2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen canım bende sormuştum baktım burda erken erken millet yazıyor diye. Doktorum daha belli olmaz dedi.o zaman 12.haftada falandım. 17 hafta 3gunlukken kız dedi. gibi ya da yüzde bilmem kaç demedi.

Ya pofuduk şu komşunu kaynanan arıyor olabilir mİ sabahın köründe seni uyandırmak için :))) benim kaynanam beni sababın köründe arardı saçma sapan şeyler için derdi uyandırmak yani. Bende de huy vardır uykuluysam açmam ama açtıysam da asla anlamazlar uyandığımı mıymıy konuşmam. Ay uyuyodur belki dedim sonra yok yok bu saatte uyunur mu kalkmıştır dedim aradım derdi gudubet karı. :))))

haklısın walla nazımı geçirmem lazım bu süreçte bi şekilde açık sözlü olmak lazım inş beceririm :)))

Yavrum bence hiç nazlı ya da soğuk bi şekilde değil böyle heyecanlı heyecanlı ben çok hevesleniyorum sizi de kırmak istemiyoeum siz de heveslisiniz torununuzua en iyisi ben kocamla beğeneyim size haber veriririz bir de siz bakarsınız öyle alırız de. Hem gönülleri olsun hem senin istediğin olsun :))

Hahahah yok canım benim kaynanam öyle şey yapmaz. Burdalarken bile kaldırmazdı beni eğer böyle 12ye kadar falan uyumazsam Bu karşıdaki kadın huy edinmiş sıkılıyo çocuklarından gönderiyo sonra da diyo çocuklar çok sıkıldı gelsinler mi. Bana doğurdu sanki.

Hay allahım ne rahatlık ya, hiç utanma valla müsait değilim de geri gönder ne oldu derse bir gün banyoya gircem de bir gün ağda yapcam de bir gün yapcam de yolla yani ne bu be.

MerhBa kozlar detayli ultrason iiçin izmirde çok unlu birine gittim bugüne kadar bebeğim hep bir hafta önde saniyordum adam gayet net bicimde beyaz irklarda 24. Haftaya kadar farklilik ortaya cikmaz bir hafta fazla cikmasi senin erken yumurtladigini gösterir dedi yani doğumu bir hafta önce hesaplicaksin dedi
Bir de benim bir sorum var karnimda ara ara sertleşme oluyordu belli yerlerde bebek saniyordum bebeği öyle hissedemezsin dedi agri yapiyorsa sıkıntı vardir dedi çok şükür bende ağrı yok ama yolculuk yaptim o saatten beri tekme vs. Hissetmedim

Merhaba kizlar,canim ya ben anlamiyorum senin evin cocuk parki lunapark falan mi? oynayacaklari cocuk da yok evde senlemi oynayacaklar? sizin evde ilginc olan ne anlamadim kendisi gelse cocuklarini da getirse anlicam da bunu anlamadim tobe tobe boyle komik insanlar var ya

bn bu gun yaptrdim canm hc bi zarari olmaz sonucta asi yaptrmqnda bi sakincq yok hem bebegin kalp atmlarnada bakiyolar gt bnce sende duyuyosun o sesleri cok guzel bsey eger gtmcem dyosanda sirf onun icin gt derm ben zararli degil yani

Hay allahım ne rahatlık ya, hiç utanma valla müsait değilim de geri gönder ne oldu derse bir gün banyoya gircem de bir gün ağda yapcam de bir gün yapcam de yolla yani ne bu be.
Ah canım laftan anlasalar. kapıyı açar açmaz dalıyolar içeri tatlı sözzden anlamıyolar kızıyorum çocuklara yine anlamıyolar. Anası bişey demiyo. Dese de dinlemiyolar. Bi an önce bi piyango çıksa bişey olsa da gitsem şurdan ay.
Annesiyle gelince daha fena yüz buluyolar evimin içine ediyolar. Bende anlamıyorum ne var bu evde.

sağol canım benim. inşallah hepimiz sğlıcakla giydiririz...

Ay oylelerine sinir oluyorum evlenmeden once kim bize cocuguyla gelseydi evi berbat ederdi cocuklar anneleri de ses cikarmiyor ya o daha bi sinir ediyo insani,simdi arkadaslarim hamile gelen giden yok obur arkadasim da bi kez geldi kizi butun mutfak dolaplarini bosaltip yemek yapiyordu kendi degimiyle ama annesi kiziyodu izin vermiyodu her tipde insan var yani uzaklastirsan daha iyi olur senin icin

En güzeli hiç açmamak kapıyı bundan sonra. gerçi kaynanam da geliyo bu hafta sonu ben açmasam da o alır içeri. Seviyolar çocukları.

ayy ne desem alınır onlar maşallah alınmaya çok musaitler :))) denicem canım yinede bi şekilde belkide gelmezler. yani eşim gelirler belki dedi akşama belli olur artık umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz siz gidin biz gelmeyelim derler (umarım)

Canım bir şey çıkmamasına sevindin işallah her şey yolunda gider.

Sağol canım inşallahh

Canım bende öyle oluyorum bazen çok net hissederken bazen hiç hissetmiyorum.
Mesela dün aksam acile gitmiştim ben, dün pek hissetmemiştim zaten bebeğimi ama ultrasonda kıpır kıpırdı, 5 dk boyunca hiç durmadı ama o arada ben hiç hissetmedim hareketini, o yüzden artık bunu kafama takmıyorum zaten 22-23ten sonradaha net olurmuş...

canım geçmiş olsun. benimde güldüğümde kasılmam oluyor. bende endişe etmemiştim. ayy inşallah bende senin gördüğün gibi bir manzarayla karşılaşırım o zaman

sık sık ve düzenli kasılma olmadıkça problem yokmuş tatlım, kasılma normalmiş arada olması yani... Enfeksiyonda en büyük sebebiymiş.
İnşallah canımm, harika bişey yaa halen düşünüp düşünüp gülümsüyorum bide saat geçti ya doktor dedi uyku saati gelmiş

Canım ben yaptırmadım ama benim yaptırmama sebebim lisedeyken tetenoz aşısını 5 doz yaptırmış olmamdı,
aşı kartımıda sakladığım için ebe gerek yok dedi.
Bence zamanında yaptırmadıysan yaptır aşını şimdi, zararı yok nasılsa, neyin ne olacağı belli olmaz...

Selamlar butik bebeden alışveriş yapan var mı:)
Güvenilir adres mi ürünler göründüğü gibi mi ? bakınırken uygun ciciler gördüm de

canım bende bikaç parça bişey aldım oradan ve memnum kaldım, gayet güzeller...
Tabi en güzeli görüp inceleyip almak, artık öyle yapıyorum daha heyecanlı oluyor ama net.ten de getirtiyorum arada tabi

Canım o karnındaki sertleşmeleri ara ara bende yaşıyorum, hatta dün biraz fazla olunca soluğu acilde aldım.
bende onu bebek sanıyordum, bebek toplanıyor galiba diyordum. ama burda ve bikaç yerde daha bunun kasılma olduğunu öğrendim. O yüzden gittim ama bi sıkıntı yoktu şükür.

ara ara olması normalmiş rahim yavas yavas kendini doğuma hazırlıyormuş, ama sık sık ve ağrılı olursa doktora gitmek gerekirmiş.

Bugün kendimi çok mutsuz bitik, yorgun ve kırılmış hissediyorum Umarım herkes iyidir kimselerin halini hatrını soramadım öpüyorum hepinizi kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…