2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar, bebeklerimiz yeni doğduğunda göğüs uçları çatlayabiliyormuş, emziremeyebiliyormusuz.
bunun için doğumdan bir ay önce filan itibaren gögüs uclarına bi krem sürmek gerekiyormus.
yine o pahalı kremlerden var piyasada.
ama sekiz ay önce doğum yapan arkadaşım, aktardan saf kakao yağı aldığını onu sürdüğünü söyledi, hem doğal olduğu için bebek emerken ona zarar vermiyormuş hem de çok memnun kaldığını söyledi arkadaşım. kakao yağı kremi değil, böyle katı, sabun görünümünde bir yağ. aklınızda olsun. internetten bakın.

Sana kesinlikle katılıyorum. Hangi devirde yaşıyoruz!! Bir babanın bebeğine başka gözle bakması gibi birşey nasıl akıllarına gelir insanların anlamıyorum. Cocuklar tek başına yıkanabilecekleri zamana gelene kadar, kız olsun erkek olsun, anne ya da baba yıkamalı. Nasıl çalışıyor bu akıllar anlamakta güçlük çekiyorum valla.

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum. Deli oluyorum artık sırf Konuşmak için konuşuyorlar bazen

Kizlar Moralim çok bozuk kaç kilo aldınız su ana kadar ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…