- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.941
Ah canım bilmem kiBizim buralarda bebek uyuyor diye zillere yazi asilir. Sizinkine ve kapiya gebe uyuyor mu yazsak acaba.. anlarlar mi ki?
Kizlar bisi danisacagim size. Benim 10 subatta detayli ultrason cekimim var. Dr. Gelirken kan tahlil sonuclarimida istedi ama onlar 5 haftalikken yapildi. Sizce yeniden test yaptirip onlarimi gotureyim. Sizin dr.lar bisi dedi mi?
kizlar bsey sorcam sze benm idrardan snra kasiklarm kasiliyo ve uyusuyo gbi oluyo bu durumu yasayan var mi baska
Ay kızlar benim midem bulanıyo gibi oluyo yaaay gelmesin bulantı
Ah canım ne imreniyorum şu cd alanlara bana vermediler tabi işte özel hastane ve kliniklerin ayrıcalıkları. Neyse ki kızımın babası onu çekiyor kontrollerimizde :)Kıızlar, ayrıntılı ultrasonda verilen CD'de hersey net olarak görünüyor mu?
Çook merak ediyorum, ayın 5'inde randevumuz var ve prensesimin güzel görüntüsü olsun elimde istiyorum
Ultrasondan bakarken bi kaç saniyelik cekimler var ama onlarda küçüktü
Aman aman ilk üç ay çok çekmedim şimdi de çekmek istemiyorum valla :)Canım ara ara bende de oluyor bulantı, çok nadiren de kusma oluyor.
Arada olurmuş, merak etme sanmam geri geleceğini...
yok canm yanma olmuyo ama idrardan snra cok kotu kasiliyoCanım idrarını yaparken yanma falan oluyor mu, idrar yolu enfeksiyonu olabilir... Bi ara bende de olmuştu çünkü.
Bende de var dün doktora gittim kum döküyormuşumkizlar bsey sorcam sze benm idrardan snra kasiklarm kasiliyo ve uyusuyo gbi oluyo bu durumu yasayan var mi baska
Bol bol su icin kızlarBende de var dün doktora gittim kum döküyormuşumAma benim belim de çok fena ağrıyordu
Aynen cnm...Günaydın minnaklar ve anneleriiNasılsınız bakalımm? Sonunda internetimiz bağlandı
Çatlamayla ilgili doktorumun bana söylediğini aktarmak istiyorum. İstersen en pahalı kremleri günde 5 defa sür, genetiğinde varsa çatlarsın demişti doktorum.. O yüzden bebeyağı veya bademyağı nemlendiricileri önermişti. Nemlendirsin yeter, çatlamayı engellemez ama azaltabilir.yüzlerce lirayı boşyere kremlere dökmemi engelledi sağolsun. Ben bebeyağı kullanıyorum. Öyle çok düzenli de kullanmıyorum. 2günde bir kullanıyorum ama cildim yumuşak oldugu için çok çatlamayacağımı biliyorum. Ya zaten çatlasa ne olacak? Süpermodel miyiz? Doğumdan 2 ay sonra sahnelere, podyumlara dönme durumumuz mu var? Anne olacaksan bu biraz da kaçınılmaz . Yine de önlem almak, en aza indirmek gerekli tabi ki. Ama bunu takıntı haline getirmemek gerek.
Aynen canım yaa sürekli ağrıyor :/Yahu bu bas ağrılarıni ne yapacağızz. Catliyor resmengerci benimki progestandandir herhalde
cok gecmis olsun canm umarm en kisa zamanda atlatrsnBende de var dün doktora gittim kum döküyormuşumAma benim belim de çok fena ağrıyordu
çok tatlı kaşınıyor ama kontrollü davranmaya çalışıyorum kaşıma konusundaAynen cnm...
Ilk gebeligimde de bebe yagi surdum...
Hic catlak yok ama genetik evet...
Simdide aynen kasindikca avuclarima döküp hem minnosu mincikliyorum hem yaglaniyoruz teyzesi...
O ne tatli kasinti ya...
Canım saçları cikiyomusya bebislerimizi ondandir belki bulantıAy kızlar benim midem bulanıyo gibi oluyo yaaay gelmesin bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?