2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Cnm ben ilk bebegimde onu hic kullanmadım sebamed kullandım onun icinde de kimyasal var denilince onu da bıraktım şu an ben de araştırıyorum en çok tavsiye edilen markalar trukid, earth mama & angel baby, Organicare. Belki fikir olur sana ve arkadaslara.

Hiç duymamıştım teşekkür ederim. Ben bebek için ayrıca çamaşır deterjanı almak istemiyorum siz ne yaptınız? Çamaşır makinesinde bebek kıyafetleri ayarı var ve istediğim kadar durlama yaptırabiliyorum. O yüzden kullanmıycam.

Yaklaşık bir yıldır hem kızıma hem de kendimize yesil anne ürünlerini kullanıyorum kızım şuanda 2 buçuk yaşında biraz geç oldu bu ekolojik ürünle tanışmam ama şimdi içim rahat çamaşır ve bulasik deterjanları var onları kullanıyorum

Aslında evet hem kendimiz için hem bebek için ondan slabilirim. Ben yeni evliyim ne kadar mega boy aldıysam ilk alışverişimizde aldığımız çamaşır ve bulaşık deterjanı ı kullanıyorum halen bitince ondan alayım ben de.

iyi akşamlar arkadaşlar
haftaya bizde detaylı usg ye girecez ama gittiğim hastanede radyoloji uzmanı ayrılmış..
devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi dr. um
devlet hastanesinde yaptırıp memnun kalanlar var mı..
yoksa gelişigüzel mi bakıyorlar..sıra çoktur diye de gitmek istemiyorum aslında..

Ben memnun kalmadım canım ama hastaneden hastaneye de değişebilir tabi. On yargı yaratmak istemem.

canım hepsi çok güzel. güle güle kullansın miniğin. gerçekten dediğin gibi çok uygunmuş fiyatlar. ben çok daha fazla verdim saydığın ürünlere...

canım hiç takma bence. yanlış bir şey mi söyledin sonuçta. ablası aynen senin bahsettiğin gibi davranmadı mı? sizin ilk heyecanınız sonuçta. bira daha duyarlı olmaları lazım. bende her gördüğümü almak istiyorum. ilk bebeğim, hep beklediğim, hayalini kurduğum. tabi ki alacağız valla. para benim, ben çalışıyorum kimseye yorum yapmak düşmez. arkadaş çevresinde de oluyor böyle tipler maalesef. hiç sıkma canını...

Kizlar bu haftalarda adet sancisi normal mi, , ogleden bu yana adim atinca agri giriyor gobegimin tam asagisinda adet sancisi gibi basınca acıyor

canm gttigin hastaneye ve doktora bagli bn butun testlermi devlet hastanesnde yaptrdm gayette iyi ilgilendi doktor

İyi geceler herkesee

Az önce hastaneden geldim,
akşam üstünden beri tuhaf bi ağrım vardı, sanki kasık bölgemde bişey toplanıyormuş gibi, ben onu önceden bebek sanıyordum ama burda ve bikaç yerde daha kasılmalar bu sekilde tarif edilince koktum gittim, sansıma kendi doktorum nöbetçiydi hem idrar tahlilimi de yaptırayım dedim, enfeksiyon gecmişmi diye...

Şükür ki bi sıkınntı yoktu, enfeksiyonum gecmiş, kasılma falanda görülmedi... Normal dedi doktorum ara ara kasılmaların olmasına, sık sık olursa endişe etmemi söyledi...

Prensesim kıpır kıpırdı, bikez daha hayran oldum bugün ona...
Bide esnedi kuzum, ağzını açıp kapaması harikaydı, 2 kayıptan sonra bu hamileliğimde yolu yarılamış olmak beni daha umutlandırdı, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza...

Bu arada subatın 5'ine randevu aldım ayrıntılı ultrason için, fiyatı 220 liraymış, hastane yeni olduğu için cihazları çok iyiymiş ama...

Ne çok yazdım yaaa gece gece

Kizlar bu haftalarda adet sancisi normal mi, , ogleden bu yana adim atinca agri giriyor gobegimin tam asagisinda adet sancisi gibi basınca acıyor

Canım benim ilk aydan beri adet sancısı devam ediyor. Her kontrole gittiğimde ilk söylediğimde bu. Doktorum kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylüyor.

Bizde neden daline göre uygun diyoruz. Ama ilk birkaç ay sadece sabunla yıkayacakmışız bebişlerimizi annem öyle söylemişti şampuan köpürüyo sonuçta boğulma tehlikesine karşı biraz toparlanana kadar sabun daha uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…