- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.761
Canim stres yapip kendini uzme,gecen gun bende ayni seyi yasadim.Aksam ve sabah oynamadi iyce telase kapildim.nesguikli sut yapmistim onu ictim,sirt ustu yattim baktim oynamaya basladi.Tatli biseyler ye istersen ozaman oynayacaktir.
canım geçmiş olsun. benimde güldüğümde kasılmam oluyor. bende endişe etmemiştim. ayy inşallah bende senin gördüğün gibi bir manzarayla karşılaşırım o zamanİyi geceler herkesee
Az önce hastaneden geldim,
akşam üstünden beri tuhaf bi ağrım vardı, sanki kasık bölgemde bişey toplanıyormuş gibi, ben onu önceden bebek sanıyordum ama burda ve bikaç yerde daha kasılmalar bu sekilde tarif edilince koktum gittim, sansıma kendi doktorum nöbetçiydihem idrar tahlilimi de yaptırayım dedim, enfeksiyon gecmişmi diye...
Şükür ki bi sıkınntı yoktu, enfeksiyonum gecmiş, kasılma falanda görülmedi... Normal dedi doktorum ara ara kasılmaların olmasına, sık sık olursa endişe etmemi söyledi...
Prensesim kıpır kıpırdı, bikez daha hayran oldum bugün ona...
Bide esnedi kuzum, ağzını açıp kapaması harikaydı,2 kayıptan sonra bu hamileliğimde yolu yarılamış olmak beni daha umutlandırdı, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza...
Bu arada subatın 5'ine randevu aldım ayrıntılı ultrason için, fiyatı 220 liraymış, hastane yeni olduğu için cihazları çok iyiymiş ama...
Ne çok yazdım yaaa gece gece
canım ben ilk 18. haftada hissetim tekmelerini. sonra 3-4 gün hiç hissetmedim. şimdi sanırım kasları kuvvetlendiği için daha sık hissediyorum. her gün hissetmemen normal canım.Kzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Evet canım 20 hafta doktor kontrolüne gittiğimizde kalbi nomrla atarken birden ritim düştü ve bir sıra öyle devam edşp tekrar düzeldi doktorumda ayrıntılı ultrasonda söyle ona göre baksınlar dedi ben hemen ağladım doktorum böyle olup bir şe çıkmma ihtimali yüksek ama gine benim ehvam yapmama üzülmeme yetti renkli ultrason işte bekliyorum günü geldin diyeBende detaylı için çok evham yapıyorum çünkü hiçbirimiz olumsuz birşey duymak istemiyoruz cnm içini ferah tut bi sorun çıkmaz inslh.. Kalp atışlarıyla ilgili birşeymi vardıki ondan endişelendin?
Iste bu sebepten hicbir komsuyla muhabbetim yok suan... kusura bakmasinlar bi asansorde görünce Selam okadar. Bazilari cilkini cikariyorlar. Delikten bak sende acma gelduklerinde cnm. Uyuyordum derSin. Sinirlendirme bebegini bos yere cnm...Günaydın anneler. Bir sabaha daha sinirli uyandım... Deli gibi kapı çalınışına uyandım bu sabah. Allahım bana sabır versin hakikaten çok sinirlendim. Çalan tabi ki komşunun çocuklarıydı. Bi kere çalsa eyvallah da yani kaç kere bi de kapıya vuruyolar. Allahım bu nasıl bir annedir ya.
Canım seni bu şekilde rahatsız etme hakları yok annesiyle konus istersen ayıp çünkü.Günaydın anneler. Bir sabaha daha sinirli uyandım... Deli gibi kapı çalınışına uyandım bu sabah. Allahım bana sabır versin hakikaten çok sinirlendim. Çalan tabi ki komşunun çocuklarıydı. Bi kere çalsa eyvallah da yani kaç kere bi de kapıya vuruyolar. Allahım bu nasıl bir annedir ya.
