- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.821
Canım bi sebebi varmi duygular sürekli değişebiliyo gerçi ben de daha çok oluyo o saydik ların karamsar ve takıntılı olduğum içinBugün kendimi çok mutsuz bitik, yorgun ve kırılmış hissediyorumUmarım herkes iyidir kimselerin halini hatrını soramadım öpüyorum hepinizi kocaman
Bugün kendimi çok mutsuz bitik, yorgun ve kırılmış hissediyorumUmarım herkes iyidir kimselerin halini hatrını soramadım öpüyorum hepinizi kocaman
neden canın sıkılıyor canım 2 tane bebişin var birini bırak biriyle oyna :)) bi sağ tarafını oksa bi sol tarafını :)))Bugün kendimi çok mutsuz bitik, yorgun ve kırılmış hissediyorumUmarım herkes iyidir kimselerin halini hatrını soramadım öpüyorum hepinizi kocaman
Ben kullanmiyorum canim ama kasilmalarin vardi ya da kramp giriyodu bacagina galiba senin yanlis hatirlamiyorsam onun icin yazmis herhaldeAranızda OSTEO ZİNC kullanan var mı? (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Dün doktorum yazmış, net.ten baktım ama pek bişey bulamadım nedense...
magnezyum vitamini kullanıyormusun canım doktora yazdıracan sürecde içinde magnezyum olan besinlerin tüketimini çoğalt ben mesala maden suyu içdim her gün azalmışdı krampalrBacaklarıma hergece kramplar giriyor ya arkadaşlar ve cooooook acı veriyor
evt benım de oyle ılk baslardan var oyle kasık agrısı ama arkasınca kanama oluyordu hep,ondan korkuyorum zaten,bugun tekrar ıdrar kulturu falan verdım bakalım ne olacakCanım benim ilk aydan beri adet sancısı devam ediyor. Her kontrole gittiğimde ilk söylediğimde bu. Doktorum kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylüyor.
ben hııc hısetmıyorum canım hısettıklerım de bagırsak hark falan dıye dusunuyorum,normalde 20 haftadan sonra hısedılıyormus,bı de bebek yer degısmıs sırtını cevırmısse normal bı kac gun hısetmemenKzılar günaydın, ben mutsuzum bugun yawbebeişin haraketlerını yaklaşık 2 haftasdır hissediyorum. gündüz nekadar az hissetsemde gece yemekten sonra uzandığımda hep hissediyorum ama dün akşam hiç hissetmedim sabah da aynen. biliyorum bişi olmamıştır ama moralım çok bozuldu ya siz düzenli olarak hep hissediyormusunuz
ben de yaptırmak ıstemedım ama ıkı profesore sordum yaptır dedıler bugun yaptırdım ılkını ve kolum acıyor sımdı acaba yaptırmasam mı dıyorum haylaMerhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
ınsallah ıyı cıkar her sey,doktorların suphelerı cok zaman detaylıda bosuna cıkar,bundan sonra da soyledıklerı onlem amaclı ama bunu bı de bıze sorsunlarevet canım üzmemeye çalışıyorum normal devam ediyorm ama aklımım köşesinda hep kalıyor detaylı uşreson günü bekliyorum bakalım sağol canım bend ebol bol dua ediyorm
Evet önlem amaçlı ama insan takıyor işte korkuyor çünkü her şeyin yolunda gitmesini isstiyor.ınsallah ıyı cıkar her sey,doktorların suphelerı cok zaman detaylıda bosuna cıkar,bundan sonra da soyledıklerı onlem amaclı ama bunu bı de bıze sorsunlar
bana 12+3 te kız dedı ve degısmez dedı detaylıda da bellı oldu kesın kız oldugu,yanı erkenden bılıyor bence bunu doktorlarKızlar doktorlarınıza çok kızıyorum ya doktorum 16. Hafta bitene kadar asla bir şey söylemedi ve oraya buraya gidip bir erkek bir kız psikolojini bozma dedi. Kesn olmadıkça söylemiycem kendini bir şeye hazırlama dedi. Sonra 16+2 de kız dedi. Ne gibi dedi ne yüzde verdi. Eminsiniz si mi değişme olmaz dedim mümkün değil dedi. Bunlar doktor bir de böyle duygularınızla oynamaya gerek yok tıp bu yani gibi ne.
Benim de 13. haftada söylemişti erkek olduğunu emin olmasa zaten söylemezdibana 12+3 te kız dedı ve degısmez dedı detaylıda da bellı oldu kesın kız oldugu,yanı erkenden bılıyor bence bunu doktorlar
Canım bende kullanıyorum. Doktorum verdi. herhangi bir şikayetim yok ,devam ediyorum kullanmaya.Aranızda OSTEO ZİNC kullanan var mı? (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Dün doktorum yazmış, net.ten baktım ama pek bişey bulamadım nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?