2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de var dün doktora gittim kum döküyormuşum Ama benim belim de çok fena ağrıyordu
çok geçmiş olsun canım benim ıspanak yeşillikleri çok iyi yıkayıp ondan sonra tüketmek gerekiyormuş. benim de sağ böbreğimde taş var ama hamilelikte inşallah sorun yaratmaz çok kötü onun ağrısı.

Ah canım ne imreniyorum şu cd alanlara bana vermediler tabi işte özel hastane ve kliniklerin ayrıcalıkları. Neyse ki kızımın babası onu çekiyor kontrollerimizde :)

Aman aman ilk üç ay çok çekmedim şimdi de çekmek istemiyorum valla :)

Ben çok cektiğim için en ufak mide bulantımda tırsıyorum hemen Ama geri gelmez o kadar çok ara ara olur onada katlanıcaz mecbur
Sen devlet hastanesinde yaptırmıştın dimi canım? Ben sordum CD verceklermiş, hastanede yeni olduğundan cihazları çok çok iyimiş görüntü kalitesi falan olarakta, o yüzden heyecanlanıyorum
Biz muayeneye her giridğimizde babamız çekicem görüntü diyor ama o heyecanla hep unutuyor sağolsun

Gorunuyor canim bebeginle gercek anlamda tanisiyorsun renkli cd goruntusu veriyor lar benim doktorum basindan beri 4d ultrasonla bakıyor 12.haftada da vermisti ama 20.haftada verdigi baya bebegimin net goruntusu hatta babasina benziyor oglusum[/QUOTE]

Ayyy inşallahh canım yaaa vala iyice merak ediyorum sabredemiyorum İnşallah sorunsuz atlatırız bunuda, sonra doya doya bebişimi izlerim hep öyleyse
Ben ilk defa 2 hafta önce görmüştüm renkli olarak, ama pozisyonu pek müsait olmadığından fazla bakamamıştık, o yüzden çook merak ediyorumm
[/QUOTE]

Rain60 .!.:
Gorunuyor canim bebeginle gercek anlamda tanisiyorsun renkli cd goruntusu veriyor lar benim doktorum basindan beri 4d ultrasonla bakıyor 12.haftada da vermisti ama 20.haftada verdigi baya bebegimin net goruntusu hatta babasina benziyor oglusum

Ayyy inşallahh canım yaaa vala iyice merak ediyorum sabredemiyorum İnşallah sorunsuz atlatırız bunuda, sonra doya doya bebişimi izlerim hep öyleyse
Ben ilk defa 2 hafta önce görmüştüm renkli olarak, ama pozisyonu pek müsait olmadığından fazla bakamamıştık, o yüzden çook merak ediyorumm
[/QUOTE][/QUOTE]
Benim oglumda hafif böbrek genislemesi cikti doktor erkek bebeklerde cok çıkıyor doguma kadar yada dogumdan sonra geciyor dedi takib edicez dedi diger her seyi normal.ayrintili bi bakima iyi bi bakima kotu her seyi ogrenince insanin cani da sıkılabiliyor iyi olmasida onceden ogrenip doğumdan sonra hemen müdahale ediliebiliyor inşallah doguma kadar iyilesir bebegim.amaonu net bi sekilde gorebilmekte en guzel duygu

Kızlar ben de cumartesi ayrıntılıya gidicem. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. ikili için gittiğimde ense kalınlığı vardı amniyosentez iştemişti yaptırmadım. Ayrıntılıyı bekledim. ctesi yi bi hayırlısıyla atlatsak sanki dünyalar benim olacak. Dualarınızı bekliyorum ayetel kürsi okuyabilirseniz bana da çok sevinirim. Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...

