- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.901
Ben ve 22+2 lik bebisim :)))Eki Görüntüle 1391508
Kizlaaar cok uzgunum cok ;( 68 kisi ile atamayi kacirdim.81 puanla atanamiyorum..bu nasil is ya..cok adaletsiz bir dunya
kizlar bende detayliya gittim hersey cok guzel masallah sadece bir damarda centik varmis galiba anlamadim tam ama asprin kullancam tikaniklik oluuo heralde esim asagidaydi biraz yukari cikmis sevindim cok sukur balik ilaci yazdi birde dr. kullaniyor musunuz siz
kızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
canim mustrea veya lierac pahali kremler ne yazikki ben bebe yagi kullanıyorum onun dışında bepantol nemlendirici kremi normal krem ama ara ara da vaseline kullanıyorum su an catlamam olmadi badem yagi da sürüyor dum bitti ne zamandır surmuyirum
Birde forum da biri yazmış mecit efendinin kakao kremi ve çatlak giderici yağını kullandım hiç catlamdi diye yazmış aktar dan bulunuyor fiyatı da uygun muş onu deniyecem
canım benim üzülme. inşallah başka bir yerden güler yüzün. bebeğin şansıyla gelir inşallah...Canim bizm bolumde asla kayma olmaz..hakkari sirnak allah ne verdiyse yazacaktim..ama artik bebek olcak.ders de calisamam.81 puan aldim zar zor..bidaha asla alamam ;( bebegimin kismetine cok umit etmistim.cok uzuldum.icime kor ates dustu resmen ;( bebegimde uzuldu..
Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum... Fikrinizi almak istediğim bi konu var: bu 20. Haftadan sonra yapilan tetanoz aşısı hakkında çok farklı şeyler duyuyorum. Doktorum yaptirabilirsin dedi bana ama çevreden duyduklarım ; yaptiran da var, "gerek yok bu zamanda zaten hastaneler çok steril yaptırmaya gerek yok ,ben yaptirmadim hicbiseyde olmadi"diyerek yaptirmayanlar da var. Sizlere sormak istedim birde...sizlerin düşünceleri nedir? Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler
cnm bebiş çok ii maşallah. onun böbreklerinden birinde buyume olmuştu hatta erken alalım demişti doktorları sonra riskli gebelik uzmanı buldular ona gittiler o da gerek yok erken alınmasına dedı 40 haftayı doldurduğunda doğdu bebeiş. idrar çıkışı tıkalı olduğundan bir böbrekte büyüme olmuş. dogumdan 7-10 gun sonra marmaara ünv hastanesinde bir çocuk cerrahı stend taktı şimdi iki ayda bir kontrol var. durumu kurtarırsa stend böbrege müdahale edilmeyecek ama büyüme devam ederse üst böbreğin alınma tehlikesi varmış. ama tamamı diil cnm sadece üst böbrek o da en kötü seneryo. sen riskli geblik uzmanında devam et derim daha bilgili oluyorlar. bizim arkadasın çocuğunun bobregi ne kadar buyudu, sınır kaç falan bilgim yok benım galiba buyume oranı da önemli bir kritermiş. dedğim gibi riskli gebelik doktou bul eğer istanbuldaydan arda lembet'i tavsiye ederim. geçmiş olsun cnmm gönlünü ferak tut bu durum hayati bir risk yaratmıyor tedavisi var, öpüyorum
kac aya kadar kullanacaksin canimben kullanıyorum canım. solgar omega 3, FDA, EFA, 700'lük kullanıyorum.
evet canim kadin dogum doktorum yazdi ismi coraspin gunde bir tane sekizinci aya kadar kullanacagim. baligi bazen haftada bir bile yiyemiyorum zatenbu aylardan sonra tazesini bile bulamamaspirini kadın doğum uzmanın mı yazdı..
