2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ınglesına guzel ya ben de onun trılogy olanını almak ıstıyorum kaca aldın canım

Herkese selamlar canlar :) umarım herkes iyidir benden cinsiyetlerin 16 haftadan önce söylenmesine karşıyım .biz abimlerde yaşadık bunu dr amerikadan gelme işinin ehli genetik biliminede vakıf bir dr 12 13 .haftalarda %100 erkek dedi onlarda isim bile buldular çocuğa 16 dan sonra dediler kız abimle gelin şokta nasıl olur siz %100 erkek demiştiniz dedi dr da allah allah ilkkez yanılşmış erkek gibi iri bir kızınız olcak dedi:) kızı var hemen dr değiştirdiler yani.böyle yanılan çok dr gördüm kız diyip erkek çıkan bir sürü arkadaşım var ayrıntılı ultrasonda ortaya çıktı .bu yüzden 16 haftadan önce yanılmalar oluyor muhakkak.

ınglesına guzel ya ben de onun trılogy olanını almak ıstıyorum kaca aldın canım

Yenidogan araba koltugu (cosy) + puset + ana kucagi (full yatan versiyon) + çantasi ile beraber 850€ ya aldik canim.. (yurtdisinda yasiyorum o yüzden euro hesabi)
Insallah gönlüne göre alirsin sende..
Triology de de üç modelide var degil mi?

Geçmiş Olsun canım aldıklaırn baya güzelmiş güle güle kullanın canm

Kizlar bisi danisacagim size. Benim 10 subatta detayli ultrason cekimim var. Dr. Gelirken kan tahlil sonuclarimida istedi ama onlar 5 haftalikken yapildi. Sizce yeniden test yaptirip onlarimi gotureyim. Sizin dr.lar bisi dedi mi?

Karışıyolar canım zevk alıyorlar bundan adeta bende fındık falan yedim ara ara meyve yerim haliyle şekerim falan duserdi bomba gibi olcaksin derlerdi sever millet abartmayi takma sakin

Bende fitil olarak kullaniyorum artik icebilirsin dedi ama alismisimya bi bosluk olustu etkisi azalirmi diye o yuzden sordum vajinal dha etkili diye biliyordm

valla cnım okadarını bılmıyorum ama ben bsından berı agızdan alıorum 100 lukten 200luge cıktı hersekılde ıse yarar ama sen dusunme doktorun vrdır bı bıldıgı

cnm akşam yemeğinden sonra ayaklarını uzatarak otur koltukta elini de karnına koy bakalım hissedebilirisin. öylece bekle :)

Aranızda OSTEO ZİNC kullanan var mı? (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Dün doktorum yazmış, net.ten baktım ama pek bişey bulamadım nedense...

osterocare kullanıyorum cnm aynı o da (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)

Ben kullanmiyorum canim ama kasilmalarin vardi ya da kramp giriyodu bacagina galiba senin yanlis hatirlamiyorsam onun icin yazmis herhalde

Evet canım o yüzden yazdı ama ne bileyim tedirgin oluyorum herseyde

Canım bende kullanıyorum. Doktorum verdi. herhangi bir şikayetim yok ,devam ediyorum kullanmaya.

Sağol canım, o zaman bende başlayım. Acaba kullanmasam mı diye düşünmüştüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…