Evet canım devlet hastanesinde yaptırdım. Guvencemiz olmasına rağmen ilgi goremediğim için gitmiyorum devlet hastanesine. Bir tek ayrıntılı için gittim çok yuksek geldi fiyatı gittiğim hastanede cunku. O da nasıl ayrıntılıydı anlamadım herkes bağırsak bobrek kalp diyo bende sadece benim doktorumun da baktığı değerler var.
babamız da geçen ki kontrolumuzde cekmişti kuzumu dicem yine çeksin :) o çekerken ben bir şey göremiyorum ama sabredicim artık

Canım UOTE="damlasssss, post: 39140010, member: 632727"]Kızlar ben de cumartesi ayrıntılıya gidicem. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. ikili için gittiğimde ense kalınlığı vardı amniyosentez iştemişti yaptırmadım. Ayrıntılıyı bekledim. ctesi yi bi hayırlısıyla atlatsak sanki dünyalar benim olacak. Dualarınızı bekliyorum ayetel kürsi okuyabilirseniz bana da çok sevinirim. Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...[/QUOTE]
Canim ben amniyo yaptirdim sonuc temiz cikti ama ayrintili da hafif böbrek genislemesi cikti erkek bebeklerde olan biseymis doguma kadar gecer dediler ama canimi sıkmadi degil.tam amniyom temiz diye sevinirken simdi bide buna uzuldum diyecegim oki biz bukadat qyrintili her seyi yaptirdigimiz surece biseyler cikacak annelerimizin zamaninda normal ultrasln bile yokmus 9 ay elle muayene oluyolarmis hepimizde sglikliyiz.bebeklerimiz yeni olusuyo tabiki bazi yerlerinde sorun cikabilir buyuyup gelistikce duzelecekler esim doktor bu bobrek olayimzi hic kafayabile takmadi.gececrk diyor.sen de endiselenme allaha guven

anneler ıkı gundur cok mutlyum yaa benım elifimm 2 gundur hıc durmuyor tepıp surtunup duruyor cok hosuma gıdıyoo buyuyo sanırım keyfı yerınde kuzumunnn ayyy anne olmak bole bısey demekkı aslında morallım cok bozuk gecıyor yanlızım sıkılıyorum ama kızım benı cok mutlu edıyor D:

Canim ben amniyo yaptirdim sonuc temiz cikti ama ayrintili da hafif böbrek genislemesi cikti erkek bebeklerde olan biseymis doguma kadar gecer dediler ama canimi sıkmadi degil.tam amniyom temiz diye sevinirken simdi bide buna uzuldum diyecegim oki biz bukadat qyrintili her seyi yaptirdigimiz surece biseyler cikacak annelerimizin zamaninda normal ultrasln bile yokmus 9 ay elle muayene oluyolarmis hepimizde sglikliyiz.bebeklerimiz yeni olusuyo tabiki bazi yerlerinde sorun cikabilir buyuyup gelistikce duzelecekler esim doktor bu bobrek olayimzi hic kafayabile takmadi.gececrk diyor.sen de endiselenme allaha guven[/QUOTE]
öyle canım ne kadar test yaptırıp en ince ayrıntısına kadar araştırırsak bşy çıkıyo strese giriyoruz. Dediğin gibi eskiden bu testler yokmuş hiç....sen de üzülme canım geçecek bşymiş bak içini ferah tut. Allah büyük canım

slm arkadaşlar. kızımıza park yatak alacağız baby2go mu kraft mı önerirsiniz. tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Kendi kızkardeşinin kızları allah sabır versin çekilir gibi değil diyorlar banna hatta komşuları yazlık komşuları beni tanıştırdığğı herkes yalnız yakalaayınca kavga ettiniz mi diye soruyorlar. Ben de öyleyİm canım uyumluyumdur ama böyle insanlara tahammül edemem hiç helee hamşleyken hiç çekemedim yani iki lafından biri laf sokmak insan gibi konuşsa gene katlanırdım ama hiç çekemiyorum ve görüşmüyorum en azından kafam rahat. Bu arada kiloyu hiç takma. Ben de senin ggibi kilo aldım doktorum çok kızdı artık börek çörek çok yapmıyorum yemek yerken ekmek yemiyorum makarna hiç pişşirmiyorum ve nerdeyse 1 aydır 65 kiloyum. 10 kilo alsım ben bir de düşün. Ama allahtan şiişko durmuyuorum sadece göğüslerim eminim 3 kilo vaardır kafam kadar oldular.

slm arkadaşlar. kızımıza park yatak alacağız baby2go mu kraft mı önerirsiniz. tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Canım ben park yatak düşünmediğim için hiç araştırmadım ama etrafımdan duyyduğum onlar bebek biraz büyüyünce devriliyormuş çok kolay o yüzden sakın hafif bir şey alma ağır olsun ki bebek yüklendiğinde düşmesin devrilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…