2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar bsey sorcam sze benm idrardan snra kasiklarm kasiliyo ve uyusuyo gbi oluyo bu durumu yasayan var mi baska

Kıızlar, ayrıntılı ultrasonda verilen CD'de hersey net olarak görünüyor mu?
Çook merak ediyorum, ayın 5'inde randevumuz var ve prensesimin güzel görüntüsü olsun elimde istiyorum
Ultrasondan bakarken bi kaç saniyelik cekimler var ama onlarda küçüktü

Ah canım ne imreniyorum şu cd alanlara bana vermediler tabi işte özel hastane ve kliniklerin ayrıcalıkları. Neyse ki kızımın babası onu çekiyor kontrollerimizde :)

[QUOTE="Rain60, post: 39138749, member: 5tanisiyorsurear, ayrıntılı ultrasonda verilen CD'de hersey net olarak görünüyor mu?
Çook merak ediyorum, ayın 5'inde randevumuz var ve prensesimin güzel görüntüsü olsun elimde istiyorum
Ultrasondan bakarken bi kaç saniyelik cekimler var ama onlarda küçüktü
[/QUOTE]
Gorunuyor canim bebeginle gercek anlamda tanisiyorsun renkli cd goruntusu veriyor lar benim doktorum basindan beri 4d ultrasonla bakıyor 12.haftada da vermisti ama 20.haftada verdigi baya bebegimin net goruntusu hatta babasina benziyor oglusum

Aynen cnm...
Ilk gebeligimde de bebe yagi surdum...
Hic catlak yok ama genetik evet...
Simdide aynen kasindikca avuclarima döküp hem minnosu mincikliyorum hem yaglaniyoruz teyzesi...
O ne tatli kasinti ya...

Aynen cnm...
Ilk gebeligimde de bebe yagi surdum...
Hic catlak yok ama genetik evet...
Simdide aynen kasindikca avuclarima döküp hem minnosu mincikliyorum hem yaglaniyoruz teyzesi...
O ne tatli kasinti ya...
çok tatlı kaşınıyor ama kontrollü davranmaya çalışıyorum kaşıma konusunda yağ çok iyi geliyor bana da. giysimin üzerinden avuç içiyle kaşıyorum dayanamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…