2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kestane balı yiyorum ama zencefilli balla pekmezide denicem çok sağol canım

Allah'a şükür çok fazla ağrımadı benim en çok belime vurdu. İnşallah canım sen de problem yaşamazsın

Kizlaaar cok uzgunum cok ;( 68 kisi ile atamayi kacirdim.81 puanla atanamiyorum..bu nasil is ya..cok adaletsiz bir dunya
hayırlısı olsun canım canım, bölümün neydi? Bebeğinin hürmetine Rabbim kapılar açsın înş..

Gözün aydın canım senle aynı günümüz, ben annemlerin yanında tatildeyim2 hafta sonra geç mi olur acaba?

kızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
Canım ben bi yağ karışımı kullanıyorum, badem, kayısıportakal sarı kantaron, kakao yağı içeriyo
Ay kızlar benim midem bulanıyo gibi oluyo yaa ay gelmesin bulantı
canım hiç sorma bgn bende bulantı ve kusma yaşadım înş geri dönmez bulantılarımız

12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
Hamilelikten önce zayıf mıydın canım? Uzulme bünyeye göre değişebilen bir durum bu kilo işleri sağlığında bir problem yoksa sorun etmemek gerek

marincap malesef biraz piyasa ürünü..içindeki balık yağı kalitesi de iyi değil..alabilirsen solgarı tavsiye ederim..ben amway in omega3ünü kullanıyorum çok memnunum..
yaa ben alddim bugun ama onun fiyati ne kadar canim uygunsa alirim

sagol cnm benim
hastaneyi arayip sor istersen doktoruna ne zaman geleyim diye

yaaa çok iğrenç birşey o ..utandırıcı...biraz nette araştırayım bakalım..hal çaresine bakıcam..bu arada sana kulaklığın resmini gönderecektim..ancak fırsatım oldu tomriscim..biz bunu kullanıyoruz oğlumla..youtube da harika müzikler var hamileler için...

Eklentiler

• 20150127_203817 (1).webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 63
yaa ben alddim bugun ama onun fiyati ne kadar canim uygunsa alirim
cnm sanırım 70-80 civarı..ama içindeki EPA ve DHA oranları ve kalitesi önemli.. en kaliteli omega3 norveç somonlarında bulunuyor..solgar ve amwayin omega3 leri bu konuda en iyisi araştırdığım ve bildiğim kadarıyla..bir dilim somonu 10 liraya satıyorlar..aldığın ilacın kalitesini ordan bile kıyaslayabilirsin...marincap eczane ürünü, sorarsan eczacılar marincapı tavsiye eder ...

Cinselligi ayirt edene kadar sorun olmasa gerek. Yada cocuk erkekse altini hrp baba mi degistirecek. Benim uc yasinda bir oglum var banyosuyla daha cok babamiz ilgileniyor. Ama gerektginde bende yaptiririrm. Kizim olsaydi da o buyuyene kadar ortak yuruturduk fakat bir oglusum daha olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…