- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.981
bizde de benim ailem dibine vuracak herşeyini almak istiyorlar, kayınvalidemlerden tık yok..eşime diyorum aileler yapar torunun eşyalarını diye, yok ne gerek var biz hepsini alırız diyor..biliyor ailesinin hiç bir şekilde bulaşmayacağını...
Ağırlığını hiç düşünmemiştim. Dikkat ediyim ona o zaman. Teşekkür ederimCanım ben park yatak düşünmediğim için hiç araştırmadım ama etrafımdan duyyduğum onlar bebek biraz büyüyünce devriliyormuş çok kolay o yüzden sakın hafif bir şey alma ağır olsun ki bebek yüklendiğinde düşmesin devrilmesin.
Aynen caanım annem vee teyzem bana alacak şey bırakmadılar resmen eşimin tarafıyla görüşmediğim için bir şey yok tabii. Gerçi alsa bile kabul etmem istemeye gelirken aldıkları çiçeği bile konuşmuş kadın asla istemem bir iğnesini.
Kendi kızkardeşinin kızları allah sabır versin çekilir gibi değil diyorlar banna hatta komşuları yazlık komşuları beni tanıştırdığğı herkes yalnız yakalaayınca kavga ettiniz mi diye soruyorlar. Ben de öyleyİm canım uyumluyumdur ama böyle insanlara tahammül edemem hiç helee hamşleyken hiç çekemedim yani iki lafından biri laf sokmak insan gibi konuşsa gene katlanırdım ama hiç çekemiyorum ve görüşmüyorum en azından kafam rahat. Bu arada kiloyu hiç takma. Ben de senin ggibi kilo aldım doktorum çok kızdı artık börek çörek çok yapmıyorum yemek yerken ekmek yemiyorum makarna hiç pişşirmiyorum ve nerdeyse 1 aydır 65 kiloyum. 10 kilo alsım ben bir de düşün. Ama allahtan şiişko durmuyuorum sadece göğüslerim eminim 3 kilo vaardır kafam kadar oldular.
cnm benim en son belim kitlenmişti..kendini yorma..bebekten dolayı yeterince yük biniyor belimize..Kızlar temizlik yaparken çok yoruluyo musunuz bi odayı bitirmeden nefesim kesiliyo beline bi ağrı giriyo normalmi psikolojikmi acaba
teşekkür ederim sağolun :)cnm ellerine sağlık..çok güzel olmuşlar..benimkileri de annem hallediyor.
Ben de yazıldım canım doğum hastanesinde ücretsizmiş nasıldır bilemiyorum tabii, evde baya ekipmanım var normalde çok sıkı plates yapan bir insandım ama bir yıldır düzensiz yaşamaktan yapamamıştım sonra da evlilik düğün bakalım nasıl olacak bu hastanedeki.ben bu aralar eşim gelince abartmıştım..gece 10larda 11 lerde patlamış mısır, kestane film partisi yaparken lüp diye geldi kilo..ama kararlıyım yürüyüşe devam..biraz da boğazımı kısarım tamam bu iş :) benim görüntü de şişman değilim o kadar kiloyu nereme aldım bilmiyorum..
bu arada bugün konuşucam hamile yogasına başlıyorum kızlar...uygun fiyatlı bir yer buldum..biraz daha indirim yaptırmaya çalışıcam..haftada 1 kere de nefes seansı yapıyorum...çok iyi geliyor..
Canım ben merdiven çıkarken bile yoruluyorum ama temizlik bu ay tamamen değişti ağırlık merkezimiz bel ağrısı çok normal hiç yormamak lazım yavaş yavaş yap bence ama hareketsiz de kalmamak lazım tabi.Kızlar temizlik yaparken çok yoruluyo musunuz bi odayı bitirmeden nefesim kesiliyo beline bi ağrı giriyo normalmi psikolojikmi acaba
kızlar dün çok fena birşey oldu..kabız olmuştum..acelem vardı..ıkınırken basurum dışına çıkmış..çok fena.. elime geldi..çok canım yanıyor oturup kalkarken..başına böyle bir durum gelen var mı..napıcam ben şimdi(((
Kizlar ayrintilaya girdim simdiye kadr hic bulantim olmadi benim ama bebegim cok sacli resmen dalgalaniyo suda sacli bebek mide bulandirir derler ama hic olmadi galiba dogunca toka takicam kizima
çok geçmiş olsun canım. Bala zencefil karıştır ye bi deselam kızlar 4-5 gündür çok öksürüyorum ya karnım kasılıyor öksürürken denemediğim sey kalmadı valla ıhlamur çayı, ballı süt, nane limon, tup ve bal vs. özellikle geceleri öksürmekten uyuyamıyorum öksürüğü kesecek bildiğiniz başka bişey var mı???
Kızlar bende önümüzde ki hafta ayrıntılıya giricem dularınızı eksik etmeyin.Benim ikili ve üçlü testlerim iyi çıktı,salı günü kontrol vardı doktorum
beyninde kist gördü bu tamamen normal bebeklerde de oluyo bu kistler 28.haftaya kadar kendiliğinden kayboluyor,ayrıntılı testte bunun haricinde bir sıkıntı olmazsa sorun yok ama sorun çıkarsa bana danışabilirsin dedi çok şükür içime kötü şeyler doğmuyo benim bebeğim bana sağlıkla gelecek inşallah Rabbimin izniye ama işte kafa karıştırmıyor da değil yani bu konular.Allah hepimize sabır versin...
Ben de ctesi gidicem canım. inşallah güzel haberlerle döneriz. Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar bende önümüzde ki hafta ayrıntılıya giricem dularınızı eksik etmeyin.Benim ikili ve üçlü testlerim iyi çıktı,salı günü kontrol vardı doktorum
beyninde kist gördü bu tamamen normal bebeklerde de oluyo bu kistler 28.haftaya kadar kendiliğinden kayboluyor,ayrıntılı testte bunun haricinde bir sıkıntı olmazsa sorun yok ama sorun çıkarsa bana danışabilirsin dedi çok şükür içime kötü şeyler doğmuyo benim bebeğim bana sağlıkla gelecek inşallah Rabbimin izniye ama işte kafa karıştırmıyor da değil yani bu konular.Allah hepimize sabır versin...
Niye anlamayasi n o kadar netki anlamasan bile bebegini goruyosun herseyi olusmus verdikleri resimde guluyodu bebegim suan getirseler tanirim o kadar net sizin doktor anormal galibaO efsane canım bebek bi kesenin içinde neden mideni bulandırsın ki midenle alakası yok onun son aylarda sadece bebek yıksrı şyice çıktığımdan mide sıkışıyor ve yanma ekşime oluyor. Ben ilk üç ay kustum mesela o zaman bırak saçı bebek yeni oluşuyordu :)))
Bu arada ayrıntılınız ne güzel sizin bana göstermedi bile salak adam anlamazsın falan dedi. Saçı başı nasıl bilmiyorum hiç.
Geçmiş olsun canim dinlen fransit falanmi oldun acabaselam kızlar 4-5 gündür çok öksürüyorum ya karnım kasılıyor öksürürken denemediğim sey kalmadı valla ıhlamur çayı, ballı süt, nane limon, tup ve bal vs. özellikle geceleri öksürmekten uyuyamıyorum öksürüğü kesecek bildiğiniz başka bişey var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?