dr. bana balık yağını hiç yazmadı sordum haftada en az bir defa ye dedi zaten yiyoruz her hafta
birde kan pıhtılaşması iğnesi vuruluyorum balık yağıda kanı sulandırır dozac ayarını çıkarmak istemedim
ama normal zamanada hep kullanıyorum ocean omega 3 aspirin kullanan çok çok hamileler var..
sağlıcakla gelsin bebişler..
canim doktorun bana yazdiginin adi marincap sizin ki farkli mi pekicnm ben en baiından beri demir ve omega3 kullanıyorum..bütün araştırmlarım da doktorların önemle üzerinde durduğu kendiniz ve bebek için omega3 mutlaka kullanın diyorlar..
evet canım kedilerde bebekler gibi :)))muhteşem...bayıldım...kedilerle bebeklerin enerjisi birbirine çok yakındır...doğal reiki uzmanı gibidir kediler...
tabi canım haklısın hiç ilgilenmemeleride olmaz çok karışmalarıda gereksiz. tam ortası olması lazım yani destek istendiği zaman destek olunursa daha guzel olur :))bizde de benim ailem dibine vuracak herşeyini almak istiyorlar, kayınvalidemlerden tık yok..eşime diyorum aileler yapar torunun eşyalarını diye, yok ne gerek var biz hepsini alırız diyor..biliyor ailesinin hiç bir şekilde bulaşmayacağını...
canım herkes bunyesine göre kilo alıyor bende yeni yeni almaya başladım hatta 1-2aydan beri giydiğim hamilelik pantolonum artık dar gelmeye başladı dun bi beden buyugunu aldım. yani mecbur artık hepimiz yavaştan şişicez hamileliğin doğasında var bu :))ayyyy ne güzel...benim göbüşü bir görseniz dersiniz 7 aylık..kızlar moralim çok bozuk..8 kilo almışım daha 21 haftada((( ...deli gibi yürüyüşe başladım..diyete de başlıcam yakında bebeğin besinlerini kısmadan, dikkat edicem yediklerime...
tüm vitaminler omega 3ler demir hapları doğuma kadar kullanılacakmış canım onu bende sormuştum doktoruma bana öle dedikac aya kadar kullanacaksin canim
Valla su an icin bisey kulllanmaya baslamadimm. Esime diyorum ya catlarsam diyee. Ne olacak bi ben görüyorum zaten diyor:) ne bileyim kadin psikolojisi. Bebeisler saglikli olsunda biraktgi izler önemli değil.Günaydın minnaklar ve anneleriiNasılsınız bakalımm? Sonunda internetimiz bağlandı
Çatlamayla ilgili doktorumun bana söylediğini aktarmak istiyorum. İstersen en pahalı kremleri günde 5 defa sür, genetiğinde varsa çatlarsın demişti doktorum.. O yüzden bebeyağı veya bademyağı nemlendiricileri önermişti. Nemlendirsin yeter, çatlamayı engellemez ama azaltabilir.yüzlerce lirayı boşyere kremlere dökmemi engelledi sağolsun. Ben bebeyağı kullanıyorum. Öyle çok düzenli de kullanmıyorum. 2günde bir kullanıyorum ama cildim yumuşak oldugu için çok çatlamayacağımı biliyorum. Ya zaten çatlasa ne olacak? Süpermodel miyiz? Doğumdan 2 ay sonra sahnelere, podyumlara dönme durumumuz mu var? Anne olacaksan bu biraz da kaçınılmaz . Yine de önlem almak, en aza indirmek gerekli tabi ki. Ama bunu takıntı haline getirmemek gerek.
Sagol canim haftaya gidecem ben de erken zamanlarda daha rahat olculdugunu duydum 22 de isteyenler kalp gelisimi tamamlansin diye bekliyolarmis onu da doktorum ben bakarim dedi bakalimNormal 17+3 te yaptirdim hatta risk gorunce fazla 15 haftada bile yapiliyor.her yerini de olctu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?