- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.861
Kizlar bisi danisacagim size. Benim 10 subatta detayli ultrason cekimim var. Dr. Gelirken kan tahlil sonuclarimida istedi ama onlar 5 haftalikken yapildi. Sizce yeniden test yaptirip onlarimi gotureyim. Sizin dr.lar bisi dedi mi?
Bende bugun ilk defa ictim gunde 3kere iciyorum ins etki yapmaz tsk cnmben kullanıyorum canım ağız yoluyla alıyorum ama fazla yan etki yaptı bana ilk bi hafta.şimdi alıştım hiç etkilemiyo beni:)
osterocare kullanıyorum cnm aynı o da (kalsiyum-magnezyum-vitamin D-çinko)
Tsk edderim cnm bilgi verdigin icin rahatladim birazTatlim hergun agizdan iki kere aliyorum. 200mg olandan
yaparsa panik olma canım baş dönmesi yaptı göz kararması yaptı bana ama geçti.doktorum eğer çok yan etki yaparsa vajinadan al demişti ben onu yapamadığım için deneyemedim.Bende bugun ilk defa ictim gunde 3kere iciyorum ins etki yapmaz tsk cnm
Ani kalkma oturdugun yerden falan bayaa kafam gidiyor ben ilaci alinca:) aksam aldığımi tam uyumadan once aliyoruum hissetmemek icin. Gunduz aldgim etkliyor aaama olsun ne yapalimmmBende bugun ilk defa ictim gunde 3kere iciyorum ins etki yapmaz tsk cnm
cnm benım arkadaşlarım da osterocare kullanmış.Canım o ilacın adını duymuştum ama doktorun bana verdiğini duymamıştım, internetten de pek bişey bulamadım nedense.
O yüzden merak ettim, acaba bunun yerine osterocare mi alsam Yada doktor verdiyse vardır bi bildiği, başlayım mı verdiğine onu düşündüm
Hadi ya canımKizlaaar cok uzgunum cok ;( 68 kisi ile atamayi kacirdim.81 puanla atanamiyorum..bu nasil is ya..cok adaletsiz bir dunya
ben kullanıyorum canım. solgar omega 3, FDA, EFA, 700'lük kullanıyorum.kizlar bende detayliya gittim hersey cok guzel masallah sadece bir damarda centik varmis galiba anlamadim tam ama asprin kullancam tikaniklik oluuo heralde esim asagidaydi biraz yukari cikmis sevindim cok sukur balik ilaci yazdi birde dr. kullaniyor musunuz siz
aspirini kadın doğum uzmanın mı yazdı..kizlar bende detayliya gittim hersey cok guzel masallah sadece bir damarda centik varmis galiba anlamadim tam ama asprin kullancam tikaniklik oluuo heralde esim asagidaydi biraz yukari cikmis sevindim cok sukur balik ilaci yazdi birde dr. kullaniyor musunuz siz
Kizlar bisi danisacagim size. Benim 10 subatta detayli ultrason cekimim var. Dr. Gelirken kan tahlil sonuclarimida istedi ama onlar 5 haftalikken yapildi. Sizce yeniden test yaptirip onlarimi gotureyim. Sizin dr.lar bisi dedi mi?
Takmamaya calissam da canim insanın canini sikiyirlar saglikli besleniyor um milete derr oluyorKarışıyolar canım zevk alıyorlar bundan adeta bende fındık falan yedim ara ara meyve yerim haliyle şekerim falan duserdi bomba gibi olcaksin derlerdi sever millet abartmayi takma sakin
Zararı yok ki onun. Ben de kullanıyorum iğnesini değil ama. Doğuma kadar da kullanıcamKizlar size bisey sorcam progestan hap kullananlar kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz.Ben ignesini kullaniyodum ama 15 haftada birakmistim.Simdi izindeyken bi oglumuzu gorelim dedik ve dr a gittik,doktor igneye devam edin dedi.Kafam karisti benimde napim diye esas kontrole gittigim dr artik kullanmana gerek kalmadi birakabikirsin demisti napim ben simdi(
kızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
Zarari yok canim biliyorum da igne oldugu icin cok agri yapiyoduZararı yok ki onun. Ben de kullanıyorum iğnesini değil ama. Doğuma kadar da kullanıcam
Ben birkaç şeyi dönüşümlü olarak kullanıyorum. Biri işe yaramazsa diğeri yarar diye. Biooil ile başladım. İlk 3 ay günde iki defa kullandım. Sonra araştırdıkça yeni şeyler öğrendim. Şimdi biooil, badem yağı, kayısı yağı ve bir aktarın önerdiği akzer bitkisel çatlak yağını kullanıyorum. Günde iki defa içlerinden birini seçip karnına, belime ve göğsüme sürüyorum.kızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
kızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?