- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.961
çok geçmiş olsun canım benimBende de var dün doktora gittim kum döküyormuşumAma benim belim de çok fena ağrıyordu
Ayrintili ultrasonda gordum benim oglum kel daha.sac gözükmüyorCanım saçları cikiyomusya bebislerimizi ondandir belki bulantı
yok canm yanma olmuyo ama idrardan snra cok kotu kasiliyo
Bende de var dün doktora gittim kum döküyormuşumAma benim belim de çok fena ağrıyordu
Bizim cimcimeyi bu cumartesi gorucem ben de inşallah bakalım bıcırık ne alemde :) yesin onu annesi :)Ayrintili ultrasonda gordum benim oglum kel daha.sac gözükmüyor
Ah canım ne imreniyorum şu cd alanlara bana vermediler tabi işte özel hastane ve kliniklerin ayrıcalıkları. Neyse ki kızımın babası onu çekiyor kontrollerimizde :)
Aman aman ilk üç ay çok çekmedim şimdi de çekmek istemiyorum valla :)
kizlar bsey sorcam sze benm idrardan snra kasiklarm kasiliyo ve uyusuyo gbi oluyo bu durumu yasayan var mi baska
[QUOTE="Rain60, post: 39138749, member: 5tanisiyorsurear, ayrıntılı ultrasonda verilen CD'de hersey net olarak görünüyor mu?
Çook merak ediyorum, ayın 5'inde randevumuz var ve prensesimin güzel görüntüsü olsun elimde istiyorum
Ultrasondan bakarken bi kaç saniyelik cekimler var ama onlarda küçüktü
Rain60 .!.:Gorunuyor canim bebeginle gercek anlamda tanisiyorsun renkli cd goruntusu veriyor lar benim doktorum basindan beri 4d ultrasonla bakıyor 12.haftada da vermisti ama 20.haftada verdigi baya bebegimin net goruntusu hatta babasina benziyor oglusum
Evet canım devlet hastanesinde yaptırdım. Guvencemiz olmasına rağmen ilgi goremediğim için gitmiyorum devlet hastanesine. Bir tek ayrıntılı için gittim çok yuksek geldi fiyatı gittiğim hastanede cunku. O da nasıl ayrıntılıydı anlamadım herkes bağırsak bobrek kalp diyo bende sadece benim doktorumun da baktığı değerler var.Ben çok cektiğim için en ufak mide bulantımda tırsıyorum hemenAma geri gelmez o kadar çok ara ara olur onada katlanıcaz mecbur
Sen devlet hastanesinde yaptırmıştın dimi canım? Ben sordum CD verceklermiş, hastanede yeni olduğundan cihazları çok çok iyimiş görüntü kalitesi falan olarakta, o yüzden heyecanlanıyorum
Biz muayeneye her giridğimizde babamız çekicem görüntü diyor ama o heyecanla hep unutuyor sağolsun
Canim ben amniyo yaptirdim sonuc temiz cikti ama ayrintili da hafif böbrek genislemesi cikti erkek bebeklerde olan biseymis doguma kadar gecer dediler ama canimi sıkmadi degil.tam amniyom temiz diye sevinirken simdi bide buna uzuldum diyecegim oki biz bukadat qyrintili her seyi yaptirdigimiz surece biseyler cikacak annelerimizin zamaninda normal ultrasln bile yokmus 9 ay elle muayene oluyolarmis hepimizde sglikliyiz.bebeklerimiz yeni olusuyo tabiki bazi yerlerinde sorun cikabilir buyuyup gelistikce duzelecekler esim doktor bu bobrek olayimzi hic kafayabile takmadi.gececrk diyor.sen de endiselenme allaha guven[/QUOTE]Canım UOTE="damlasssss, post: 39140010, member: 632727"]Kızlar ben de cumartesi ayrıntılıya gidicem. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. ikili için gittiğimde ense kalınlığı vardı amniyosentez iştemişti yaptırmadım. Ayrıntılıyı bekledim. ctesi yi bi hayırlısıyla atlatsak sanki dünyalar benim olacak. Dualarınızı bekliyorum ayetel kürsi okuyabilirseniz bana da çok sevinirim. Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...
tomris merak ediyorum kayınvalideni :)...benimki gibi kurnaz bir hatun seninki de anlaşılan...bende ekstra bir de saf görünümlü kötülerin kötüsü görümce var... :) kendimi külkedisi gibi hissediyorum bazen..üvey anne ve kızlarının elinde kalmış gibi...kusura bakmasınlar hiçççç ezdiremicem kendimi....
ayyyy ne güzel...benim göbüşü bir görseniz dersiniz 7 aylık..kızlar moralim çok bozuk..8 kilo almışım daha 21 haftada((( ...deli gibi yürüyüşe başladım..diyete de başlıcam yakında bebeğin besinlerini kısmadan, dikkat edicem yediklerime...
slm arkadaşlar. kızımıza park yatak alacağız baby2go mu kraft mı önerirsiniz. tecrübelerinizi paylaşır mısınız
slm arkadaşlar. kızımıza park yatak alacağız baby2go mu kraft mı önerirsiniz. tecrübelerinizi paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?