2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydınn güzel anneler 3 şubatta detaylı ultrasyonum var ama zaman geçmiyor sanki 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli dün 2 tane o kadar sert tekme yedimki canım acıdı sizler nasılsınız bakalım :))

canim doktorun bana yazdiginin adi marincap sizin ki farkli mi peki
marincap malesef biraz piyasa ürünü..içindeki balık yağı kalitesi de iyi değil..alabilirsen solgarı tavsiye ederim..ben amway in omega3ünü kullanıyorum çok memnunum..

Valla su an icin bisey kulllanmaya baslamadimm. Esime diyorum ya catlarsam diyee. Ne olacak bi ben görüyorum zaten diyor:) ne bileyim kadin psikolojisi. Bebeisler saglikli olsunda biraktgi izler önemli değil.

valla ben annemim karnını gördüm de şahsen öyle olmak istemiyorum..elimden geldiğince de çatlamamaya dikkat edicem..doktor ne derse desin ben çatlak kremi kullanan tüm arkadaşlarımda %100 faydasını gördüm..hiçbirinde bir tane bile çatlak yok..

Evt var canim hatta semsiye de vardi ekstra ama ben de stoke ve inglesina begendim stoke cok pahali 5000 tl gibi aksesuarlariyla o yuzden inglesina dusundum ikili takin 3000 tl di ucluye bakacam ben de

çok iyiymis ya fiyati...
Bende ikili ile 3lü arasinda kararsizdim ama böylesinin daha iyi olcagini dusunup aldik o ana kucaginida (yatak gibi olan)
sonuçta ilk bi kaç ay hep yatip uyuyacak :)

evt benım de oyle ılk baslardan var oyle kasık agrısı ama arkasınca kanama oluyordu hep,ondan korkuyorum zaten,bugun tekrar ıdrar kulturu falan verdım bakalım ne olacak

Korkma canım. Dinlenmeye çalış, kendini yorma. Allahın izniyle bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inş.

Günaydin anneler, güzel bebekler

müthis bi bas agrisiyla uyandim sabah, gözüm zor açiliyor hala..
nedense arada bi ugruyor böyle bas agrisi bana..

Kizlar daha 19. Haftadayim ve cok yorgunluk var bende. Yururken eziyet cekiyorum. Baskaca bir sorunum yok ama. Sizde de boyle bir durum var mi? Korkuyorum

Sen ne kullanıyorsun canim?

[QUOTE="tatlikedi, post: 39135132, memok iyiymis ya fiyati...
Bende ikili ile 3lü arasinda kararsizdim ama böylesinin daha iyi olcagini dusunup aldik o ana kucaginida (yatak gibi olan)
sonuçta ilk bi kaç ay hep yatip uyuyacak :)
[/QUOTE]
Evt canim ana kucagi malesef 6 ay anca kullaniliyor.Ben de ya ikili ya uclu alcam gule gule kullansin bebisin canim cok iyi secim

Bugün çok güzel bi gün. Çok şükür Rabbime sağlıklıyız iyiyiz :) Sen nasılsın canım?
Bende iyiyim canım hamdolsun :) güzel bi uyku uyudum sayılır :) sabah ezanıyla kapı çalındı ama bu sefer komsu değildi tabii :) kapıda kalmış apartmandan biri heralde :)

Selam kızlar nasılsınız?

İnş. bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.

Okullar tatil, prensesim evde onunla ilgilenmekten fazla vakit bulamıyorum.

Ama merak edip ara ara okuyorum.

Karnımdaki prensesimle de Allah nasip ederse salı günü detaylıda buluşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…