- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.881
Neden sana iğnesini verdiler ki?Zarari yok canim biliyorum da igne oldugu icin cok agri yapiyodu
canim mustrea veya lierac pahali kremler ne yazikki ben bebe yagi kullanıyorum onun dışında bepantol nemlendirici kremi normal krem ama ara ara da vaseline kullanıyorum su an catlamam olmadi badem yagi da sürüyor dum bitti ne zamandır surmuyirumkızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
canim kullandığın vazelinin marka si neben catlak ıcın basından berı vazelın kullanıyorum parabensız vazelın bulun surun kızlar acayıp nemlendırıyo amacda nemlenmesı degılmı zaten basta bı mustelayı babe kremı dusundum sonra vzgectımm 3. aydan brı kullanıyorum 5.5 olduk bakalım goguste gobekte bacakta henuz bı catlak yok
Tesekkur ederim canim doktorun biri 22 de al dedi biri haftaya al dedi kafam karisti☺buyuyunce rahat ölculemez dedi ben de haftaya aldim icim rahatladi canim sagolnormal canım bende tam 19+5 de gittim özellikle doktoruma sordum 1 hafta dahamı beklesek die gerek yok bu tarih uygun dedi burda bi kaç kişi daha 19.haftada gitmiş hatta 18.haftada başlıyormuş diye duydum
ben catlak ıcın basından berı vazelın kullanıyorum parabensız vazelın bulun surun kızlar acayıp nemlendırıyo amacda nemlenmesı degılmı zaten basta bı mustelayı babe kremı dusundum sonra vzgectımm 3. aydan brı kullanıyorum 5.5 olduk bakalım goguste gobekte bacakta henuz bı catlak yok
Ben birkaç şeyi dönüşümlü olarak kullanıyorum. Biri işe yaramazsa diğeri yarar diye. Biooil ile başladım. İlk 3 ay günde iki defa kullandım. Sonra araştırdıkça yeni şeyler öğrendim. Şimdi biooil, badem yağı, kayısı yağı ve bir aktarın önerdiği akzer bitkisel çatlak yağını kullanıyorum. Günde iki defa içlerinden birini seçip karnına, belime ve göğsüme sürüyorum.
canim mustrea veya lierac pahali kremler ne yazikki ben bebe yagi kullanıyorum onun dışında bepantol nemlendirici kremi normal krem ama ara ara da vaseline kullanıyorum su an catlamam olmadi badem yagi da sürüyor dum bitti ne zamandır surmuyirum
Birde forum da biri yazmış mecit efendinin kakao kremi ve çatlak giderici yağını kullandım hiç catlamdi diye yazmış aktar dan bulunuyor fiyatı da uygun muş onu deniyecem
Bilmiyorun ki canim 7 gunde bi vuruluyodum igneyiNeden sana iğnesini verdiler ki?
canım bölümün neydi? çok az kişi varmış gerçekten. 26 yı işaretlersen olur belki ama o da risk tabi iyi düşünmek gerek...Kizlaaar cok uzgunum cok ;( 68 kisi ile atamayi kacirdim.81 puanla atanamiyorum..bu nasil is ya..cok adaletsiz bir dunya
Evt var canim hatta semsiye de vardi ekstra ama ben de stoke ve inglesina begendim stoke cok pahali 5000 tl gibi aksesuarlariyla o yuzden inglesina dusundum ikili takin 3000 tl di ucluye bakacam ben deYenidogan araba koltugu (cosy) + puset + ana kucagi (full yatan versiyon) + çantasi ile beraber 850€ ya aldik canim.. (yurtdisinda yasiyorum o yüzden euro hesabi)
Insallah gönlüne göre alirsin sende..
Triology de de üç modelide var degil mi?
Normal 17+3 te yaptirdim hatta risk gorunce fazla 15 haftada bile yapiliyor.her yerini de olctu doktorKizlar 19 hafta 5 gunlukken ayrintili ultrason randevusu aldirdi doktor normal mi
canım ben onceden rosense vazelın kullanıyodum onun kozmetık oldugunu ogrendım unicare vazelıne basladımcanim kullandığın vazelinin marka si ne
çok sagolun kızlar. ben karnıma excipial-hydro kullandım (eczanelerde fiyatı cok uygun, normal nemlendirici olarak da kullanıyordum zaten hamilelikten önce), göğüslerin çatlayacağını hiç hesap etmemiştim :)
şimdi internetten araştırdım biraz.badem yağı öneriyorlar sizin söylediklerinize ek olarak.
sebamet ve bepantolünde çatlak kremleri varmiş, daha uygun fiyatlı. bir de bio-oil çatlak kremi varmış. bir de bitkisel yağı karışımı oluyormuş.
Canim bizm bolumde asla kayma olmaz..hakkari sirnak allah ne verdiyse yazacaktim..ama artik bebek olcak.ders de calisamam.81 puan aldim zar zor..bidaha asla alamam ;( bebegimin kismetine cok umit etmistim.cok uzuldum.icime kor ates dustu resmen ;( bebegimde uzuldu..canım bölümün neydi? çok az kişi varmış gerçekten. 26 yı işaretlersen olur belki ama o da risk tabi iyi düşünmek gerek...
Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
Kedisi olanlar hamileler bu duyguyu bol bol tadacaksinizcok seker bu kedicik facebookta buldum :))))
Eki Görüntüle 1392209
Yine ağlattınız beni bu videoyla :)
aynen canım bizden çok hevesliler bide ilk torun oldugu içinde onunda etkisi var. bnm ailemde hevesli ama kendi ailem oldugu için ben dizginleyebiliyorum. biz de alacaklarımızı, neyiniz eksik ne alalım diyenlere paylaştırdık :) bebek odasını çok heveslendiler eşimin ailesi ödedi parasını biz begendik iyi oldu bu en azından kendi begendiğimizi almış olduk :)) annemle kardeşimede bebek arabasını ana kucagını pusetini felan alın dedik, siz begenin biz alırız dediler, ablamla eşimin abisinede bi kaç eksiğini aldırıcaz çok şükür baya bi yukten kurtulmuş olduk bu sayede :) ama yinede insan eşiyle tek gitmek istiyor ne bilim zaten eşimin ailesinden cekinen bi insanım o yuzden diken ustunde gibi oluyorum onlar yanımdayken huzursuz oluyorum düşünlerimizi fikirlerimi net soyleyemiyorum
Ya pofuduk şu komşunu kaynanan arıyor olabilir mİ sabahın köründe seni uyandırmak için :))) benim kaynanam beni sababın köründe arardı saçma sapan şeyler için derdi uyandırmak yani. Bende de huy vardır uykuluysam açmam ama açtıysam da asla anlamazlar uyandığımı mıymıy konuşmam. Ay uyuyodur belki dedim sonra yok yok bu saatte uyunur mu kalkmıştır dedim aradım derdi gudubet karı. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?