2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
canim mustrea veya lierac pahali kremler ne yazikki ben bebe yagi kullanıyorum onun dışında bepantol nemlendirici kremi normal krem ama ara ara da vaseline kullanıyorum su an catlamam olmadi badem yagi da sürüyor dum bitti ne zamandır surmuyirum

Birde forum da biri yazmış mecit efendinin kakao kremi ve çatlak giderici yağını kullandım hiç catlamdi diye yazmış aktar dan bulunuyor fiyatı da uygun muş onu deniyecem

canim kullandığın vazelinin marka si ne

normal canım bende tam 19+5 de gittim özellikle doktoruma sordum 1 hafta dahamı beklesek die gerek yok bu tarih uygun dedi burda bi kaç kişi daha 19.haftada gitmiş hatta 18.haftada başlıyormuş diye duydum
Tesekkur ederim canim doktorun biri 22 de al dedi biri haftaya al dedi kafam karisti☺buyuyunce rahat ölculemez dedi ben de haftaya aldim icim rahatladi canim sagol

çok sagolun kızlar. ben karnıma excipial-hydro kullandım (eczanelerde fiyatı cok uygun, normal nemlendirici olarak da kullanıyordum zaten hamilelikten önce), göğüslerin çatlayacağını hiç hesap etmemiştim :)
şimdi internetten araştırdım biraz.badem yağı öneriyorlar sizin söylediklerinize ek olarak.
sebamet ve bepantolünde çatlak kremleri varmiş, daha uygun fiyatlı. bir de bio-oil çatlak kremi varmış. bir de bitkisel yağı karışımı oluyormuş.

Kizlar size bisey sorcam,benim gibi istahi kesilen varmi?Yaklasik 10 gundur zorla kahvalti yapip yemegi zorla yiyorum.gundu agzima bisey atamiyorum.Acayip bi istah kesikligi basladi bende ne yapicam ben ya

Evt var canim hatta semsiye de vardi ekstra ama ben de stoke ve inglesina begendim stoke cok pahali 5000 tl gibi aksesuarlariyla o yuzden inglesina dusundum ikili takin 3000 tl di ucluye bakacam ben de

canım badem yagını tuylenme yappıyor dıye duydum ben yıne arastırıp cok arastrdım bu catlak konusunu bepantolun ıse yaramadıgını duydum
ben bu konuda ıllakı catlayacagımızı dusunuyorum ama aza ındırmek onemlı yoksa ıllakkı catlayacagız hep oyle dıyorlar

canım bölümün neydi? çok az kişi varmış gerçekten. 26 yı işaretlersen olur belki ama o da risk tabi iyi düşünmek gerek...
Canim bizm bolumde asla kayma olmaz..hakkari sirnak allah ne verdiyse yazacaktim..ama artik bebek olcak.ders de calisamam.81 puan aldim zar zor..bidaha asla alamam ;( bebegimin kismetine cok umit etmistim.cok uzuldum.icime kor ates dustu resmen ;( bebegimde uzuldu..

cnm bir tek hastane için değil...bak ben geçen gün düştüm yürüyen merdivende..yürüyen merdivenin dişlileri bütün bacaklarımı kesti..iyi ki yaptırmışım tetanos aşısını dedim..neyin nerden geleceği hiç belli olmaz..biz önlemimizi alalım gerisi allahın takdiri zaten ...

bizde de benim ailem dibine vuracak herşeyini almak istiyorlar, kayınvalidemlerden tık yok..eşime diyorum aileler yapar torunun eşyalarını diye, yok ne gerek var biz hepsini alırız diyor..biliyor ailesinin hiç bir şekilde bulaşmayacağını...

tomris merak ediyorum kayınvalideni :)...benimki gibi kurnaz bir hatun seninki de anlaşılan...bende ekstra bir de saf görünümlü kötülerin kötüsü görümce var... :) kendimi külkedisi gibi hissediyorum bazen..üvey anne ve kızlarının elinde kalmış gibi...kusura bakmasınlar hiçççç ezdiremicem kendimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…