2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bugün kendimi çok mutsuz bitik, yorgun ve kırılmış hissediyorum Umarım herkes iyidir kimselerin halini hatrını soramadım öpüyorum hepinizi kocaman
Canım bi sebebi varmi duygular sürekli değişebiliyo gerçi ben de daha çok oluyo o saydik ların karamsar ve takıntılı olduğum için

Aranızda OSTEO ZİNC kullanan var mı? (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Dün doktorum yazmış, net.ten baktım ama pek bişey bulamadım nedense...

Aranızda OSTEO ZİNC kullanan var mı? (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Dün doktorum yazmış, net.ten baktım ama pek bişey bulamadım nedense...
Ben kullanmiyorum canim ama kasilmalarin vardi ya da kramp giriyodu bacagina galiba senin yanlis hatirlamiyorsam onun icin yazmis herhalde

Kızlar hero baby kaşık mamalarında da gdo çıkmış. En iyisi hiç almamak bu tur mamalardan.

Kızlar sizin iş yerinde de oluyor mu?Her ne kadar koşar adımlarla kilo alıp 59 kilo olsam da dikkat ediyorum ama herkes yediğime karışma laf sokma çabası içerinde özelikle mutfakta çalışanlar çorba ana yemek salata şeklinde yerim ben varsa birde bulgur pilavı ama hala karısşıyorlar tepki göstermeme rağmen aynı şekil devam ediyorlar

Canım benim ilk aydan beri adet sancısı devam ediyor. Her kontrole gittiğimde ilk söylediğimde bu. Doktorum kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylüyor.
evt benım de oyle ılk baslardan var oyle kasık agrısı ama arkasınca kanama oluyordu hep,ondan korkuyorum zaten,bugun tekrar ıdrar kulturu falan verdım bakalım ne olacak

ben hııc hısetmıyorum canım hısettıklerım de bagırsak hark falan dıye dusunuyorum,normalde 20 haftadan sonra hısedılıyormus,bı de bebek yer degısmıs sırtını cevırmısse normal bı kac gun hısetmemen

ben de yaptırmak ıstemedım ama ıkı profesore sordum yaptır dedıler bugun yaptırdım ılkını ve kolum acıyor sımdı acaba yaptırmasam mı dıyorum hayla

evet canım üzmemeye çalışıyorum normal devam ediyorm ama aklımım köşesinda hep kalıyor detaylı uşreson günü bekliyorum bakalım sağol canım bend ebol bol dua ediyorm
ınsallah ıyı cıkar her sey,doktorların suphelerı cok zaman detaylıda bosuna cıkar,bundan sonra da soyledıklerı onlem amaclı ama bunu bı de bıze sorsunlar

ınsallah ıyı cıkar her sey,doktorların suphelerı cok zaman detaylıda bosuna cıkar,bundan sonra da soyledıklerı onlem amaclı ama bunu bı de bıze sorsunlar
Evet önlem amaçlı ama insan takıyor işte korkuyor çünkü her şeyin yolunda gitmesini isstiyor.

bana 12+3 te kız dedı ve degısmez dedı detaylıda da bellı oldu kesın kız oldugu,yanı erkenden bılıyor bence bunu doktorlar

bana 12+3 te kız dedı ve degısmez dedı detaylıda da bellı oldu kesın kız oldugu,yanı erkenden bılıyor bence bunu doktorlar
Benim de 13. haftada söylemişti erkek olduğunu emin olmasa zaten söylemezdi

Merhaba kizlar,

Umarim herkes iyidir!
Yaklasik bi buçuk haftadir raporluydum grip fena vurdu beni.. Ilaçta kullanamayinca yavas yavas atlattim. Hala öksürüyorum ama çok sükür daha iyiyim.

Geçen hafta bebegimize mobilya begenmek için gezmelere gittik ama onun yerine pusetimizi bulduk aldik. Cok sükür fazla arada kalmadan seçimimizi yaptik... Darisi dileyen isteyen herkese :)

Resim ekleyemedim, dileyenler google'a Inglesina Quad yazarsa aldigimiz modeli görürsünüz belki fikir olur. Bizimki siyah ve gri renk

Hazir bulmusken kangurumuzuda aldim. Ergobaby'nin yeni dogan aparatiyla birlikte olanini aldim. Insallah rahatlikla kullanabiliriz güzel kizimla...

En son burda babamizin bi türlü tekmeleri yakalayamadigindan sikayetçiydim Geçen hafta elini karnima koymasiyla öyle bir tekme geldiki elinin yaylandigini gördüm resmen "Aaaaaa" diye bi tepki verdi gözleri doldu canim benim ya

Üzülüyorum ben bu babalara, keske onlarda bizim kadar hissetse. Bi minik hareketi o kadar çok yüzümü güldürüyor ki... Hamd olsun Rabbime...

Bu cuma randevumuz var heyecanla bekliyorum kizimizi görmeyi

Allahim herkese nasip etsin insallah saglicakla evlatlarina kavusmayi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…