2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar temizlik yaparken çok yoruluyo musunuz bi odayı bitirmeden nefesim kesiliyo beline bi ağrı giriyo normalmi psikolojikmi acaba
Az önce bende temizlik yapayım dedim halı silcektim 2-3tane bi tanesini sildim diğerlerini yapamadım artık akşam kociş gelince yardım edecek :)

Niye anlamayasi n o kadar netki anlamasan bile bebegini goruyosun herseyi olusmus verdikleri resimde guluyodu bebegim suan getirseler tanirim o kadar net sizin doktor anormal galiba

Ayrıntılı için radyolojiye gittim ben üç boyutlu değil mi öyle bir şey dedi tek ekran vardı kendi bakıyordu zaten çok sinir oldum adama ben de. Kendi doktorumu ultrasonu daha 12 haftalıkken bile gayet netti bakalım bu gidişimde saçı çıkmış olacak mı :)

Kızlar bir süredir beni sinir eden bir şey var burada çoğunluk kız annesi olacak ya da hali hazırda kız annesi. Etrafta ya da internette kız çocuğu olacaklara anlatılan tavsiyeler falan okuyor duyuyorum. Neymiş babası altını değiştiremezmiş günahmı, yok yıkayamazmış...

Çocuğun babasından mı azılı sapığından mı bahsediyorlar belli değil, yani değil babası ufacık bebeğin vajinasını herhangi biri görse ( mahremiyete önem vermeme rağmen ve çocuğun altını başkalarının yanında değiştimemeyi düşünmeme rağmen) ne olur sapık olmadıkça. Yani bildiğim tek şey kocamın sapık olmadığı ve ona böyle bir muamelyi asla yapmam.

Konuşup soru sorabilen memenin penisin vajinanın örtülü bir yer olduğunu algılayana kadar babasının yıkamasında da sakınca görmem. Beni de babam yıkadı hatırlıyorum hiç de psikolojim bozulmadı yani. Ama okula bile gitmiyordum çok küçüktüm. Belki hatırlamaması psikolojik olarak daha doğrudur bilemiycem ama bu konuşmalar bana sağlıklı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz..

Herkes bisey diyo canim baskasi neyswde bence babasi 5 6 yasina kadar yikayabilir hic bir sakincasi yok zaten pedegoglarda 5yasa kadar ideal diyor

Son derece haklısın canım. Banyolarını falan ben annemle değil eşimle beraber yaptırmayı planlıyorum mesela. Sonuçta babası yani. Öyle insanlar gordum ki burada bu şehirde yani resmen beyinleri sadece erkek kadın arasındaki cinsellikten başka bir şey bilmiyor kim olursa olsun. Yok neymiş erkek doktora karnımı açınca bebek utanıyormuş tövbe estağfurullah. Daha neler neler. Geçen hamile olduğunu öğrendiğim birine eşim de yanımdaydı dedim hayırlı olsun. Karşı komşuma demiş ki çok utandım kocasının yanında hayırlı olsun dedi. Eşime anlattıktan sonra bi daha görüşme onlarla nasıl insanlar dedi bana. Çok değişik insanlar var ve bunları dindarlık adı altında savunuyorlar ya en çok ona sinirleniyorum.

Yil olmus 2015 konustugumuz komuya guluyorum biz dinsizmiyiz madem utaniyo doguncada soylemesin kimseye sacmalik ya sanki bi tek gunahi sevabi onlar bilio tipta gunah olmaz din adinda sapkinlik

canım çok geçmiş olsun öncelikle. kabızlık hamilelikte iyi değil. doktora gözük bence canım
Kizlar ayrintilaya girdim simdiye kadr hic bulantim olmadi benim ama bebegim cok sacli resmen dalgalaniyo suda sacli bebek mide bulandirir derler ama hic olmadi galiba dogunca toka takicam kizima
maşallah kızına canım. kaç haftalık oldu ki? aman nazar değdirmeyelim kızına
canım ben kestane balı yiyorum. öksürüğe iyi geliyor. zencefilli bal karışımını yiyebilirsin. pekmezle tereyağını ocakta ısıt, o da iyi geliyor. geçmiş olsun...

21 olduk canim cok saskinim bu haftada bu kadar net seyler beklemiyordum

Yil olmus 2015 konustugumuz komuya guluyorum biz dinsizmiyiz madem utaniyo doguncada soylemesin kimseye sacmalik ya sanki bi tek gunahi sevabi onlar bilio tipta gunah olmaz din adinda sapkinlik
Aynen canım. Ben de gördüğümde dedim böyle düşünüyosan karnın büyüyünce evden dışarı çıkma diye. Kafayı yemiş. Neyse herkes kendinden sorumludur. Allah akıl fikir versin bu tip insanlara.

kızlar bakın ne duydum bu catlaklar meselesını cok arastrıyorum bu ara ben vazelın kullanıyorum facede grupta arkadaslarda ılk cocuklarında vazelın kullanmıs tabı parabensız ve sadece kasıklarında bı kac catlak olmus ıllakı catlıcazda degerlendırelım bunları bırduru para dokmektense kı vazelının nemi ıkı gun gecmıyor deneyn derım

canım ben ilk banyosunu açıkçası eşimle birlikte yaptırmak istiyorum. ilk bebeğimiz, ilk heyecanımız... gerçi eşim ,ben tutamam yeni doğmuş bebeği, korkarım düşürmekten, filan diyor benim içinde zor olacak ama beraber yıkayacağız çıkar yolu yok ben böyle düşünceleri pek takmıyorum. erkek olsa baba mı ilgilenecek sanki. erkek bebeğin pipisi de bana mahrem o zaman

Canim bence de dogru soyluyorsun ben liarac aldim 81 liraydi kucucuk kutusu adam akilli sursem 15 gunde biter yanina bi de aktarcidsn karisik yag aldim anca oyle surebiliyorum parabensiz zalinlerden kullanilabilir bence.aldigim yagda cok bereketli ve 15 tl

Masallah bebe
Masallah bebegine canimm hep mutlu ol boyle:))

aynen canım zaten genetıgımızde vrsa catlıcaz bu ıllakı bole nemlı tutmk onmlı bu vazelın haberlerını duyunca sewınıyorum ıse de yarıyor ıkı gun nemı gecmıyor banyodan sonrada super aman arastrılımda bı cok para vermısken catlak catlak olmayalım yaptıgımız seyler ıse yarasnda swınelım

Kızlar oğluşum bugun çok hareketli maşallah bi belim gobegimde hareketlerini takip ediyorum bi elimle iş yapıyorum tam durdu die elimi çekiyorum yine başlıyor maşallah öğlen tatlı yemiştim ondan 1,5 saat sonra hareketlendi aksam üzeride çikolata yemiştim yine hareketlendi gercekten etkisi var ama hemen etki etmez demişlerdi doğruymuş snradan baslıyor hareketlenmeler :)

cnm ben de mustelanın çatlak kremi kullanıyorum..çok uyguna geldi bana 55 lira..kampanya varmış biraz da eczaneyle pazarlık yaptım..sen de bir konuş istersen...
canım bi arkadaşımın önerisiyle aktardan alıncan yağ karışımı aldım. çok sagol.

kac aya kadar kullanacaksin canim
doğuma kadar kullanacakmışım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…