Üzülme cnm sen üzülürsen bebeğinde hisseder hep iyi düşün hamilelik zor bi dönem hertürlü sorunla karşılaşabiliyoruz birşey çıkmaz inslh dua edelimEvet canım 20 hafta doktor kontrolüne gittiğimizde kalbi nomrla atarken birden ritim düştü ve bir sıra öyle devam edşp tekrar düzeldi doktorumda ayrıntılı ultrasonda söyle ona göre baksınlar dedi ben hemen ağladım doktorum böyle olup bir şe çıkmma ihtimali yüksek ama gine benim ehvam yapmama üzülmeme yetti renkli ultrason işte bekliyorum günü geldin diye
evet canım üzmemeye çalışıyorum normal devam ediyorm ama aklımım köşesinda hep kalıyor detaylı uşreson günü bekliyorum bakalım sağol canım bend ebol bol dua ediyormÜzülme cnm sen üzülürsen bebeğinde hisseder hep iyi düşün hamilelik zor bi dacaba önem hertürlü sorunla karşılaşabiliyoruz birşey çıkmaz inslh dua edelim
Canım ben yaptırıdm hastane nakadar steril olsada bence yapılması gerekiyor.Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
Kzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
Aynen öyle canım. Kayınvalidemler vermişler bu yuzu ben açmıyorum genelde iki gün açtım bak hemen cılkını cıkarttılar. Annesi gönderiyor çocuklar kafasına göre nasıl cıkıcak dışarı.Iste bu sebepten hicbir komsuyla muhabbetim yok suan... kusura bakmasinlar bi asansorde görünce Selam okadar. Bazilari cilkini cikariyorlar. Delikten bak sende acma gelduklerinde cnm. Uyuyordum derSin. Sinirlendirme bebegini bos yere cnm...
Canım karşı komşu diye bişey demiyorum ama böyle bi iki kere daha olursa artık heralde dayanamıcam.Canım seni bu şekilde rahatsız etme hakları yok annesiyle konus istersen ayıp çünkü.
Canım çocuğumuz yaptırdık burda :)çocuğa bir zararı yok sonuçta bize de faydası var :)Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
canım ben yaptırdım. ne şartlar altında doğum yağacağımız belli mi şu an? yaptırmayan neye göre yaptırmıyor anlamadım. herhangi bir sakıncası yok sonuçta. sen yine de tedbirini al canımMerhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
selam kızlar :)
eşinin ailesiyle aynı ilde oturanlar, sizinkilerde bebek alışverişine gidileceği zaman yırtık dondan cıkar gibi cıkıyorlar mı :)))) allahım bide haftasonu bizim haberimiz yok beşik bakmaya gidiyorlar bide kaç metre uzaklıkta biyere üstelik eşim arayınca sizde gelin diyorlar. bi gittik öve öve biteremedikleri beşik mobilyacıda durmaktan sararmış artık dökülüyor kenarları ıyy direk cıktık. nese eşim eve gelince internetten beğendik başka aldık çok şükür. şimdide bebek arabası araştırıyoruz aksam bakmaya gidicektik eşim diyorki belki onlarda gelir hay allahım aman heryerden cıkmasalar olmaz zaten diyemedim tabi. ki ben ailemle aynı mahallede oturuyorum hiç bi yere giderken ayakbağı olmazlar bana bende çağırmam eşimle tek gideyim belki eşim istemez die. biraz anlayış yahu...
Aynen cnm dun ben çok yorgundum eve geldım yemek yedım sonra duş aldım falan sonrasında da eşimin kuzenının nişanı var hsonu elbise denedim evde iice yoruldum onun etkisi vardır diye düşünuyorum. h sonları evde dınlenırken çok daha fazla hissediyorum keratayı. o da enerjik oluyor benımle birlikteCanim ben 16 hafta bittikten sonra hafif hafif hissetmeye basladim 17den sonra baya hissettim simdi 19 un içindeyim ve 2gundur hissetmiyorum 2 gundur hep disardayim ben hissetmemisimdir diye dusunuyorum Allah korusun yavrularimizi korkma o oynamistir ama sen hissetmemissindir
ben varım canım
ama biz erken öğrenmiştik 12+2'de ve 'gibi' dememişti doktor 'kız bebek' dedi biz uçtuk sevinçten. o kadar tatlı görünüyodu ki ağzı burnu cinsiyet sadece taçlandırdı diyoduk. şartlandık tabi isimler düşündük iki isme kadar indirdik. ciciler aldık bebişimize. 16 haftalık kontrole gittiğimizde erkek dedi şok olduk eşim daha çabuk adapte oldu ama ben bir iki gün bocaladım. hamilelik psikolojisiyle cok farklı duygular içine girdim bebeğime haksızlık etmişim gibi falan. ama alıştım artık hayırlı sağlıklı olsun farketmez cinsiyeti. tavsiyem kız olduğu kesinleşmeden çok fazla hayal kurma ve bişeyler alma insanın elinde kaldı mı daha kötü oluyo
Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?