- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.041
kestane balı yiyorum ama zencefilli balla pekmezide denicem çok sağol canımcanım çok geçmiş olsun öncelikle. kabızlık hamilelikte iyi değil. doktora gözük bence canım
maşallah kızına canım. kaç haftalık oldu ki? aman nazar değdirmeyelim kızına
canım ben kestane balı yiyorum. öksürüğe iyi geliyor. zencefilli bal karışımını yiyebilirsin. pekmezle tereyağını ocakta ısıt, o da iyi geliyor. geçmiş olsun...
Kizlar Moralim çok bozukkaç kilo aldınız su ana kadar ;(
Ağzına sağlık Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallahkizlar kuzularimizin sagligi icinn yasin okudum sizdende istegim birer fatiha okumanz Allah kabul eder ins
Allah'a şükür çok fazla ağrımadı benim en çok belime vurdu. İnşallah canım sen de problem yaşamazsınçok geçmiş olsun canım benimıspanak yeşillikleri çok iyi yıkayıp ondan sonra tüketmek gerekiyormuş. benim de sağ böbreğimde taş var ama hamilelikte inşallah sorun yaratmaz çok kötü onun ağrısı.
Allah kabul etsin canimmkizlar kuzularimizin sagligi icinn yasin okudum sizdende istegim birer fatiha okumanz Allah kabul eder ins
Sağol canım. Rabbim yardımcımız olsun. Kendimiz yine bi şekilde çekiyoruz da en büyük korkumuz bebeklere bi şey olmasıncok gecmis olsun canm umarm en kisa zamanda atlatrsn
hayırlısı olsun canım canım, bölümün neydi? Bebeğinin hürmetine Rabbim kapılar açsın înş..Kizlaaar cok uzgunum cok ;( 68 kisi ile atamayi kacirdim.81 puanla atanamiyorum..bu nasil is ya..cok adaletsiz bir dunya
Gözün aydın canım senle aynı günümüz, ben annemlerin yanında tatildeyim2 hafta sonra geç mi olur acaba?kizlar bende detayliya gittim hersey cok guzel masallah sadece bir damarda centik varmis galiba anlamadim tam ama asprin kullancam tikaniklik oluuo heralde esim asagidaydi biraz yukari cikmis sevindim cok sukur balik ilaci yazdi birde dr. kullaniyor musunuz siz
Canım ben bi yağ karışımı kullanıyorum, badem, kayısıportakal sarı kantaron, kakao yağı içeriyokızlar, göğüslerimde çatlamalar oldu. doktor mustela krem önerdi ama çok pahalı o da. sizin kullandığınız çatlama için krem var mı? ne önerirsiniz?
canım hiç sorma bgn bende bulantı ve kusma yaşadımAy kızlar benim midem bulanıyo gibi oluyo yaaay gelmesin bulantı
Hamilelikten önce zayıf mıydın canım? Uzulme bünyeye göre değişebilen bir durum bu kilo işleri sağlığında bir problem yoksa sorun etmemek gerek12 kilo almısım napicam ben çok yemiyorum nerden aldım bu kadar ilk uçay 3 kilo aalmıştım 9 kiloyu bi anda nasıl aldım
Bilmiyorum ki canım gelsin artık :)cumartesi günü gorucez cimcimeyi. Bakalım ne alemde :)
zamanla gelir canim bulundugu konum uygun degildir hissetmen için belki :)
tesekkurler tatlm doktora gittigimde heyecanlanip sormayi unutuyorumtüm vitaminler omega 3ler demir hapları doğuma kadar kullanılacakmış canım onu bende sormuştum doktoruma bana öle dedi
yaa ben alddim bugun ama onun fiyati ne kadar canim uygunsa alirimmarincap malesef biraz piyasa ürünü..içindeki balık yağı kalitesi de iyi değil..alabilirsen solgarı tavsiye ederim..ben amway in omega3ünü kullanıyorum çok memnunum..
sagol cnm benimhayırlısı olsun canım canım, bölümün neydi? Bebeğinin hürmetine Rabbim kapılar açsın înş..
