyorum
Ben memnun kalmadım canım ama hastaneden hastaneye de değişebilir tabi. On yargı yaratmak istemem.iyi akşamlar arkadaşlar
haftaya bizde detaylı usg ye girecez ama gittiğim hastanede radyoloji uzmanı ayrılmış..
devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi dr. um
devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalanlar var mı..
yoksa gelişigüzel mi bakıyorlar..sıra çoktur diye de gitmek istemiyorum aslında..
canım hepsi çok güzel. güle güle kullansın miniğin. gerçekten dediğin gibi çok uygunmuş fiyatlar. ben çok daha fazla verdim saydığın ürünlere...Bunlarda dun oglusuma.aldigimiz cicileri:) resim.eklemeyi pek beceremedim ama :)
FIYATLARINIDA YAZICAM ALACAK.OLAN ARKADASLARA FIKIR OLUR
TAVSANLI ALT ACMA: 13 tl
Kundak set: 22 tl
Hastane cikisi :39 tl
Papyonlu smokin :16 tl
mevlut takimi 37 tl
Mavi battaniye 14 tl
Canta 56 tl
Organik battaniye 15 tl
Kirmizi tulum 3lu 17 tl
Ari desenli battaniye 12 tl
Krem rengi sac orgusu battaniye 16tl
Coraplar 2 tl
canım benim çok sevindim bebişinin iyi olmasına...Mrb kizlar bugun yurtdisina gonderdigimbgenetik testinin sonucu geldi temiz cikmis birazdanda ayrintiliya giricem ins oda temiz cikarda rahatlarim biraz hepinize saglikli evlatlar diliyorum Allah kimseyi korktuyla karsilastirmasin ins
canım hiç takma bence. yanlış bir şey mi söyledin sonuçta. ablası aynen senin bahsettiğin gibi davranmadı mı? sizin ilk heyecanınız sonuçta. bira daha duyarlı olmaları lazım. bende her gördüğümü almak istiyorum. ilk bebeğim, hep beklediğim, hayalini kurduğum. tabi ki alacağız valla. para benim, ben çalışıyorum kimseye yorum yapmak düşmez. arkadaş çevresinde de oluyor böyle tipler maalesef. hiç sıkma canını...Kizlar dun aksam.basima.ne geldi.guleyimmi aglayayimmi bilemedim.malum dun yusuf cinarin esyalarini aldik kayinvalidemlere geldik normal olarak ben cok heycanliyim mutluyum.istiyorumki etrafimdakilerde ay cok guzeller falan bisey desin.bide benim esim ailenin son erkegi e bebekte tedavi sonucu oldu daha bi farkli yani.neyse gorumcem geldi aksam bende bi hevesle gosterdim kadinda hic tepki yok odaya giripte aldiklarimi gorur girmez naptin boyle zeynep dedi saskin saskin hani cok almissin manasinda.alisverise gitmeden.oncede cok almayin yok pahali almayin diye soylenip duruyodu.bende uzuldum tabi hic yorum yapmadi gyzel demedi die.bende esime msj yazdim biz bebegin kitafetlerini bile seviyoruz ablan hic bise demedi yazdim ama msji gorumceme gonderdimgorumcemde yan.odada.esimde yanindaydi.bakmis msja eltime gostermis fisir fisir konusmuslar.bende odaya gidince hic bozuntuya vermedim esimede dedim ablan sorarsa ahmet sordu ablam bisey dedimi die bende ona cvp yazdim diycem dedim.
canm gttigin hastaneye ve doktora bagli bn butun testlermi devlet hastanesnde yaptrdm gayette iyi ilgilendi doktoriyi akşamlar arkadaşlar
haftaya bizde detaylı usg ye girecez ama gittiğim hastanede radyoloji uzmanı ayrılmış..
devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi dr. um
devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalanlar var mı..
yoksa gelişigüzel mi bakıyorlar..sıra çoktur diye de gitmek istemiyorum aslında..
Merak etme cnm normal agrin saga yakinsa bacak arana yastik koy sag tarafina yat sola yakinsa sola geciyo o sekildeKizlar bu haftalarda adet sancisi normal mi, , ogleden bu yana adim atinca agri giriyor gobegimin tam asagisinda adet sancisi gibi basınca acıyor
Kizlar bu haftalarda adet sancisi normal mi, , ogleden bu yana adim atinca agri giriyor gobegimin tam asagisinda adet sancisi gibi basınca acıyor
Bizde neden daline göre uygun diyoruz. Ama ilk birkaç ay sadece sabunla yıkayacakmışız bebişlerimizi annem öyle söylemişti şampuan köpürüyo sonuçta boğulma tehlikesine karşı biraz toparlanana kadar sabun daha uygun olurKızlar bebek bakım ürnlerini araştırıyordum da johnsons baby şampuanlarından herkes çok şikayetçi gözleri yakıyormuş ve bir kaç anne de gözü mikrop kaptı çocuğumun demiş. Valla ben bunu kaliteli sanırdım ama fiyatlarını görünce de şaşırmıştım nşye ucuz diye bu yüzdenmiş aman almayın sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?