- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.021
Kızlar bir süredir beni sinir eden bir şey var burada çoğunluk kız annesi olacak ya da hali hazırda kız annesi. Etrafta ya da internette kız çocuğu olacaklara anlatılan tavsiyeler falan okuyor duyuyorum. Neymiş babası altını değiştiremezmiş günahmı, yok yıkayamazmış...
Çocuğun babasından mı azılı sapığından mı bahsediyorlar belli değil, yani değil babası ufacık bebeğin vajinasını herhangi biri görse ( mahremiyete önem vermeme rağmen ve çocuğun altını başkalarının yanında değiştimemeyi düşünmeme rağmen) ne olur sapık olmadıkça. Yani bildiğim tek şey kocamın sapık olmadığı ve ona böyle bir muamelyi asla yapmam.
Konuşup soru sorabilen memenin penisin vajinanın örtülü bir yer olduğunu algılayana kadar babasının yıkamasında da sakınca görmem. Beni de babam yıkadı hatırlıyorum hiç de psikolojim bozulmadı yani. Ama okula bile gitmiyordum çok küçüktüm. Belki hatırlamaması psikolojik olarak daha doğrudur bilemiycem ama bu konuşmalar bana sağlıklı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz..
Amin cnm insayy canım inşallah bende görürüm bebeğimin sallanan saçlarını
Bebeklerimiz herseyimiz gercekten,bizi hep boyle mutlu etsinler hareketlerini takip etmek cok guzel bi duygu:)))canım cok saol bebegım mutlu edıyor yoksa bu afyonda mutlu olacak gbı degıl de sukur elıfim sımdıden yanımda D
allah eksık etmesın cnım benım herkese nasıp etsınBebeklerimiz herseyimiz gercekten,bizi hep boyle mutlu etsinler hareketlerini takip etmek cok guzel bi duygu:)))
senın mınnak accık tembel demekkı cnım ama daha ne kadrlar kı ıyce buyudukce ole bı hıssedersın kıBen hala bebeğimin hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum
Canım aynı şeyi bende yaşıyorum. Deli oluyorum artık sırf Konuşmak için konuşuyorlar bazenKızlar sizin iş yerinde de oluyor mu?Her ne kadar koşar adımlarla kilo alıp 59 kilo olsam da dikkat ediyorum ama herkes yediğime karışma laf sokma çabası içerinde özelikle mutfakta çalışanlar çorba ana yemek salata şeklinde yerim ben varsa birde bulgur pilavı ama hala karısşıyorlar tepki göstermeme rağmen aynı şekil devam ediyorlar
Ne güzel yazıyorsunuz böyle tekmeledi surtundu diye bende hissetmeye çalışıyorum ama yoksenın mınnak accık tembel demekkı cnım ama daha ne kadrlar kı ıyce buyudukce ole bı hıssedersın kı
7kilo aldım canım... Neden bozuldu moralin hayırdır ?Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
Allah kabul etsin inşallah canım okudum :)kizlar kuzularimizin sagligi icinn yasin okudum sizdende istegim birer fatiha okumanz Allah kabul eder ins
7kilo aldım canım... Neden bozuldu moralin hayırdır ?
ben 4 kilo aldım canım ama tuhaf olan şuki 16 haftaya kadar hiç kilo almamıştım son bir ayda 4 kilo almışım doktor açığı kapatmışsın dedı ama 1 ayda çok tabiKizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
4kilo aldm19haftaligizKizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
amiinnnn canmAllah kabul etsin inşallah canım okudum :)
moralini bozma canım. 21. haftaydayım, 6 kilo aldım. kilo dediğimiz verilir, dikkat edersin bundan sonra...Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
sağol canım umarım artık geçer tamam bi de onu deniyim bakalımçok geçmiş olsun canım. Bala zencefil karıştır ye bi de
sağol canım dinlenemiyorum ki çalıştığım için faranjit sanırım çünkü boğazımda bi gıcık var öksürük o yüzden oluyorGeçmiş olsun canim dinlen fransit falanmi oldun acaba
Ben hala bebeğimin hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?