Gözün aydın canım senle aynı günümüz, ben annemlerin yanında tatildeyim2 hafta sonra geç mi olur acaba?
Canım ben bi yağ karışımı kullanıyorum, badem, kayısıportakal sarı kantaron, kakao yağı içeriyo
canım hiç sorma bgn bende bulantı ve kusma yaşadımînş geri dönmez bulantılarımız
Canim bende 23. Haftaya girecegim ama bel agrim ve bacak agrim cokKizlar daha 19. Haftadayim ve cok yorgunluk var bende. Yururken eziyet cekiyorum. Baskaca bir sorunum yok ama. Sizde de boyle bir durum var mi? Korkuyorum
Ben de yazıldım canım doğum hastanesinde ücretsizmiş nasıldır bilemiyorum tabii, evde baya ekipmanım var normalde çok sıkı plates yapan bir insandım ama bir yıldır düzensiz yaşamaktan yapamamıştım sonra da evlilik düğün bakalım nasıl olacak bu hastanedeki.
Şubatta başlayacakmış kurs.
Canım ben merdiven çıkarken bile yoruluyorum ama temizlik bu ay tamamen değişti ağırlık merkezimiz bel ağrısı çok normal hiç yormamak lazım yavaş yavaş yap bence ama hareketsiz de kalmamak lazım tabi.
Ay bende basur yok ama çok fena oluyorum tuvalete çıkmayınca ne yapılır ki bence bunu ihmal etme doktora git hemen.
Baby to go kullandim 3 yil hala ilk gun ki gibislm arkadaşlar. kızımıza park yatak alacağız baby2go mu kraft mı önerirsiniz. tecrübelerinizi paylaşır mısınız
canım bi arkadaşımın önerisiyle aktardan alıncan yağ karışımı aldım. çok sagol.
doğuma kadar kullanacakmışım canım.
cnm sanırım 70-80 civarı..ama içindeki EPA ve DHA oranları ve kalitesi önemli.. en kaliteli omega3 norveç somonlarında bulunuyor..solgar ve amwayin omega3 leri bu konuda en iyisi araştırdığım ve bildiğim kadarıyla..bir dilim somonu 10 liraya satıyorlar..aldığın ilacın kalitesini ordan bile kıyaslayabilirsin...marincap eczane ürünü, sorarsan eczacılar marincapı tavsiye eder ...yaa ben alddim bugun ama onun fiyati ne kadar canim uygunsa alirim
içinde 90 tane var..3 ay kullanırsın rahatça...yaa ben alddim bugun ama onun fiyati ne kadar canim uygunsa alirim
Cinselligi ayirt edene kadar sorun olmasa gerek. Yada cocuk erkekse altini hrp baba mi degistirecek. Benim uc yasinda bir oglum var banyosuyla daha cok babamiz ilgileniyor. Ama gerektginde bende yaptiririrm. Kizim olsaydi da o buyuyene kadar ortak yuruturduk fakat bir oglusum daha olacakKızlar bir süredir beni sinir eden bir şey var burada çoğunluk kız annesi olacak ya da hali hazırda kız annesi. Etrafta ya da internette kız çocuğu olacaklara anlatılan tavsiyeler falan okuyor duyuyorum. Neymiş babası altını değiştiremezmiş günahmı, yok yıkayamazmış...
Çocuğun babasından mı azılı sapığından mı bahsediyorlar belli değil, yani değil babası ufacık bebeğin vajinasını herhangi biri görse ( mahremiyete önem vermeme rağmen ve çocuğun altını başkalarının yanında değiştimemeyi düşünmeme rağmen) ne olur sapık olmadıkça. Yani bildiğim tek şey kocamın sapık olmadığı ve ona böyle bir muamelyi asla yapmam.
Konuşup soru sorabilen memenin penisin vajinanın örtülü bir yer olduğunu algılayana kadar babasının yıkamasında da sakınca görmem. Beni de babam yıkadı hatırlıyorum hiç de psikolojim bozulmadı yani. Ama okula bile gitmiyordum çok küçüktüm. Belki hatırlamaması psikolojik olarak daha doğrudur bilemiycem ama bu konuşmalar bana sağlıklı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?