- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.841
ınglesına guzel ya ben de onun trılogy olanını almak ıstıyorum kaca aldın canımMerhaba kizlar,
Umarim herkes iyidir!
Yaklasik bi buçuk haftadir raporluydum grip fena vurdu beni.. Ilaçta kullanamayinca yavas yavas atlattim. Hala öksürüyorum ama çok sükür daha iyiyim.
Geçen hafta bebegimize mobilya begenmek için gezmelere gittik ama onun yerine pusetimizi bulduk aldik. Cok sükür fazla arada kalmadan seçimimizi yaptik... Darisi dileyen isteyen herkese :)
Resim ekleyemedim, dileyenler google'a Inglesina Quad yazarsa aldigimiz modeli görürsünüz belki fikir olur. Bizimki siyah ve gri renk
Hazir bulmusken kangurumuzuda aldim. Ergobaby'nin yeni dogan aparatiyla birlikte olanini aldim. Insallah rahatlikla kullanabiliriz güzel kizimla...
En son burda babamizin bi türlü tekmeleri yakalayamadigindan sikayetçiydimGeçen hafta elini karnima koymasiyla öyle bir tekme geldiki elinin yaylandigini gördüm resmen "Aaaaaa" diye bi tepki verdi gözleri doldu canim benim ya
Üzülüyorum ben bu babalara, keske onlarda bizim kadar hissetse. Bi minik hareketi o kadar çok yüzümü güldürüyor ki... Hamd olsun Rabbime...
Bu cuma randevumuz var heyecanla bekliyorum kizimizi görmeyi
Allahim herkese nasip etsin insallah saglicakla evlatlarina kavusmayi..
ınglesına guzel ya ben de onun trılogy olanını almak ıstıyorum kaca aldın canım
Geçmiş Olsun canım aldıklaırn baya güzelmiş güle güle kullanın canmMerhaba kizlar,
Umarim herkes iyidir!
Yaklasik bi buçuk haftadir raporluydum grip fena vurdu beni.. Ilaçta kullanamayinca yavas yavas atlattim. Hala öksürüyorum ama çok sükür daha iyiyim.
Geçen hafta bebegimize mobilya begenmek için gezmelere gittik ama onun yerine pusetimizi bulduk aldik. Cok sükür fazla arada kalmadan seçimimizi yaptik... Darisi dileyen isteyen herkese :)
Resim ekleyemedim, dileyenler google'a Inglesina Quad yazarsa aldigimiz modeli görürsünüz belki fikir olur. Bizimki siyah ve gri renk
Hazir bulmusken kangurumuzuda aldim. Ergobaby'nin yeni dogan aparatiyla birlikte olanini aldim. Insallah rahatlikla kullanabiliriz güzel kizimla...
En son burda babamizin bi türlü tekmeleri yakalayamadigindan sikayetçiydimGeçen hafta elini karnima koymasiyla öyle bir tekme geldiki elinin yaylandigini gördüm resmen "Aaaaaa" diye bi tepki verdi gözleri doldu canim benim ya
Üzülüyorum ben bu babalara, keske onlarda bizim kadar hissetse. Bi minik hareketi o kadar çok yüzümü güldürüyor ki... Hamd olsun Rabbime...
Bu cuma randevumuz var heyecanla bekliyorum kizimizi görmeyi
Allahim herkese nasip etsin insallah saglicakla evlatlarina kavusmayi..
Geçmiş Olsun canım aldıklaırn baya güzelmiş güle güle kullanın canm
normal canım bende tam 19+5 de gittim özellikle doktoruma sordum 1 hafta dahamı beklesek die gerek yok bu tarih uygun dedi burda bi kaç kişi daha 19.haftada gitmiş hatta 18.haftada başlıyormuş diye duydumKizlar 19 hafta 5 gunlukken ayrintili ultrason randevusu aldirdi doktor normal mi
Süt peynir yiyo musun canım kalsiyumu artır istersenBacaklarıma hergece kramplar giriyor ya arkadaşlar ve cooooook acı veriyor
Karışıyolar canım zevk alıyorlar bundan adeta bende fındık falan yedim ara ara meyve yerim haliyle şekerim falan duserdi bomba gibi olcaksin derlerdi sever millet abartmayi takma sakinKızlar sizin iş yerinde de oluyor mu?Her ne kadar koşar adımlarla kilo alıp 59 kilo olsam da dikkat ediyorum ama herkes yediğime karışma laf sokma çabası içerinde özelikle mutfakta çalışanlar çorba ana yemek salata şeklinde yerim ben varsa birde bulgur pilavı ama hala karısşıyorlar tepki göstermeme rağmen aynı şekil devam ediyorlar
ben kullanıyorum cnım agız yoluyla 200 lük bndekıMrb aranizda progestan kullanan varmi varsa agiz yoluylani vajinalmi kullaniyorsunuz?
Bende fitil olarak kullaniyorum artik icebilirsin dedi ama alismisimya bi bosluk olustu etkisi azalirmi diye o yuzden sordum vajinal dha etkili diye biliyordmben kullanıyorum cnım agız yoluyla 200 lük bndekı
Bende fitil olarak kullaniyorum artik icebilirsin dedi ama alismisimya bi bosluk olustu etkisi azalirmi diye o yuzden sordum vajinal dha etkili diye biliyordm
ben kullanıyorum canım ağız yoluyla alıyorum ama fazla yan etki yaptı bana ilk bi hafta.şimdi alıştım hiç etkilemiyo beni:)Mrb aranizda progestan kullanan varmi varsa agiz yoluylani vajinalmi kullaniyorsunuz?
ben hııc hısetmıyorum canım hısettıklerım de bagırsak hark falan dıye dusunuyorum,normalde 20 haftadan sonra hısedılıyormus,bı de bebek yer degısmıs sırtını cevırmısse normal bı kac gun hısetmemen
Tatlim hergun agizdan iki kere aliyorum. 200mg olandanMrb aranizda progestan kullanan varmi varsa agiz yoluylani vajinalmi kullaniyorsunuz?
Aranızda OSTEO ZİNC kullanan var mı? (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Dün doktorum yazmış, net.ten baktım ama pek bişey bulamadım nedense...
Ben kullanmiyorum canim ama kasilmalarin vardi ya da kramp giriyodu bacagina galiba senin yanlis hatirlamiyorsam onun icin yazmis herhalde
Canım bende kullanıyorum. Doktorum verdi. herhangi bir şikayetim yok ,devam ediyorum kullanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?