- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.781
Aynen canım bende sormuştum baktım burda erken erken millet yazıyor diye. Doktorum daha belli olmaz dedi.o zaman 12.haftada falandım. 17 hafta 3gunlukken kız dedi. gibi ya da yüzde bilmem kaç demedi.Kızlar doktorlarınıza çok kızıyorum ya doktorum 16. Hafta bitene kadar asla bir şey söylemedi ve oraya buraya gidip bir erkek bir kız psikolojini bozma dedi. Kesn olmadıkça söylemiycem kendini bir şeye hazırlama dedi. Sonra 16+2 de kız dedi. Ne gibi dedi ne yüzde verdi. Eminsiniz si mi değişme olmaz dedim mümkün değil dedi. Bunlar doktor bir de böyle duygularınızla oynamaya gerek yok tıp bu yani gibi ne.
Yine ağlattınız beni bu videoyla :)kızlar çok güzel bir video izledim. sizinle de paylaşmak istedim. bebeğimizin ağzından 9 aylık macerası...
canım ben evlenirkende şimdi de kendim yapıyorum. bizde kimse bir şeye karışmadı. aynı şehirde değiliz. kayınvalidem ufak tefek giysilerini alıyormuş, öyle söyledi ama ben zaten ihtiyaçlarını aldım. en iyisi bence her şeyi kendin yapman. böylece kimse karışmıyorselam kızlar :)
eşinin ailesiyle aynı ilde oturanlar, sizicannkilerde bebek alışverişine gidileceği zaman yırtık dondan cıkar gibi cıkıyorlar mı :)))) allahım bide haftasonu bizim haberimiz yok beşik bakmaya gidiyorlar bide kaç metre uzaklıkta biyere üstelik eşim arayınca sizde gelin diyorlar. bi gittik öve öve biteremedikleri beşik mobilyacıda durmaktan sararmış artık dökülüyor kenarları ıyy direk cıktık. nese eşim eve gelince internetten beğendik başka aldık çok şükür. şimdide bebek arabası araştırıyoruz aksam bakmaya gidicektik eşim diyorki belki onlarda gelir hay allahım aman heryerden cıkmasalar olmaz zaten diyemedim tabi. ki ben ailemle aynı mahallede oturuyorum hiç bi yere giderken ayakbağı olmazlar bana bende çağırmam eşimle tek gideyim belki eşim istemez die. biraz anlayış yahu...
:)) canım benim seni ağlatmak istemedim. çok güzeldi sizinle de paylaştım. bazen babalara üzülüyorum. onlarla ilgili bu tarz şeyler pek yok. arada eşime de soruyorum, üzülüyor musun diyeYine ağlattınız beni bu videoyla :)
Bu konuda eşine dusuyor görev canım. Sana sorması lazım ister misin gelmelerini diye. Şahsen eşine diyebilirsin başbaşa olmak beraber seçmek istiyorum seninle diye. Kayınvalidenlere de eşin soylemeli ki sana darılmasınlar :)selam kızlar :)
eşinin ailesiyle aynı ilde oturanlar, sizinkilerde bebek alışverişine gidileceği zaman yırtık dondan cıkar gibi cıkıyorlar mı :)))) allahım bide haftasonu bizim haberimiz yok beşik bakmaya gidiyorlar bide kaç metre uzaklıkta biyere üstelik eşim arayınca sizde gelin diyorlar. bi gittik öve öve biteremedikleri beşik mobilyacıda durmaktan sararmış artık dökülüyor kenarları ıyy direk cıktık. nese eşim eve gelince internetten beğendik başka aldık çok şükür. şimdide bebek arabası araştırıyoruz aksam bakmaya gidicektik eşim diyorki belki onlarda gelir hay allahım aman heryerden cıkmasalar olmaz zaten diyemedim tabi. ki ben ailemle aynı mahallede oturuyorum hiç bi yere giderken ayakbağı olmazlar bana bende çağırmam eşimle tek gideyim belki eşim istemez die. biraz anlayış yahu...
çok güzel yaaakızlar çok güzel bir video izledim. sizinle de paylaşmak istedim. bebeğimizin ağzından 9 aylık macerası...
