- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.741
Gunaydin canimm:))Herkese ilk bizden Günaydın...
Canım bir şey çıkmamasına sevindin işallah her şey yolunda gider.İyi geceler herkesee
Az önce hastaneden geldim,
akşam üstünden beri tuhaf bi ağrım vardı, sanki kasık bölgemde bişey toplanıyormuş gibi, ben onu önceden bebek sanıyordum ama burda ve bikaç yerde daha kasılmalar bu sekilde tarif edilince koktum gittim, sansıma kendi doktorum nöbetçiydihem idrar tahlilimi de yaptırayım dedim, enfeksiyon gecmişmi diye...
Şükür ki bi sıkınntı yoktu, enfeksiyonum gecmiş, kasılma falanda görülmedi... Normal dedi doktorum ara ara kasılmaların olmasına, sık sık olursa endişe etmemi söyledi...
Prensesim kıpır kıpırdı, bikez daha hayran oldum bugün ona...
Bide esnedi kuzum, ağzını açıp kapaması harikaydı,2 kayıptan sonra bu hamileliğimde yolu yarılamış olmak beni daha umutlandırdı, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza...
Bu arada subatın 5'ine randevu aldım ayrıntılı ultrason için, fiyatı 220 liraymış, hastane yeni olduğu için cihazları çok iyiymiş ama...
Ne çok yazdım yaaa gece gece
Canım bende düzenli olarak hissetmiyorum canım bazen akşamarı oynamıyor bazen sabahları bazen kıpır kıpı hareketlerine devam ediyor sen rahat ol emin ol strese girersen daha çok az hissedersin hareketlerini çünkü etkileniyor bizim stresimizden.Kzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Sakin ol cnm belki sen uyurken hareketvwtmistir bizimkilerde duzenlibdegil panik yapma bise yokturKzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Kzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Bizde neden daline göre uygun diyoruz. Ama ilk birkaç ay sadece sabunla yıkayacakmışız bebişlerimizi annem öyle söylemişti şampuan köpürüyo sonuçta boğulma tehlikesine karşı biraz toparlanana kadar sabun daha uygun olur
içimi rahatlattın canım cuma günü bi doktora daha danısıp gidebilirsiniz derlerse öyle gidicez18-24 arası yapılıyor canım.ben 17+3 te yaptırdım her yerıde gozuktu yanı
. çok sağol canımCanim cok gecmis olsun
canım korkma bende gecen hafta öyle oldum ne sabah ne akşam hiç hareket etmiyormus gibi geldi çikolata ye ve biraz zaman ver bebişe yer değiştirmiş olabilir hareket edecektir...Kzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
saol cnm annesini üzmedi durumu anlamış gibi oynaşmaya başladı benımki. ahhh kalan 4,5 ayımız nasıl gececek bilemiyorum :/Canım bende düzenli olarak hissetmiyorum canım bazen akşamarı oynamıyor bazen sabahları bazen kıpır kıpı hareketlerine devam ediyor sen rahat ol emin ol strese girersen daha çok az hissedersin hareketlerini çünkü etkileniyor bizim stresimizden.
bak hisseti annesi bu konuda haklısın dörbuçuk ayın nasıl geçeceğini bende bilmiyorumsaol cnm annesini üzmedi durumu anlamış gibi oynaşmaya başladı benımki. ahhh kalan 4,5 ayımız nasıl gececek bilemiyorum :/
canım korkma bende gecen hafta öyle oldum ne sabah ne akşam hiç hareket etmiyormus gibi geldi çikolata ye ve biraz zaman ver bebişe yer değiştirmiş olabilir hareket edecektir...
Canim stres yapip kendini uzme,gecen gun bende ayni seyi yasadim.Aksam ve sabah oynamadi iyce telase kapildim.nesguikli sut yapmistim onu ictim,sirt ustu yattim baktim oynamaya basladi.Tatli biseyler ye istersen ozaman oynayacaktir.Kzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Hmm bilmiyordum cnm saol bilgilendirdiğın için annemi ikna edip dikkatlice şampuanla yıkayalım o zamancanım sabunla yıkarsanız bebeğin saçında konak oluşur. Sabun bebeğin başındaki deriden yağı fazlaca temizliyor, bu da fazla yağ üretimine neden oluyormuş. Sağlıklı bir bebe şampuanıyla yıkamak gerekiyor. Eskiden şampuan mı vardı diyor bazılarımız fakat eskiden doğan bebeklerin hepsinin başında konak olurmuş. Oluşmasının nedeni de sabun. Doğal zeytinyağlı falan hiç farketmiyor.
Canimm telaslanma insallah bisey yoktur benimde oyle oluyo arada bi.hemen tatli biseyler ye sonra bekle bakalim canim daha duzenli olarak hareket etmiyolar ya telas yapmaKzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Bende detaylı için çok evham yapıyorum çünkü hiçbirimiz olumsuz birşey duymak istemiyoruz cnm içini ferah tut bi sorun çıkmaz inslh.. Kalp atışlarıyla ilgili birşeymi vardıki ondan endişelendin?Kızlar bende 3 şubatta gidecem detaylıya Delta Hastanesinde 100 TL inşallah iyi bir doktora denk gelirim inaşşah kalp atışalrıla ilgili bir sorun çıkmaz bu hafta o yüzden vakit geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?