- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.921
Gunaydin canimGünaydın Herkese
marincap malesef biraz piyasa ürünü..içindeki balık yağı kalitesi de iyi değil..alabilirsen solgarı tavsiye ederim..ben amway in omega3ünü kullanıyorum çok memnunum..canim doktorun bana yazdiginin adi marincap sizin ki farkli mi peki
Valla su an icin bisey kulllanmaya baslamadimm. Esime diyorum ya catlarsam diyee. Ne olacak bi ben görüyorum zaten diyor:) ne bileyim kadin psikolojisi. Bebeisler saglikli olsunda biraktgi izler önemli değil.
Evt var canim hatta semsiye de vardi ekstra ama ben de stoke ve inglesina begendim stoke cok pahali 5000 tl gibi aksesuarlariyla o yuzden inglesina dusundum ikili takin 3000 tl di ucluye bakacam ben de
evt benım de oyle ılk baslardan var oyle kasık agrısı ama arkasınca kanama oluyordu hep,ondan korkuyorum zaten,bugun tekrar ıdrar kulturu falan verdım bakalım ne olacak
Sen ne kullanıyorsun canim?valla ben annemim karnını gördüm de şahsen öyle olmak istemiyorum..elimden geldiğince de çatlamamaya dikkat edicem..doktor ne derse desin ben çatlak kremi kullanan tüm arkadaşlarımda %100 faydasını gördüm..hiçbirinde bir tane bile çatlak yok..
Ah şu hormonlar... :)ben de ağlamıştım sonunda...herşeye ağlıyorum zaten..sulu gözdüm de bu kadar da değil...ruhuma kalbime birşey dokunsun , gözümün ucunda yaş hazır hemen ..
Bugün çok güzel bi gün. Çok şükür Rabbime sağlıklıyız iyiyiz :) Sen nasılsın canım?Günaydın canım anneler:) nasılsınız:)
Evt canim ana kucagi malesef 6 ay anca kullaniliyor.Ben de ya ikili ya uclu alcam gule gule kullansin bebisin canim cok iyi secim
Bende iyiyim canım hamdolsun :) güzel bi uyku uyudum sayılır :) sabah ezanıyla kapı çalındı ama bu sefer komsu değildi tabii :) kapıda kalmış apartmandan biri heralde :)Bugün çok güzel bi gün. Çok şükür Rabbime sağlıklıyız iyiyiz :) Sen nasılsın canım?
Bütün apartman halkı sözleşmiş sanki seni uyutmamak içinBende iyiyim canım hamdolsun :) güzel bi uyku uyudum sayılır :) sabah ezanıyla kapı çalındı ama bu sefer komsu değildi tabii :) kapıda kalmış apartmandan biri heralde :)
Hahahah aynen canım :))Bütün apartman halkı sözleşmiş sanki seni uyutmamak için
Hahahah aynen canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?