Hoşuma gittiğinden canım yani mutluluktan :))) eşimle bizim aramızda yaş farkı var o yüzden o annelikle ilgili birşey olunca da duygulanıyor hemen gözleri doluyor. Beni dusunuyor benim yaşım daha kucuk olduğu için oy sen anne mi olacaksın diyor :) çok seviyorum onu canım benim :):)) canım benim seni ağlatmak istemedim. çok güzeldi sizinle de paylaştım. bazen babalara üzülüyorum. onlarla ilgili bu tarz şeyler pek yok. arada eşime de soruyorum, üzülüyor musun diye
canım ben bir çok alışverişimi oradan yaptım. güvenilir bir site ama mesela ter bezleri vardı, çok beğendim ikinci kez sipariş verdim. sonra civil de aynı fiyatla, aynı markayı gördüm. bir de uyku seti aldım. yine civilde 10 lira fazlasına çok daha güzelini gördüm. ufak tefek ciciler alınabilir ama ben artık görerek almaya karar verdimSelamlar butik bebeden alışveriş yapan var mı:)
Güvenilir adres mi ürünler göründüğü gibi mi ? bakınırken uygun ciciler gördüm de
canım ufak tefek şeyler al bence. onlrda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. başka sitelerde vardı iade seçeneği. eminim bunda da vardır. internetten alışveriş bence bağımlılık yapıyor, fazla takılmamak gerekiyor. kendimden biliyorumBen de öyle çok şey almayı düşünmüyorum farklı gelen bir iki tulum gördüm çok tatlı:) buraya sorup öyle sipariş vereyim dedim. Peki diyelim ki beğenmedik iade gerekti sorun çıkmaz demi netten pek alışveriş yapmadığım için
canım ufak tefek şeyler al bence. onlrda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. başka sitelerde vardı iade seçeneği. eminim bunda da vardır. internetten alışveriş bence bağımlılık yapıyor, fazla takılmamak gerekiyor. kendimden biliyorum
Tetanoz asisi her tur mikroplu alete karsi koruyor seni. Hastanelerde yahut disarda neyle karsilacagimi bilmedigimden ilk dozu yaptirdim ben. 2. Sinide yaptiracagim. Ben onlemimi alayim da...Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
aynen canım bizden çok hevesliler bide ilk torun oldugu içinde onunda etkisi var. bnm ailemde hevesli ama kendi ailem oldugu için ben dizginleyebiliyorum. biz de alacaklarımızı, neyiniz eksik ne alalım diyenlere paylaştırdık :) bebek odasını çok heveslendiler eşimin ailesi ödedi parasını biz begendik iyi oldu bu en azından kendi begendiğimizi almış olduk :)) annemle kardeşimede bebek arabasını ana kucagını pusetini felan alın dedik, siz begenin biz alırız dediler, ablamla eşimin abisinede bi kaç eksiğini aldırıcaz çok şükür baya bi yukten kurtulmuş olduk bu sayede :) ama yinede insan eşiyle tek gitmek istiyor ne bilim zaten eşimin ailesinden cekinen bi insanım o yuzden diken ustunde gibi oluyorum onlar yanımdayken huzursuz oluyorum düşünlerimizi fikirlerimi net soyleyemiyorumCanım adeti usulu şöyledir misal bazı yerlerde beşiği kızın annesi bebek arabadını erkeğin annesi alır ve derlerki siz beğenin biz beğendiğinizi alalım ben eşya almaya bile getirmedim valla beğendim gelip aldılar :))))
Ya hevesliler en azından bizimkilerden ses yok anneannem baya kıyafet falan almış teyzemle annem de bebek odasını alacak ben de siz bana parasını verin ben alırım dedim :)))
Çok güzel bi video agladimkızlar çok güzel bir video izledim. sizinle de paylaşmak istedim. bebeğimizin ağzından 9 aylık macerası...
aynen canım bizden çok hevesliler bide ilk torun oldugu içinde onunda etkisi var. bnm ailemde hevesli ama kendi ailem oldugu için ben dizginleyebiliyorum. biz de alacaklarımızı, neyiniz eksik ne alalım diyenlere paylaştırdık :) bebek odasını çok heveslendiler eşimin ailesi ödedi parasını biz begendik iyi oldu bu en azından kendi begendiğimizi almış olduk :)) annemle kardeşimede bebek arabasını ana kucagını pusetini felan alın dedik, siz begenin biz alırız dediler, ablamla eşimin abisinede bi kaç eksiğini aldırıcaz çok şükür baya bi yukten kurtulmuş olduk bu sayede :) ama yinede insan eşiyle tek gitmek istiyor ne bilim zaten eşimin ailesinden cekinen bi insanım o yuzden diken ustunde gibi oluyorum onlar yanımdayken huzursuz oluyorum düşünlerimizi fikirlerimi net soyleyemiyorum
bizde evlenirken kendimiz begendik aldık ama onlara kalsa çok karışmak istediler hatta onun begendiği perdeyi almadım die alındı çokta tınn sen mutlu olacaksın die kendi evime aldığım şeyi sanamı seçtircem :))) bebek olayında da yine başladılar onlar gitti bi iki tane begendi bebek odası takımı ama onlarınkini almadık yine gittik kendimiz begendiğimizi aldık ama siz begenin sizin begendiğinizi alalım desek hiçç hayır demezler :))canım ben evlenirkende şimdi de kendim yapıyorum. bizde kimse bir şeye karışmadı. aynı şehirde değiliz. kayınvalidem ufak tefek giysilerini alıyormuş, öyle söyledi ama ben zaten ihtiyaçlarını aldım. en iyisi bence her şeyi kendin yapman. böylece kimse karışmıyor
aynen canım ben diyemem eşimin benim konuşmalarımdan davranışlarımdan anlamasını beklerim bazen anlar bazen de anlasada onlar çoktan plan yapmış olurlar gelmeyin diyemeyiz. sonuc olarak kendi ailemin bile pek karışmasını istemem evlilik iki kişilik bir olay aileler herzaman geride durmalı. kendi çocugıma bile bu yuzden karısmıcam kısmet olurda mürvetini gorursem benden destek istediği zamanlar yanında olmaya çalışıcam onun dışında kaynanalık yapmak istemem :))Bu konuda eşine dusuyor görev canım. Sana sorması lazım ister misin gelmelerini diye. Şahsen eşine diyebilirsin başbaşa olmak beraber seçmek istiyorum seninle diye. Kayınvalidenlere de eşin soylemeli ki sana darılmasınlar :)
haklısın walla nazımı geçirmem lazım bu süreçte bi şekilde açık sözlü olmak lazım inş beceririm :)))Ay söyle şimdi söyledin söyledin hamilesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?